guru11 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Περασα και εγω την ICS αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να μπουνε καποια widget στην μπαρα οπως γινονταν στην GB ,widget οπως wIFi,GPS,Data. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 H τιμή του sar αναφέρεται στην μέγιστη εκπομπή που μπορεί να καταγραφεί κι αυτή παρατηρείται σε καταστάσεις κακού σήματος, κακής σύνδεσης και γενικότερα περιπτώσεις όπου ο πομπός εκπέμπει με την μέγιστη ισχύ του. Ακόμα κι όταν μιλάς (οπότε τότε η εκπομπή είναι εντονότερη από άποψη ισχύος σε σχέση με την κατάσταση αναμονής) σε συνθήκες καλού σήματος και κάλυψης τότε δεν λαμβάνεις την μέγιστη τιμή. Για αυτό άλλωστε λέμε ότι περισσότερες κεραίες είναι καλύτερο από ότι λιγότερες. ;) Άρα δεν πρεπει να εχω το τηλέφωνο στο κομοδίνο διπλα σχεδον στο κεφάλι μου οταν κοιμάμαι καθώς δεν το κλείνω ποτε και ίσως να δημιουργήσει προβλημα ειδικά τωρα που εχω vodafone και το σήμα της στο δωμάτιο μου ειναι αστα να πανε... Sent from my X10i using Tapatalk 2 Beta-6 . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Γενικά αν δεν μένεις κοντά στην πόλη δεν έχεις σήμα όποιας εταιρείας κι αν έχεις! Το παράδοξο είναι ότι μετά την αναβάθμιση σε ICS έχω πολύ καλό σήμα σε όλο το σπίτι, εκτός από το υπόγειο, που εκεί δεν έχει καθόλου σήμα!!!!!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Εγω είδα τεράστια αλλαγή (προς το χειρότερο) από κοσμοτε σε vodafone στο σήμα μου παντού με το X10 μου. Επειδή θα το πάρω όμως το neo v και θα περάσω κι εγω την ICS καθώς στο X10 δε μπορω θα φανεί αν θα βελτιωθεί ή οχι. Αν και δε νομίζω. . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Άρα δεν πρεπει να εχω το τηλέφωνο στο κομοδίνο διπλα σχεδον στο κεφάλι μου οταν κοιμάμαι καθώς δεν το κλείνω ποτε και ίσως να δημιουργήσει προβλημα ειδικά τωρα που εχω vodafone και το σήμα της στο δωμάτιο μου ειναι αστα να πανε... Όσο μπορείς να το αποφεύγεις. Η ισχύς της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας μείωνεται με την απόσταση (αν θυμάμαι καλά μάλιστα η απόσταση είναι υψωμένη στην τετάρτη οπότε η μείωση αυξάνεται με μεγάλο ρυθμό όσο απομακρύνεσαι από την πηγή) οπότε όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλημέρα, ενας καλός οδηγός για root? έχω την 0.62 ευχαριστώ. -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Άρα δεν πρεπει να εχω το τηλέφωνο στο κομοδίνο διπλα σχεδον στο κεφάλι μου οταν κοιμάμαι καθώς δεν το κλείνω ποτε και ίσως να δημιουργήσει προβλημα ειδικά τωρα που εχω vodafone και το σήμα της στο δωμάτιο μου ειναι αστα να πανε... Sent from my X10i using Tapatalk 2 Beta-6 Αδερφε να το εχεις στο κομοδινο οταν κοιμασαι. Αλλα γιατι δε βαζεις airplane mode σε αυτη τη περιπτωση;:worry: http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 και το κομοδινο διπλα του ειναι. καλυτερα airplane οπως λες.. ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δεν ξερω αν συμβαινει κςι σε σας αλλα οταν εχω μια αναπαντητη δεν υπαρχει ενδειξη στη κλειδωμενη οθονη. Πρεπει να ξεκλειδωσω για να δω το πορτοκαλι σηματακι στα μυνηματα. Στη GB ηταν ΟΚ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Σε μένα έχει ένδειξη πάνω αριστερά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, σκέπτομαι να το αγοράσω αλλά έχω ακούσει ότι έχει κάτι προβλήματα με το καπάκι(τρίζει)και με την αυτόματη φωτεινότητα είναι κάτι σοβαρό ?? σαν κατασκευή είναι καλή??? και κάτι τελευταίο εγώ το θέλω για κάνα ελαφρύ παιχνίδι , ίντερνετ , μουσική και φυσικά για να μιλάω εντάξει δεν είναι? κάνει δηλαδή για τις χρήσεις που το θέλω? ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Οσοι εχετε προβλημα με το Autostarts στην ICS κατεβαστε την τελευταια εκδοση (1.7.5) και λογικα θα δουλεψει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, σκέπτομαι να το αγοράσω αλλά έχω ακούσει ότι έχει κάτι προβλήματα με το καπάκι(τρίζει)και με την αυτόματη φωτεινότητα είναι κάτι σοβαρό ?? σαν κατασκευή είναι καλή??? και κάτι τελευταίο εγώ το θέλω για κάνα ελαφρύ παιχνίδι , ίντερνετ , μουσική και φυσικά για να μιλάω εντάξει δεν είναι? κάνει δηλαδή για τις χρήσεις που το θέλω? ευχαριστώ !!! Πάρτο με κλειστά μάτια! Εγώ ακόμη ψάχνω (εναν μηνα μετά) να καταλάβω σε ποιο σημείο τρίζει! Για παιχνίδια, ιντερνετ, μουσική και κοινωνικά δίκτυα ειναι κορυφαίο. Αν θες να κάνεις ποιο περίπλοκα πράγματα δεν ξέρω, αλλά για αυτα που κάνουμε το 95% των χρηστών android στα λεφτά του δεν θα βρεις και κανένα καλύτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ την αναβάθμιση σε ics... Την συνιστάτε;;;θα χαμηλώσει έστω και λίγο η επίδοση του κινητού σε παιχνίδια κλπ; Αν κάνω την αναβάθμιση θα χαθούν μηνύματα,επαφές, εφαρμογές και παιχνίδια; Γενικότερα πείτε μου τα θετικά και τα αρνητικά της αναβάθμισης αν σας είναι δυνατόν... Ευχαριστώ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάρτο με κλειστά μάτια! Εγώ ακόμη ψάχνω (εναν μηνα μετά) να καταλάβω σε ποιο σημείο τρίζει! Για παιχνίδια, ιντερνετ, μουσική και κοινωνικά δίκτυα ειναι κορυφαίο. Αν θες να κάνεις ποιο περίπλοκα πράγματα δεν ξέρω, αλλά για αυτα που κάνουμε το 95% των χρηστών android στα λεφτά του δεν θα βρεις και κανένα καλύτερο Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :) αυτό με την αυτόματη φωτεινότητα φαντάζομαι δεν είναι τίποτα ενοχλητικό ? δηλαδή να είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη και τέτοια ? αν πεις όχι το απόγευμα το παραγγέλνω :):):happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάρτο με κλειστά μάτια! Εγώ ακόμη ψάχνω (εναν μηνα μετά) να καταλάβω σε ποιο σημείο τρίζει! Για παιχνίδια, ιντερνετ, μουσική και κοινωνικά δίκτυα ειναι κορυφαίο. Αν θες να κάνεις ποιο περίπλοκα πράγματα δεν ξέρω, αλλά για αυτα που κάνουμε το 95% των χρηστών android στα λεφτά του δεν θα βρεις και κανένα καλύτερο Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :) αυτό με την αυτόματη φωτεινότητα φαντάζομαι δεν είναι τίποτα ενοχλητικό ? δηλαδή να είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη και τέτοια ? αν πεις όχι το απόγευμα το παραγγέλνω :):):happy: Πάρτο με κλειστά μάτια,η οθόνη σκοτεινη;Καμία σχέση φίλε μου. Για τα λεφτά του απλά κορυφαίο! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εχει βγει καμια λιστα για αφαιρεση bloatware (στην ICS παντα) ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάρτο με κλειστά μάτια,η οθόνη σκοτεινη;Καμία σχέση φίλε μου. Για τα λεφτά του απλά κορυφαίο! πάω να το παραγγείλω !!!!!!:happy::happy::happy::happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάρτο με κλειστά μάτια! Εγώ ακόμη ψάχνω (εναν μηνα μετά) να καταλάβω σε ποιο σημείο τρίζει! Για παιχνίδια, ιντερνετ, μουσική και κοινωνικά δίκτυα ειναι κορυφαίο. Αν θες να κάνεις ποιο περίπλοκα πράγματα δεν ξέρω, αλλά για αυτα που κάνουμε το 95% των χρηστών android στα λεφτά του δεν θα βρεις και κανένα καλύτερο Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :) αυτό με την αυτόματη φωτεινότητα φαντάζομαι δεν είναι τίποτα ενοχλητικό ? δηλαδή να είναι πολύ σκοτεινή η οθόνη και τέτοια ? αν πεις όχι το απόγευμα το παραγγέλνω :):):happy: Η οθόνη είναι απο τα πλεονεκτήματα του και όχι απο τα μειονεκτήματα! Ακου σκοτεινή η οθόνη!:X Θα μας τρελάνουν!:lol: Υ.Γ Εγω έχω το σκουρο μπλε μοντέλο και όσα λέω ισχύουν για αυτο. δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα πλαστικά του λευκου μοντέλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάρτο με κλειστά μάτια,η οθόνη σκοτεινη;Καμία σχέση φίλε μου. Για τα λεφτά του απλά κορυφαίο! Η οθόνη είναι απο τα πλεονεκτήματα του και όχι απο τα μειονεκτήματα! Ακου σκοτεινή η οθόνη!:X Θα μας τρελάνουν!:lol: Υ.Γ Εγω έχω το σκουρο μπλε μοντέλο και όσα λέω ισχύουν για αυτο. δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα πλαστικά του λευκου μοντέλου. sorry αν σε τρέλανα :p:p παντος ευχαριστω πολυ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 sorry αν σε τρέλανα :p:p παντος ευχαριστω πολυ :) Όχι εσύ. αυτοι που λένε για την οθόνη του. Διαβασα κι εγω κανα δυο τέτοια χαριτωμένα στο ίντερνετ πριν το πάρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Όχι εσύ. αυτοι που λένε για την οθόνη του. Διαβασα κι εγω κανα δυο τέτοια χαριτωμένα στο ίντερνετ πριν το πάρω... Iσως να το λενε διοτι χωρις ροοτ και την εφαρμογη για την οθονη , δειχνει σκοτεινη και παντα σε αυτοματη λειτουργια ;) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 αρχεια ταινιων (avi, mkv) με εξωτερικους υποτιτλους (srt), παιζει το κινητο? χρειαζεται καποιο προγραμματακι? κ αν ναι ποιο? http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 nai παιζει με player. προτεινω τον mx player Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Iσως να το λενε διοτι χωρις ροοτ και την εφαρμογη για την οθονη , δειχνει σκοτεινη και παντα σε αυτοματη λειτουργια ;) Κι εγώ χωρίς ρουτ ειμαι. Μια χαρα ειναι η οθονη του. Αφου μπορείς να ρυθμίσεις την φωτεινότητα της όπως επιθυμείς έτσι κι αλλιώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas141 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Όχι εσύ. αυτοι που λένε για την οθόνη του. Διαβασα κι εγω κανα δυο τέτοια χαριτωμένα στο ίντερνετ πριν το πάρω... αααα οκ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts