Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ: πειτε μου κανενα link που να λεει με ποια τυπου #*# 12...# βλεπουμε χαρακτηριστικα συσκευης ή κανουμε τεστ οθονης κτλπ. τα ξερετε να μου πειτε?

http://www.askvg.com/google-android-hidden-secret-codes/

Εδώ τα έχει μαζεμένα όλα!

Δε λειτουργούν όμως νομίζω όλα σε κάθε συσκευή!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το αξεσουάρ live view το έχει δουλέψει κανείς με το Neo V; Κι αν ναι ας πει εντυπώσεις για το πως λειτουργεί κι αν αξίζει να το πάρει κανείς. Ευχαριστώ.

Εχθές-προχθές το είχα πετύχει σε προσφορά στο play.com στα ~17€. Διάβασα λίγο στις κριτικές και κατάλαβα πως δεν αξίζει. Μικρή διάρκεια μπαταρίας, συχνές αποσυνδέσεις (κυρίως σε όχι-sony (ericsson) κινητά) κλπ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο προσφέρει πέραν του trend.

Πολυ καλυτερος απο τον astro ειναι ο ΕS File Explorer

Δε διαφωνώ ότι είναι, όπως επίσης δε διαφωνώ το ότι μπορεί ο root explorer να είναι καλύτερος του ES. Ωστόσο, όπως κατάλαβες, το παράδειγμά μου ήταν όσο πιο απλούστατο γινόταν για να διευκολύνω τον φίλο που είχε πρόβλημα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μπες από το κινητό στο play store και κατέβασε κάποιον file manager (πχ astro). Μετά βρες τον φάκελο που αποθηκευσες τα παιχνίδια σου (σε κατάληξη .apk προφανώς) και κάνε τα εγκατάσταση.

Το play έχει δρομολογηθεί να αναβαθμιστεί επίσημα στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου.

Δεν έχει δοθεί κάποια στάνταρ ημερομηνία για εμάς, αλλά υπομονή μέχρι την μεγάλη εβδομάδα-πάσχα.

Τελικά πάει λίγο πίσω η διάθεση, για εμάς θα πάει μέσα Απριλίου, http://whos.gr/android/mikri-kathysterisi-tis-sony-gia-tin-anabathmisi-se-ice-cream-sandwich

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Γεια σας πήρα σήμερα το κινητό. Αυτό που θέλω είναι να ρωτήσω είναι το εξής¨

δεν ξέρω τι πείραξα αλλά στις επαφές μου, μου βγάζει και τις επαφές που έχω στο facebook, ενώ θέλω να έχω μόνο τις τηλεφωνικές επαφές που είχα και πριν στην κάρτα sim μου.

Πως μπορώ να το αλλάξω;

δεν ξέρω τι πείραξα αλλά στις επαφές μου, μου βγάζει και τις επαφές που έχω στο facebook, ενώ θέλω να έχω μόνο τις τηλεφωνικές επαφές που είχα και πριν στην κάρτα sim μου.

Πως μπορώ να το αλλάξω;

πηγαινε στις επαφες πατα το κουμπι κατω δεξια ρυθμισεις και καπου λεει για facebook να το ξετικαρεις δεν θυμαμαι ακριβως γιατι το χω σβησει τωρα...αν το χει καποιος θα σε κατατοπισει καλυτερα

παιδια η οθονη του ειναι πιο στενη απο του ace που εχω; Δεν εννοω την αναλυση που ειναι 480χ854. Εννοω σε mm. Πιο ψηλη ειναι και μου αρεσει αλλα το πιο στενη δεν μου αρεσει γιατι δεν χρησιμοποιω ποτε στο σερφαρισμα το landscape.

πηγαινε στις επαφες πατα το κουμπι κατω δεξια ρυθμισεις και καπου λεει για facebook να το ξετικαρεις δεν θυμαμαι ακριβως γιατι το χω σβησει τωρα...αν το χει καποιος θα σε κατατοπισει καλυτερα

δεν έχει κουμπί ρυθμίσεις, να πάρει....

μήπως είναι κάπου αλλού;

δεν έχει κουμπί ρυθμίσεις, να πάρει....

μήπως είναι κάπου αλλού;

το κουμπί "ρυθμίσεις" είναι το πλήκτρο δεξιά.

επαφές δηλαδή, μετά πληκτρο δεξιά.

αυτο θα πατήσεις και θα σου βγει η επιλογή "ρυθμίσεις"

Scotty, beam us up.

Τελικά πάει λίγο πίσω η διάθεση, για εμάς θα πάει μέσα Απριλίου, http://whos.gr/android/mikri-kathysterisi-tis-sony-gia-tin-anabathmisi-se-ice-cream-sandwich

Ναι το πήρα πρέφα, αλλά και πάλι δε πάει μακριά. Όπως είπα, Μεγάλη εβδομάδα/Πάσχα άντε μια βδομάδα αργότερα (έως 22 Απριλίου δηλαδή στην χειρότερη).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ναι το πήρα πρέφα, αλλά και πάλι δε πάει μακριά. Όπως είπα, Μεγάλη εβδομάδα/Πάσχα άντε μια βδομάδα αργότερα (έως 22 Απριλίου δηλαδή στην χειρότερη).

Τους άλλους τους πήρε πολύ η μπάλα όμως :p

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

η Σονυ ανακοινωσε σημερα πως "αν θελεις σταθερο λειτουργικο μεινε με gingerbread" λογω 512 ραμ

Αυτοματος ακυρωνει τα Xperia U και Xperia Sola:wacko::wacko:

http://developer.sonymobile.com/wp/2012/03/30/learn-about-the-technical-differences-between-gingerbread-and-ics/

http://www.falfol.com/news/2012/03/30/sony-outlines-xperia-ics-update-plans-manual-upgrade-only-starting-mid/

Edited by WR200

Ναι παιδια,σκεφτείτε το εσείς που ανυπομονειτε για παγωτό.υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε χειρότερα αποτελέσματα από,τι περιμένατε.

http://t.co/yKrK9R0q

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορώ να το αλλάξω;

θα πατησεις το 3ο πληκτρο

μετα στο φιλτρο και θα πας επαφη τηλεφωνου θα τικαρεις μονο αυτο...και τα αλλα ξετικαρισμενα

η αλλιως πανω πανω σε εκεινο το σημειο μονο τηλεφωνικους αριθμους

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μετα απο 3μηνες πολυ καλης λειτουργιας, παρατηρησα σημερα στα καλα καθουμενα οτι ειχε εμφανισει προβλημα η μπροστινη καμερα. Τα χρωματα ηταν πειραγμενα και παραξενα. Σαν να ειχες εφαρμοσεις ενα φιλτρο απο πανω για να μην τα δειχνει κανονικα. Το εστειλα σημερα για σερβις και θα περιμενω κανα 10ημερο.

Ναι παιδια,σκεφτείτε το εσείς που ανυπομονειτε για παγωτό.υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε χειρότερα αποτελέσματα από,τι περιμένατε.

http://t.co/yKrK9R0q

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

Εγώ έχω δηλώσει ότι δε θα τη βάλω ακόμη,θα περιμένω να δω εντυπώσεις κ προβλήματα κ βλέπω,μια χαρά είναι η gingerbread!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγώ έχω δηλώσει ότι δε θα τη βάλω ακόμη,θα περιμένω να δω εντυπώσεις κ προβλήματα κ βλέπω,μια χαρά είναι η gingerbread!

ακριβως φιλε μου..Απλα βλεπω μια μεγαλη πρεμουρα σε ολα τα θεματα των xperia.Αν ειναι πληρως λειτουργικη η 2.3 δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζομαστε την 4 (σε περιπτωση που τελικα σε αποδοση το κινητο ειναι χειροτερο)

Να μου πεις απο 2.1 ή 2.2 σε 2.3 να το καταλαβω.αλλα η gb ειναι παρα πολυ σταθερη εκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με εχετε βάλει σε σκέψεις!

Μάλλον θα περιμένω και εγώ. Εξάλλου η 2.3 είναι κάτι νέο για εμενα, που ειχα Galaxy 3 με 2.1 αναβαθμισμένη σε 2.2 Froyo.

Ομολογώ οτι έχω εκπλαγεί και εγώ με την σταθερότητα και τα μηδεν κολλήματα της GB. Θα περιμένω και δεν θα βάλω απο τους πρώτους ICS.

Παιδιά μια ερώτηση. Συνδέω το κινητό με το σταθερό υπολογιστή μου. Μπορώ με κάποιον τρόπο μέσω αυτής της σύνδεσης usb να τραβήξω ίντερνετ από τον υπολογιστή στο κινητό; Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με καλώδιο με το ρούτερ.

Παίδες στα καλά καθούμε με εξαφανίστηκαν 200mb από την εξωτερική κάρτα. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. τι παίχτηκε? Edited by Joker_Myrddin

ακριβως φιλε μου..Απλα βλεπω μια μεγαλη πρεμουρα σε ολα τα θεματα των xperia.Αν ειναι πληρως λειτουργικη η 2.3 δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζομαστε την 4 (σε περιπτωση που τελικα σε αποδοση το κινητο ειναι χειροτερο)

Να μου πεις απο 2.1 ή 2.2 σε 2.3 να το καταλαβω.αλλα η gb ειναι παρα πολυ σταθερη εκδοση.

Ίσως επειδή όλοι ειναι περίεργοι να δουν τι διαφορετικό προσφέρει η ics γι'αυτό η πρεμούρα.

Ναι από 2.1 φυσικά κ άξιζε να κάνεις update.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...