Fick Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Λεω να δοκιμασω τον δικο σου δευτερο τροπο προς το παρον.:) Επισης δεν μπορω να βρω τις γραμμες dalvik.vm.heapsize=50m ro.sf.lcd_density=240 μεσα στο hw_config.sh ωστε να κανω τις αλλαγες. Που κοντα ειναι σε ολο αυτο το κατεβατο; αν δεν τις βρίσκεις τις γράφεις μόνος σου United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 αν δεν τις βρίσκεις τις γράφεις μόνος σου Αααα ok! Φανταζομαι δεν παιζει ρολο που θα τις βαλω, σε ποια σειρα δηλαδη, ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αααα ok! Φανταζομαι δεν παιζει ρολο που θα τις βαλω, σε ποια σειρα δηλαδη, ε; Ναι, δεν παίζει ρόλο United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλημέρα. Ξέρουμε τι ακριβώς κάνει αυτό στο wifi; Στο wifi οχι. Την διάρκεια της μπαταρίας βελτιώνει Ναι φιλε μου δεν λεω αλλα 500 σελιδες για να δουμε ενα θεμα αν και οποτε εχει μπει και μετα απο ποσες σελιδες υπαρχει απαντηση η αναφορα???Δεν το βρισκεις λιγο γελιο???Δεν νομιζεις οτι πρεπει επιτελους να μπουνε υποενοτητες με θεματα ετσι ωστε να βρισκουμε ανετα οτι θελουμε???? Πρόσεξε να δεις τι θα γινόταν αν είχες διαβάσει μερικές σελίδες πιο πίσω όπως πολύ σωστά προτείνει ο BloodDonor - Θα είχες δει ότι το να δημιουργηθούν δεν είναι δυνατό. Αφενός είναι υπερβολικά πολύ δουλειά χωρίς αντίκρυσμα κι αφετέρου κανείς σας δεν πρόκεται να τις τηρήσει. - Θα είχες δει ότι στα τελευταία μου τέσσερα post προτρέπω τους νέους χρήστες να διαβάσουν τον Οδηγό. Μιλάμε για ένα topic των 24 post (όχι 500 σελίδων!!!!!!!!) το οποίο λύνει πολλές απορίες. Κανένας δεν ρώτησε εδώ μέσα "Ρε συ zxr τις &^&%^$ που γράφεις εκεί μέσα δεν τις καταλαβαίνω. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς κάνω αυτό και πώς κάνω εκείνο;;;". Κανείς! Όσοι ρωτάνε, ρωτάνε πράγματα που είτε είναι ήδη γραμμένα, είτε έχουν απαντηθεί. - Θα είχες δει ότι αναφέρομαι σε νέους χρήστες. Κάπου εδώ τελειώνει το ζήτημα κι οποιαδήποτε άλλη απορία την συζητάμε μέσω πμ. Ας ελπίσουμε να μην προτείνει κάποιος άλλος μετά από 40 post τη δημιουργία ενοτήτων! :blink: Τώρα που το λες zxr, από τότε που έκανα την αλλαγή παρατηρώ ότι τα 2 24ωρα+τα έχω ψιλοάνετα με την ίδια χρήση που έκανα και πριν. Κατεβαίνει πιο ομαλά η στάθμη της μπαταρίας. Παρεμπιπτόντως το bootanimation γιατί δε μπορώ να το απενεργοποιήσω; Ίσως να έχεις κάνει κάτι λάθος. Θα ανεβάσω τα δικά μου αρχεία. Εξακολουθείς δηλαδή να βλέπεις το logo της SE; Γιώργο βρήκες χρόνο για το θέμα της φωτεινότητας; Ηλία δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα και ζητώ συγγνώμη. Τόσο αυτό όσο και το ανέβασμα των αρχείων θα το κάνω σήμερα αργά το βράδυ. Έβαλα κάτι γραμμές από τον οδηγό του zxr κ όταν τις αποθηκευσα δημιουργησε από κάτω το hw_config.sh.bak έτσι πρέπει να είναι; Έβαλα και για την απενεργοποιήση bootanimation αλλά δε πέτυχε.. Στις γραμμές κάνουμε επικόλληση ατόφιο σωστά;με τη # μπροστά όλο; Ναι έτσι πρέπει. Ναι μαζί με τη δίεση. Η δίεση δείχνει ότι η γραμμή που ακολουθεί είναι σχόλιο και αγνοείται. Απλά έχω γράψει και μερικά σχόλια, προγραμματιστική αρχή. Αααα ok! Φανταζομαι δεν παιζει ρολο που θα τις βαλω, σε ποια σειρα δηλαδη, ε; Οχι, κανένα. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στο wifi οχι. Την διάρκεια της μπαταρίας βελτιώνει Πρόσεξε να δεις τι θα γινόταν αν είχες διαβάσει μερικές σελίδες πιο πίσω όπως πολύ σωστά προτείνει ο BloodDonor - Θα είχες δει ότι το να δημιουργηθούν δεν είναι δυνατό. Αφενός είναι υπερβολικά πολύ δουλειά χωρίς αντίκρυσμα κι αφετέρου κανείς σας δεν πρόκεται να τις τηρήσει. - Θα είχες δει ότι στα τελευταία μου τέσσερα post προτρέπω τους νέους χρήστες να διαβάσουν τον Οδηγό. Μιλάμε για ένα topic των 24 post (όχι 500 σελίδων!!!!!!!!) το οποίο λύνει πολλές απορίες. Κανένας δεν ρώτησε εδώ μέσα "Ρε συ zxr τις &^&%^$ που γράφεις εκεί μέσα δεν τις καταλαβαίνω. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς κάνω αυτό και πώς κάνω εκείνο;;;". Κανείς! Όσοι ρωτάνε, ρωτάνε πράγματα που είτε είναι ήδη γραμμένα, είτε έχουν απαντηθεί. - Θα είχες δει ότι αναφέρομαι σε νέους χρήστες. Κάπου εδώ τελειώνει το ζήτημα κι οποιαδήποτε άλλη απορία την συζητάμε μέσω πμ. Ας ελπίσουμε να μην προτείνει κάποιος άλλος μετά από 40 post τη δημιουργία ενοτήτων! :blink: Ίσως να έχεις κάνει κάτι λάθος. Θα ανεβάσω τα δικά μου αρχεία. Εξακολουθείς δηλαδή να βλέπεις το logo της SE; Ηλία δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα και ζητώ συγγνώμη. Τόσο αυτό όσο και το ανέβασμα των αρχείων θα το κάνω σήμερα αργά το βράδυ. Ναι έτσι πρέπει. Ναι μαζί με τη δίεση. Η δίεση δείχνει ότι η γραμμή που ακολουθεί είναι σχόλιο και αγνοείται. Απλά έχω γράψει και μερικά σχόλια, προγραμματιστική αρχή. Οχι, κανένα. :) Μη ζητάς συγνωμη,δεν έγινε κάτι!!οποτε μπορείς κ με την ησυχία σου! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Και σε μενα εμφανιζεται το bootanimation. Εγω βεβαια το εχω αλλαξει με αυτον τον οδηγο του rioener. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330375 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Έχω βάλει την εφαρμογή για μηνύματα από τον οδηγό του lousou76 και δεν μπορώ με τίποτα να γράψω μήνυμα όταν χρησιμοποιώ μέθοδο εισαγωγής το διεθνές πληκτρολόγιο. Να εξηγήσω, γράφω το πρώτο γράμμα κανονικά και μετά όταν πάω να γράψω το δεύτερο πατάω το 3 δύο φορές για να γράψω το ε και μου βγάζει δε και τα λοιπά. Και δεύτερον μου τα βγάζει πάντα κεφαλαία είτε με το διεθνές είτε με το android πληκτρολόγιο και ας έχω απενεργοποιήσει τη ρύθμιση για τα κεφαλαία. HELP!!! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπέρα. Φίλε zxr νομίζω έχεις υποπέσει σε ένα μικρό λαθάκι στον οδηγό σου :p Οι παρακάτω προσθέσεις γραμμών κώδικα #Internet Speed Enhancement: net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096,16384,256960 ................................... #Internet Speed Enhancement: net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096,16384,256960 αναφέρεις ότι πρέπει να γίνουν στο hw_config.sh. Έχω την εντύπωση πως αυτές οι γραμμές πρέπει να προστεθούν στο build.prop και όχι στο hw_config. Τσέκαρέ το λίγο. Επίσης, έτσι εξηγήτε γιατί σε κανέναν δεν εξαφανίστηκε το bootanimation! (θα ανέβαζα τα δικά μου αρχεία τώρα - αλλά είναι ολίγον πειραγμένα με custom rom!:)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αυτό κοιτούσα μόλις τώρα που ανεβάζω τα αρχεία στον οδηγό. Τις γραμμές του tweak τις έχω περάσει και στο build.prop και στο hw_config.sh. Θα κάνω τις διορθώσεις και τα upload το βράδυ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά το κινητό μου δεν βλέπει κάποια wifi router. Ενώ για παράδειγμα συνδέομαι κανονικά με τον router στο σπίτι μου, σε καφετέριες και διάφορους ξεκλείδωτους, το κινητό δεν μπορεί να βρει τον router του αδερφού μου. Όχι απλά δεν συνδέετε, αλλά ο router δεν φαίνεται καν στην λίστα. Please help. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Επίσης, τα dalvik.vm.heapsize=50m ro.sf.lcd_density=240 πρέπει να μπουν στο build.prop. Παιδιά το κινητό μου δεν βλέπει κάποια wifi router. Ενώ για παράδειγμα συνδέομαι κανονικά με τον router στο σπίτι μου, σε καφετέριες και διάφορους ξεκλείδωτους, το κινητό δεν μπορεί να βρει τον router του αδερφού μου. Όχι απλά δεν συνδέετε, αλλά ο router δεν φαίνεται καν στην λίστα. Please help. Προφανώς ο αδερφός σου χρησιμοποιεί ένα από τα κανάλια 13 - 14. Έχει αναφερθεί κάμποσες φορές πως το κινητό μπορεί να δει αυτά τα κανάλια. system->build.prop κάνε τις κατάλληλες αλλαγές: ro.product.locale.region=EU ro.wifi.channels=14 Edited April 12, 2012 by barca10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γιώργο(zxr)στο hs config έχεις κάνει τίποτα για τη φωτεινότητα; Όσο για το bootanimation πάλι το εμφανίζει Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ίσως να έχεις κάνει κάτι λάθος. Θα ανεβάσω τα δικά μου αρχεία. Εξακολουθείς δηλαδή να βλέπεις το logo της SE; Κανονικά!!! Μου έχει γίνει εφιάλτης. :lol::lol::lol: United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Κανονικά!!! Μου έχει γίνει εφιάλτης. :lol::lol::lol: Βάλε τον κώδικα στο build.prop ;) Γιώργο(zxr)στο hs config έχεις κάνει τίποτα για τη φωτεινότητα; Όσο για το bootanimation πάλι το εμφανίζει Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Στο hw_config.sh γίνονται οι ρυθμίσεις για την αυτόματη φωτεινότητα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939311#post3939311 Edited April 12, 2012 by barca10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Βάλε τον κώδικα στο build.prop ;) Στο hw_config.sh γίνονται οι ρυθμίσεις για την αυτόματη φωτεινότητα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939311#post3939311 που είναι το build.prop αγόρι; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 που είναι το build.prop αγόρι; Στο φάκελο system. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας παιδιά...! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα !!! Μέχρι τώρα είχα το omnia II με windows 6.5... μέχρι που άρχισε να κολλάει αρκετά... και μου την έσπασε και η microsoft που σταμάτησε να υποστηρίζει το λειτουργικό της....! Τέλος πάντων... βρέθηκα διαβάζοντας εδώ, με το Xperia Neo V :) Πολύ μου αρέσει, αλλά... άρχισαν τα προβλήματα... Στην πρώτη εγκατάσταση του έδωσα τον κωδικό του WiFi, συνδέθηκε με το ίντερνετ κάτι προφανώς έκανα και μετέφερε όλες τις επαφές του facebook στις επαφές του...!!! ΔΕ ΤΙΣ ΘΕΛΩ !!! :( Προσπάθησα να τις σβήσω, υποτίθεται πως τις έσβησε, αλλά.... μπα...! Εκεί είναι...!!! Προσπάθησα να βρω από που επαναφέρω το κινητό στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.... ούτε αυτό το βρήκα...! Τσαντίλα....!!! :mad: HELP !!! Δεν τις θέλω...!!! Και τώρα σε αυτά που οι πιο έμπειροι θα έχουν μια γρήγορη απάντηση.... ;-) Είναι μερικά μικρά πραγματάκια που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν θα ήθελα να τα χάσω...! Υπάρχει εύκολος τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το omnia II στο Xperia Neo V ? Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος με το οποίο να μπορώ να βάλω τις επαφές μου σε ομάδες ? (φίλοι, οικογένεια, μαθητές... κτλ...) Αυτό το έκανε το Omnia και με είχε βολέψει πάρα πολύ....!!! Ερίσεις... υπάρχει τρόπος να βάζω και γενέθλια στις επαφές μου ; Αυτά προς το παρόν... και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις... ειδικώς στο πρώτο θέμα....!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στο φάκελο system. σωστός. Απενεργοποιήθηκε.:up: United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας παιδιά...! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα !!! Μέχρι τώρα είχα το omnia II με windows 6.5... μέχρι που άρχισε να κολλάει αρκετά... και μου την έσπασε και η microsoft που σταμάτησε να υποστηρίζει το λειτουργικό της....! Τέλος πάντων... βρέθηκα διαβάζοντας εδώ, με το Xperia Neo V :) Πολύ μου αρέσει, αλλά... άρχισαν τα προβλήματα... Στην πρώτη εγκατάσταση του έδωσα τον κωδικό του WiFi, συνδέθηκε με το ίντερνετ κάτι προφανώς έκανα και μετέφερε όλες τις επαφές του facebook στις επαφές του...!!! ΔΕ ΤΙΣ ΘΕΛΩ !!! :( Προσπάθησα να τις σβήσω, υποτίθεται πως τις έσβησε, αλλά.... μπα...! Εκεί είναι...!!! Προσπάθησα να βρω από που επαναφέρω το κινητό στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.... ούτε αυτό το βρήκα...! Τσαντίλα....!!! :mad: HELP !!! Δεν τις θέλω...!!! Και τώρα σε αυτά που οι πιο έμπειροι θα έχουν μια γρήγορη απάντηση.... ;-) Είναι μερικά μικρά πραγματάκια που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν θα ήθελα να τα χάσω...! Υπάρχει εύκολος τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το omnia II στο Xperia Neo V ? Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος με το οποίο να μπορώ να βάλω τις επαφές μου σε ομάδες ? (φίλοι, οικογένεια, μαθητές... κτλ...) Αυτό το έκανε το Omnia και με είχε βολέψει πάρα πολύ....!!! Ερίσεις... υπάρχει τρόπος να βάζω και γενέθλια στις επαφές μου ; Αυτά προς το παρόν... και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις... ειδικώς στο πρώτο θέμα....!!! λοιπον...οπως και εσυ και πολλοι αλλοι δεν προσεχουν τον συγχρωνισμο οταν συνδεεουν το fb..εσυ απλα αυτα που θα κανεις ειναι να πας στις επαφες να πατησεις το τριτο κουμπι μετα στο φιλτρο και εκει που λεει facebook θα ξετικαρεις το ολες οι επαφες να φαινεται μονο η επαφη τηλεφωνου με bluetooth δεν γινεται?και οτι επαφες υπαρχουν στην sim μπαινουνε παλι με το 3ο κουμπι θα το βρεις στις επιλογες;) για ομαδες δεν ξερω να σου πω γενεθλια μπορεις να βαλεις με την εφαρμογη εορτολογιο που θα βρεις στο μαρκετ:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λοιπον...οπως και εσυ και πολλοι αλλοι δεν προσεχουν τον συγχρωνισμο οταν συνδεεουν το fb..εσυ απλα αυτα που θα κανεις ειναι να πας στις επαφες να πατησεις το τριτο κουμπι μετα στο φιλτρο και εκει που λεει facebook θα ξετικαρεις το ολες οι επαφες να φαινεται μονο η επαφη τηλεφωνου με bluetooth δεν γινεται?και οτι επαφες υπαρχουν στην sim μπαινουνε παλι με το 3ο κουμπι θα το βρεις στις επιλογες;) για ομαδες δεν ξερω να σου πω γενεθλια μπορεις να βαλεις με την εφαρμογη εορτολογιο που θα βρεις στο μαρκετ:) Όντως.... προφανώς καθόλου δεν πήγε το μυαλό μου στον συγχρονισμό του fb....!!! Να σαι καλά... ευχαριστώ...! Θα κατεβάσω και το εορτολόγιο...!!! Να δούμε τι θα κάνω και με τις ομάδες, γιατί πολύ με έχουν βολέψει... και τόσα χρόνια συνήθεια.... καταλαβαίνεις... ;-) Και πάλι σε ευχαριστώ...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Βάλε τον κώδικα στο build.prop ;) Στο hw_config.sh γίνονται οι ρυθμίσεις για την αυτόματη φωτεινότητα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939311#post3939311 Δε λεμε το ίδιο! Ξέρει ο Γιώργος;) Αυτά τι ρόλο κάνουν; dalvik.vm.heapsize=50m ro.sf.lcd_density=240 Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Edited April 12, 2012 by iliasx8 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathan Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος με το οποίο να μπορώ να βάλω τις επαφές μου σε ομάδες ? (φίλοι, οικογένεια, μαθητές... κτλ...) Αυτό το έκανε το Omnia και με είχε βολέψει πάρα πολύ....!!! Για τις ομάδες και γενικά για την διαχείρηση κλήσεων και επαφών μετά από ψάξιμο κατέληξα στο exdialer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 καλησπερα, απο το neo v εχετε μεινει ικανοποιημενοι? σκεφτομαι να το παρω και θελω να ακουσω αποψεις πρωτα. σχετικα με μπαταρια,καμερα ποιοτητα ηχου κτλ σας εχουν προκυψει προβληματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 καλησπερα, απο το neo v εχετε μεινει ικανοποιημενοι? σκεφτομαι να το παρω και θελω να ακουσω αποψεις πρωτα. σχετικα με μπαταρια,καμερα ποιοτητα ηχου κτλ σας εχουν προκυψει προβληματα? Περιμένεις απάντηση από όλους τους κατόχους; Αν διαβάσεις λίγα post πιο πίσω θα πάρεις μια εικόνα. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Πρώτα διαβάζουμε και αν δεν καλυφτούμε, μετά ρωτάμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Έχει βάλει κάνεις 2 in 1 sim card tis Cosmote? Δουλεύει κανονικά?? Ναι την έχω εδώ και 4 μήνες στο neo v χωρίς κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts