runner70 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) 1. που είναι οι μετρητές κλήσεων βρε παιδιά ; 2. υπάρχει άραγε κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει κάποιες βασικές λειτουργίες (άνοιγμα wi-fi ανοιγμα bluetooth, σίγαση κλπ) πανω στο μενού ειδοποιήσεων; όπως είναι στα samsung 1. droidstats απο το market 2. Οπως σου ειπαν μπορεις να δοκιμασεις το ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ απο τα εγκατεστημενα widget. Πατα παρατεταμενα καπου στην οθονη για να το φορτωσεις. Όχι φίλε μου, δεν κάνει. Πρέπει να είναι usb host και όχι απλός ανταπτορας Που το καταλαβαινεις αυτο; Δηλαδη τι προσθετο εχει ενα usb που λες οτι πρεπει να ειναι usb host απο τον απλο ανταπτορα; Edited February 2, 2012 by runner70 Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας αλλά μόλις εγκατέστησα το Rom Toolbox. Η εφαρμογή είναι απλά τα πάντα! Rom installing, Backup, freeze, apps2sd, root browser, scipter, terminal, ad blocker, auto start manager, reboot, overclocking-underclocking, build.prop editor, minfree tweaking (με αυτό μπορεί να μην ξανά χρειαστεί task killer), sd boost, font installer, boot animations κ.α. Θέλει πάααααααρα πολύ ψάξιμο αλλά αν όντως όλα δουλεύουν καλά τότε θα γλιτώσουμε από πάαααααρα πολλές εφαρμογές! Θα προστεθεί και στον οδηγό. Ευτυχώς έφτιαξα το W705 οπότε και να κάνω πατάτα δεν θα μείνω χωρίς κινητό! ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας αλλά μόλις εγκατέστησα το Rom Toolbox. Η εφαρμογή είναι απλά τα πάντα! Rom installing, Backup, freeze, apps2sd, root browser, scipter, terminal, ad blocker, auto start manager, reboot, overclocking-underclocking, build.prop editor, minfree tweaking (με αυτό μπορεί να μην ξανά χρειαστεί task killer), sd boost, font installer, boot animations κ.α. Θέλει πάααααααρα πολύ ψάξιμο αλλά αν όντως όλα δουλεύουν καλά τότε θα γλιτώσουμε από πάαααααρα πολλές εφαρμογές! Θα προστεθεί και στον οδηγό. Ευτυχώς έφτιαξα το W705 οπότε και να κάνω πατάτα δεν θα μείνω χωρίς κινητό! ;) Λογικά πρέπει να είσαι root σωστά; Το pro κατέβασες ή το απλό; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Που το καταλαβαινεις αυτο; Δηλαδη τι προσθετο εχει ενα usb που λες οτι πρεπει να ειναι usb host απο τον απλο ανταπτορα; Πρέπει να γράφει στην περιγραφή OTG όπως αυτό :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Που το καταλαβαινεις αυτο; Δηλαδη τι προσθετο εχει ενα usb που λες οτι πρεπει να ειναι usb host απο τον απλο ανταπτορα; Εμφανισιακά είναι ολόιδια. Απλώς το usb host φαντάσου ότι δουλεύει σαν μια φορητή θύρα usb η οποία κουμπώνει πάνω στη micro usb θύρα του κινητού. Επειδή δε γνώριζα κι εγώ ότι διαφέρουν, αγόρασα στην αρχή τον αντάπτορα από το Πλαίσιο ο οποίος δεν έκανε τη δουλειά. Μετά έκανα αναζήτηση για micro usb host συγκεκριμένα και πήρα αυτόν http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=26539 κι έκανα τη δουλειά μου. United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Τα γράφω σε συντομία… 1 Δεκεμβρίου, αγόρασα (με μετρητά όχι επιδότηση) ένα τηλέφωνο... Sony Ericsson Xperia Neo V. 9 Δεκεμβρίου, παρουσίασε βλάβη (δεν άνοιγε) και το επέστρεψα στο κατάστημα. Μου είπαν ότι θα το στείλουν για σέρβις, το θεώρησα λογικό και περίμενα… 16 Δεκεμβρίου, επικοινώνησα ο ίδιος με την εξυπηρέτηση της Vodafone για να ενημερωθώ για την τύχη της συσκευής 18 Δεκεμβρίου, το τμήμα εξυπηρέτησης ζητάει τα στοιχεία του τηλεφώνου για να με ενημερώσει 20 Δεκεμβρίου, παραλαμβάνω την συσκευή υποτίθεται διορθωμένη. 12 Ιανουαρίου, μετά από συνεχή προβλήματα παραδίδω πάλι την συσκευή στο ίδιο κατάστημα με αίτημα αντικατάστασης. 16 Ιανουαρίου, στέλνω πάλι mail στο τμήμα εξυπηρέτησης εκφράζοντας την αγανάκτησή μου 17 Ιανουαρίου, μου απαντάνε ότι το προωθούν στο τμήμα παραπόνων και θα επικοινωνήσουν μαζί μου 24 Ιανουαρίου, τηλεφωνώ ο ίδιος στην Vodafone εξηγώντας σε κάποια υπάλληλο τα ίδια από την αρχή. 25 Ιανουαρίου, μη τηλεφωνούν ζητώντας πάλι τα στοιχεία της συσκευής για ενημέρωση. Μου υπόσχονται πάλι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά δεν το κάνει κανείς. 27 Ιανουαρίου, πηγαίνω ο ίδιος στο κατάστημα όπου με απίστευτο θράσος που λένε ότι το τηλέφωνο έχει μεν επιστρέψει από το σέρβις στην Αθήνα αλλά περιμένουν έγκριση για να το ξαναστείλουν στην Αθήνα στην κεντρική αποθήκη για αντικατάσταση. Αρνούνται να μου δώσουν συγκεκριμένο χρόνο για την διαδικασία 27 Ιανουαρίου, στέλνω πάλι mail στην εξυπηρέτηση της Vodafone εξηγώντας την κατάσταση αλλά δεν μου απαντάει κανείς 30 Ιανουαρίου, στέλνω πάλι mail στην εξυπηρέτηση της Vodafone ζητώντας να επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά δεν απαντάει κανείς. Συνοψίζοντας, από τις 1 Δεκεμβρίου έως σήμερα (1/02) πέρασαν 60 ημέρες από τις οποίες η συσκευή βρίσκεται σε σέρβις για 12 + 20 = 32 ημέρες, δούλεψε σωστά μόνο τις πρώτες 8 ημέρες ενώ δεν διαφαίνεται καμία άμεση εξέλιξη. Για τα παραπάνω έχω την σχετική αλληλογραφία όπως και παραστατικά. Όμως όχι για όλα, διότι κατά την παραλαβή και παράδοση της συσκευής το κατάστημα δεν κόβει κανένα παραστατικό…. Τι να πω; Αυτά είναι. Αξιοπιστία 0. Μόνο λόγια και κανένας να προστατέψει τους καταναλωτές. Ήρθε, δουλεέυει? όλα καλά. Δε δουλεέυι? καλή τύχη. Και μετά επιμένουν να αγοράζουμε από Ελλάδα και από αντιπροσωπείες γιατί έχουμε "εγγύηση" και On demand αντικατάσταση. Τα λεφτά σου πίσω πρέπει να ζητήσεις φίλε μου. Αυτό πρέπει να κάνεις. και να τους κάνεις ρόμπα στους πελάτες τους. Να κάτσεις έξω απ το μαγαζί και να τους κάνεις μπουκοτάζ. Αυτό τους χρειάζεται. Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας αλλά μόλις εγκατέστησα το Rom Toolbox. Η εφαρμογή είναι απλά τα πάντα! Rom installing, Backup, freeze, apps2sd, root browser, scipter, terminal, ad blocker, auto start manager, reboot, overclocking-underclocking, build.prop editor, minfree tweaking (με αυτό μπορεί να μην ξανά χρειαστεί task killer), sd boost, font installer, boot animations κ.α. Θέλει πάααααααρα πολύ ψάξιμο αλλά αν όντως όλα δουλεύουν καλά τότε θα γλιτώσουμε από πάαααααρα πολλές εφαρμογές! Θα προστεθεί και στον οδηγό. Ευτυχώς έφτιαξα το W705 οπότε και να κάνω πατάτα δεν θα μείνω χωρίς κινητό! ;) Χμμ μας έχωσες τώρα... Ποιός κάθεται να το ψάξει φφφφ. Εγώ έχω πλέον την rooted .62 με περασμένα τα εξτρά για το reboot στο Power menu και το dropdown menu στο notification bar για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ρυθμίσεων κλπ. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος τώρα που τελείωσα με την αφαίρεση των περιττών προγραμμάτων και την εγκατάσταση των patches να δώσω κάπως εύκολες οδηγίες και το δικό μου system.img ώστε αν κάποιος έχει το κινητό να μπορεί να φλασάρει αυτό απευθείας. Επίσης ήρθε το OTG καλώδιο απ το ebay και δουλεέυει μια χαρά. Το θέμα επομένως είναι πως μπορεί κανείς να το δουλεέυει χωρίς να χάνει μπαταρία. Απ όσο το έψαξα χρειάζεται κάποιο usb hub με εξωτερική τροφοδοσία ώστε τα περιφερειακά που θα συνδέσει κανείς πάνω να μη ξοδεύουν τη μπαταρία του κινητού. Ακόμη και τότε όμως το κινητό είναι αδύνατο να φορτίζει την ώρα που θα είναι συνδεδεμένο το hub στο OTG καλώδιο. Όπως βλέπω ακόμη και σε video του livedock το οποίο παίρνει εξωτερική τροφοδοσία, το κινητό δε φορτίζει την ώρα λειτουργίας. Edited February 2, 2012 by lousou76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 έκανα root στο sony ericsson xperia neo v, όπως το έχει στον οδηγό... μετά εκανα επανεκίνηση του τηλεφώνου αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά...τι πρέπει άλλο να κάνω;;; πάντως στο root έγραφε ότι βρήκε τη συσκευη και μετά ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία... Για superuser τι πρέπει να κάνω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καταρχήν σ' ευχαριστώ κ γω για το ποστ σου. Δε το χα πάρει χαμπάρι στο xda. 'Ομως, δημιουργήθηκε το εξής θέμα, τα στατιστικά της κατανάλωσης μπαταρίας σα να πειράχθηκαν, η οθόνη απ εκεί που έτρωγε την περισσότερη τώρα δείχνει ότι καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία. Έχεις ιδέα τι μπορεί να παίζει? Έκανα και battery calibration αλλά το πρόβλημα παραμένει.... Και σε εμενα η κατανάλωση μπαταρίας ειναι πολύ χαμηλά. Τι να φταίει; Οι υπόλοιποι που έχουν κανει την ιδια διαδικασία εχουν παρατηρήσει κατι ανάλογο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 έκανα root στο sony ericsson xperia neo v, όπως το έχει στον οδηγό... μετά εκανα επανεκίνηση του τηλεφώνου αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά...τι πρέπει άλλο να κάνω;;; πάντως στο root έγραφε ότι βρήκε τη συσκευη και μετά ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία... Για superuser τι πρέπει να κάνω;;; Αν υπάρχει εφαρμογή superuser στις εφαρμογές σου τότε έχεις γίνει root. Δοκίμασε μια εφαρμογή που χρειάζεται root permissions και θα δεις αν είσαι ή όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αν υπάρχει εφαρμογή superuser στις εφαρμογές σου τότε έχεις γίνει root. Δοκίμασε μια εφαρμογή που χρειάζεται root permissions και θα δεις αν είσαι ή όχι. δοκίμασα να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχει μόνο του το κινητό αλλά τίποτα, δεν με αφήνει...Επίσης προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές (από τις δικές μου) στην sd που δεν μπορούσα πριν, αλλά ούτε αυτές με αφήνει... εγκατέστησα μόνη μου το superuser, τι άλλο πρέπει να κάνω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 δοκίμασα να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχει μόνο του το κινητό αλλά τίποτα, δεν με αφήνει...Επίσης προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές (από τις δικές μου) στην sd που δεν μπορούσα πριν, αλλά ούτε αυτές με αφήνει... εγκατέστησα μόνη μου το superuser, τι άλλο πρέπει να κάνω;;; Σε ποια έκδοση είσαι στη .42 ή στην .62 ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 δοκίμασα να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχει μόνο του το κινητό αλλά τίποτα, δεν με αφήνει...Επίσης προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές (από τις δικές μου) στην sd που δεν μπορούσα πριν, αλλά ούτε αυτές με αφήνει... εγκατέστησα μόνη μου το superuser, τι άλλο πρέπει να κάνω;;; Θα πρέπει να κατεβάσεις το link2sd - να κανείς ένα δεύτερο partition στην κάρτα μνήμης σου και μετά με το link2sd θα μπορείς να μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Λογικά πρέπει να είσαι root σωστά; Το pro κατέβασες ή το απλό; Σωστά. Το απλό. Χμμ μας έχωσες τώρα... Ποιός κάθεται να το ψάξει φφφφ. Εγώ έχω πλέον την rooted .62 με περασμένα τα εξτρά για το reboot στο Power menu και το dropdown menu στο notification bar για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ρυθμίσεων κλπ. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος τώρα που τελείωσα με την αφαίρεση των περιττών προγραμμάτων και την εγκατάσταση των patches να δώσω κάπως εύκολες οδηγίες και το δικό μου system.img ώστε αν κάποιος έχει το κινητό να μπορεί να φλασάρει αυτό απευθείας. Το ψάχνω και ενημερώνω. ;) Αν μπορέσεις να τις γράψεις πες μου να τις βάλουμε στον Οδηγό των αρχαρίων. Φαντάζομαι θα δουλεύει το img και σε άλλα κινητά. έκανα root στο sony ericsson xperia neo v, όπως το έχει στον οδηγό... μετά εκανα επανεκίνηση του τηλεφώνου αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά...τι πρέπει άλλο να κάνω; Τίποτα. Θα καταλάβεις τα οφέλη στην πορεία. :) δοκίμασα να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχει μόνο του το κινητό αλλά τίποτα, δεν με αφήνει...Επίσης προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές (από τις δικές μου) στην sd που δεν μπορούσα πριν, αλλά ούτε αυτές με αφήνει... εγκατέστησα μόνη μου το superuser, τι άλλο πρέπει να κάνω;;; Δες τον Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android. Έχει οδηγίες. Σε ποια έκδοση είσαι στη .42 ή στην .62 ; Στην .042 είναι. Για να έκανε root με τον οδηγό... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Στην .042 είναι. Για να έκανε root με τον οδηγό... Ναι αλλά το superuser είπε αν διάβασες ότι το πέρασε μόνη της. Άρα μάλλον δεν είναι root :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σε ποια έκδοση είσαι στη .42 ή στην .62 ; αριθμός μοντέλου: MT11i εκδοση android: 2.3.4 αριθμός έκδοσης: 4.0.2.A.0.62 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 αριθμός μοντέλου: MT11i εκδοση android: 2.3.4 αριθμός έκδοσης: 4.0.2.A.0.62 Δεν μπορείς με αυτή την έκδοση να γίνεις root με τον εύκολο τρόπο πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δεν μπορείς με αυτή την έκδοση να γίνεις root με τον εύκολο τρόπο πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο.:) πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πόση ελεύθερη μνήμη έχετε σε νορμάλ καταστάσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πρέπει να γράφει στην περιγραφή OTG όπως αυτό :cool: Εμφανισιακά είναι ολόιδια. Απλώς το usb host φαντάσου ότι δουλεύει σαν μια φορητή θύρα usb η οποία κουμπώνει πάνω στη micro usb θύρα του κινητού. Επειδή δε γνώριζα κι εγώ ότι διαφέρουν, αγόρασα στην αρχή τον αντάπτορα από το Πλαίσιο ο οποίος δεν έκανε τη δουλειά. Μετά έκανα αναζήτηση για micro usb host συγκεκριμένα και πήρα αυτόν http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=26539 κι έκανα τη δουλειά μου. Εχετε δικιο, ευχαριστω. Ψαχνοντας βλεπω αρκετα που κυκλοφορουν ειναι απλοι adaptors kαι οχι OTG (On the go) και απορω που στο καλο να το ξερει ο καταναλωτης. Απο οτι καταλαβαινω η χρησιμοτητα του OTG adaptor ειναι για να αντιλαμβανεται και να δεχεται συσκευες πχ. ενα σκληρο στο κινητο, ενω το απλο adaptor για να συνδεθει η συσκευη καπου αλλου πχ. μια φωτογραφικη μηχανη να το συνδεσεις σε pc. Αν ηθελες να δεχτει η φωτογραφικη μηχανη μια αλλη συσκευη θα επρεπε να βαλεις OTG adaptor. Εσωτερικα η διαφορα τους βλεπω ειναι στο 4ο απο τα 5 pin του micro usb οπου στην περιπτωση του απλου adaptor δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα ενω στην περιπτωση του OTG ειναι γειωμενο. Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εχετε δικιο, ευχαριστω. Ψαχνοντας βλεπω αρκετα που κυκλοφορουν ειναι απλοι adaptors kαι οχι OTG (On the go) και απορω που στο καλο να το ξερει ο καταναλωτης. Απο οτι καταλαβαινω η χρησιμοτητα του OTG adaptor ειναι για να αντιλαμβανεται και να δεχεται συσκευες πχ. ενα σκληρο στο κινητο, ενω το απλο adaptor για να συνδεθει η συσκευη καπου αλλου πχ. μια φωτογραφικη μηχανη να το συνδεσεις σε pc. Αν ηθελες να δεχτει η φωτογραφικη μηχανη μια αλλη συσκευη θα επρεπε να βαλεις OTG adaptor. Εσωτερικα η διαφορα τους βλεπω ειναι στο 4ο απο τα 5 pin του micro usb οπου στην περιπτωση του απλου adaptor δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα ενω στην περιπτωση του OTG ειναι γειωμενο. ορθότατος και ψαγμενότατος United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το gameboid?το εβαλα χθες.ειναι απιστευτο.δεν περιμενα να ειναι τοσο βολικο εστω και με οθονη αφης ενω τρεχει νερο τα παιχνιδια.εχει μονο καποια στιγμιαια κολληματα που πιο πιθανο το κοβω να ειναι λογω της αργης καρτας μνημης παρα αδυναμιας του επεξεργαστη να το τρεξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Μπορούν να μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές στην κάρτα sd (ακόμα και widgets κλπ...) , χωρίς κανένα πρόβλημα, και δίχως απώλεια στην ταχύτητα εκτέλεσης των εφαρμογών. Αυτό μπορεί να γίνει με το πρόγραμμα link2sd, αλλά όμως απαιτεί λίγη προεργασία από το χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, και ολοκληρωμένο οδηγό εδώ Το έχω κάνει παρέχοντας 5 giga στο partition, και πραγματικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, είτε χώρου είτε άλλου είδους... Ειδα τον οδηγό και την ολη διαδικασία. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Εγω που εχω 8gb κάρτα, πως να την χωρίσω; Απο οτι εχω καταλάβει αυτη ειναι η λυση για την μικρή εσωτερική μνημη, ετσι δεν ειναι; Οταν θα ερθει με το καλό η ICS δεν θα έχουμε πρόβλημα άραγε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ειδα τον οδηγό και την ολη διαδικασία. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Εγω που εχω 8gb κάρτα, πως να την χωρίσω; Απο οτι εχω καταλάβει αυτη ειναι η λυση για την μικρή εσωτερική μνημη, ετσι δεν ειναι; Οταν θα ερθει με το καλό η ICS δεν θα έχουμε πρόβλημα άραγε; Άποψή μου άφησε 5-5.5 giga στην κάρτα (για κανένα παιχνίδι, gps εφαρμογή κλπ), και τα υπόλοιπα σε ext3. Με το παγωτό δε ξέρω να σου απαντήσω τι θα γίνεται, όμως καλύτερα θα είναι να κάνεις τότε με το καλό πέρασμα όλων από την αρχή. Βλέπουμε ως τότε. - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 κανω unroot την συσκευη και προσπαθω να κανω update για να περασω την .62 αλλα μετα το update μου λεει οτι δεν εγκαταστηθικε . γιατι αυτο? koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Που ακριβώς βλέπεις πόση RAM καταναλώνει το κινητό?Μολις εγκατέστησα το advanced task killer. μεσα απο τις ρυθμισεις - εφαρμογες - υπηρεσιες που εκτελουνται Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts