Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά έχω 3 απορίες:

1) μήπως ξέρετε αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του κατεβάσματος εικόνων και ήχων από τις ιστοσελίδες κατά το σερφάρισμα, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ΜΒ;

απο τις ρυθμισεις του browser..υπαρχει σχετικη ρυθμιση

εκει που λεει φορτωση εικονων

3) Οχι δεν χρεώνει απλά θα ψάξει γύρω σου για ασύρματα δίκτυα και με βάση τη θέση τους θα κάνει πιο γρήγορα του υπολογισμούς για να βρει την δικιά σου θέση και να κλειδώσει πιο γρήγορα το GPS (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

οταν πας να το ενεργοποιησεις ομως σου λεει οτι θα εχεις χρεωσεις και με κλειστα τα δεδομενα

μου εκανε μια επανεκιννηση και μενα :(

επισης αναβει καποιες φορες μονο της η οθονη και κλεινει

να ανυσυχω??:(

το εκανα ενα κλεισιμο αλλα ανοιγε ξανα η οθονη...μηπως ειναι αναλογα το μερος που καθεται το κινητο?

κανεις?

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο ειναι θεμα του πως βολευεται ο καθενας???

Όπως το είπες. Όπως βολεύεται. Άποψη μου είναι ότι αν έχεις μια εφαρμογή που τα κάνει όλα την προτιμάς. Δεν χρειάζεται να φορτώνεις το σύστημα με 300 εφαρμογές.

Παιδιά, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά έχω 3 απορίες:

1) μήπως ξέρετε αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του κατεβάσματος εικόνων και ήχων από τις ιστοσελίδες κατά το σερφάρισμα, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ΜΒ;

2) Κάθε φορά που ενεργοποιούμε σύνδεση, πρέπει να ενεργοποιούμε και τη "μεταφορά δεδομένων παρασκηνίου" για τη χρήση διαδικτύου;

3) Η επιλογή "χρήση ασύρματων δικτύων" από "τοποθεσία και ασφάλεια" χρεώνει ΜΒ; Πότε τη χρησιμοποιούμε; (Ομολογώ είμαι άσχετος). Σας ευχαριστώ.

Η συγγνώμη περί επανάληψης δεν γίνεται δεκτή και προειδοποιώ κι εσένα ότι την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. Είναι απίστευτα κουραστικό για όλους τους υπόλοιπους να βλέπουν από τα ίδια σχεδόν άτομα κάθε λίγο και λιγάκι τις ίδιες ερωτήσεις.

1) Για τον dolphin που χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι υπάρχει.

2) Όχι δεν χρειάζεται.

3) Ναι χρεώνει. Είναι το λεγόμενο a-GPS και βοηθά στο να κλειδώσει πιο γρήγορα δορυφόρους. Όχι τρελά πράγματα αλλά δεν παύει να υφίσταται.

Ηθελα να ξερα τα προηγουμενα post τα διαβαζετε; Και δεν μιλαω για 10 σελιδες πισω. Ή θελετε καθενας να κανει quote το δικο σας post; :mad:

Ψυχραιμία... Σύντομα θα κοπεί ο βήχας...

κανεις?

Καταρχήν το ότι απαντάς σε δυο χρήστες δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σου δίνεται το δικαίωμα να επαναλάβεις ερώτηση που έχεις κάνει 5 ώρες πρίν. Άρα και για σένα ισχύουν ότι και για τους προηγούμενους.

Στο θέμα μας τώρα. Ένα restart μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε (σίγουρα όμως όχι στο αν το άφησες στο μάρμαρο της κουζίνας ή στο μάρμαρο από τα σκαλιά οπότε ξέχνα "το μέρος που κάθεται το κινητό")

Για το ότι ανάβει η οθόνη σου τσέκαρε κάποια εφαρμογή που μπορεί να έχεις βάλει. Πιθανότα αυτή να ενεργοποιεί την οθόνη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Να προτεινω το autostarts αφενος, για να μγν ξαναξεκινανε κ ξανασκοτωνονται οι εφαρμογες

και το Advanced TaskManager

https://market.android.com/details?id=com.arron.taskManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnJvbi50YXNrTWFuYWdlciJd

αντι του killer. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιει root permissions κ ετσι μπορει να σκοτωσει οποιοδηποτε process.

Εμενα το κινητο μου ξεκιναει με 235Mb ελευθερα το λιγοτερο.

+1000.... άψογος

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

http://i.imgur.com/y1TAm.jpg

Από το Neo V στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Πιστεύω πως η κάμερα του είναι αρκετά καλή αλλά όχι τόσο καλή το βράδυ.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

http://i.imgur.com/y1TAm.jpg

Από το Neo V στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Πιστεύω πως η κάμερα του είναι αρκετά καλή αλλά όχι τόσο καλή το βράδυ.

Με 3d camera την τράβηξες;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπέρα στην παρέα έγινα και εγώ κάτοχος ενός neo v ωραίο κινητό για δεύτερο μπορώ να πω ωραίο και το android θέλει ψάξιμο πολύ μια βοήθεια θα ήθελα πρώτη φόρτιση πόσες ώρες χρειάζεται?

καλησπέρα στην παρέα έγινα και εγώ κάτοχος ενός neo v ωραίο κινητό για δεύτερο μπορώ να πω ωραίο και το android θέλει ψάξιμο πολύ μια βοήθεια θα ήθελα πρώτη φόρτιση πόσες ώρες χρειάζεται?

αστο μεχρι να φορτισει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή είδα ότι αρκετοί από εσάς είχατε πρόβλημα να δείτε αρχεία (ταινίες, μουσική,doc κλπ) από το pc στο κινητοί σας πω τι έκανα εγώ σε win7.Βεβαια να ξέρετε ότι αν ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία δίνεται πλήρη δικαιώματα πρόσβασης στο φάκελο που κάνετε κοινόχρηστο

1.Πρεπει να γίνει κοινή χρήση φάκελου ή κάποιου δίσκου στο pc:

Δεξί κλικ στον φάκελο ή δίσκο –ιδιότητες-κοινή χρήση-κλικ κοινή χρήση για προχωρημένους-τικ στο ‘κοινή χρήση αυτού του φάκελου-κλικ στο δικαιώματα-στο everyone τικ στο ‘πλήρης έλεγχος-οκ-ξανά οκ

2.Αλλαγη δικαιωμάτων στον κοινόχρηστο φάκελο

Πάμε στην καρτέλα ασφάλεια-επεξεργασία-προσθήκη-γραφούμε everyone και ok-τικ στο αποδοχή στο πλήρης έλεγχος-πατάμε οκ-ναι στο μήνυμα που θα βγάλει(πατάμε συνέχεια αν βγάλει κάποιο άλλο μήνυμα) (ανάλογα πόσα αρχεία έχετε η διαδικασία μπορεί να κρατήσει αρκετά).

Κάτω από το επεξεργασία πάμε για προχωρημένους-καρτέλα κάτοχος-επεξεργασία-άλλοι χρηστές ή ομάδες-γραφούμε everyone και οκ-τικ στο ‘αντικατάσταση κατόχου σε δευτερεύοντα κοντέινερ και αντικείμενα’ και μετά οκ-πατάμε ‘συνεχεία’ αν βγάλει κάποια μηνύματα-στην ερώτηση που θα σας κάνει πατάτε ‘ναι’(ανάλογα ποσά αρχεία έχετε ,η διαδικασία μπορεί να κρατήσει αρκετά)-οκ στο μήνυμα-ξανά οκ-κλείσιμο

Έναρξη-πινάκας έλεγχου-δίκτυο και internet-κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης-στα αριστερά ‘αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους-τικ στο απενεργοποίηση κοινής χρήσης με προστασία κωδικού πρόσβασης-ok

3.Ρυθμισεις στο κινητό

Έχω εγκαταστήσει τον ES file explorer(παρόμοιο είναι και με τον astro)

Ανοίγω το En file explorer-πάνω αριστερά πατάμε τοπικό και επιλεγούμε LAN-πάνω δεξιά πατάμε ‘νέο’-πατάω διακομιστής-στο πεδίο διακομιστής βάζω την τοπική IP του Η/Υ-τικ στο ανώνυμος και οκ

Έχει δημιουργηθεί ένα εικονίδιο με την ip από το pc.πατώντας πάνω του ανοίγει τους κοινοχρήστους φάκελους και δίσκους

Συγνωμη αν υπαρχουν ελλειψεις

Αν υπαρχουν αποριες στειλτε pm

θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ

Εγώ χρησιμοποιώ "fancy wingets" full Ελληνικά σου βρίσκει και τις περιοχές και έχει πάρα πολλά θέματα!!;);)

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Να προτεινω το autostarts αφενος, για να μγν ξαναξεκινανε κ ξανασκοτωνονται οι εφαρμογες

και το Advanced TaskManager

https://market.android.com/details?id=com.arron.taskManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnJvbi50YXNrTWFuYWdlciJd

αντι του killer. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιει root permissions κ ετσι μπορει να σκοτωσει οποιοδηποτε process.

Εμενα το κινητο μου ξεκιναει με 235Mb ελευθερα το λιγοτερο.

το λιγοτερο ποσο σ φτανει?

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το handset sms?Οταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα μου εμφανίζεται και στο handset sms και στο default φάκελο των εισερχομένων του κινητού στην αρχική οθόνη.Πως γίνεται να μου εμφανίζεται μόνο στο handset sms??Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το handset sms?Οταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα μου εμφανίζεται και στο handset sms και στο default φάκελο των εισερχομένων του κινητού στην αρχική οθόνη.Πως γίνεται να μου εμφανίζεται μόνο στο handset sms??Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Στη στοκ εφαρμογη πας ρυθμισεις και απενεργοποιεις οτι αφορα τα SMS.

Στη στοκ εφαρμογη πας ρυθμισεις και απενεργοποιεις οτι αφορα τα SMS.

Δηλαδή?Μπορείς να αναφέρεις το path?

Δηλαδή?Μπορείς να αναφέρεις το path?

Στοκ εφαρμογη-ρυθμισεις-η δευτερη κατηγορια αφορα τα SMS. Οτι ειναι επιλεγμενο το απεπιλεγεις.

Στοκ εφαρμογη-ρυθμισεις-η δευτερη κατηγορια αφορα τα SMS. Οτι ειναι επιλεγμενο το απεπιλεγεις.

γυρισε κανεις απο .62 σε .42?ευκολη διαδικασια?

ευχαριστώ!!

απλά φτιάχνεις φακέλους και τους βάζεις κάτω στην μπάρα.τα περιεχόμενα της μπάρας μπορείς να τα αλλάξεις όπως αλλάζεις οποιαδήποτε άλλη συντόμευση!!!.αμα θυμάσαι, στην αρχή το κινητό έρχεται με ένα φάκελο στο αριστερό εικονίδιο που περιέχει Ραδιόφωνο,Συλλογή και κάτι άλλο!

Thanx φίλε μου. Ξέχασα να πατήσω παρατεταμένα την homescreen να μου βγάλει δημιουργία φακέλου:lol::lol::lol:

Με 3d camera την τράβηξες;

Όχι με το απλό Πανόραμα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καταρχήν το ότι απαντάς σε δυο χρήστες δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σου δίνεται το δικαίωμα να επαναλάβεις ερώτηση που έχεις κάνει 5 ώρες πρίν. Άρα και για σένα ισχύουν ότι και για τους προηγούμενους.

Στο θέμα μας τώρα. Ένα restart μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε (σίγουρα όμως όχι στο αν το άφησες στο μάρμαρο της κουζίνας ή στο μάρμαρο από τα σκαλιά οπότε ξέχνα "το μέρος που κάθεται το κινητό")

Για το ότι ανάβει η οθόνη σου τσέκαρε κάποια εφαρμογή που μπορεί να έχεις βάλει. Πιθανότα αυτή να ενεργοποιεί την οθόνη.

ευχαριστω για την απαντηση...η επανεκινηση εγινεξαφνικα..η οονη αναβει ξαφνικα..το ελυσα με μια επανεκινηση του κινητου;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ναι το έκανα εγω, δες εδώ, ειναι πολυ ευκολος ο τροπος!!!! :D

ειχες κανα προβλημα?οχι ε?μετα αμα θελω ξαναπερναω την .62?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...