Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασε αυτη την εφαρμογη φιλε,εμενα με εχει βολεψει αρκετα: https://market.android.com/details?id=com.metosphere.musicfree&feature=search_result

Μπααα, δεν κανει δουλεια...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω προβλημα με το σημα,δεν ακουω πουθενα καλα...

επισης τυχαινει πολλες φορες να μου ρχονται κλησεις σε μηνυματα(προφανως χανεται το σημα)

αυτο στο σερβις γινεται γρηγορα διαγνωση?

OK. NTFS και Android είναι λίγο δύσκολο να δουλέψουν. Και το φλάσακι που ανέφερες σε προηγούμενο post σου είναι σε NTFS;

Οχι αυτο ειναι Fat32. Ας δουλεψει το φλασακι, ειναι 8 gb ,5-6 ταινιες χωραει μετα βαζω αλλες.Ποσο συχνα και ποσες ταινιες θα δω

απο το τηλ ?Για κανενα ταξιδι το ειχα σκεφτει.

Ο σκληρος ειναι δυσκολο να γινει Fat32 ?Θα εχει προβλημα αν γινει Fat me to Pc ?

Edited by maril

το widgetaki που εχει για τον καιρο υπαρχει τροπος να βρει την τοποθεσια μου με το gps ;

δεν ειδα να υπαρχει τετοια επιλογη

περιγραφικα δεν βρισκει την πολη μου

το widgetaki που εχει για τον καιρο υπαρχει τροπος να βρει την τοποθεσια μου με το gps ;

δεν ειδα να υπαρχει τετοια επιλογη

περιγραφικα δεν βρισκει την πολη μου

Εγω κι απο οτι διαβαζω πολλα απ'τα παιδια εδω δεν εχουμε καταφερει να ρυθμισουμε το συγκεκριμενο widget.Γι'αυτο θα σου προτεινα να το ξεφορτωθεις και να κατεβασεις καποιο καλυτερο απ'το market.Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το AccuWeather.Εγω εχω βολευτει με το Goweather μιας κι εχω τον GoLauncher.Απο κει και περα ειναι οτι σε βολευει εσενα.

ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό που γίνετε με την κατανάλωση της μπαταρίας από την συλλογή εδώ και 3 ημέρες χωρίς να κάνω χρήση πολυμέσων. Πέστε καμιά ιδέα..

Φίλε μου το χα και γω αυτό το πρόβλημα.

Πιστεύω ότι η συλλογή μου άνοιγε όταν άνοιγα το facebook και δεν έκλεινε ποτέ.

Εγώ την σουταρα την εργοστασιακή και κατέβασα μια άλλη (καλύτερη) από το market.

Πλέον δεν μένει ανοιχτή πάντα.

Ρε παιδιά τι μούφα που είναι ο φορτιστής του, είναι δυνατόν να θέλει 2 ώρες και ένα τέταρτο για να φορτίσει? Κατά τα άλλα το κινητό τα σπάει. Το έχω εδώ και δέκα μέρες και είναι άψογο.

Είσαι σίγουρος ότι κάνει τόσο για να φορτίσει? Εγώ σήμερα (αν και δε το είχα κοιτάξει ποτέ) τό έβαλα 7 και 10 να φορτίζει με κάτω απο 10% μπαταρία και κλειστό το τηλ. Είναι σχεδόν 8 και 30 δλδ περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά,και σχεδόν φόρτισε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Λοιπόν για να πούμε και τίποτα σοβαρό. Για όποιον θέλει να δοκιμάσει και να παίξει.

Ανοίγουμε τον Root Explorer. Τσεκάρουμε αν είναι mounted as r/w.

Πηγαίνουμε: sys/module/lowmemorykiller/parameters και εντοπίζουμε το αρχείο minfree. Αγγίζουμε παρατέταμενα πάνω του, επιλέγουμε Permissions και επιλέγουμε όλα τα κουτάκια. Πατάμε ΟΚ.

Ξανά παρατετάμενο άγγιγμα και επιλέγουμε Open With-->Text Editor. Εισάγουμε τις τιμές:

6144,9216,12288,18432,21504,24576

Εδώ και μια μέρα δεν έχω κανέναν task manager, task killer, memory optimizer και το κινητό είναι μόνιμα πάνω από 100ΜΒ (κατά μέσο όρο είναι στα 120-130).

Προτού αλλάξετε τις τιμές κάντε freeze ή απεγκατάσταση οποιαδήποτε εφαρμογή έχει σχέση με task killing και memory handling.

Μμμ. Αρκετα ενδιαφερον! Ποιες ειναι οι στοκ τιμες που εχει;

2048,3072,4096,6144,7168,8192

Οι στάνταρ τιμές είναι αυτες που έχω δώσει ποιο πάνω,αλλά μπορείς να τις δείς και εσύ ανοίγοντας το αρχείο που λέει ο zxr

Οι στάνταρ τιμές είναι αυτες που έχω δώσει ποιο πάνω,αλλά μπορείς να τις δείς και εσύ ανοίγοντας το αρχείο που λέει ο zxr

Σωστος. Δε σκεφτηκα πως θα εχει τις στοκ τιμες εκει..:O

Λεω να το δοκιμασω στο x8 μου!

Λοιπόν για να πούμε και τίποτα σοβαρό. Για όποιον θέλει να δοκιμάσει και να παίξει.

Πηγαίνουμε: sys/module/lowmemorykiller/parameters και εντοπίζουμε το αρχείο minfree. Αγγίζουμε παρατέταμενα πάνω του, επιλέγουμε Permissions και επιλέγουμε όλα τα κουτάκια. Πατάμε ΟΚ.

Ξανά παρατετάμενο άγγιγμα και επιλέγουμε Open With-->Text Editor. Εισάγουμε τις τιμές:

Εδώ και μια μέρα δεν έχω κανέναν task manager, task killer, memory optimizer και το κινητό είναι μόνιμα πάνω από 100ΜΒ (κατά μέσο όρο είναι στα 120-130).

Προτού αλλάξετε τις τιμές κάντε freeze ή απεγκατάσταση οποιαδήποτε εφαρμογή έχει σχέση με task killing και memory handling.

εγω το εκανα και δεν εβλεπα διαφορα, οποτε του εκανα μια επανεκκινηση και οταν ανοιξε οι τιμες ειχαν γυρισει στις αρχικες... γιατι γινεται αυτο? εκανα ακριβως τα βηματα και προσπαθησα δυο-τρεις φορες...

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;έβαλα την 0.62 έκανα downgrade στην ο.42 πάω μηνύματα->ρυθμίσεις και λείπει η ρύθμιση για εξοικονόμηση κόστους(δηλαδή έχω 80 χαρακτήρες και όχι 160)ενώ στης κοπέλας μου που είναι το κινητό όπως το αγόρασε υπάρχει κανονικά η ρύθμιση...τι διάολο γίνεται;;;

εγω το εκανα και δεν εβλεπα διαφορα, οποτε του εκανα μια επανεκκινηση και οταν ανοιξε οι τιμες ειχαν γυρισει στις αρχικες... γιατι γινεται αυτο? εκανα ακριβως τα βηματα και προσπαθησα δυο-τρεις φορες...

Μα την διαφορά θα την δείς στην πορεία της ημέρας,ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές και φορτώνοντας το τηλ σου.Λογικά βάζοντας τις τιμές που λέει ο zxr το τηλ σου θα είχε μεγαλύτερη ελεύθερη RAM.

Οχι αυτο ειναι Fat32. Ας δουλεψει το φλασακι, ειναι 8 gb ,5-6 ταινιες χωραει μετα βαζω αλλες.Ποσο συχνα και ποσες ταινιες θα δω

απο το τηλ ?Για κανενα ταξιδι το ειχα σκεφτει.

Ο σκληρος ειναι δυσκολο να γινει Fat32 ?Θα εχει προβλημα αν γινει Fat me to Pc ?

Ο σκληρός γίνεται πολύ εύκολα από NTFS ---> FAT32. Θα χρειαστείς όμως ένα πρόγραμμα, διότι τα windows δε σε αφήνουν να μετατρέψεις σε FAT32 πάνω από ένα μέγεθος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν, πχ όπως το MiniTool Partition Wizard. Θα σου δώσω οδηγίες για το συγκεκριμένο, όμως ανάλογα θα πράξεις και για τα συναφή προγράμματα. Ανοίγεις λοιπόν το πρόγραμμα, πατάς δεξί κλικ επάνω στο δίσκο που θέλεις να μετατρέψεις σε FAT32, και επιλέγεις "Format". Στο παράθυρο που ανοίγει, γράφεις στην ετικέτα "partition label" όποιο όνομα θέλεις για το δίσκο, και μετά στην από κάτω ετικέτα "File system" επιλέγεις από το drop down menu FAT32. Πατάς οκ, και μετά πατάς το πράσινο τικ "Apply", που βρίσκεται πάνω αριστερά στο παράθυρο του MiniTool Partition Wizard. Περιμένεις και είσαι οκ. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το δίσκο, απλά δε μπορείς να βάλεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 giga.

Για να σου αναγνωρίσει τώρα το δίσκο το κινητό, υπάρχουν 2 λύσεις όπως αναφέρθηκαν:

1) Κατεβάζεις το πρόγραμμα USBOTG STORAGE MANAGER for ARC

Ή

2)Εκτελείς τις οδηγίες που βρίσκονται στο Βήμα 7 εδώ

Δοκιμασμένοι και οι δύο τρόποι, δουλεύουν άψογα σκληροί δίσκοι 120 giga και 1 tera που έχω.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;έβαλα την 0.62 έκανα downgrade στην ο.42 πάω μηνύματα->ρυθμίσεις και λείπει η ρύθμιση για εξοικονόμηση κόστους(δηλαδή έχω 80 χαρακτήρες και όχι 160)ενώ στης κοπέλας μου που είναι το κινητό όπως το αγόρασε υπάρχει κανονικά η ρύθμιση...τι διάολο γίνεται;;;

Αστο το μαμίσιο αν έχει πρόβλημα και κάνε αυτό εδώ που έχω κάνει και εγώ,πανεύκολα και προπάντως πολύ καλύτερο απο το στανταρ και με 160 χαρακτήρες.

Edited by duc

Μου μπηκε σκονη απο την μεσα μερια της οθονης :(

οχι τιποτα τραγικο και φαινεται μονο με κλειστη οθονη σε φως,αλλα εκνευριστικο.και αν εγινε σε 3 βδομαδες τοτε σε κανα χρονο θα θελει σκουπα με την σκονη που θα μαζεψει.

Δοκίμασα κι εγω. Παρατήρησα ομως το εξής. Αφου πληκτρολόγησα τις νέες τιμές μετά πατώντας το κουμπί κάτω δεξιά έκανα save and exit. όταν πήγα μετά να τσεκάρω αν οι τιμές ηταν σωστές διαπίστωσα οτι δεν είχαν αποθηκευτεί όλες οι τιμές. Έλειπε η τελευταία (24576). Τις ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια. Περίεργο ε;

Μα την διαφορά θα την δείς στην πορεία της ημέρας,ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές και φορτώνοντας το τηλ σου.Λογικά βάζοντας τις τιμές που λέει ο zxr το τηλ σου θα είχε μεγαλύτερη ελεύθερη RAM.

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μου αποθηκευει τις τιμες, οταν κανω επανεκκινηση μου βαζει τις παλιες...

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μου αποθηκευει τις τιμες, οταν κανω επανεκκινηση μου βαζει τις παλιες...

Μα το λεει ο zxr οχι reboot,αν το κανεις reboot ερχονται παλι οι στανταρ τιμες.

Μα το λεει ο zxr οχι reboot,αν το κανεις reboot ερχονται παλι οι στανταρ τιμες.

ααα συγνώμη, δεν το πρόσεξα.

Σαν συμπλήρωμα σε αυτά που έχει αναφέρει ο zxr τι σημαίνουν αυτοί οι 6 αριθμοί:

Foreground: Εδώ θα δούμε τις πιο βασικές διεργασίες του τηλεφώνου μας αλλά και αυτή που έχουμε ανοιχτή και βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Θα περιέχει σίγουρα το Android System και το Dialer (εφόσον έχουμε ενεργοποιημένη τη λειτουργία να μας παίρνουν τηλέφωνο).

Visible: Εδώ εμπεριέχονται εφαρμογές οι οποίες είναι εμφανείς στο χρήστη ή ανά πάσα στιγμή έτοιμες να εμφανιστούν. Θα μπορούσε να είναι το πληκτρολόγιο, η ζωντανή ταπετσαρία ή η εφαρμογή της μουσικής αν την έχουμε ενεργοποιημένη ενώ ασχολούμαστε με κάτι άλλο.

Secondary server: Είναι η διαδικασία η οποία διαχειρίζεται σημαντικές εφαρμογές που τρέχουν στο background όπως το Sense UI ή το MOTOBlur και ο launcher.

Hidden: Εδώ υπάγονται οι εφαρμογές που μόλις κλείσαμε με το πλήκτρο “Home”. Για παράδειγμα ένα παιχνίδι που το κλείσαμε για λίγο για να δούμε ένα email και θα επιστρέψουμε για να το συνεχίσουμε.

Content: Εδώ βρίσκονται υπηρεσίες λήψης δεδομένων όπως ο καιρός και οι εφαρμογές Google.

Empty: Είναι η διαδικασία που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή περιέχει εφαρμογές σε παύση που δεν εκτελούν καμία εργασία.

Γίνεται να βρώ κάπου το καπάκι για το NEO V εκτός από το ebay;

αν γράψεις καπάκι neo v στο google σου βγάζει μερικά...

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι αυτο ειναι Fat32. Ας δουλεψει το φλασακι, ειναι 8 gb ,5-6 ταινιες χωραει μετα βαζω αλλες.Ποσο συχνα και ποσες ταινιες θα δω απο το τηλ ?Για κανενα ταξιδι το ειχα σκεφτει.

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το pc. Το πως θα το κάνει σου απάντησε ήδη rioener.

Όχι reboot. Επανέρχονται οι αρχικές τιμές και τα permissions.

Και να πω ότι δεν το είπα...:whistle::whistle:

Λεω να το δοκιμασω στο x8 μου!

Με πολύ προσοχή. Αν και στη θέση σου δεν θα έβαζα αυτές τις τιμές αλλά λίγο πιο συντηρητικές. Αυτές πχ

4096,6144,8192,12288,14336,16384

Έβαλες έκδοση με άλλο locale, που δεν προορίζεται για την Ελληνική αγορά. Για αυτό δεν σου έχει την επιλογή. Handcent.

Καμία διαφορά δεν θα δει. Αφού κάνει restart και οι τιμές επιστρέφουν στις αρχικές. Θα με βρίζει κι από πάνω γιατί η μνήμη του πέφτει στα 80 και 60ΜΒ. :lol::lol:

Δοκίμασα κι εγω. Παρατήρησα ομως το εξής. Αφου πληκτρολόγησα τις νέες τιμές μετά πατώντας το κουμπί κάτω δεξιά έκανα save and exit. όταν πήγα μετά να τσεκάρω αν οι τιμές ηταν σωστές διαπίστωσα οτι δεν είχαν αποθηκευτεί όλες οι τιμές. Έλειπε η τελευταία (24576). Τις ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια. Περίεργο ε;

Έχεις write permission από τη στιγμή που μου λες ότι αλλάζουν οι υπόλοιπες. Μήπως ξεχνάς κανένα κόμμα; Μήπως κάτι δεν γράφεις σωστά; Αν κάνεις πρώτα μόνο save και μετά κλείσεις το αρχείο;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το pc. Το πως θα το κάνει σου απάντησε ήδη rioener.

Και να πω ότι δεν το είπα...:whistle::whistle:

Με πολύ προσοχή. Αν και στη θέση σου δεν θα έβαζα αυτές τις τιμές αλλά λίγο πιο συντηρητικές. Αυτές πχ

4096,6144,8192,12288,14336,16384

Έβαλες έκδοση με άλλο locale, που δεν προορίζεται για την Ελληνική αγορά. Για αυτό δεν σου έχει την επιλογή. Handcent.

Καμία διαφορά δεν θα δει. Αφού κάνει restart και οι τιμές επιστρέφουν στις αρχικές. Θα με βρίζει κι από πάνω γιατί η μνήμη του πέφτει στα 80 και 60ΜΒ. :lol::lol:

Έχεις write permission από τη στιγμή που μου λες ότι αλλάζουν οι υπόλοιπες. Μήπως ξεχνάς κανένα κόμμα; Μήπως κάτι δεν γράφεις σωστά; Αν κάνεις πρώτα μόνο save και μετά κλείσεις το αρχείο;

Το ξαναδοκίμασα και αυτη την φορά ολα καλά. Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε. Κατι αλλο που μου κανει εντύπωση ειναι η πολύ μεγάλη διαφορά που εχει ο μετρητής της μνήμης του κινητού (ρυθμίσεις/ εφαρμογές/ Υπηρεσίες που εκτελούνται) σε σχεση με τον μετρητή του Go Launcher. Η διαφορά ειναι απο 10 εως 30mb συνήθως.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...