Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν σε ελλατωματικό neo v από media markt εντός 7 ημερών ισχύει αντικατάσταση;
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν σε ελλατωματικό neo v από media markt εντός 7 ημερών ισχύει αντικατάσταση;

δεν έχει σημασία από που το αγόρασες αρκεί να έχει έδρα σε χώρα της ΕΕ... είναι ευρωπαϊκή οδηγία, όχι "διευκόλυνση" ή "πρωτοβουλία" κάποιον καταστημάτων, οπότε είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν - όχι service

μέτρον άριστον

Καλό θα είναι πριν flashaρεις να παίρνεις ένα nandroid backup ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να μπορείς να το επαναφέρεις.

Για το wipe data/factory reset διάβασε εδώ.

δλδ σβηνει εφαρμογες που ειναι third-party,επαφες,μνμ και τετοια αλλα δε πειραζει τιποτα στην SD...εγω εχω παρει backup απο το cwm και απο αυτο κανω restore οταν κανω καμια λαλακια...

εχω κατεβασει το ics launcher.apk πως μπορω να το κανω εγκαταστη?

Edited by devill0

δλδ σβηνει εφαρμογες που ειναι third-party,επαφες,μνμ και τετοια αλλα δε πειραζει τιποτα στην SD...εγω εχω παρει backup απο το cwm και απο αυτο κανω restore οταν κανω καμια λαλακια...

εχω κατεβασει το ics launcher.apk πως μπορω να το κανω εγκαταστη?

Με έναν file explorer,βρές το αρχείο που ειναι αποθηκευμένο στην κάρτα σου,και πάτα επάνω "εγκατάσταση".Πρόσεξε να έχεις έναν ακόμη lancher περασμένο μέσα για να μην κρασσαρει και δεν μπορεί να ανοίξει.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Με έναν file explorer,βρές το αρχείο που ειναι αποθηκευμένο στην κάρτα σου,και πάτα επάνω "εγκατάσταση".Πρόσεξε να έχεις έναν ακόμη lancher περασμένο μέσα για να μην κρασσαρει και δεν μπορεί να ανοίξει.

τωρα εχω το stoc launcher

τωρα εχω το stoc launcher

Κατέβασε και τον Go Launcher σαν εναλλακτική επιλογή από το Market και μετά κάνε αντικατάσταση αυτόν που κατέβασες,κράτα και ένα buckUp τον στάνταρ που έχεις τώρα σε περίπτωση που δεν σου αρέσει και χρειαστείς ξανά τον παλιό.

Κατέβασε και τον Go Launcher σαν εναλλακτική επιλογή από το Market και μετά κάνε αντικατάσταση αυτόν που κατέβασες,κράτα και ένα buckUp τον στάνταρ που έχεις τώρα σε περίπτωση που δεν σου αρέσει και χρειαστείς ξανά τον παλιό.

δε μπορω να το κανω εγκατασταση μου γραφει " Παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την αναλυση του πακετου"

δε μπορω να το κανω εγκατασταση μου γραφει " Παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την αναλυση του πακετου"

Ίσως δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού.Πέρνα καλύτερα την εφαρμογή homelauncher.apk του Xperia S είναι πολύ καλύτερη απο την stock κατεβασέ το απο εδω

Edited by duc

Ίσως δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού.Πέρνα καλύτερα την εφαρμογή homelauncher.apk του Xperia S είναι πολύ καλύτερη απο την stock κατεβασέ το απο εδω

του S εχω τωρα...δεν υπαρχει καπιο theme ics για το neo v .62

του S εχω τωρα...δεν υπαρχει καπιο theme ics για το neo v .62

Με μπερδεύεις,theme θέλεις ή homelauncher,έχει μια κάποια διαφορά.....theme όσα θέλεις χτύπα στου google και σίγουρα θα βρείς.

Λοιπόν, τα στερεοφωνικά HandsFree όλων των εταιρειών που χρησιμοποιούν βύσμα 3,5mm έχουν τέσσερις επαφές (κυλίνδρους) Δεξί και αριστερο ακουστικό, μικρόφωνο και - . Η SE έχει κάνει μία μαγκιά όπου έχει αναδιατάξει την σειρά των επαφών, με αποτέλεσμα αν βάλετε τα handsfree σε άλλη πηγή να ακούγεται χαμηλόφωνα, το κύκλωμα επανέλχεται με την πίεση του πλήκτρου κλήσης στο Hands free, (δοκιμάστε το με τα Handsfree στο pc και πατήστε το πλήκτρο κλήσης, θα δείτε πως ο ήχος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.

Με αυτό τον τρόπο η SE εξασφάλισε ότι δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε handsfree άλλου κατασκευαστή.

πόσο, μα πόσο ηλίθια μπορεί να είναι αυτή η πρακτικη! Έχω πάρει καινούριο hand free ειδικά για την ακρόαση μουσίκής (τα radiopaq jazz) και μου βγάζει "το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται" . Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να χρησιμοποιήσουμε τα ακουστικά που θέλουμε;

Με μπερδεύεις,theme θέλεις ή homelauncher,έχει μια κάποια διαφορά.....theme όσα θέλεις χτύπα στου google και σίγουρα θα βρείς.

συγνωμη που σε μπερδεψα,πιο πολυ ψαχνω για theme με ics αλλα και home launcher δε θα με πειραζε....

γεια παραδειγμα αυτο εδω Xperia FULL ICS THEME

Edited by devill0

Σχετικα με τα handsfree.εμενα δουλευουν κανονικα στο neo v του innov8 οπως και το αντιθετο.κανενα απο τα δυο δεν δουλευει στον υπολογιστη.γινεται αυτο που λεει ο kastorakos84 παραπανω.γενικα η διαφορα τους με τα κανονικα ακουστικα ειναι οτι εχουν 4 αντι για 3 απο αυτους τους κυλινδρους.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το τηλέφωνο περίπου από τα Χριστούγεννα και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος (ειδικά αν αναλογιστούμε και την τιμή του).

Το πρόβλημά μου ή μάλλον κάτι που με ξένισε είναι πως χθές που πέρασα στον υπολογιστή φωτογραφίες από πρόσφατο ταξίδι, η ποιότητα μου φάνηκε εξαιρετικά χαμηλή, αν και κοίταξα τις ρυθμίσεις και ως προεπιλογή ήταν τα 5ΜP . Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Έχω την αίσθηση πως ακόμα και με το Ν82 που είχα προηγουμένως καλύτερες φωτογραφίες τραβούσα.

Επιπλέον έχει κανένας να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να χρησιμοποιεί μόνο το gps και να μην απαιτεί χρήση ίντερνετ;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το τηλέφωνο περίπου από τα Χριστούγεννα και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος (ειδικά αν αναλογιστούμε και την τιμή του).

Το πρόβλημά μου ή μάλλον κάτι που με ξένισε είναι πως χθές που πέρασα στον υπολογιστή φωτογραφίες από πρόσφατο ταξίδι, η ποιότητα μου φάνηκε εξαιρετικά χαμηλή, αν και κοίταξα τις ρυθμίσεις και ως προεπιλογή ήταν τα 5ΜP . Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Έχω την αίσθηση πως ακόμα και με το Ν82 που είχα προηγουμένως καλύτερες φωτογραφίες τραβούσα.

Επιπλέον έχει κανένας να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να χρησιμοποιεί μόνο το gps και να μην απαιτεί χρήση ίντερνετ;

Ευχαριστώ

CoPilot

Mireo Don't Panic

Sygic Navigator

Navigon

NDrive

iGO

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ

Δεν είσαι ο μόνος!κ γω το ίδιο βλέπω..ενώ στο κινητό φαίνεται πολύ ωραία μόλις τη βάζω στο pc ξενερωνω!περίμενα λίγο καλύτερη ανάλυση αλλά δε πειράζει,για τα λεφτά του είναι κορυφή!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπερα και απο μενα!!αυριο παραλαμβανω το εν λογω κινητο και ελπιζω να εχω κανει καλη αγορα!!εχω ακουσει καλα λογια και συνηθως κοιταω και το φορουμ εδω για τυχον συμβουλες..βεβαια τωρα ειναι παρα πολλα αυτα που θα επρεπε να διαβασω οποτε αν καποιος εχει να προτεινει κατι πχ. αν χρειαζεται κατι το κινητο για να δουλειε καλα αν εχει καποια "κενα" θα ημουν ευγνωμων!!

καλησπερα και απο μενα!!αυριο παραλαμβανω το εν λογω κινητο και ελπιζω να εχω κανει καλη αγορα!!εχω ακουσει καλα λογια και συνηθως κοιταω και το φορουμ εδω για τυχον συμβουλες..βεβαια τωρα ειναι παρα πολλα αυτα που θα επρεπε να διαβασω οποτε αν καποιος εχει να προτεινει κατι πχ. αν χρειαζεται κατι το κινητο για να δουλειε καλα αν εχει καποια "κενα" θα ημουν ευγνωμων!!

Καλησπερα φιλε μου και καλως ορισες.Οταν παρεις με το καλο το κινητο,περνα μια βολτα απο εδω και ο,τι αποριες εχεις τις ξανασυζηταμε..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, προσπαθώ να σβήσω τις φωτογραφίες που έχουν μπει μετά από συγχρονισμό με το facebook και είναι αδύνατον. Σβήνονται μόνο αυτές που έχουν τραβηχτεί με την κάμερα. Καμμιά ιδέα; Είναι και πολλές, πάνω από εκατό! :wacko:
Scotty, beam us up.

Παιδιά, προσπαθώ να σβήσω τις φωτογραφίες που έχουν μπει μετά από συγχρονισμό με το facebook και είναι αδύνατον. Σβήνονται μόνο αυτές που έχουν τραβηχτεί με την κάμερα. Καμμιά ιδέα; Είναι και πολλές, πάνω από εκατό! :wacko:

δοκιμασε να σβησεις τον λογαριασμο σου απο τον συγχρονισμο..ισως ετσι σβηστουν

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δε νομιζω να γινεται ετσι. Θα φυγει μονο ο λογαριασμος. Μου μοιαζει αντιστοιχο με τον λογαριασμο στο gmail. Σβησε το λογαριασμο gmail σου που κανεις συγχρονισμο τις επαφες και θα φυγουν και οι επαφες. Κουφο;;;

Κοιτα μεσω καποιου file manager να τις επιλεξεις και να τις σβησεις.

Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον θέμα με το να κλείνει και να ξανανοίγει η συσκευή μόνη της?

Ας απαντήσει μια φορά κάποιος στην ερώτησή μου!!! Έχω θέμα με την συσκευή και δεν ξέρω αν έτυχε ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο...

Mods μην διαγράψετε πάλι το post μου....

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...