kastorakos84 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 μπορεις να δωσεις λινκ ??? γαι το back cover απο το ebay??? Χίλια συγνώμη... σας εύχομαι!!:p:lol::p Εδώ έχουμε και το Link!! 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Έχω ξεχάσει την εγγύηση απο την στιγμή που ξεκλείδωσα τον Bootloader -.- Τώρα απλά για κανένα 11μηνο ακόμα ελπίζουμε να έπεσα σε γερή κατασκευή. :) οταν θα παρει την αναβαθμηση αρχες του 2012 θα εισαι παλι οκ.. γιατι με το ics 4 θα βαλει και τον μαμισιο kernel τον δικο του παλι λογικα αφου αλαζει λογισμικο ... δεν θα εχεις προβλημα .....:) Χίλια συγνώμη... σας εύχομαι!!:p:lol::p Εδώ έχουμε και το Link!! ευχαριστω πολυ φιλαρακι ειναι πολυ πρωτα και σε χρωματα ωραια θα παραγγειλω .....:):) Edited December 20, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Παιδια να ρωτησω. τα πλαστικα γυρω γυρω απο το κινητο μπορουν να αλλαχτουν ; Απο μπλε που ειναι να τα κανω ασπρα ; (Γιατι ακουσα πως αν πεσει 1 φορα μπορει να σπασει καποιο μερος) Έκανα φυσικά και αρκετά μάλιστα γιατί είχα άσχημη εμπειρία από ένα HTC Magic που "σκότωσα".. Απλά σίγουρα αρκεί αυτό γιατί όταν δοκίμασα ένα restore έτσι για τεστ και μόνο κάνει επαναφορά αλλά το kernel παραμένει αυτό που φλάσαρα με το fastboot. Κατάλαβες λοιπόν ποιο είναι το θέμα μου, πως γίνεται επαναφορά και του μαμίσιου kernel... :confused: κανε επιδιορθωση με SEUS ή PC Companion . κανει ρεστορ κερνελ ρομ τα παντα γινονται οπως τ πηρες Edited December 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 οταν θα παρει την αναβαθμηση αρχες του 2012 θα εισαι παλι οκ.. γιατι με το ics 4 θα βαλει και τον μαμισιο kernel τον δικο του παλι λογικα αφου αλαζει λογισμικο ... δεν θα εχεις προβλημα .....:) ευχαριστω πολυ φιλαρακι ειναι πολυ πρωτα και σε χρωματα ωραια θα παραγγειλω .....:):) ωραιες ,**** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο απο Αθηνα? Εχω φαει ητα ενω ηταν να παραλαβω σημερα απο vοdafοn τζιφοs ουτε αυτοι δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν για πλαισιο κοτσοβολο ουτε συζητηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 τι να κανω για να βρισκει στο Ανδροιντ Μαρκετ την συσκευη μου οταν μπαινω απο το pc?απο το κινητο συνδεθηκα κανονικα και κατεβασα το 3γ ςατψηδογ και ολα οκ αλλα στο pc λεει πως εχω συσκευη,τι να κανω?επισης πως κανω backup τις επαφες που εχω περασει στο κινητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Σαν κατοχος του Vivaz ( ναι πολυ μεγαλο λαθος ) ειμαι αναμεσα στο Νεο V και στο Mini το καινουργιο.. εσεις τι προτεινετε; vivaz και λαθος δεν παει. Καταπινει πολλα αλλα κινητα δυνατοτητες-μεγεθος-σχεδιασμο :D Γρηγορα θα καταλαβεις ποσο καλη καμερα εχει σε σχεση με το neo-v,το εχω τωρα το neo-v.:( Μπηκα στο se update service,αντι το neo-v εβαλα το neo η το arc και μου ειπε και στις 2 περιπτωσεις αν θελω να ξαναεγκαταστησω το λογισμικο γιατι εχω ηδη την τελευταια εκδοση......:wacko: Edited December 20, 2011 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο απο Αθηνα? Εχω φαει ητα ενω ηταν να παραλαβω σημερα απο vοdafοn τζιφοs ουτε αυτοι δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν για πλαισιο κοτσοβολο ουτε συζητηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zari Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Μένω αθήνα και τώρα μόλις γύρισα απο vodafone. Μου είπαν οτι ίσως να πάρει και μετά τα Χριστούγεννα για να το παραλάβουν όσοι κάνουν κράτηση απο τώρα. Πλαίσιο τίποτα ε? Σε ποια καταστήματα πλαίσιο και κοτσόβολο έχετε ψάξει απο περιοχές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 το officesuitpro που εχει το κινητο μεσα ειναι με πληρωμη?πως το χρησιμοποιω?πρεπει να γινω καπου μελοσ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) παιδια εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο απο Αθηνα? Εχω φαει ητα ενω ηταν να παραλαβω σημερα απο vοdafοn τζιφοs ουτε αυτοι δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν για πλαισιο κοτσοβολο ουτε συζητηση. Μένω αθήνα και τώρα μόλις γύρισα απο vodafone. Μου είπαν οτι ίσως να πάρει και μετά τα Χριστούγεννα για να το παραλάβουν όσοι κάνουν κράτηση απο τώρα. Πλαίσιο τίποτα ε? Σε ποια καταστήματα πλαίσιο και κοτσόβολο έχετε ψάξει απο περιοχές? Μπείτε στο site της vodafone και παραγγείλτε το από εκεί. Σε 2 μέρες θα το έχετε στα χέρια σας.:up::up: Edited December 20, 2011 by tasoscor + link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Μπείτε στο site της vodafone και παραγγείλτε το από εκεί. Σε 2 μέρες θα το έχετε στα χέρια σας.:up::up: Επισης αν ειναι δυνατο μην γραφετε 2 φορες το ιδιο ποστ. γεμισει με σπαμ ποστ το Τοπικ. Ευχαριστω τι να κανω για να βρισκει στο Ανδροιντ Μαρκετ την συσκευη μου οταν μπαινω απο το pc?απο το κινητο συνδεθηκα κανονικα και κατεβασα το 3γ ςατψηδογ και ολα οκ αλλα στο pc λεει πως εχω συσκευη,τι να κανω?επισης πως κανω backup τις επαφες που εχω περασει στο κινητο? Συνδεσε τον ιδιο λογαριασμο gmail και στο PC και στο κινητο Edited December 20, 2011 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επισης αν ειναι δυνατο μην γραφετε 2 φορες το ιδιο ποστ. γεμισει με σπαμ ποστ το Τοπικ. Ευχαριστω Κουράζεσαι ε;:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Κουράζεσαι ε;:lol::lol: Βασικα ρε ειναι σπαστικο . να θες να βρεις κατι για το Neo V και να πεφτεις πανω στο Σπαμ. Επισης βοηθαω και λιγο τον zxr :cool: Μπείτε στο site της vodafone και παραγγείλτε το από εκεί. Σε 2 μέρες θα το έχετε στα χέρια σας.:up::up: Βλεπουμε ολοι πως γινεται χαμος με το Neo V. γιατι αραγε ? :D Αφου εγω γυρισα 2 Vodafone καταστηματα και στο 3ο βρηκα τελευταιο κομματι. και της ειπα "γινεται χαμος με αυτο το κινητο ε; " και μου λεει ναι δεν σταματαμε να παραγγελνουμε. Ομολογω πως αυτη η κινηση της SE ειναι καλη.. το Νεο V ειναι ιδιο με το Neo ; Edited December 20, 2011 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 γεια σας παιδια σημερα το πηρα και εγω :D εχει φορτιση τερμα να το αφησω η να το βγαλω???το πειραζω εδω και 1:30 ωρα και δεν εχει κανει καμια επανακκινηση ειναι ακομα νωρις για να δουμε αν εχει προβλημα με της επανακκινησεις ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 γεια σας παιδια σημερα το πηρα και εγω :D εχει φορτιση τερμα να το αφησω η να το βγαλω???το πειραζω εδω και 1:30 ωρα και δεν εχει κανει καμια επανακκινηση ειναι ακομα νωρις για να δουμε αν εχει προβλημα με της επανακκινησεις ε? Καλοριζικο =) .Αφησε το 8-10 ωρες να φορτωσει. Για να σου κανει επανακκινησεις πρεπει να πεσεις σε "ελλατωματικο". εγω εδω και 3 μερες που το εχω ουτε μια δεν εκανε. και σε κανενα αλλο παιδι , εκτος απο τα παιδια που το ανεφεραν. Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Το πηρα και γω σημερα φιλοι.Πρωτες εντυπωσεις αψογες.καλη καμερα,πολυ δυνατος ηχος πολυ γρηγορο.Τωρα θα του βαλω και το angrybirds για να δω πως αποκρινεται και εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 θα χω κανα προβλημα αμα κατεβασω το elixir??εχω το super tool box ποιο ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Συνδεσε τον ιδιο λογαριασμο gmail και στο PC και στο κινητο το χω κανει,δεν μ το βρισκει στο αντροιτ μαρκετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 το χω κανει,δεν μ το βρισκει στο αντροιτ μαρκετ. Αφου βαλεις το μαιλ δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο το μαρκετ στο πσ. Θα σου βγαλει τη συσκευη. Sent from my MT11i using Tapatalk Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 αυτο εκανα και πριν και δεν το εβγαζε,αλλα για καποιο λογο αφου εκανα restart το pc τωρα ειναι οκ.thanks Mηπως μπορεισ να μ πεις πως να κανω backup τις επαφες? Επεισης για να μπορω να ενεργοποιω/απενεργοποιο το 3g για το ιντερνετ το APN widget ή το Data Enabler Widget ή ξερεις καποιο καλυτερο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 το Νεο V ειναι ιδιο με το Neo ; Το Neo έχει 8άρα κάμερα και νομίζω 8GB SD. Κατά τα άλλα αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο (επεξεργαστή, ram, εσωτερική μνήμη κλπ). btw, για κάποιον ανεξήγητο λόγο η υπογραφή από το tapatalk δεν εμφανίζεται. Σε άλλα 2 forum που έχω δοκιμάσει μου την εμφανίζει κανονικά, εδώ όμως όχι! wtf?! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zari Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Μπείτε στο site της vodafone και παραγγείλτε το από εκεί. Σε 2 μέρες θα το έχετε στα χέρια σας.:up::up: Είναι σίγουρο αυτό? Δε μου φαίνεται λογικό.:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthi_9 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδιά είμαι αναμεσα στο ΝΕΟ v και στο live with walkman..έχουν μεγάλες διαφορές?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Γεια σε όλους, μιας και αρχάριος με android στο Neo V, ένα "E" με 2 βελάκια αριστερά από ώρα και μπαταρία στην πάνω μπάρα τι είναι, πως το ενεργοποίησα και πως το βγάζω? ευχαριστώ! Edited December 20, 2011 by lordosss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts