isolove Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 οχι απλος θελω να αναφερω (οχι σαν διορθωση) οτι το κινητο αφηνει το hot spots να απεγκατασταθει απο μονο του..εννοω στο μενου με τις εφαρμογες εχει Χ..οι αλλες που ανεφερες σχεδον δεν εχουν..αυτο ηθελα να πω;) Μα ειμαι root και τις αφαιρεσα με το titanium..... huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ερωτησεις μετα απο 1,5 εβδομαδα χρησης.. 1.το κουμπι της καμερας στο πλαι δεν κανει τπτ με κλειστη την εφαρμογη της καμερας?? οταν ειναι ανοιχτη απλα ζοομαρει και βγαζει τη φωτογραφια (οτι κανει και ακουμπωντας την οθονη δηλ). μπορω να το ενεργοποιησω να κανει κατι οταν ειμαι σε αλλο μενου?ακομη και να ανοιγει την εφαρμογη της καμερας??χωρις ροοτ... 2.slide 'n swift. χρησιμοποιησα για λιγες μερες το 1ο οσο διαρκουσε το ντεμο και μετα απο λιγη συνηθεια το βρισκω πολυ βολικο.. ελληνικο λεξικο βεβαια χαλια συνηθως προσθετεις λεξεις ομως και μετα τις βρισκει.. εσεις ποιο χρησιμοποιειτε? 3. εχω περασει το skype και κατι φορες οταν διαλεξω τηλ που θελω να καλεσω μου βγαζει αν θελω να το καλεσω μεσω skype ή κανονικα και μετα ξαναβγαζει κανονικα μεσω IP.. κοινως κολλαει... 4.σβηνοντας καποιες απο τις εφαρμογες που ειχα περασει μου εμειναν κενα στις σελιδες! και δεν καλυπτονται οταν βαζω καποια νεα! απλα παει στο τελος της τελευταιας σελιδας η σε νεα.. 5.βρισκω καπου συνολικο χρονο κλησεων? 6.δεν καταφερα να το συνδεσω με samba.. (wireless με τον υπολογιστη και να παιζει τα αρχεια χωρις να τα κατεβαζει)..ξερω διαβασα και σε αλλο τοπικ αλλα και παλι δεν μου δοθηκε λυση 7.μπαταρια με λιγη ομιλια, λιγο παιχνιδι, λιγο gps,αρκετο ιντερνετ, αρκετο πειραγμα οριακα ισως μου κρατησε 1 μερα.. δυσκολα.. αλλα οπως ολα τα smartphone υποθετω.. 50-70% display χρηση μπαταριας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδιά μια ερώτηση η θήκη του xperia neo είναι συμβατή με το xperia neo v? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδιά μια ερώτηση η θήκη του xperia neo είναι συμβατή με το xperia neo v? ολοιδιες,τετοια πηρα......;) huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Φθηνότερη τιμή στο ebay $262.00 http://goo.gl/3yKMg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ..... 5.βρισκω καπου συνολικο χρονο κλησεων? ...... 5. Οχι. Απο την μανα του εχει μονο data counter, για χρονο ομιλιας και μυνηματα πρεπει να κατεβασεις καποια εφαρμογη (π.χ. droidstats) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ολοιδιες,τετοια πηρα......;) link υπάρχει; μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 4.σβηνοντας καποιες απο τις εφαρμογες που ειχα περασει μου εμειναν κενα στις σελιδες! και δεν καλυπτονται οταν βαζω καποια νεα! απλα παει στο τελος της τελευταιας σελιδας η σε νεα.. 7.μπαταρια με λιγη ομιλια, λιγο παιχνιδι, λιγο gps,αρκετο ιντερνετ, αρκετο πειραγμα οριακα ισως μου κρατησε 1 μερα.. δυσκολα.. αλλα οπως ολα τα smartphone υποθετω.. 50-70% display χρηση μπαταριας.. 4. Αν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο σου σε κάποια από τις εφαρμογές τότε μπαίνουν σε λειτουργία αναδιάταξης (θα το καταλάβεις γιατί θα αρχίσουν να κινούνται ελαφρώς γύρω από την θέση τους). Όταν μπουν σε αυτή την λειτουργία τότε μπορείς να της μεταφέρεις εσύ χειροκίνητα και να καλύψεις τις τρύπες που σου δημιουργήθηκαν 7. Για το display εγώ έχω κάνει τα εξής. Εγκατέστησα την εφαρμογή SetCPU και διαμόρφωσα ένα προφίλ που όταν σβήνει η οθόνη ρίχνει την ταχύτητα του επεξεργαστή από το 1Ghz στα 150-300GHz. Και επίσης εγκατέστησα το Disable Auto Brightness για απενεργοποίηση του αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας και μετά μέσω του Widgetsoid δημιούργησα ένα widget το οποίο έχει αυτόματη επιλογή φωτεινότητας στο 10%-40%-100%-auto και όταν είμαι μέσα στο σπίτι το λειτουργώ συνέχεια με φωτεινότητα στο 10% ενώ όταν βγαίνω έξω το αλλάζω στο 40 ή στο 100 ανάλογα με τον φωτισμό έξω. Η μπαταρία μου αυτή τη στιγμή μετά από 1 μέρα και 9 ώρες χρήσης με αρκετή ώρα τραγουδιών, παιχνιδιού, wifi και ομιλίας είναι στο 58% ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 H ταχύτητα του επεξεργαστή όταν κλείνει η οθόνη έτσι κι αλλιώς πέφτει. Άλλωστε η μέγιστη συχνότητα λειτουργίας ποτέ δεν φτάνει στο 1GHz. Αν έχεις βάλει όταν κλείνει η οθόνη να πέφτει στα 150-300MHz (κι όχι GHz όπως γράφεις) θα έλεγα ότι είναι πολλά γιατί ουσιαστικά του λες να δουλεύει ακόμα και με κλειστή την οθόνη στο 30% της απόδοσής του. Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 H ταχύτητα του επεξεργαστή όταν κλείνει η οθόνη έτσι κι αλλιώς πέφτει. Άλλωστε η μέγιστη συχνότητα λειτουργίας ποτέ δεν φτάνει στο 1GHz. Αν έχεις βάλει όταν κλείνει η οθόνη να πέφτει στα 150-300MHz (κι όχι GHz όπως γράφεις) θα έλεγα ότι είναι πολλά γιατί ουσιαστικά του λες να δουλεύει ακόμα και με κλειστή την οθόνη στο 30% της απόδοσής του. Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ; Σωστά MHz εννοούσα :Ρ Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό το θέμα πάντως μου φαίνεται οτι από όταν έβαλα το SetCPU κρατάει καλύτερα η μπαταρία. Άλλα ίσως να είναι και ιδέα μου, έτσι κ αλλιώς δια της παρατήρησης είναι όλα αυτά που λέμε οτι κρατάει περισσότερο ή λιγότερο η μπαταρία. Εξάλλου η ρύθμιση ακριβώς είναι 122-368Mhz on demand οπότε αν δεν έχει λόγο να τρέχει στα 360 τότε θα τρέχει με το χαμηλότερο δυνατό και 12% δεν μου φαίνεται πολύ ή τουλάχιστον δεν δείχνει να ζορίζει το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Υπαρχει καποιο widget παρομοιο με το αρχικο, που να δειχνει σε μικρογραφιες τις εικονες και τα βιντεο του κινητου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kidd94 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 το xperia hot spots σε αφηνει απο μονο του το κινητο να την σβησεις..εχει το Χ πανω του για χαβαλε..ποιο θεμα χρησημοποιειται..εγω εχω βαλει το sunflower..με βολευειι καλωσηρθες και αν μπορεις γραφε με ελληνικα πηγαινεις στις ρυθμισεις - ασυρματο και δικτυα - δικτυα κινητης τηλεφωνιας και τικαρεις το δεδομενα ενεργα Ευχαριστω και συγνωμη λαθος μου για τα greeklish λοιπον το δοκιμασα αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα εκανα τον οδηγο ρυθμισης και εστειλα και INTERNET στο 1333 και παλι τιποτα ξερετε μηπως τι να κανω τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Για καρτα μνημης πηρα αυτη, σε λογικη τιμη πιστευω. http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=18568&ref=3 Τωρα για το autostart, αυτο το προγραμμα δεν αφηνει να ξεκινανε εφαρμογες στην εναργξη του κινητου, μετα ομως αυτες δεν προσπαθουν να ξεκινησουν παλι? Καποιος που το γνωριζει το προγραμμα , ας πει κατι πανω στη λειτουργεια του, που να παμε, τι να προσεξουμε. Edited January 2, 2012 by jimmys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Τωρα για το autostart, αυτο το προγραμμα δεν αφηνει να ξεκινανε εφαρμογες στην εναργξη του κινητου, μετα ομως αυτες δεν προσπαθουν να ξεκινησουν παλι? Εχει να ρυθμισεις ποιες να ξεκινανε οταν ενεργοποιηθει η συσκευη,ποιες οταν συνδεθει με wifi,.ποιες οταν συνδεθει με δυκτιο,ποιες να ξεκινανε οταν π.χ. Πατησεις το κουμπι της φωτογραφικης... Εχει για ολα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 2 ερωτήσεις. Στους υπολογιστές, όταν κατεβάζουμε ένα πρόγραμμα, πρώτα κατεβάζουμε τον installer και μετά κάνουμε install. Στο Neo V, όταν κατεβάζουμε και κάνουμε install, το installer μετά την εγκατάσταση σβήνεται ή αποθηκεύεται κάπου? 2η ερώτηση. Έχω μια SD card (2 giga). Θέλω να πάρω μια SD card (8 ή 16 giga). Γίνετε όπως έχω τα αρχεία/φακέλους στην SD card των 2 giga να τα περάσω κατευθείαν στην καινούργια που θα πάρω απο τον υπολογιστή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Εχει να ρυθμισεις ποιες να ξεκινανε οταν ενεργοποιηθει η συσκευη,ποιες οταν συνδεθει με wifi,.ποιες οταν συνδεθει με δυκτιο,ποιες να ξεκινανε οταν π.χ. Πατησεις το κουμπι της φωτογραφικης... Εχει για ολα Πολυπλοκο το βλεπω... Καποια ειναι ασπρα , καποια ειναι κιτρινα, υπαρχει λογος σε αυτο? Edited January 2, 2012 by jimmys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλή χρονιά! μια ερώτηση έχω, αν είμαι root, οι αναβαθμίσεις γίνονται κανονικά; δηλαδή όταν έρθει το παγωτό θα μπορέσω να το βάλω αν είμαι root; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Έχεις περάσει σίγουρα τους ήχους στην κάρτα μνήμης την καινούρια? Γενικά δεν σου βρίσκει κανένα αρχείο? Προσπάθησε να ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή "Μουσική" του κινητού για να κάνει εντοπισμό τραγουδιών και να φτιάξει την βιβλιοθήκη και μετά ψάξε τον ήχο για να τον βάλεις για ήχο ειδοποίησης μέσα από τις ρυθμίσεις. Ναι,εχω περασει τους ηχους.Εκανα ενα απλο copy-paste ολοκληρο τον φακελο απο την μια καρτα στην αλλη.Κοιτα να δεις τι γινεται.Οταν παω να ορισω ηχο κλησης,βλεπω οτι τα τραγουδια που εχω περασμενα στην καρτα μου,τα εμφανιζει στη λιστα των προς επιλογη ηχων κλησεων.Οποτε εκει δεν εχω προβλημα να ορισω ο,τι ηχο θελω.Αλλα οταν προσπαθω να κανω το ιδιο για τα μηνυματα,βλεπω μονο τα default του κινητου και καθολου τα δικα μου.Και συνεχιζει να μου λεει οτι η βιβλιοθηκη ειναι κενη.Ανοιξα και τη Μουσικη,παλι τιποτα.Δεν φτιαχνει βιβλιοθηκη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδια μια ερωτηση.. Πως γινεται να κλεισω οριστικα κάποιες εφαρμογες? πχ το hotmail οταν το κλεινω απο τις εφαρμογες που εκτελουνται μετα απο λιγο ξαναανοιγει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για καρτα μνημης πηρα αυτη, σε λογικη τιμη πιστευω. http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=18568&ref=3 Τωρα για το autostart, αυτο το προγραμμα δεν αφηνει να ξεκινανε εφαρμογες στην εναργξη του κινητου, μετα ομως αυτες δεν προσπαθουν να ξεκινησουν παλι? Καποιος που το γνωριζει το προγραμμα , ας πει κατι πανω στη λειτουργεια του, που να παμε, τι να προσεξουμε. Σωστη ερώτηση! Μετα αυτες κάνουν προσπάθεια να ανοιξουν ή οχι;αν κάνουν προσπάθεια λογικα θα τρωει μπαταρια,αρα αξιζει να το βαλουμε; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ναι,εχω περασει τους ηχους.Εκανα ενα απλο copy-paste ολοκληρο τον φακελο απο την μια καρτα στην αλλη.Κοιτα να δεις τι γινεται.Οταν παω να ορισω ηχο κλησης,βλεπω οτι τα τραγουδια που εχω περασμενα στην καρτα μου,τα εμφανιζει στη λιστα των προς επιλογη ηχων κλησεων.Οποτε εκει δεν εχω προβλημα να ορισω ο,τι ηχο θελω.Αλλα οταν προσπαθω να κανω το ιδιο για τα μηνυματα,βλεπω μονο τα default του κινητου και καθολου τα δικα μου.Και συνεχιζει να μου λεει οτι η βιβλιοθηκη ειναι κενη.Ανοιξα και τη Μουσικη,παλι τιποτα.Δεν φτιαχνει βιβλιοθηκη. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι οτι λες πως για τον ήχο κλήσης βλέπεις τα τραγούδια ενώ για τα μηνύματα όχι ενώ και τα 2 χρησιμοποιούν την ίδια βιβλιοθήκη από οτι μπορώ να καταλάβω στο κινητό μου. Το μόνο ακόμη που μπορώ να σκεφτώ εγώ τουλάχιστον είναι αν έχεις περάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα για τα μηνύματα όπως το handcent για παράδειγμα. Αυτά τα προγράμματα από οτι είδα απενεργοποιούν τους προεπιλεγμένους ήχους του κινητού για τις ειδοποιησεις και πρέπει να πας μέσα από τις δικές τους ρυθμίσεις για να επιλέξεις ήχο ειδοποίησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Παιδια το autostarts για αυτο εχει τοσες ρυθμησεις,για να διαλεξεις μονος σου τι θες να ξεκιναει και ποτε. Εχει εικονοδια και ειναι ευκολο και για καποιον που ξερει λιγα αγγλικα. Enable το ενεργοποιουμε και disable το απενεργοποιουμε (και πως κανει πολαπλη παραθεση αυτο το tapatalk? Μου φαιμεται θα το καταργησω) Edited January 2, 2012 by aDo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι οτι λες πως για τον ήχο κλήσης βλέπεις τα τραγούδια ενώ για τα μηνύματα όχι ενώ και τα 2 χρησιμοποιούν την ίδια βιβλιοθήκη από οτι μπορώ να καταλάβω στο κινητό μου. Το μόνο ακόμη που μπορώ να σκεφτώ εγώ τουλάχιστον είναι αν έχεις περάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα για τα μηνύματα όπως το handcent για παράδειγμα. Αυτά τα προγράμματα από οτι είδα απενεργοποιούν τους προεπιλεγμένους ήχους του κινητού για τις ειδοποιησεις και πρέπει να πας μέσα από τις δικές τους ρυθμίσεις για να επιλέξεις ήχο ειδοποίησης. Ευχαριστω για τον κοπο σου να απαντησεις,αλλα το ελυσα το θεμα.Οπως συνηθως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις(τουλαχιστον σε μενα),η απαντηση ηταν μπροστα στα ματια μου!Το λαθος μου ηταν οτι τα τραγουδια ηταν στον φακελο ringtones,οπου εχω και καποια δικα μου ringtones.Εφτιαξα λοιπον ενα νεο φακελο με το ονομα Music και τα μετεφερα εκει.Το προβλημα λυθηκε ως δια μαγειας!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια παλικαρια... Παρακολουθησα αρκετα το τοπικ μιας και ενδιαφερομαι για το neo v.. αυριο θα παω στο πλαισιο στο κεντρο της θεσσαλονικης να ρωτησω αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone (περα ενως symbian nokia) εχω 2 αποριες... Τι ειναι το root? και που σε βοηθαει? επισης καπου ακουσα οτι παιζει πολυ κρυφη χρεωση με τις εφαρμογες που μπορει να κατεβασεις ισχυει? Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια παλικαρια... Παρακολουθησα αρκετα το τοπικ μιας και ενδιαφερομαι για το neo v.. αυριο θα παω στο πλαισιο στο κεντρο της θεσσαλονικης να ρωτησω αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone (περα ενως symbian nokia) εχω 2 αποριες... Τι ειναι το root? και που σε βοηθαει? επισης καπου ακουσα οτι παιζει πολυ κρυφη χρεωση με τις εφαρμογες που μπορει να κατεβασεις ισχυει? Ευχαριστω :) Το root θα το καταλαβεις οταν παρεις την συσκευη στα χερια σου,διαβαζεις,κι αμα θες το κανεις.την αναβαθμιση θα την παρει κανονικα ετσι κι αλλιως Κρυφες χρεωσεις??? Οχι εσυ διαλεγεις τι να κατεβαζει και απο που(wifi-3g) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts