Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δουλευει με το app αυτο! Σε ευχαριστω! Παρ'ολα αυτα μεγαλη πατατια να μην λειτουργει και μην μπορεις να το ρυθμισεις απο το λειτουργικο.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σου απάντησε ο ακριβώς από πάνω. (επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο ;))

οκ , σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη αν σας έπρηξα :rolleyes:!!

Καμια ιδεα ποτε θα βγει για να την κατεβασουμε απο το companion?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για rollback στην GB? Έχουμε κάποια καθαρά Ελληνική GingerBread? Δεν θέλω generic EU... να μη χρειάζεται modding ούτε για τα μηνύματα...

Αν πάρω το default.prop και το build.prop από κάποια GB και το flshαρω με SUS θα επανέλθει?

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Διακρινω αρκετα ποστ εδω, αλλα και σε ξένα φόρουμ να γράφουν για επιστροφή στην GB απο την ICS.

Πολύ προβληματίζομαι εδω και 2 μέρες. Εχω κατεβασει όλα τα απαραιτητα αρχεία και προγραμματα για το upgrade και το τρενάρω με αυτα που διαβάζω. Τελικά καλύτερα με την GB απο αποψη ταχυτητας; Απο lag; Παγώματα;

Είμαι υπερευχαριστημένος απο την GB και δεν θελω να χασω την σταθερότητα της για να εχω απλώς καινουριο UI χωρίς κάποια αισθητη διαφορα σε εμπειρία χρησης.

:what:

Διακρινω αρκετα ποστ εδω, αλλα και σε ξένα φόρουμ να γράφουν για επιστροφή στην GB απο την ICS.

Πολύ προβληματίζομαι εδω και 2 μέρες. Εχω κατεβασει όλα τα απαραιτητα αρχεία και προγραμματα για το upgrade και το τρενάρω με αυτα που διαβάζω. Τελικά καλύτερα με την GB απο αποψη ταχυτητας; Απο lag; Παγώματα;

Είμαι υπερευχαριστημένος απο την GB και δεν θελω να χασω την σταθερότητα της για να εχω απλώς καινουριο UI χωρίς κάποια αισθητη διαφορα σε εμπειρία χρησης.

Εγώ θα πρότεινα να μείνεις GB γιατί και που έβαλα ICS δεν με τρέλανε ούτε το UI ούτε η ταχύτητα της. Και με την GB με όλα αυτά τα tweaks που έχω περάσει το κινητό πάει τρένο.....:lol: (credits to zxr,lousou76)

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Οι απόψεις όντως διίστανται.

Εγώ -το έγραψα σε προηγούμενα ποστ- θεωρώ την stock rom παναργη. Για μένα αξίζει μόνο custom kernel και custom ics rom.

Αυτά διαβάζω τόσες μέρες κ δε το κουνάω από 2.3...

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Οι απόψεις όντως διίστανται.

Εγώ -το έγραψα σε προηγούμενα ποστ- θεωρώ την stock rom παναργη. Για μένα αξίζει μόνο custom kernel και custom ics rom.

Κι αυτες ομως δεν εχουν ελλείψεις και προβλήματα; Χωρια οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader και να χασεις την εγγυηση. :cry:

Κι αυτες ομως δεν εχουν ελλείψεις και προβλήματα; Χωρια οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader και να χασεις την εγγυηση. :cry:

οι custom rom ειναι μακραν καλυτερες και εχεις περισσοτερες δυνατοτητες....!!!

Υπαρχουν και custom rom που δε χρειαζεται unlock bootloader....

την εγγυηση τη χανεις και με το root αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις unroot και να ξανακλειδωσεις το bootloader

Εγω περασα την official και στο καπακι περασα custom rom και kernel..

Edited by devill0

Ε εννοείτε, υπάρχει και ένα τίμημα. Πάντως να πω πως το ξεκλείδωμα bootloader είναι μία πάρα πολύ εύκολη διαδικασία -καθόλου δύσκολη- και επίσης κλειδώνετε ακόμα πιο εύκολα.

Οι custom rom είναι απαλλαγμένες από τις βαριές εφαρμογές και υπηρεσίες που έχουν οι stock και με τον custom kernel είναι πάρα πολύ λιγότερο laggy σε σχέση με την stock.

Καλησπέρα, σκέπτομαι να το αγοράσω αλλά έχω ακούσει ότι έχει κάτι προβλήματα με το καπάκι(τρίζει)και με την αυτόματη φωτεινότητα είναι κάτι σοβαρό ?? σαν κατασκευή είναι καλή??? και κάτι τελευταίο εγώ το θέλω για κάνα ελαφρύ παιχνίδι , ίντερνετ , μουσική και φυσικά για να μιλάω εντάξει δεν είναι? κάνει δηλαδή για τις χρήσεις που το θέλω? ευχαριστώ !!!

παρτο ανετα...δεν εχει ουτε ενα προβλημα ποια σχεδον..και ολα λυνονται;)

Πάρτο με κλειστά μάτια!

Εγώ ακόμη ψάχνω (εναν μηνα μετά) να καταλάβω σε ποιο σημείο τρίζει!

Για παιχνίδια, ιντερνετ, μουσική και κοινωνικά δίκτυα ειναι κορυφαίο. Αν θες να κάνεις ποιο περίπλοκα πράγματα δεν ξέρω, αλλά για αυτα που κάνουμε το 95% των χρηστών android στα λεφτά του δεν θα βρεις και κανένα καλύτερο.

παλια εμενα ετριζε στα δεξια..λιγο στην μεση..τωρα οκ..μαλλον ηταν μεχρι να στρωσει

Σκέφτομαι να κάνω και εγώ την αναβάθμιση σε ics...

Την συνιστάτε;;;θα χαμηλώσει έστω και λίγο η επίδοση του κινητού σε παιχνίδια κλπ;

Αν κάνω την αναβάθμιση θα χαθούν μηνύματα,επαφές, εφαρμογές και παιχνίδια;

Γενικότερα πείτε μου τα θετικά και τα αρνητικά της αναβάθμισης αν σας είναι δυνατόν...

Ευχαριστώ. :)

θελω και εγω απαντηση εδω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

1. αυτα τα root, booy, ics και δεν ξερω τι αλλα, τι ακριβως ειναι?

2. καπου διαβασα οτι περνει αναβαθμηση σε anroid 4.0. πως γινεται αυτο?

3. επειδη η 2αρα μνημη ειναι λιγη, θελω να παρω μια 8αρα. εχω βρει λοιπον 8αρες με κλαση 4, 6 και 10. προφανως πρεπει να εχει να κανει με την ταχυτητα (με τη 10αρα να ειναι πιο γρηγορη λογικα). ποια να επιλεξω? η ταχυτητα της μνημης, παιζει συμαντικο ρολο στις λειτουργιες του τηλεφωνου ή ειναι καποιο τεχνασμα για να δικαιολογισουν τις διαφοροποιησεις στις τιμες?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Καλησπερα παιδια,η κοπελια μου εχει το νεο ν και μετα απο ενα μηνα λειτουργιας εβγαλε προβλημα το touch σε συγκεκριμενο σημειο,αν εχετε την ics ειναι ακριβως ολη η γραμμη που εχει την απενεργοποιηση,το προβλημα ειναι οτι το ''εκαψα'' το imei του για να του ξεκλειδωσω τον bootloader και δεν ποιανετε η εγγυηση πλεον,απλα θελω να ρωτησω το εξης,το touch panel του Νεο ειναι το ιδιο και για το Νεο ν?γτ το βρηκα και ειναι να το παρει και να το περασω εγω στο κινητο της.
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Καλημέρα σε όλους! Να σας αναφέρω κάτι που παρατήρησηα τις 4-5 μέρες που έχω περασμένη την pre-rooted ICS. Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, αφού δείξει τα logo SONY και XPERIA, εμφανίζει ένα πλαίσιο "Το Android αναβαθμίζεται" (ή κάτι τέτοιο) και μετά σαρώνει τις εφαρμογές. Στη συνέχεια ανοίγει κανονικά το τηλέφωνο. Το παρατήρησε κανείς άλλος; Μήπως πρέπει να την ξαναπεράσω;
Sony Xperia Z5 Premium

την εγγυηση τη χανεις και με το root αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις unroot και να ξανακλειδωσεις το bootloader

Υπαρχει τροπος να ξανακλειδωθει ο bootloader ωστε να "ενεργοποιηθει" και παλι η εγγυηση ;

Ξεκινησα να ψαχνω το θεμα διαβαζοντας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948

Εχετε να προτεινετε καποια αλλα λινκ σχετικα με το θεμα;

Με το root ξερω οτι χανεται η εγγυηση προσωρινα αλλα το root βγαινει και εγγυηση επανερχεται, ευκολα.

Με το unlocking ομως..δεν υπαρχει επιστροφη, ετσι δεν ειναι;

Υπαρχει τροπος να ξανακλειδωθει ο bootloader ωστε να "ενεργοποιηθει" και παλι η εγγυηση ;

Ξεκινησα να ψαχνω το θεμα διαβαζοντας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948

Εχετε να προτεινετε καποια αλλα λινκ σχετικα με το θεμα;

Με το root ξερω οτι χανεται η εγγυηση προσωρινα αλλα το root βγαινει και εγγυηση επανερχεται, ευκολα.

Με το unlocking ομως..δεν υπαρχει επιστροφη, ετσι δεν ειναι;

Υπάρχει επιστροφή,ένας φίλος παραπάνω ανέφερε οτι κλειδώνει για πλάκα πάλι ο bootloader

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Υπάρχει επιστροφή,ένας φίλος παραπάνω ανέφερε οτι κλειδώνει για πλάκα πάλι ο bootloader

Ναι...το διαβασα. Αλλα αν εξαιρεσεις τον τροπο με το καλωδιο, δεν εχω βρει καπου αλλου ενα τροπο, αφου το ξεκλειδωσω να το ξανακλειδωσω χωρις ιχνη...;)

Καλημερα!Εχει κανεις προβλημα με το ξεκλειδωμα της οθονης του κινητου στην ICS?Ειτε μου εμφανιζει στιγμιαια την μπαρα ξεκλειδωματος και μετα σβηνει η οθονη ,η θα παραμενει σκοτεινη η οθονη οτι και να παταω.Να φταιει το status bar toggles που περασα η ειναι γενικο το προβλημα?

1. αυτα τα root, booy, ics και δεν ξερω τι αλλα, τι ακριβως ειναι?

2. καπου διαβασα οτι περνει αναβαθμηση σε anroid 4.0. πως γινεται αυτο?

3. επειδη η 2αρα μνημη ειναι λιγη, θελω να παρω μια 8αρα. εχω βρει λοιπον 8αρες με κλαση 4, 6 και 10. προφανως πρεπει να εχει να κανει με την ταχυτητα (με τη 10αρα να ειναι πιο γρηγορη λογικα). ποια να επιλεξω? η ταχυτητα της μνημης, παιζει συμαντικο ρολο στις λειτουργιες του τηλεφωνου ή ειναι καποιο τεχνασμα για να δικαιολογισουν τις διαφοροποιησεις στις τιμες?

Μάλλον βαρέθηκες λιγάκι να ψάξεις, οπότε σου δινω τα λινκ με τις απαντήσεις... :happy:

1...

2...

3...

Διαβασα στους xda οτι η Sony δεν θα αρνηθει την εγγυηση σε περιπτωση που εχει καποιος ξεκλειδωτο bootloader αρκει να μην οφειλεται η βλαβη σε κακο λογισμικο (πχ υπερθερμανση cpu απο overclocking). Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει κατι τετοιο;

Μάλλον βαρέθηκες λιγάκι να ψάξεις, οπότε σου δινω τα λινκ με τις απαντήσεις...

να ψαξω 573 σελιδες ειναι καπως δυσκολο χαχα. σε ευχαριστω παντως.

επειδη θελω να χρησιμοποιω το τηλ κ σαν gps, εχω σκοπο να βαλω το dont panic.

1. γνωμες για οσους το εχουν?

2. χρειαζεται συνδεση στο Internet καθε φορα που θα λειτουργει? θα με χρεωνει?

Edited by ilias_7610
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Διαβασα στους xda οτι η Sony δεν θα αρνηθει την εγγυηση σε περιπτωση που εχει καποιος ξεκλειδωτο bootloader αρκει να μην οφειλεται η βλαβη σε κακο λογισμικο (πχ υπερθερμανση cpu απο overclocking). Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει κατι τετοιο;

ειναι ευκολο να ποσταρεις το λινκ απο xda?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...