alkis_7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 @GR.04 δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις τη sim. Μπορει να μην εχει 'κουμπωσει' τοσο καλα και οταν χανει το σημα, να μη μπορει να το ξαναβρει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker_Myrddin Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Είχα το adw αλλά κατέβασα το go και μου άρεσει πολύ καλύτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Είδα το κινητάκι σήμερα και είναι συμπαθέστατο και οικονομικό.Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω τόσες σελίδες αν μπορεί κάποιος ας πεί με συντομία τα σύν και πλήν της συσκευής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το χρησιμοποιώ. Ποιος ο λόγος να πάρεις smartphone αν δεν χρησιμοποιείς ίντερνετ; Όπως και αν έχει πάντως, καλό είναι να υπάρχει η επιλογή και όποιος θέλει ας το βάζει στο 2G. Ειπα αν δεν χρησιμοποιεις συχνα το Mobile οχι καθολου . Εγω χρησιμοποιω wi fi και ορισμενες φορες ανοιγω το mobile , εξισου και η απαντηση μου :) anyway αφου εχει επιλογη μην το κουραζουμαι αλλο ;) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Είδα το κινητάκι σήμερα και είναι συμπαθέστατο και οικονομικό.Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω τόσες σελίδες αν μπορεί κάποιος ας πεί με συντομία τα σύν και πλήν της συσκευής... συν πολυ καλη οθονη δυνατος ηχος καλη καμερα ομορφο αλλα δεν θυμαμαι αλλα εχει σιγουρα πλην μικρη χωριτικοτητα τριξιμο (εχει σταματησει) μεγαλο σαρ Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 συν πολυ καλη οθονη δυνατος ηχος καλη καμερα ομορφο αλλα δεν θυμαμαι αλλα εχει σιγουρα πλην μικρη χωριτικοτητα τριξιμο (εχει σταματησει) μεγαλο σαρ Τι μκρη χωρητικοτητα μωρε, εχω 100 εφαρμογες εγκατηστημενες και εχει χωρο για αλλες 50. Σε Low end κινητο τι ηθελες δηλαδη; Nα εχει χωρο να βαλεις 100 παιχνιδια απο ηλιθιους κατασκευαστες που δεν υποστηριζουν app2sd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σε γενικές γραμμές για εμένα δεν έχει τίποτα μείον..είμαι υπέρ ευχαριστημένος με το κινητακι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σε ευχαριστώ!Το wifi του πώς είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Τι μκρη χωρητικοτητα μωρε, εχω 100 εφαρμογες εγκατηστημενες και εχει χωρο για αλλες 50. Σε Low end κινητο τι ηθελες δηλαδη; Nα εχει χωρο να βαλεις 100 παιχνιδια απο ηλιθιους κατασκευαστες που δεν υποστηριζουν app2sd? κοιτα φιλε μου...εγω μιλησα ηρεμα...ισως εκανα λαθος...οκ Ενσωματωμένη μνήμη: 320MB δεν την λες πολυ ομως Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) γεια σας! ρωταω παλι το εξης οσοι ξερουν: σε καμερα 3D που επιλεγουμε απο το κινητο μας, γιατι (σε εσωτερικο χωρο δοκιμασα μονο) τα δειχνει καπως σκοτεινα? (εχω ενεργο το "φως") σε σχεση με το κανονικο φωτισμο δωματιων τα δειχνει πιο σκοτεινα! (νομιζω συμβαινει και σε αλλους αυτο ή σε ολους? δε ξερω εσεις θα μου πειτε! ) ευχαριστω,περιμενω απαντηση! κατα τα αλλα το κινητο τα σπαει! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ: πειτε μου κανενα link που να λεει με ποια τυπου #*# 12...# βλεπουμε χαρακτηριστικα συσκευης ή κανουμε τεστ οθονης κτλπ. τα ξερετε να μου πειτε? Edited March 30, 2012 by papig Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ρε παιδιά, κάνω εγκατάσταση την 62, όπως είναι και μπαίνω ρυθμίζω wifi μπαίνω στο fb που τοι χει κ ενσωματωμένο και όταν πατάω στο "status" για να αλλάξω το status μου η εφαρμογή κρασάρει. Τα ίδια μου κάνει και από το market. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosNeoV Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πήρα πριν λίγες μέρες το ΣΕ Νέο V σε άσπρο. ένα θέμα που με νευριάζει είναι ότι τρέχουν 20 εφαρμογές όλη την ώρα ενώ δεν της θέλω. Τέσσρα ας μπούμε στο θέμα μου. Εχθές κατέβασα από το internet του PC μου μερικά προγράμματα και Games για το Νέο V ....το θέμα μου όμως είναι που τα αποθηκεύω αυτά έτσι ώστε να τα διαβάσει το κινητό....το σύνδεσα με το PC έβαλα τα προγράμματα σε διαφορους φακέλλους αλλα δεν τα βρίσκω πουθενά στο κινητό...μήπως ξέρει κάποιος ? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πήρα πριν λίγες μέρες το ΣΕ Νέο V σε άσπρο. ένα θέμα που με νευριάζει είναι ότι τρέχουν 20 εφαρμογές όλη την ώρα ενώ δεν της θέλω. Τέσσρα ας μπούμε στο θέμα μου. Εχθές κατέβασα από το internet του PC μου μερικά προγράμματα και Games για το Νέο V ....το θέμα μου όμως είναι που τα αποθηκεύω αυτά έτσι ώστε να τα διαβάσει το κινητό....το σύνδεσα με το PC έβαλα τα προγράμματα σε διαφορους φακέλλους αλλα δεν τα βρίσκω πουθενά στο κινητό...μήπως ξέρει κάποιος ? Ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασε το airdroid να ξεμπλέξεις από καλώδια κλπ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosNeoV Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δοκίμασε το airdroid να ξεμπλέξεις από καλώδια κλπ. :) Πως το χρησιμοποιώ ? μου λέει δεν υπάρχουν τηλεφωνα . :-) επίσης μπορείς να μου πεις σε τι ακριβώς θα με βοηθήσει να σπάσω το τηλ ? γιατί βλέπω λίγο δύσκολη την διαδικασία κα ian δεν βοηθάει σε τρελα πράγματα ίσος να μην ασχοληθώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ρε παιδιά τι γίνεται με την ICS σήμερα βγήκε για το Xperia Play beta, ακόμα σε beta είναι?? (γιατί πιστεύω πως σε όλα τα Xperia θα το βγάλουν ταυτόχρονα) http://www.engadget.com/2012/03/30/sony-outs-xperia-play-ics-beta-for-unlocked-phones-wants-to-kno/ // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πήρα πριν λίγες μέρες το ΣΕ Νέο V σε άσπρο. ένα θέμα που με νευριάζει είναι ότι τρέχουν 20 εφαρμογές όλη την ώρα ενώ δεν της θέλω. Τέσσρα ας μπούμε στο θέμα μου. Εχθές κατέβασα από το internet του PC μου μερικά προγράμματα και Games για το Νέο V ....το θέμα μου όμως είναι που τα αποθηκεύω αυτά έτσι ώστε να τα διαβάσει το κινητό....το σύνδεσα με το PC έβαλα τα προγράμματα σε διαφορους φακέλλους αλλα δεν τα βρίσκω πουθενά στο κινητό...μήπως ξέρει κάποιος ? Ευχαριστώ πολύ. Μπες από το κινητό στο play store και κατέβασε κάποιον file manager (πχ astro). Μετά βρες τον φάκελο που αποθηκευσες τα παιχνίδια σου (σε κατάληξη .apk προφανώς) και κάνε τα εγκατάσταση. Ρε παιδιά τι γίνεται με την ICS σήμερα βγήκε για το Xperia Play beta, ακόμα σε beta είναι?? (γιατί πιστεύω πως σε όλα τα Xperia θα το βγάλουν ταυτόχρονα) http://www.engadget.com/2012/03/30/sony-outs-xperia-play-ics-beta-for-unlocked-phones-wants-to-kno/ Το play έχει δρομολογηθεί να αναβαθμιστεί επίσημα στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου. Δεν έχει δοθεί κάποια στάνταρ ημερομηνία για εμάς, αλλά υπομονή μέχρι την μεγάλη εβδομάδα-πάσχα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το αξεσουάρ live view το έχει δουλέψει κανείς με το Neo V; Κι αν ναι ας πει εντυπώσεις για το πως λειτουργεί κι αν αξίζει να το πάρει κανείς. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μόλις παρελαβα! Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται, αλλα εχει μέσα προεγκατεστημένη πολλή σαβούρα! Πως τα βγάζω;Root και σβήσιμο; Αν τα βγαλω κα μετα αναβαθμιστω σε ICS 4.0 θα ξαναγυρισει η σαβούρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μόλις παρελαβα! Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται, αλλα εχει μέσα προεγκατεστημένη πολλή σαβούρα! Πως τα βγάζω;Root και σβήσιμο; Αν τα βγαλω κα μετα αναβαθμιστω σε ICS 4.0 θα ξαναγυρισει η σαβούρα; Ναι σε όλα.:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ε τότε μάλλον να περιμένω για την αναβάθμιση σε ICS σε λιγο καιρό και μετά κάνω root πάνω σε εκεινο (όταν βγει root που θα τρέχει σε ics). Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy19 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά το κινητό πως είναι σε μέγεθος; Μήπως είναι πολύ μεγάλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά το κινητό πως είναι σε μέγεθος; Μήπως είναι πολύ μεγάλο; Νομίζω οτι το μέγεθος του ειναι το πιο ιδανικό! Ουτε μεγάλο, ούτε μικρό. Τελικά οι 3.7 ιντσες οθόνης είναι ιδανικες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ: πειτε μου κανενα link που να λεει με ποια τυπου #*# 12...# βλεπουμε χαρακτηριστικα συσκευης ή κανουμε τεστ οθονης κτλπ. τα ξερετε να μου πειτε? *#*#7378423#*#* Πάτα αυτά στο dialer και μπαίνεις στο service menu. Το ρώτησε και ο lousou 2-3 σελίδες πριν United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 κοιτα φιλε μου...εγω μιλησα ηρεμα...ισως εκανα λαθος...οκ Ενσωματωμένη μνήμη: 320MB δεν την λες πολυ ομως Eχεις δικιο για τον τονο μου. Αλλα 320ΜΒ ειναι πολυ ικανοποιητικα. Το θεμα ειναι οτι ολοι βαζουν στα μειον του την μικρη χωρητικοτητα, ενω στην ουσια δεν ειναι μειον. Μπες από το κινητό στο play store και κατέβασε κάποιον file manager (πχ astro). Μετά βρες τον φάκελο που αποθηκευσες τα παιχνίδια σου (σε κατάληξη .apk προφανώς) και κάνε τα εγκατάσταση. Πολυ καλυτερος απο τον astro ειναι ο ΕS File Explorer Μόλις παρελαβα! Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται, αλλα εχει μέσα προεγκατεστημένη πολλή σαβούρα! Πως τα βγάζω;Root και σβήσιμο; Αν τα βγαλω κα μετα αναβαθμιστω σε ICS 4.0 θα ξαναγυρισει η σαβούρα; Καπου στο ΧDA, αλλα και εδω υπαρχουν οδηγοι τι μπορεις να βγαλεις με ασφαλεια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937652#post3937652 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1366314 διαλεγεις και παιρνεις. Σε ΙCS εγω θα αναβαθμισω οταν ακουσω απο την κοινοτητα οτι ειναι καλυτερο απο το Gingerbread (και εχει και root φυσικα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά το κινητό πως είναι σε μέγεθος; Μήπως είναι πολύ μεγάλο; οχι..το ιδανικοτερο μεγεθος εχει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts