Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι μη φοβάσαι. Ο task killer κάνει αυτό που λέει, "σκοτώνει" τις εφαρμογές, δεν τις διαγράφει. Το μόνο που μπορεί να σου προκαλέσει είναι μικρότερη αυτονομία στην μπαταρία σου.

ααα οκ ευχαριστω!! για την μπαταρια που λες.... εννοεις η εφαρμογη???

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σορρυ που απανταω εγω,το μεσαιο κραταει την εφαρμογή που ετρεχες απο κει που ήσουν,με το πισω πληκτρο τερματιζεις

στο ιντερνετ ομως πως κλινει??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

στο ιντερνετ ομως πως κλινει??

Στο ιντερνετ ο stock δεν εχει επιλογη για κλεισιμο.

Ο dolphin που χρησιμοποιω εγω εχει κανονικα επιλογη exit και μαλιστα το βαζεις να σε ρωταει αν θες κατα την εξοδο να διαγραψει τα κουκις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια ερωτηση

ειμαι περιπου στην 4η φορτιση.. το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το βαζω στο φορτιστη.. κανει 1,5-2 ωρες (!)

το ανοιγω... και μου λεει οτι η μπαταρια ειναι στο 90% 'η και λιγοτερο! λογικο?

Ειναι ευκολο να καθησει να γραψει καποιος, 140+ χαρακτηρες στην εφαρμογη SMS (σε οριζοντιο πληκτρολογιο-landscape mode) και να μου πει αν εμφανιζεται ο "μετρητης χαρακτηρων" που υπολειπονται για τους 160?

Γιατι με μια μικρη ερευνα που εκανα, βρηκα αρκετες αναφορες σχετικα με αυτο το προβλημα και μαλλον ειναι bug του Gingerbread.

Ευχαριστω.

Χαίρετε παιδιά.Σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ το Neo V μιας και έχω μείνει με ένα N80 του 2006.Κάποιος που το έχει και έχει ασχοληθεί και με το huawei ideos x5 pro πιο θεωρεί καλύτερο και VFM?Το hdmi,η μπροστινή κάμερα δεν με ενδιαφέρουν.Να είναι δυνατό ως κινητό να πηγαίνει σφαίρα η οθόνη αφής και να έχει επαρκή μνήμη ram για τις εφαρμογές/παιχνίδια.Κάποιος που μπορεί να εκφέρει μια ολοκληρωμένη άποψη μεταξύ αυτών των 2 κινητών?Ευχαριστώ..

παιδια μια ερωτηση

ειμαι περιπου στην 4η φορτιση.. το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το βαζω στο φορτιστη.. κανει 1,5-2 ωρες (!)

το ανοιγω... και μου λεει οτι η μπαταρια ειναι στο 90% 'η και λιγοτερο! λογικο?

Σου έχει βγάζει δηλαδη "πλήρες" και σου δείχνει την τιμη που γράφεις;

Απο που το βλέπεις αυτο; σε κάποιο widget ή απο "χρήση μπαταρίας;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Χαίρετε παιδιά.Σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ το Neo V μιας και έχω μείνει με ένα N80 του 2006.Κάποιος που το έχει και έχει ασχοληθεί και με το huawei ideos x5 pro πιο θεωρεί καλύτερο και VFM?Το hdmi,η μπροστινή κάμερα δεν με ενδιαφέρουν. Να είναι δυνατό ως κινητό να πηγαίνει σφαίρα η οθόνη αφής και να έχει επαρκή μνήμη ram για τις εφαρμογές/παιχνίδια.Κάποιος που μπορεί να εκφέρει μια ολοκληρωμένη άποψη μεταξύ αυτών των 2 κινητών?Ευχαριστώ..

Καλημέρα,

Τα έχω και τα 2 και τα συγκρίνω συνέχεια.

Γενικά θα έλεγα τα εξής ως κύρια σημεία:

Χ5Pro:

Μεγαλύτερη οθόνη, πιο εύκολη να την δείς αν έχεις λίγο πρεσβυωπία.

Δυνατό από υπολογιστική ισχύ.

Απροβλημάτιστο κινητό, μου έχει κάνει μόνο 2 restart και είχα τα πάντα ανοιχτά.

Μεγάλη βάση υποστήριξης για root κλπ. (δεν το έχω ρουτάρει όμως)

Καλύτερη κάμερα στο makro.

Πολύ δυνατό LED για flash στην κάμερα

Στα μείον:

1. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι στάνταρ για smartphone. 1 ημέρα και κάτι (ίσως) ανάλογα με τις εφαρμογές.

2. Δεν έχει Ant+ Radio services.

3. Θα ήθελα πιο δυνατή ένταση ακουστικού. (υπάρχει mod αλλά θέλει root)

4. Δεν έχει εμπρός κάμερα.

SE NEo V

Πιο δυνατή ένταση στον ήχο του ακουστικού και στο κουδούνισμα.

Φοβερή διάρκεια μπαταρίας. (3 μέρες σχεδόν σε μένα με αρκετό wifi και κλήσεις)

Έχει Ant+

Έχει μπροστά κάμερα.

Στα μείον:

1. Η φωτεινότητα της οθόνης (για μένα) που θέλει ρουτάρισμα. (το έκανα πανεύκολα)

2. Η διαμόρφωση των επαφών, δεν σε αφήνει να ταξινομήσεις όπως θέλεις και να κάνεις γκρούπ επαφών.

3. Η μικρότερη οθόνη από το Χ5.

4. Το πιο αδύνατο flash.

Στο look and feel θα τα έβαζα ίσα, οι οθόνες ανταποκρίνονται πολύ καλά, στο wifi είναι το ίδιο, στην λήψη σήματος δεν βλέπω διαφορά, στο GPS δεν είδα διαφορά, λοκάρουν πολύ γρήγορα και τα 2.

Από υπολογιστική ισχύ το Χ5 είναι ανώτερο. Στο quadrant benchmark το Χ5 βγάζει 2.121, το NeoV βγάζει 1.388.

Άλλες διαφορές δεν εντόπισα, και εγώ είμαι προβληματισμένος για το ποιο θα κρατήσω.

Όταν βγήκε το Χ5 στα 199€ ήταν φοβερή ευκαιρία, τώρα που και το NeoV έχει 199€, η απόφαση είναι δύσκολη, στην τελική είναι πιο σου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και τι προτεραiότητες έχεις.

Αν θέλεις αυτονομία, μονόδρομος το NeoV.

Αν θέλεις μεγαλύτερη ισχύ και οθόνη, μονόδρομος το Χ5.

Αυτά από εμένα χωρίς να είμαι και power user, όποιος φίλος θέλει ας συμπληρώσει.

Γ.

Edited by yiannis99
Νέα στοιχεία

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Καλημέρα,

Χ5Pro:

Στα μείον:

1. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι στανταρ για smartphone.

SE NEo V

Έχει Ant+

Έχει μπροστά κάμερα.

Στα μείον:

1. Η φωτεινότητα της οθόνης (για μένα) που θέλει ρουτάρισμα. (το έκανα πανεύκολα)

2. Η διαμόρφωση των επαφών, δεν σε αφήνει να ταξινομήσεις όπως θέλεις και να κάνεις γκρούπ επαφών.

Στο look and feel θα τα έβαζα ίσα, οι οθόνες ανταποκρίνονται πολύ καλά, στο wifi είναι το ίδιο, στην λήψη σήματος δεν βλέπω διαφορά, στο quadrant benchmark το Χ5 βγάζει λίγο παραπάνω. (100 μονάδες περίπου)

Άλλες διαφορές δεν εντόπισα, και εγώ είμαι προβληματισμένος για το ποιο θα κρατήσω.

Όταν βγήκε το Χ5 στα 199€ ήταν φοβερή ευκαιρία, τώρα που και το NeoV έχει 199€, η απόφαση είναι δύσκολη, στην τελική είναι πιο σου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και τι προτεραiότητες έχεις.

Αν θέλεις λίγο μεγαλύτερη ισχύ και οθόνη, μονόδρομος το Χ5.

Αυτά από εμένα χωρίς να είμαι και power user, όποιος φίλος θέλει ας συμπληρώσει.

Γ.

δεν ειπες κατι για την βασικη καμερα φιλε..

:thanks:

Καλημέρα και χρόνια πολλά.:)

Τι ακριβως χρειαζόμαστε για να εκμεταλευτούμε τις δυνατότητες του Ant+ που έχει το κινητό;

Γουγλάρισα λίγο,αλλά ομολογώ οτι ψιλομπερδευτικα.:O

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

δεν ειπες κατι για την βασικη καμερα φιλε..

Σωστά, να πώ ότι δεν βλέπω φοβερές διαφορές μεταξύ τους, ίσως είναι λίγο καλύτερη η κάμερα του NeoV γιατί έχει περισσότερες δυνατότητες ρύθμισεις για διάφορες συνθήκες αλλά γενικά δεν πολυβγάζω φωτό με το κινητό και είμαι προετοιμασμένος να συμβιβαστώ ως πρός το αποτέλεσμα.

Τραβώντας το ίδιο θέμα με τον ίδιο φωτισμό, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο και ίσως οριακά υπέρ του NeoV.

Επίσης, να συμπληρώσω για την λειτουργία του GPS ότι δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ τους, λοκάρουν γρήγορα, δείχνουν τα ίδια. (δοκιμασμένα με NDrive και Google maps)

Γ.

Edited by yiannis99
GPS performance

Καλημέρα και χρόνια πολλά.:)

Τι ακριβως χρειαζόμαστε για να εκμεταλευτούμε τις δυνατότητες του Ant+ που έχει το κινητό;

Γουγλάρισα λίγο,αλλά ομολογώ οτι ψιλομπερδευτικα.:O

To Ant+ είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματης διασύνδεσης περιφερειακών με το κινητό, επειδή προσωπικά είμαι ποδηλάτης θα ήθελα να μπορώ να συνδέσω έναν ασύρματο αισθητήρα Ant+ (όπως ζώνη παλμών καρδιάς ή αισθητήρα στροφών πεταλαρίσματος-cadence- κλπ) και να δίνει δεδομένα στο αντίστοιχο πρόγραμμα. πχ MyTracks, Endomondo, κλπ.

Κάθε φορά που βγαίνω προπόνηση ανοίγω το MyTracks και έχω μια καταγραφή της διαδρομής που έκανα (με απόσταση, χλμ, μέση ταχύτητα κλπ) με απεικόνιση πάνω σε χάρτη. Έτσι "χτίζεις" το αρχείο σου (προπονήσεων ή βόλτας) κουβαλώντας μόνο μια συσκευή και δεν χρειάζεσαι κοντεράκι ή εξιδεικευμένο gps για ποδήλατο (πχ Garmin 500)

To NeoV το έχει, το X5Pro δεν το έχει, θα με βόλευε πολύ να υπήρχε.

Γ.

παίδες καλημέρες και χρόνια πολλα.

μια ακόμα ερωτησούλα

έχει βάλει κανείς κάποιο προγραμματάκι του στυλ juice defender; αξίζει να το βάλω;κάνει δουλειά;

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Παιδιά από διαθεσιμότητα πως πάει ?

Θα υπάρχει και τον επόμενο μήνα στα καταστήματα ή ειναι όποιος προλάβει ?

Εαν προκύψει περίπτωση...DOA και το κινητο μου εχει αποσταλεί σπιτι μέσω της vodafone που θα απευθυνθώ για αντικατάσταση,σε οποιοδήποτε κατάστημα ?

μηπως ξερει κανεις κανενα remote control tv???

και τι να το κανεις το τηλεκοντρολ στο κινητο...ημαρτον ρε παιδια δεν εχει καμια ιδιαιτερη χρησιμοτητα..

:thanks:

Το NEO V ερχεται με μία ενσωματωμενη καρτα SD 2G, οπου πανω της βρισκονται μερικες απο τις εφαρμογες της SE, συν οτι εχουμε κατεβασει οι ιδιοι τις πρωτες μερες.

Νομιζω οτι τα 2 γιγα ειναι λιγα, για εφαρμογες, μουσικη και βιντεακια, και καλο θα ηταν να γινει αντικατασταση απο τωρα με μια αλλη πολλη μεγαλυτερη καρτα.

Μπορει καποιος να βοηθησει (να κανει και καποιον οδηγο) πως να περασουμε μια μεγαλυτερη καρτα(16 ή 32 γιγα) χωρις να χασουμε οτι εχουμε περασει στην παλια;

XPERIA NEO V

SONY TIPO DUAL

MOTOROLA XT311

Το NEO V ερχεται με μία ενσωματωμενη καρτα SD 2G, οπου πανω της βρισκονται μερικες απο τις εφαρμογες της SE, συν οτι εχουμε κατεβασει οι ιδιοι τις πρωτες μερες.

Νομιζω οτι τα 2 γιγα ειναι λιγα, για εφαρμογες, μουσικη και βιντεακια, και καλο θα ηταν να γινει αντικατασταση απο τωρα με μια αλλη πολλη μεγαλυτερη καρτα.

Μπορει καποιος να βοηθησει (να κανει και καποιον οδηγο) πως να περασουμε μια μεγαλυτερη καρτα(16 ή 32 γιγα) χωρις να χασουμε οτι εχουμε περασει στην παλια;

Copy-paste

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δικο μου αντεχει 2 μερες χαλαρα..και με πολυ πειραγμα...συν ομως οτι εχω κλειστα δεδομενα και συγχρωνισμους

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Κι όχι μόνο αυτό! Ετοιμάζω ολόκληρο οδηγό με συγκεκριμένα βήματα για το πως μπορεί να στήσει κανείς το κινητό από το μηδέν. Προφανώς και όταν αναρτηθεί θα πέσει πολύ συζήτηση με δικές σας προτάσεις για μεγαλύτερη βελτίωση!

Μπραβο ρε φιλε!!!Αυτο περιμενω για να δω τι θα κανω.Αντε οσο πιο συντομα γίνετε.Και πάλι μπράβο στα παιδιά που ασχολουνται εδώ και μας βοηθάνε όλους!

Καλές γιορτές!!!

Καλημέρα,

Χ5Pro:

Στα μείον:

1. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι στανταρ για smartphone.

SE NEo V

Έχει Ant+

Έχει μπροστά κάμερα.

Στα μείον:

Στο look and feel θα τα έβαζα ίσα, οι οθόνες ανταποκρίνονται πολύ καλά, στο wifi είναι το ίδιο, στην λήψη σήματος δεν βλέπω διαφορά, στο quadrant benchmark το Χ5 βγάζει λίγο παραπάνω. (100 μονάδες περίπου)

Αν θέλεις λίγο μεγαλύτερη ισχύ και οθόνη, μονόδρομος το Χ5.

Γ.

Να σε καλά φίλε μου κατατοπιστικότατος.Έχω μπερδευτεί και εγώ αρκετά για πιο απο τα 2 να αγοράσω.Η οθόνη του x5 είναι κατα 0.1" μεγαλύτερη απο του neo v και μπορώ να συμβιβαστώ.Τώρα που μου είπες για τις +100 μονάδες στο quadrant του x5 προβληματίστικα πάλι.Στα + του neo v είναι και η επίσημη υποστήριξη για την έκδοση 4 του android.

Copy-paste

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

αν μπορουσε να το περιγραψεις λιγο πιο αναλυτικα. Δεν ξερω ολο το μενου του τηλεφωνου.

XPERIA NEO V

SONY TIPO DUAL

MOTOROLA XT311

το NetCounter το χρησιμοποιεί κανείς?Γιατί βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία

Χθες από τις 3 το βράδυ μέχρι σήμερα στις 1 το μεσημέρι από το 70% μου πήγε στο 40%

Τα άλλα βράδια μετά βίας έπεφτε 3-4% η μπαταρία μου

Ειναι δυνατον να δημιουργησουμε καποιες ομαδες επαφων εστω και με καποιο προγραμματακι;

(οχι μονο τα αγαπημενα)

XPERIA NEO V

SONY TIPO DUAL

MOTOROLA XT311

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...