Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αφού πέρασα την ICS, το ίδιο πράγμα δεν είναι με το SUS?
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@piggosa αυτό με το reset με έχει μπερδέψει να σου πω την αλήθεια. Του αδερφού μου ήταν στην .62 καθαρό. Έκανα update με το companion και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή κάρτας μνήμης και στην συνέχεια ρουτ. είναι το ίδιο? τώρα ψάχνω την λίστα με τις αχρείαστες εφαρμογές να τις σβήσω κάπου υπάρχει αλλά δεν την βρίσκω
PaOk RE!!!!

@ZXR. Καταρχάς χρόνια πολλά :)

Κατά δεύτερον, ξέρεις ότι έχεις δουλειά, ε? Πρέπει να κάνεις ένα update στον οδηγό σου με τα unnecessary apps/services της ICS, γιατί μιλάμε για πολλάαααα....

@bandit

Θα σου συμβούλευα να κάνεις μία βόλτα από youtube πλευρά, αφού καταλαβαίνω πως το ενδιαφέρον σου είναι κυρίως αισθητικό. πχ ένα video από ARC

http://www.youtube.com/watch?v=jCYwPWkz5uI

@bandit..:p μαλλον @giothesuper e?

εχω μπλεχτει ρε παιδια....εχω αναφερει και καποιες αποριες πριν αλλα δεν απαντησε κανεις

αξιζει να βαλω ics? τι αλλαγες εχει?? το θεμα αλλαζει η οχι? εννοω αν μενει μπλε? στην θεση του widget των επαφων απο τι αντικατισταται? εικονες επαφων χανεις?

πως ειναι το ui στις επαφες μενου εφαμογων κλησεις κλπ...βαλτε καποια screenshots να δουμε

Ναι. Το θέμα δεν είναι μόνο τι οπτικές αλλαγές έχει. Υπάρχουν βελτιώσεις (πχ διαχείριση μνήμης) που δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές. Θα δεις πολλά βίντεο στο youtube για το πως μοιάζει οπτικά η 4.0. Είτε χάνεις είτε δεν χάνεις επαφές η απάντηση είναι πάντα η ίδια: κάνουμε backup.

@ZXR. Καταρχάς χρόνια πολλά :)

Κατά δεύτερον, ξέρεις ότι έχεις δουλειά, ε? Πρέπει να κάνεις ένα update στον οδηγό σου με τα unnecessary apps/services της ICS, γιατί μιλάμε για πολλάαααα....

Σε ευχαριστώ!

Ναι το ξέρω και περιμένω το Σαβ/κο για να τα δω με ηρεμία, ψυχραιμία και κυρίως άνεση χρόνου! ;)

1)Παιδιά εγώ έχω την 0.62 χωρίς root και χωρίς να ο πειράξω...Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ΝΑΙ ή ΟΧΙ...?:wacko:

Έχω διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες και δεν έβγαλα άκρη...:shifty:

2)Επίσης θα πρέπει να κάνω backup με κάποιο πρόγραμμα όλες τις εφαρμογές που είναι περασμένες στο τηλέφωνο(phone only...)?

3)Λογικά κάποιες από τις εφαρμογές που είχα μπορεί να μην λειτουργούν με την ICS, έτσι?

1)Πιστεύω πως ναι. Άσε που θα έχεις και root.

2) Δεν το ρωτάμε αυτό. Απλά το κάνουμε, πρέπει, δεν πρέπει!

3) Πιθανόν αλλά είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστούν.

1. γιατί να πάω σε ics αν ειμαι ικανοποιημένος απο την 2.3.4? (διαβασα πολλούς να λένε έγινε πιο γρήγορο το τηλεφωνο)

2. εγώ δοκιμάζοντας την ενημερωση λειτουργικού (μέσα απ τις ρυθμίσεις) μου λεει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους?

3. εγώ έχω αντροιντ 2.3.4 βερσιον 4.0.2.Α.0.62 και τα μόνο πειράγματα που έκανα ήταν ο οδηγός αυτός (βηματα 1εως4). μπορώ και γω όταν έρθει η αναβαθμιση μου να αναβαθμισω ετσι απλά ή πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία πριν λόγω του οδηγου πειράγματος που ακολούθησα?

4. κάποιος που πέρασε ηδη την επισημη ελληνική ics μπορεί να μας δώσει κάνα screenshot ή κάνα μικρό βίντεο του κινητού?

1) Αν το θέτεις έτσι τότε κανένα λόγο. Μαζί σου! :)

2) Η διάθεση γίνεται σταδιακά οπότε σύντομα θα έρθει κι η σειρά σου.

3) Πας καρφί για αναβάθμιση χωρίς τίποτα επιπλέον από την πλευρά σου.

4) Youtube it!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1366314 ορίστε και λινκ με τις εφαρμογές που μπορούν να σβηστούν άφοβα, βέβαια είναι για 4.0.1.A.0.283 + 4.0.2.A.0.42 αλλά μικρό το κακό
PaOk RE!!!!

Θα ηθελα να μου πειτε βρε παιδια, αυτοι που ειχαν την .62 με go launcher, αν εχουν την ιδια smooth αισθηση με την ics και nova ή apex launcher.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1366314 ορίστε και λινκ με τις εφαρμογές που μπορούν να σβηστούν άφοβα, βέβαια είναι για 4.0.1.A.0.283 + 4.0.2.A.0.42 αλλά μικρό το κακό

Για δες αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1615084

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

@piggosa αυτό με το reset με έχει μπερδέψει να σου πω την αλήθεια. Του αδερφού μου ήταν στην .62 καθαρό. Έκανα update με το companion και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή κάρτας μνήμης και στην συνέχεια ρουτ. είναι το ίδιο? τώρα ψάχνω την λίστα με τις αχρείαστες εφαρμογές να τις σβήσω κάπου υπάρχει αλλά δεν την βρίσκω

Αν και νομίζω απαντάει ο ZXR παραπάνω (και παρουσία στρατηγού εμείς οι απλοί φαντάροι σωπαίνουμε...) ναι είναι το ίδιο. Το reset που λέω είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Στα Αγγλικά που το έχω εγώ το λέει Factory Reset :)

Για την λίστα περίμενε το update του zxr που θα κάνει το ΣΚ. Αυτή που έχει είναι για GB

όσον αφορά το backup, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το titanium backup. να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ root και δεν έχω ιδέα ούτε από flashάρισμα όυτε από τίποτα. από όσα έχω καταλάβει θα πρέπει να κάνω:

root->backup->flashάρισμα->ξανά root->restore

μπορείτε να μου δώσετε τα λινκ για το root στην ICS και για το SEUS?

επίσης, το titanium που αποθηκεύει ότι κάνει backup? το συνδέω με υπολογιστή και τα αποθηκεύει εκεί?

Για την λίστα περίμενε το update του zxr που θα κάνει το ΣΚ. Αυτή που έχει είναι για GB

Σε γενικές γραμμές οι εφαρμογές που μπορείς να αφαιρέσεις στην GB θα είναι ίδιες με αυτές στην ICS. Μιλάω θεωρητικά κι όχι επειδή το έχω δοκιμάσει οπότε όποιος προχωρήσει με προσοχή.

Ορίστε και η λίστα που ζήτησε κάποιο παιδί πιο πάνω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937652#post3937652

@iliasx8

Ηλία μιας κι μου ήρθε τώρα στο μυαλό. Πρίν 10 μέρες περίπου ανέφερες battery drain μετά το πέρασμα του tweak για τη μπαταρία. Στο ξανά έκανε; Το δικό μου χτυπάει άνετα τις τρεις μέρες! Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πειράξω κι άλλο τις τιμές μήπως και το πάω παραπάνω!

Σε γενικές γραμμές οι εφαρμογές που μπορείς να αφαιρέσεις στην GB θα είναι ίδιες με αυτές στην ICS. Μιλάω θεωρητικά κι όχι επειδή το έχω δοκιμάσει οπότε όποιος προχωρήσει με προσοχή.

@iliasx8

Ηλία μιας κι μου ήρθε τώρα στο μυαλό. Πρίν 10 μέρες περίπου ανέφερες battery drain μετά το πέρασμα του tweak για τη μπαταρία. Στο ξανά έκανε; Το δικό μου χτυπάει άνετα τις τρεις μέρες! Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πειράξω κι άλλο τις τιμές μήπως και το πάω παραπάνω!

αυτα τα tweak μπορουμε να τα βαλουμε και στην ics?λογικα θα δουλεψουν ε?

Λογικά ναι. Αν όμως πρώτα δεν δοκιμάσω δεν λέω τίποτα με σιγουριά. Ελπίζω το ΣΚ να προλάβω να κάνω τις δοκιμές μου και να ενημερώσω τον οδηγό με καινούρια πράγματα. :)

Εγώ που έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αφού πέρασα την ICS, το ίδιο πράγμα δεν είναι με το SUS?

το πρωί έκανα αναβάθμιση στο μαμισιο neo v μου από το pc companion και τώρα το απόγευμα του ξαναεκανα απο το seus .. μέρα με την νύχτα έχουν δίκιο τα παιδια. Με το seus που σβήνονται τα πάντα, όμως είναι σας να το έβγαλες το κινητό σου από το κουτί.. όσοι κάνατε από το pc companion ξανακαντε από το seus..

εγω παντως χωρις root ακομα,ουτε κολαει ουτε εχει προβλημα ουτε τπτ.με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα εχω πλεον 210 free memory ενω 180mb με την gb

@iliasx8

Χμμ όχι δε συνεχίστηκε!έστρωσε μετά από μια φόρτιση!

Με το tweak σου έβλεπα κ 2 μερουλες στο χαλαρό!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

γεια σας! μπορει καποιος να μου δωσει τα .apk να κατεβασω στο pc των:

να ειναι ετοιμο setup με καταληξη .apk

foursquare Timescape (κυριως αυτο θελω)

youtube Timescape

δε τα βρηκα στο ιντερνετ,ευχαριστω!

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

youtube Timescape

εγώ κανονικά τα βρήκα πάντως και τα δύο στο google play

youtube Timescape

δεν τα ειχε το κινητο μεσα?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια μολις εβαλα το 4.0 στο xperia neo v ωστοσο δεν μπορω να δω δυο απο αυτα που υποσχοταν το Upgrade πρώτον να ξεκλειδωνει η οθονη αναγνωριζοντας το προσωπο και δευτερον να "γρφεις" μηνυματα με την φωνη Επισης μπορειται να μου δωσετε καποιο οδηγο να κανω ρουτ?

επισης το κινητο κολλαει τωρα αρκετα ενω πριν πηγαινε μπαλα...δεν ειχα κανει ρουτ ποτε μεχρι τωρα παντως

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Παλικάρια πέρασμα με PC Companion και μετά ξανά καθαρή εγκατάσταση από το SEUS.Γιατί μόνο έτσι θα πάει σφαίρα όπως είπαν και οι υπόλοιποι,κατά τα άλλα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα,είναι γαμάτη η ICS,άξιζε η αναμονή!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παλικάρια πέρασμα με PC Companion και μετά ξανά καθαρή εγκατάσταση από το SEUS.Γιατί μόνο έτσι θα πάει σφαίρα όπως είπαν και οι υπόλοιποι,κατά τα άλλα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα,είναι γαμάτη η ICS,άξιζε η αναμονή!!!

φιλε τι ειναι το SEUS?εχει σχεση με το ρουτ?εγω πριν εβαλα την ics αλλα κολλαει ..τι πρεπει να κανω?

edit Sony Ericsson Update Service αυτο εννοεις?αν το κανω και απο μετα εγκατασταση θα μου διαγραψει τιποτα αρχεια απο καρτα μνήμης??και εγω με pc companion το περασα αρχικα

Τελικα εχει διαφορά η nordic με την ελληνικη εκδοση; Απο πλευρας lag κυριως και το led που δεν αναβε στις αναπαντητες;

Εγώ με companion έκανα update λες κ με seus

Οι icsάδες τι ελεύθερη μνήμη έχουν ram;

Οτα ανοίγουν το τηλέφωνο κ κατά τη διάρκεια της μέρας;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...