rafinha Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 αυτο πρεπει να το κατεβασω απο το κινητο δε γινεται απο το pc? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 αυτο πρεπει να το κατεβασω απο το κινητο δε γινεται απο το pc? Απο το play store.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jo_Grit Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Δοκίμασε να κάνεις (και) εδώ την ερώτησή σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Thanks man Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλημερα και χρονια πολλα το βρηκα το astro file manager και το κατεβασα απο το pc τωρα ντ περασω στο κινητο θα εγκατασταθει? τι να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλημερα και χρονια πολλα το βρηκα το astro file manager και το κατεβασα απο το pc τωρα ντ περασω στο κινητο θα εγκατασταθει? τι να κανω? Eσυ ειπες οτι θες να εγκαταστησεις καποια wallpapers και καποια αρχεια που εχουν καταληξη σε .apk σωστα; Αρα κατεβασε τον astro απο το play store και μολις εγκατασταθει ανοιξε τον, βρες τα αρχεια που θες να εγκαταστησεις (θα βρισκονται στην καρτα μνημης) και εγκατεστησε τα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 α οκ απλα επειδη ενω βρισκει το ρουτερ δε συνδεεται το κατεβασα απο τον υπολογιστη αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω το astro file manager Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antiprosopos_1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γεια σας. Ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω το HDMI στην τηλεόραση βλέπω κανονικά φωτογραφίες και βιντεάκια που έχω τραβήξει, αλλά όταν βάζω να δω ταινία, ενώ στο κινητό φαίνετε μια χαρά και με υπότιτλους στην τηλεόραση τρεμοπαίζει και δεν φαίνονται οι υπότιτλοι. Παίζει τίποτα με την ανάλυση…; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γεια σας. Ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω το HDMI στην τηλεόραση βλέπω κανονικά φωτογραφίες και βιντεάκια που έχω τραβήξει, αλλά όταν βάζω να δω ταινία, ενώ στο κινητό φαίνετε μια χαρά και με υπότιτλους στην τηλεόραση τρεμοπαίζει και δεν φαίνονται οι υπότιτλοι. Παίζει τίποτα με την ανάλυση…; δες μηπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Προσπαθησα να βαλω ξυπνητηρι ενω το τηλεφωνο ειναι κλειστο και παρατηρησα οτι δεν χτυπαει. Διαβασα σε ενα blog στο νετ οτι αυτο γινεται γιατι ειναι σαν υπολόγιστης που οταν τον κλεινεις δεν μπορει να εκτελεσει καποια λειτουργια. Ισχυει αυτο ή το κανει μονο σε εμενα; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Προσπαθησα να βαλω ξυπνητηρι ενω το τηλεφωνο ειναι κλειστο και παρατηρησα οτι δεν χτυπαει. Διαβασα σε ενα blog στο νετ οτι αυτο γινεται γιατι ειναι σαν υπολόγιστης που οταν τον κλεινεις δεν μπορει να εκτελεσει καποια λειτουργια. Ισχυει αυτο ή το κανει μονο σε εμενα; Ευχαριστω σε ολους γινεται..αν θες να χτυπαει και δεν θες τηλεφωνο βαζε το σε λειτουργια πτησης α οκ απλα επειδη ενω βρισκει το ρουτερ δε συνδεεται το κατεβασα απο τον υπολογιστη αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω το astro file manager μονο απο το κινητο μπορεις να το εγκαταστησεις Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ξερω οτι πιθανον να μην πρεπει να βαλω την ερωτηση μου εδω αλλα θελω να ρωτησω κοσμο που εχει το neo V. Το juice defender ειναι πραγματικα καλο; Υπαρχει διαφορα με την πληρωμενη εκδοση; Αν λειτουργει, ποσες ωρες κερδιζετε κατα μεσο ορο; Ευχαριστω και παλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Βρηκα σε καλη τιμη μια τετοια.θα κανει για το κινητο?αξιζει? http://img20.imageshack.us/img20/9025/microsdsdhc32gbclass10.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Λογικα, θα κανει, υποστηριζει μεχρι 32gb. Αν αξιζει, ειναι δικο σου θεμα. Θα εχεις τοσα πολλα δεδομενα μεσα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ξερω οτι πιθανον να μην πρεπει να βαλω την ερωτηση μου εδω αλλα θελω να ρωτησω κοσμο που εχει το neo V. Το juice defender ειναι πραγματικα καλο; Υπαρχει διαφορα με την πληρωμενη εκδοση; Αν λειτουργει, ποσες ωρες κερδιζετε κατα μεσο ορο; Ευχαριστω και παλι! Πραγματικά καλό δεν θα το έλεγα. Μέτριο. Χρησιμοποιώ την Ultimate Version και οι μισές λειτουργίες δε λειτουργούν (π.χ. Location), άλλες λειτουργούν μόνο σε beta versions και όχι στην επί πληρωμή (!!!), πολλές φορές το πρόγραμμα κολλάει και χρειάζεται να το ξανανοίξω... Σίγουρα για εμένα δεν αξίζει τα λεφτά του, ούτε η Pro έκδοση του ούτε η Ultimate. Αλλά δυστυχώς το αγόρασα! Σίγουρα δοκίμασε την free έκδοση του, εμένα με βοήθησε να "κερδίσω" λίγη μπαταρία (ποσοστά και ώρες δε μπορώ να υπολογίσω, σίγουρα όμως όχι x1,92 που δηλώνει το πρόγραμμα!), αλλά θα πρότεινα να μην πέσεις στην "παγίδα" των paid versions του. Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Πραγματικά καλό δεν θα το έλεγα. Μέτριο. Χρησιμοποιώ την Ultimate Version και οι μισές λειτουργίες δε λειτουργούν (π.χ. Location), άλλες λειτουργούν μόνο σε beta versions και όχι στην επί πληρωμή (!!!), πολλές φορές το πρόγραμμα κολλάει και χρειάζεται να το ξανανοίξω... Σίγουρα για εμένα δεν αξίζει τα λεφτά του, ούτε η Pro έκδοση του ούτε η Ultimate. Αλλά δυστυχώς το αγόρασα! Σίγουρα δοκίμασε την free έκδοση του, εμένα με βοήθησε να "κερδίσω" λίγη μπαταρία (ποσοστά και ώρες δε μπορώ να υπολογίσω, σίγουρα όμως όχι x1,92 που δηλώνει το πρόγραμμα!), αλλά θα πρότεινα να μην πέσεις στην "παγίδα" των paid versions του. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση και πολυ καλη απαντηση σου!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Λογικα, θα κανει, υποστηριζει μεχρι 32gb. Αν αξιζει, ειναι δικο σου θεμα. Θα εχεις τοσα πολλα δεδομενα μεσα; την βρηκα σχεδον σε τιμη 8αρας για αυτο το σκεφτομαι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς, τι τιμές πρέπει να έχουμε και σε ποιά πεδία του build.prop ώστε να αναγνωρίζεται ως neo V στο market? Ρωτάω για να μπορέσω να εγκαταστήσω αυτό Ως τι σου το αναγνωρίζει δηλαδή; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 α οκ δεν ξερω πως να το εγκαταστησω το astro file manager με Android Injector ισως δωρεαν εφαρμογη για windows Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billieguy Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Λοιπον μολις ειχα αγορασει το Xperia Neo V στον αδερφο μου και μετα απο λιγο καιρο μου ζήτησε να το κανω root. Εχοντας ηδη κανει root το Xperia Arc μου χρησημοποιησα την ιδια μέθοδο (των XDA με unlocked bootloader για 2.3.4 που αποτι καταλαβα ηταν για Arc, Play, Neo). Ολα δουλευαν καλα μεχρι που μια μερα το κινητο σαλταρε... Τα κύρια φαινομενα ήταν: - Η οθόνη ειχε αναποδογυρίσει, δηλαδή, οταν το κρατούσε κανονικά ηταν με την κατω μερια προς τα πανω και στο πλαι το ίδιο. - Οταν το είδα αυτο σκεφτηκα να το κανω update στο κανονικο 2.3.4 και οχι στο rooted οπως θα γινοταν με το Arc αμα το αναβάθμιζα με το PC Companion. Οταν το συνεδεσα με τον υπολογιστη ειδα οτι το αναγνώριζε ως Xperia Arc και εεγε οτι ειναι πληρως αναβαθμισμένο. Τσεκαρα τις ρυθμίσεις του κινητού και ειδα οτι έγραφε μοντέλο LT15i (το μοντέλο του Arc)!!! Το έκανα format και οταν το ξανα ανοιξα ειχε τα ίδια προβλήματα!!! Σας παρακαλώ παρα πολύ να με βοηθήσετε!!!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 την βρηκα σχεδον σε τιμη 8αρας για αυτο το σκεφτομαι... αν είναι no name η κάρτα δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει .. άλλα γράφουν επάνω και άλλα είναι το ποιο συνηθισμένο είναι να λένε class 10 και να είναι 2 η να λένε 32gb & να φαίνονται 32 αλλά όταν πας να την γεμίσεις να μην παίρνει ούτε 8 Διάβασε κριτικές πρώτα και μετά την παίρνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ως τι σου το αναγνωρίζει δηλαδή; Σαν Unknown Xperia Neo V. Δοκίμασα με αλλαγές από το build ενός φίλου από εδώ, αλλά δεν άλλαξε κάτι... - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Βρηκα σε καλη τιμη μια τετοια.θα κανει για το κινητο?αξιζει? http://img20.imageshack.us/img20/9025/microsdsdhc32gbclass10.jpg καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω φίλε μου και να πάρεις μάρκα class 6 και πάνω παρα κινεζιά που θα είναι πιο αργή και απο την καθυστέρηση και μπορεί να χάσεις και όλα σου τα δεδομένα,φιλική συμβουλή ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Λοιπον μολις ειχα αγορασει το Xperia Neo V στον αδερφο μου και μετα απο λιγο καιρο μου ζήτησε να το κανω root. Εχοντας ηδη κανει root το Xperia Arc μου χρησημοποιησα την ιδια μέθοδο (των XDA με unlocked bootloader για 2.3.4 που αποτι καταλαβα ηταν για Arc, Play, Neo). Ολα δουλευαν καλα μεχρι που μια μερα το κινητο σαλταρε... Τα κύρια φαινομενα ήταν: - Η οθόνη ειχε αναποδογυρίσει, δηλαδή, οταν το κρατούσε κανονικά ηταν με την κατω μερια προς τα πανω και στο πλαι το ίδιο. - Οταν το είδα αυτο σκεφτηκα να το κανω update στο κανονικο 2.3.4 και οχι στο rooted οπως θα γινοταν με το Arc αμα το αναβάθμιζα με το PC Companion. Οταν το συνεδεσα με τον υπολογιστη ειδα οτι το αναγνώριζε ως Xperia Arc και εεγε οτι ειναι πληρως αναβαθμισμένο. Τσεκαρα τις ρυθμίσεις του κινητού και ειδα οτι έγραφε μοντέλο LT15i (το μοντέλο του Arc)!!! Το έκανα format και οταν το ξανα ανοιξα ειχε τα ίδια προβλήματα!!! Σας παρακαλώ παρα πολύ να με βοηθήσετε!!!:!: Φλασαρε με SEUS. Ισως θα ηταν καλύτερα να το κανεις σε αλλο υπολογιστή γιατι ο δικος σου βλεπει το Arc μονο για καποιο λογο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Τελικα κατι για τα καναλια του wifi εχουμε εκτος την αλλαγη μεσα απο το αρχειο? Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoxos93 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γεια σας παιδια..πριν μέρες πήρα το κινητό κ είμαι σε όλα ευχαριστημένος εκτός από την μπαταρία..πέφτει γρήγορα παρόλο πού Ρίχνω φωτεινότητα κ όλα τα συναφή..αναγκαστικά έτσι να δανειστώ από τον αδερφό μου κτ σαν μικρή μπαταρία που αντέχει500μαχ..είναι μάρκα νοκια ομως.υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα??κ κάτι άλλο..πειράζει αν το κινητό το επαναφορτιζω όταν είναι 60,70 η ακόμα κ 80%?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts