Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια καποιος ειδικος ξερει αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader θα μπορουμε να κανουμε τα updates?

Επειδη το ειχα ψαξει πριν λιγες μερες και το χα γραψει και εδω,ΟΧΙ αν ξεκλειδωσεις το bootloader δεν θα μπορεισ να κανεισ update ή να βαλεις ICS.Αμα εισαι root μπορεισ.

Βασικα διάβασε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1303960

Παιδια αγορασα το κινιτο πριν 2 μερες και εχω το εξης προβλημα..

Παρα πολυ συχνα (μπορει κ καθε ωρα) με βγαζει απο το σημα και δεν με ξαναβαζει αν δεν κανω επαννεκινηση!! οταν γινεται αυτο εμφανιζει ενα κιτρινο τριγωνακι πανω... (ειμαι ψιλοασχετος απο smartphone) Γνωριζει κανεις τιποτα ?

Ρυθμίσεις > ασύρματο και δίκτυα > δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > λειτουργία δικτύου: τίκαρε τη δεύτερη ή τρίτη επιλογή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Να κάνω μια ερωτησούλα γιατί είμαι άσχετος από smartphones και δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω όλο το τόπικ :wacko:

Μπορώ να έχω κάτι σαν navigator αλλά χωρίς να είμαι συνδεμένος στο Internet?

Δεν έχω free ΜΒ στη σύνδεσή μου κ αν χρειάζεται να συνδεθώ προφανώς και θα χρεώνομαι.

It's never enough

Αγαπητέ φίλε z3et!

αυτό που θέλω είναι να έχω συνδέσει το τηλ. στον Η/Υ (ο οποίος έχει μόνιμο Internet) και να κατεβάζω εφαρμογές από το market ή άλλες, οι οποίες να περνάνε αυτόματα στο κινητό. Δεν θέλω να έχω ενεργοποιημένο το wifi. Με την cosmote εντάξει, μου απενεργοποίησαν οποιεσδήποτε χρεώσεις για internet.

επίσης όταν βάζω τον πλοηγό, δεν βρίσκει δορυφόρους. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση;

Αγαπητέ φίλε z3et!

αυτό που θέλω είναι να έχω συνδέσει το τηλ. στον Η/Υ (ο οποίος έχει μόνιμο Internet) και να κατεβάζω εφαρμογές από το market ή άλλες, οι οποίες να περνάνε αυτόματα στο κινητό. Δεν θέλω να έχω ενεργοποιημένο το wifi. Με την cosmote εντάξει, μου απενεργοποίησαν οποιεσδήποτε χρεώσεις για internet.

Σέβομαι αυτό που γράφεις αλλά ειλικρινά δε μπορώ να μην εκφράσω την απορία μου,τι το θέλετε το smartphone με κλειστά wifi και 3g?:confused:

Off topic. Μη σου φαίνεται παράξενο, γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους με "βαρβάτα" smartphone (i4s, s2) που οχι μόνο δε το χρησιμοποιουν εις γνώση τους όπως ο συντοπίτης αλλα, δε ξέρουν οτι έχει προσβαση στο διαδίκτυο το "κινητού τους".... :sly:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Να κάνω μια ερωτησούλα γιατί είμαι άσχετος από smartphones και δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω όλο το τόπικ :wacko:

Μπορώ να έχω κάτι σαν navigator αλλά χωρίς να είμαι συνδεμένος στο Internet?

Δεν έχω free ΜΒ στη σύνδεσή μου κ αν χρειάζεται να συνδεθώ προφανώς και θα χρεώνομαι.

Έχει απαντηθεί πολλάκις. Ναι, αγόρασε ένα navigator όπως sygic aura, ndrive, igo κλπ. Μια αναζήτηση στο market είναι υπέρ αρκετή.

Αγαπητέ φίλε z3et!

Όχι, δεν γίνεται αυτό από το market. Γιατί όμως δεν ανοίγεις απλώς το WiFi; Δεν θα χρεωθείς κάτι.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Παιδες μολις συνδεσα το κινητο με το pc και το pc companion εβγαλε διαθεσιμη ενημερωση για το firmware στο 4.0.2.A.0.62
ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Το είχα ψάξει και δεν βρήκα κάτι, οπότε την διέγραψα και την έκανα από την αρχή.

Πριν πατήσεις τέλος στην νέα που θα κάνεις, έχει επιλογή κάθε πόσα λεπτά να ορίσεις ώστε να κάνει ενημέρωση.

Δλδ πως το έκανες?Αν την διαγράψω,πως θα την βρώ για να την επανεγκαταστήσω και απο που?

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πως γίνεται να κατεβάζω εφαρμογές και παιχνίδια από το market, χωρίς όμως να με χρεώνει η cosmote;

Η επιλογή (κίνηση δεδομένων ενεργή) πιθανών και μάλλον σίγουρο μου τρωει 1 ευρώ την ημέρα.

κανείς λάθος απο το μαρκετ δεν μπορείς να χρεώθηκες στο λογαριασμούς της cosmote μαλλον έχεις ανιχτα τα δίκτυα 3g και χρεώνεσαι απο εκει !!!! απο ελλαδα στο μαρκετ μονο με πιστωτική η προπληρωμένη καρτα μπορείς να αγορασης....... :happy: lol

Να ρωτήσω κάτι,έχει δοκιμάσει κάποιος να μπει σε παιχνίδια που χρειάζεται flash player και να παίξει?Π.Χ Farmville,Army Attack....Και αν ναί ποιο το αποτέλεσμα?

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορεις με μια φωτο να μας δειξεις ποια βιδα εσφιξες, που πιεσες?

Αυτή στο μπλέ κύκλο. (βλ. συνημμένο)

Παιδες μολις συνδεσα το κινητο με το pc και το pc companion εβγαλε διαθεσιμη ενημερωση για το firmware στο 4.0.2.A.0.62

Μιλάμε για συσκευή που προορίζεται για την ελληνική αγορά ή παραεισαγωγή;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Την έκανες και αν ναι παρατήρησες κάποιες αλλαγές ;:)

Να συμπληρώσω ότι διαβάζοντας κάποια site είδα ότι δεν μπορείς να γίνεις root στην συγκεκριμένη έκδοση 4.0.2.A.0.62. εκτός εάν εγκαταστήσεις τον stock kernel από την 4.0.2.A.0.42.

Edited by tasoscor

Αυτή στο μπλέ κύκλο. (βλ. συνημμένο)

Μιλάμε για συσκευή που προορίζεται για την ελληνική αγορά ή παραεισαγωγή;

Δεν ειναι παραεισαγωγης,ειναι αγορασμενο απο καταστημα vodafon.

Την έκανες και αν ναι παρατήρησες κάποιες αλλαγές ;:)

Να συμπληρώσω ότι διαβάζοντας κάποια site είδα ότι δεν μπορείς να γίνεις root στην συγκεκριμένη έκδοση 4.0.2.A.0.62. εκτός εάν εγκαταστήσεις τον stock kernel από την 4.0.2.A.0.42.

Μολις την εκανα,αλλαγες δεν ειδα και οπως εχω διαβασει μονο καποια bugs διορθωνει.Η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν λειτουργει το root,θα δω μηπως μπορεσω να το κανω unroot!

Μπραβο ωραιος. κατσε να δω και εγω μηπως το βγαλει και σε μενα. στα ελληνικα το PC Companion ετσι;

edit: Πωπω Καβ**σα . Η .62 εχει Fixes σε ραμ και σε θεματα wifi και μπαταριας.

edit no2: εχει και Fix για τα restart.

Edited by eu8umhc
Just in love with my Sole :)

Μπραβο ωραιος. κατσε να δω και εγω μηπως το βγαλει και σε μενα. στα ελληνικα το PC Companion ετσι;

σοβαρα??θα το δοκιμασω και γω..μονο μεσω companion ειναι?η και με seus?

σοβαρα??θα το δοκιμασω και γω..μονο μεσω companion ειναι?η και με seus?

Λογικα και στο Seus. εγω με το που το συνδεσα λεει οτι βγηκε .62

Μολις την εκανα,αλλαγες δεν ειδα και οπως εχω διαβασει μονο καποια bugs διορθωνει.Η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν λειτουργει το root,θα δω μηπως μπορεσω να το κανω unroot!

Νομίζω πως αν κάποιος δεν έχει προβλήματα με restart ή άλλα στη συσκευή του και θέλει να παραμείνει root χωρίς να μπλέκει με αλλαγές kernel και ξεκλείδωμα bootloader δεν υπάρχει λόγος να κάνει το update.:p

πριν 2 μερες που εκανα με seus δεν μου βγαλε κατι καινουριο..

Δεν ειναι παραεισαγωγης,ειναι αγορασμενο απο καταστημα vodafon.

Πάντως προς το παρόν μόνο μέσω PC Companion είναι διαθέσιμο, μέσω OTA δεν τη δίνει...¨

Μπορεί κάποιος να μας πει αν επηρεάζει προσωπικά αρχεία (π.χ. επαφές) ή αν πρόκειται για απλό update;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Στα ελληνικα το εχω το pc companion.

Προσωπικα αρχεια δεν επηρεαζει,επειδη εγω δεν το ηξερα εκανα ενα backup πριν.

Edited by ermis1982

πριν 2 μερες που εκανα με seus δεν μου βγαλε κατι καινουριο..

Και εγω με SEUS που το κανα χ8ες δεν εβγαλε.

Πάντως προς το παρόν μόνο μέσω PC Companion είναι διαθέσιμο, μέσω OTA δεν τη δίνει...¨

Μπορεί κάποιος να μας πει αν επηρεάζει προσωπικά αρχεία (π.χ. επαφές) ή αν πρόκειται για απλό update;

8α τα σβησει ολα. κρατα ενα back up. εγω που κανω συνεχεια πειραγματα , κραταω παντα Back up τις επαφες. για εφαρμογες δεν με νοιαζει. τα εχω ολα στο PC

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...