Johny-B Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Το κόκκινο σημαίνει ότι φορτίζει. Αναβοσβήνει στις ειδοποιήσεις. Πρασινίζει όταν η φόρτιση φτάσει στο 90% και πάνω. Εδώ και χρόνια τα SE δεν έχουν μέσα manual και cd. Όλα μπορούν να κατέβουν από το Γιώργο χαζή ερώτηση. Πως καταλαβαίνουμε ότι είναι 100% φορτισμένο; Βγάζει κάποια ένδειξη; Με μπέρδεψες με το "90% και πάνω":O Πάντως το κινητό είναι κουκλί! Τέλειο μέγεθος όχι γκουμούτσα, εξαιρετική οθόνη κλπ Σε συνδυασμό με την τιμή του απλά best value for money και best seller!:D Edited December 21, 2011 by Johny-B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Γιώργο χαζή ερώτηση. Πως καταλαβαίνουμε ότι είναι 100% φορτισμένο; Βγάζει κάποια ένδειξη; Με μπέρδεψες με το "90% και πάνω":O Όταν φορτίζει κλειστό δεν το καταλαβαίνεις. Όταν φορτίζει ανοιχτό στην οθονη κλειδώματος βγάζει το ποσοστό νομιζω. . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Όταν φορτίζει κλειστό δεν το καταλαβαίνεις. Όταν φορτίζει ανοιχτό στην οθονη κλειδώματος βγάζει το ποσοστό νομιζω. Ε, τότε μάλλον 4 ώρες για την πρώτη φόρτιση είναι αρκετές!:p Ας το βγάλω από την πρίζα... Θενξ! :) Ενδιαφέρον το android so far...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπερα.οταν βγαζω φωτο,η βιντεο τα ματια τα βγαζει κοκκινα.δεν εχω βρει στην camera κατι για αφερεσει ματιων,εχετε βρει εσας κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπερα.οταν βγαζω φωτο,η βιντεο τα ματια τα βγαζει κοκκινα.δεν εχω βρει στην camera κατι για αφερεσει ματιων,εχετε βρει εσας κατι? Για τις φωτογραφιες εχει ρυθμιση του φλας για μειωση κοκκινων ματιων. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_gives_ics_update_roadmap_rollout_starts_in_march_2012-news-3559.php γυρω στον απριλιο το ics παιδες....:rolleyes: HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Για τις φωτογραφιες εχει ρυθμιση του φλας για μειωση κοκκινων ματιων. το ειχα κανει νομιζω και τα εβγαζε παλι κοκκινα τα ματια,αλλα οχι τοσο πολυ.και για το βιντεο εχει αλλη επιλογη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 το ειχα κανει νομιζω και τα εβγαζε παλι κοκκινα τα ματια,αλλα οχι τοσο πολυ.και για το βιντεο εχει αλλη επιλογη? Για το βιντεο τετοια ρυθμιση δεν εχει. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Ψάχνω θήκη για το neo v και μου βγάζει αρκετές ως αποτέλεσμα για το neo mt15i.. κάνουν και για το neo v αυτές οι θήκες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Ψάχνω θήκη για το neo v και μου βγάζει αρκετές ως αποτέλεσμα για το neo mt15i.. κάνουν και για το neo v αυτές οι θήκες? το mt11 είναι το δικό μας αλλά μου φαίνεται είναι οκ.Νομίζω είναι το σκέτο Neo αλλά και πάλι ταιριάζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Ψάχνω θήκη για το neo v και μου βγάζει αρκετές ως αποτέλεσμα για το neo mt15i.. κάνουν και για το neo v αυτές οι θήκες? Ναι κάνουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 το mt11 είναι το δικό μας αλλά μου φαίνεται είναι οκ.Νομίζω είναι το σκέτο Neo αλλά και πάλι ταιριάζουν Μόλις σήμερα παρέλαβα για ένα φιλο μια θήκη σιλικόνης ήταν για το ΝΕΟ αλλά μια χαρά εφαρμογή έχει και στο v! Sent from my IDEOS X5 [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 H οθονη αποτελειται απο pixels, ε αμα ειναι κανενα καμμενο pixel τοτε φαινεται μια μαυρη κουκιδα σε εκεινο το σημειο! μαλιστα. ειναι ευκολο να το διακρινεις ετσι ; Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μόλις σήμερα παρέλαβα για ένα φιλο μια θήκη σιλικόνης ήταν για το ΝΕΟ αλλά μια χαρά εφαρμογή έχει και στο v! Sent from my IDEOS X5 ιδα ειναι τα τηλεφωνα ρε παιδια το μονο που αλαζει ειναι η καμερα 8 ειναι στο neo 5 ειναι στο neo v κατα τα αλλα τα τηλεφωνα ειναι ιδια σε ολα ..... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Γιώργο χαζή ερώτηση. Πως καταλαβαίνουμε ότι είναι 100% φορτισμένο; Βγάζει κάποια ένδειξη; Με μπέρδεψες με το "90% και πάνω":O Πάντως το κινητό είναι κουκλί! Τέλειο μέγεθος όχι γκουμούτσα, εξαιρετική οθόνη κλπ Σε συνδυασμό με την τιμή του απλά best value for money και best seller!:D οταν φορτιζει κλειστο,γινεται πρασινο,οπως σωστα ειπε ο Γιωργος,στο 90%.αυτο μπορεις να το δεις πατωντας καποιο απο τα κουμπια τις συσκευης.θα δεις στην εικονα που σου βγαζει στην οθονη(ακομα και με κλειστο κινητο) οτι υπολειπεται λιγη μπαταρια μεχρι να ολοκληρωθει η φορτιση.γενικα ανα πασα στιγμη μπορεις να δεις πατωντας τα κουμπια,που βρισκεται η μπαταρια σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το πήρα και εγώ χτές για να το κάνω δώρο αλλά, θα το δουλέψω μερικές μέρες και θα το συγκρίνω με το Χ5pro που ήδη έχω. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι: Πολύ καλή μπαταρία! με μια φόρτιση είναι ήδη στις 29 ώρες και 13 λεπτά και έχει και άλλο ακόμη, και αυτό με πολύ χρήση wifi και λίγο gps. Πιστεύω ότι τις 2 μέρες θα τις βγάζει άνετα. Η ευκρίνεια της οθόνης είναι πολύ καλή αλλά έχει το γνωστό πρόβλημα της φωτεινότητας και στον ήλιο δεν είναι πολύ ευκρινής. Αν δεν ρουταριστεί, το καλοκαίρι δεν θα πρέπει να φαίνεται τίποτα. Η απόκριση της οθόνης είναι πολύ καλή στους χειρισμούς. Η ένταση του κουδουνιού και της φωνής είναι πολύ καλή! Το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο και δεν έχει κολλήσει ούτε έκανε restart, του έχω ήδη περάσει αρκετές εφαρμογές από το market. Συνολικά, είναι μια πολύ καλή συσκευή και για τα λεφτά που πουλιέται, μια ευκαιρία! Γ. :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Η εφαρμογή που έχει για τα μυνήματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Για να γράψεις πχ ενα μυνημα και να στείλεις σε αριθμό σου λεει πρώτα να τον κάνει προσθήκη στις επαφές. αφού το κάνεις μετα μπορεις να το στείλεις. Πολυ κουφό δηλαδη αν θέλω πχ να μετέχω με μύνημα σε διαγωνισμό πρεπει να το αποθηκέυσω? Ποιο εναλλακτικό προτείνεται? Υπάρχει απ ότι είδα το Handcent και το go sms. Kανένα αλλο ή απο αυτά τα δυο ποιο διαλέγετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Η εφαρμογή που έχει για τα μυνήματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Για να γράψεις πχ ενα μυνημα και να στείλεις σε αριθμό σου λεει πρώτα να τον κάνει προσθήκη στις επαφές. αφού το κάνεις μετα μπορεις να το στείλεις. Πολυ κουφό δηλαδη αν θέλω πχ να μετέχω με μύνημα σε διαγωνισμό πρεπει να το αποθηκέυσω? Ποιο εναλλακτικό προτείνεται? Υπάρχει απ ότι είδα το Handcent και το go sms. Kανένα αλλο ή απο αυτά τα δυο ποιο διαλέγετε? Κάποιο λάθος κάνεις. Δε σου ζητάει να το αποθηκεύσεις στις επαφές. Το κουμπί προσθήκη αναφέρεται στο να το προσθέσει στους παραλήπτες, όχι στις επαφές. Προσθήκη->Ολοκληρώθηκε και καθάρισες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Η εφαρμογή που έχει για τα μυνήματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Για να γράψεις πχ ενα μυνημα και να στείλεις σε αριθμό σου λεει πρώτα να τον κάνει προσθήκη στις επαφές. αφού το κάνεις μετα μπορεις να το στείλεις. Πολυ κουφό δηλαδη αν θέλω πχ να μετέχω με μύνημα σε διαγωνισμό πρεπει να το αποθηκέυσω? Ποιο εναλλακτικό προτείνεται? Υπάρχει απ ότι είδα το Handcent και το go sms. Kανένα αλλο ή απο αυτά τα δυο ποιο διαλέγετε? Go sms,πολύ καλό.;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 πως σβήνουμε-απενεργοποιούμε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο? Γιατί πολλά ΜΒ βλέπω κατειλημμένα 1 ώρα με κινητό Android και θα έχω πολλές απορίες Θα ήθελα ένα widgetάκι να μου δείχνει την μπαταρία πάνω δεξιά που είναι η μαμά θέση με ποσοστό επί τοις 100(%) ποια προγράμματα θεωρείται must να υπάρχουν στο κινητό?και ποιος ο λόγος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κοιτα, αν ειναι μια οθονη υψηλης αναλυσης, τοτε θα πρεπει να το ψαξεις πολυ προσεχτικα! καπως ετσι ειναι ομως http://prntscr.com/4rw05 α, εντξαει. δοξα το θεο δεν εχω κανενα προβλημα :D Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Παιδιά καλές γιορτές κι από εμένα!Το έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα περίπου(1ο Android για εμενα).Δεν το έχω "πειράξει" ακόμα αλλά το σκέφτομαι!Έχω διαβάσει σχεδόν και τις 100 σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ και μπράβο σε όλους που βοηθάνε!! Με ενδιαφέρουν 2 πράγματα!Αν μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα αν το πείραξω πως θα μπορέσω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση(εννοώ όπως το πήρα από το κουτί του).Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αν αποφασίσω να το κάνω root γιατί από ότι διάβασα είναι πολύ εύκολο, απλά θέλω να έχω ένα οδηγό ώστε να το επαναφέρω όπως το πήρα από το κατάστημα! Και 2ον κάποιο link αν επιτρέπεται (η pm) για το που μπορώ να βρω free GPS προγράμματα οπως Sygic,Ndrive,Igo. Αυτά προς το παρόν και πάλι καλές γιορτές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ριξε μια ματια σε αυτο το τοπικ του φιλου zxr: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 θα σε βοηθησει αρκετα πιστευω :) thanks για την άμεση απάντηση αλλά πως απενεργοποιώ τις διεργασίες που τρέχουν από πίσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μετέφερα από το pc μου μια εφαρμογή στην κάρτα μνήμης, δλδ εκτός του market. Από που πάω μέσα από το τηλέφωνο για να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts