z3et Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Με αυτο δεν γινεται δουλεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Με αυτο δεν γινεται δουλεια? Μπήκε και βγήκε όπως ήταν... Καλό για να αναρτήσεις μια φωτογραφία που τράβηξες από το κινητό στο flickr αλλά μέχρι εκεί. Opera Mobile web browser!!! (όχι το Opera mini...) Σε 2-3 λεπτά!!! Όλα δούλεψαν άψογα!!! Edited January 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Πρέπει να είσαι root για να χρησιμοποιήσεις τον root explorer.Οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο file manager! Είμαι root και έχω ακόμα την .042 Με τον ASTRO που λέω ποιο πάνω το βλέπω το αρχείο hw_config, το ανοίγω με τον text editor του και μπορώ να κάνω αλλαγές, αλλά δεν προχώρησα στο save και να κλείσω το αρχείο hw_config. Γι΄αυτό ρωτάω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Είμαι root και έχω ακόμα την .042 Με τον ASTRO που λέω ποιο πάνω το βλέπω το αρχείο hw_config, το ανοίγω με τον text editor του και μπορώ να κάνω αλλαγές, αλλά δεν προχώρησα στο save και να κλείσω το αρχείο hw_config. Γι΄αυτό ρωτάω. :) Από όσο ξέρω μόνο με τον Root Explorer,μπορείς να μπεις και να κάνεις αυτές τις αλλαγές με την επιλογή που δίνει για Mounted as r/w, δές την επιλογή 2 (Ανοίγουμε το πρόγραμμα και τσεκάρουμε ότι πάνω πάνω γράφει Mounted as r/w. Αν όχι τότε click στο κουμπάκι δίπλα για να γίνει r/w.).Για αυτό και μόνο τον λόγο τον χρησιμοποιούμε.Με το Astro Μπορείς να το δείς,αλλά νομίζω δε μπορείς να κάνεις τις αλλαγές. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 παιδια μπορει να μου απαντησει κ μενα ενας? γιατι στις εισερχ. κλησεις ενεργοποιειται αυτοματα το μεγαφωνο? πως το απενεργοποιω?το ξαναρωτησα κ ....κανεις..... Μηπως οταν ακουμπας το αυτι σου στην οθονη πατιεται η ενεργοποιηση του ηχειου???:) History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση: όσες φορές κ να βάλω το κινητό να φορτίζει η μπαταρία (battery widget)δε μου δείχνει πότε 100 %.μου δείχνει από το 98 κ κάτω. Τις φορτίσεις τις κάνω ως εξής: περιμένω να φτάσει μέχρι το 20 περίπου κ μετά το φορτίζω κλειστό από 3 έως κ 5 ώρες. Κάνω κάτι λάθος? Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Θα σου πω τι κάνω εγώ! Εφάρμοσα τη συμβουλή του zxr για τις πρώτες φορτίσεις ...το φορτίζω όταν φτάσει στο 10% περίπου και το αφήνω, από την στιγμή που θα γίνει πράσινο το φωτάκι 30 λεπτά παραπάνω. Έτσι πάντα φτάνει στο 100%! Δοκίμασε το και έτσι για να δεις τι θα γίνει......... (Εμένα πάντως κανείς δεν μου είπε πως να μεταφέρω τις φωτογραφίες με MMS που μου έστειλαν από το κινητό στην sd που έχει την συλλογή:() Παρόλο που κανείς δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που αντιμετώπισα παρά τις πολλές σχετικές αναρτήσεις μου, σκέφτηκα και υλοποίησα μια λύση στο εν λόγω πρόβλημα την οποία μοιράζομαι μαζί σας. Αν λοιπόν σας στείλουν φωτογραφίες μέσω MMS και δεν μπορείτε να τις βάλετε στην sdcard απλά ανοιξτε την φωτογραφία κάντε "λήψη στιγμιοτύπων οθόνης" και αυτό θα αποθηκευτεί στο φάκελο pictures του κινητού μας. Με άλλα λόγια βγάζετε φωτογραφία την φωτογραφία χωρίς να χάσετε σε ποιότητα! Τελικά καλύτερα να θέλεις παρά δε να μπορείς!:) Edited January 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Λοιπον, γεια σε ολους και καλως σας βρηκα. Μολις παρελαβα το Neo V και εγω και ως πρωταρης του android εχω χασει αυγα και πασχαλια. Θα μου παρει καμποσες μερες να διαβασω τις οδηγιες προς αρχαριους που υπαρχουν και να μπορεσω να αξιοποιησω τις πολλες δυνατοτητες του. Μια ερωησουλα μονο. Εχω το Motorola H300 ακουστικο bluetooth το οποιο το βλεπει και λειτουργει κανονικοτατα με το Samsung Corby που εχω. Το Neo V βλεπει το Samsung (και το αντιθετο ισχυει) αλλα δεν βλεπει το ακουστικο. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση που το Neo V (σε αντιθεση με το Samsung) βρισκει και αλλα δυο κινητα (φανταζομαι απο διπλανα διαμερισματα). Εχει συμβει σε κανενα σας? Καλησπέρα, για το "Neo V (σε αντίθεση με το Samsung) βρίσκει και αλλα δυο κινητα (φανταζομαι απο διπλανα διαμερισματα)" πιθανότατα το samsung σου να μην είναι συμβατό με εκείνα τα κινητά που σου δείχνει το neo V ή η εμβέλεια του Bluetooth να είναι μεγαλύτερη στο neo V. Τώρα για το ακουστικό σου για θυμήσου λίγο πώς ζευγαρώνεις το ακουστικό με μια συσκευή μερικά ακουστικά έχουν κουμπί για να τα “ζευγαρώσεις” και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία γυρνάμε σε μη ορατή λειτουργία δηλαδή επικοινωνεί με τη ζευγαρωμένη συσκευή αλλά δε το βλέπουν άλλες bluetooth συσκευές! Κάνε λοιπόν τι διαδικασία που θέλει το ακουστικό σου για να γίνει “pair/αντιστοίχιση/ζευγάρωμαα” και μετα θα το δει και το neo V, αν πάλι δε, τότε κοίταξε μήπως το ακουστικό σου είναι Bluetooth 3.0 (Λίγο δύσκολο δεν έχω πέσει πάνω σε ακουστικό με κάτι παραπάνω από 2.1 ως τώρα) το neo V παίρνει μέχρι 2.1. Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Θα σου πω τι κάνω εγώ! Εφάρμοσα τη συμβουλή του zxr για τις πρώτες φορτίσεις ...το φορτίζω όταν φτάσει στο 10% περίπου και το αφήνω, από την στιγμή που θα γίνει πράσινο το φωτάκι 30 λεπτά παραπάνω. Έτσι πάντα φτάνει στο 100%! Δοκίμασε το και έτσι για να δεις τι θα γίνει......... (Εμένα πάντως κανείς δεν μου είπε πως να μεταφέρω τις φωτογραφίες με MMS που μου έστειλαν από το κινητό στην sd που έχει την συλλογή:() σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου:-) τώρα για το πρόβλημα σου δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί εχω το κινητό μόλις μια βδομάδα! αν το βρω θα σε πω! ευχαριστώ κ πάλι! :-) Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παρόλο που κανείς δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που αντιμετώπισα παρά τις πολλές σχετικές αναρτήσεις μου, σκέφτηκα και υλοποίησα μια λύση στο εν λόγω πρόβλημα την οποία μοιράζομαι μαζί σας. Αν λοιπόν σας στείλουν φωτογραφίες μέσω MMS και δεν μπορείτε να τις βάλετε στην sdcard απλά ανοιξτε την φωτογραφία κάντε "λήψη στιγμιοτύπων οθόνης" και αυτό θα αποθηκευτεί στο φάκελο pictures του κινητού μας. Με άλλα λόγια βγάζετε φωτογραφία την φωτογραφία χωρίς να χάσετε σε ποιότητα! Τελικά καλύτερα να θέλεις παρά δε να μπορείς!:) Δεν έχει έτυχε ακόμη να ασχοληθώ με MMS, αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποιο app από το market (Save MMS, AutoSave MMS) Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Μηπως οταν ακουμπας το αυτι σου στην οθονη πατιεται η ενεργοποιηση του ηχειου???:) βασικα με το που χτυπαει πριν καν πατησω κατι λεει ενεργοποιημενο ηχειο. ακομη και οταν κανω κληση εγω το ενεργοποιει. ειχα βγαλει τη μπαταρια οπως ειπε ο φιλος αλλα τπτ. ειχα εγκαταστησει το dialer one το εβγαλα παλι τα ιδια. ενα αλλο ιδιο κινητο που εχουμε δεν το κανει αυτο κ με το dialer one. δε ξερω τι να κανω αν ειναι ρυθμιση ή απο το update που εκανα, αλλα το αλλο που σας λεω εκανα τα ιδια πραγματα δεν εχω τετοιο θεμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δεν έχει έτυχε ακόμη να ασχοληθώ με MMS, αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποιο app από το market (Save MMS, AutoSave MMS) ευχαριστώ φίλε μου θα το ψάξω και με αυτό τον τρόπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παρόλο που κανείς δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που αντιμετώπισα παρά τις πολλές σχετικές αναρτήσεις μου, σκέφτηκα και υλοποίησα μια λύση στο εν λόγω πρόβλημα την οποία μοιράζομαι μαζί σας. Αν λοιπόν σας στείλουν φωτογραφίες μέσω MMS και δεν μπορείτε να τις βάλετε στην sdcard απλά ανοιξτε την φωτογραφία κάντε "λήψη στιγμιοτύπων οθόνης" και αυτό θα αποθηκευτεί στο φάκελο pictures του κινητού μας. Με άλλα λόγια βγάζετε φωτογραφία την φωτογραφία χωρίς να χάσετε σε ποιότητα! Τελικά καλύτερα να θέλεις παρά δε να μπορείς!:) Οταν θα ερθει η φωτο με mms πατα παρατεταμενα στη φωτο.βγαζει αποθήκευση εικονας Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή στο μάρκετ να κάνει κάποιο ήχο όταν έχω αναπάντητη?Πέρα από το led που αναβοσβήνει. Πχ αν είμαι στο μπάνιο και δεν το ακούσω μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που δεν δω την κλήση να με ειδοποιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή στο μάρκετ να κάνει κάποιο ήχο όταν έχω αναπάντητη?Πέρα από το led που αναβοσβήνει. Πχ αν είμαι στο μπάνιο και δεν το ακούσω μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που δεν δω την κλήση να με ειδοποιεί No led,μπορεί να μην εχει ειδοποίηση αλλά βλέπεις οτι εχεις κλησεις,αναπ. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 No led,μπορεί να μην εχει ειδοποίηση αλλά βλέπεις οτι εχεις κλησεις,αναπ. δηλαδή ΔΕΝ κάνει αυτό που θέλω.Thanks πάντως αλλά μόλις βρήκα το Missed Calls Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 παιδια επειδη θα γινω και εγω συντομα κατοχος του συγκεκριμενου κινητου ηθελα να ρωτησω εκτος τ ροοτ τι αλλο μπορω να κανω στο κινητο μπορω να αλλαξω ρομ ή οτιδιποτε αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 παιδια επειδη θα γινω και εγω συντομα κατοχος του συγκεκριμενου κινητου ηθελα να ρωτησω εκτος τ ροοτ τι αλλο μπορω να κανω στο κινητο μπορω να αλλαξω ρομ ή οτιδιποτε αλλο? Ακομη δεν το έλαβες και θέλεις να περάσεις άλλη rom? Γιατί? Ας σου έρθει με το καλό, δούλεψε το λιγάκι με τη stock rom, και το ξανασυζητάμε! Root κάνε αν σου έρθει φορώντας την. 42. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 βασικα με το που χτυπαει πριν καν πατησω κατι λεει ενεργοποιημενο ηχειο. ακομη και οταν κανω κληση εγω το ενεργοποιει. ειχα βγαλει τη μπαταρια οπως ειπε ο φιλος αλλα τπτ. ειχα εγκαταστησει το dialer one το εβγαλα παλι τα ιδια. ενα αλλο ιδιο κινητο που εχουμε δεν το κανει αυτο κ με το dialer one. δε ξερω τι να κανω αν ειναι ρυθμιση ή απο το update που εκανα, αλλα το αλλο που σας λεω εκανα τα ιδια πραγματα δεν εχω τετοιο θεμα. κανε τοτε επαναφορα,εργοστασιακες ρυθμισεις και λογικα θα λυθει το προβλημα σου. History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ακομη δεν το έλαβες και θέλεις να περάσεις άλλη rom? Γιατί? Ας σου έρθει με το καλό, δούλεψε το λιγάκι με τη stock rom, και το ξανασυζητάμε! Root κάνε αν σου έρθει φορώντας την. 42. Προέρχεται από το x8 κ του χει μείνει συνήθειο! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παίδες θέλω την βοήθεια σας γιατί κόλλησα...μου έστειλαν κάτι φωτογραφίες μέσω mms και δεν ξέρω πως να τις μεταφέρω στην συλλογή ώστε να τις αντιστοιχίσω με κάποια από τις επαφές μου...είναι κάτι απλό αλλά κόλλησα... Ρωτάς και ξανά ρωτάς παρόλο που έχω πει να μην συμβαίνει αυτό. Το αντιπαρέρχομαι. Δεν μπορώ όμως να αντιπαρέλθω το γεγονός ότι τα περισσότερα που ρωτάτε είναι μερικά κλικ μακριά σας αλλά προτιμάτε την εύκολη λύση του να ρωτήσουμε 300 φορές και να μας απαντήσει κάποιος από το να ψάξουμε. Τελικά το να ψάχνεται κάποιος είναι στάση ζωής... Έχω κάνει κανονικά backup τις επαφές, και backup τις εφαρμογές με το ASTRO, θα αφαιρέσω την κάρτα μνήμης που έχω αγοράσει με ότι έχω μέσα και θα του κάνω μια επαναφορά ρυθμίσεων ώστε να μην είναι συνδεδεμένο με τους λογαριασμούς email Κτλ. Δεν είναι rooted, πρέπει να προσέξω κάτι άλλο σε σχέση με το backup του κινητού? Έκδοση λειτουργικού είναι η 0.62. Νομίζω είσαι ΟΚ. Καλημέρα. Τι καλώδιο πρέπει να πάρουμε για σύνδεση με TV, Mini HDMI ή Micro HDMI? Micro Εγώ πάλι "ξήλωσα" πολλές στοκ εφαρμογές και υπηρεσίες με TitaniumBackup και root uninstaller, και παρατηρώ ανεξηγητα κρασαρίσματα εφαρμογών. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω στην 0.62, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να γίνει εύκολα root όπως η 0.42; Από custom rom έχουμε τίποτα αξιόλογο; Ποιες ξήλωσες; Ακολούθησες το Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ούτε ένα restart το κινητό μου (παράπονο το έχω δηλαδή!!!) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 κανε τοτε επαναφορα,εργοστασιακες ρυθμισεις και λογικα θα λυθει το προβλημα σου. αν το κανω χανω αρχεια τπτ? ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Τα πάντα. Θα είναι όπως το άνοιξες την πρώτη φορά http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ούτε ένα restart το κινητό μου (παράπονο το έχω δηλαδή!!!) +1 Ενα μηνα πλεον στα χερια μου, και ουτε μια επανεκκινηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 βασικα με το που χτυπαει πριν καν πατησω κατι λεει ενεργοποιημενο ηχειο. ακομη και οταν κανω κληση εγω το ενεργοποιει. ειχα βγαλει τη μπαταρια οπως ειπε ο φιλος αλλα τπτ. ειχα εγκαταστησει το dialer one το εβγαλα παλι τα ιδια. ενα αλλο ιδιο κινητο που εχουμε δεν το κανει αυτο κ με το dialer one. δε ξερω τι να κανω αν ειναι ρυθμιση ή απο το update που εκανα, αλλα το αλλο που σας λεω εκανα τα ιδια πραγματα δεν εχω τετοιο θεμα. Μηπως εχεις βαλει car mode??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts