eu8umhc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) ρε παιδια ενω κανονικα ειμουν συνδεμενος στο wifi. το κλειδωνω παω λιγο στο μπανιο γυρναω και ηταν αποσυνδεμενο. και τωρα δε συνδεεται ουτε στο μοντεμ μου ουτε στου θειου μου. τι να κανω ; Συνδεση - αποσυνδεση μου λεει Edit: το προβλημα λυθηκε με ενα απλο reboot του ρουτερ. αφου παλεψα κανα μισαωρο με αλλαγη ονοματος passwords καναλιων, τελικα ηθελε ενα απλο reboot :lol: Edited December 19, 2011 by eu8umhc Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 αυριο θα [αω να ρωτησω και εγω σε μαγαζι της vodafone να δω αν το εχουν..η παραγγελια μεσω της vodafone αργει.? :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 αυριο θα [αω να ρωτησω και εγω σε μαγαζι της vodafone να δω αν το εχουν..η παραγγελια μεσω της vodafone αργει.? Μπορει 3 με 4 μερες περιπου. Γιατι δεν το παραγγελνεις απο το σαιτ της vodafone; σε μια δυο μερες ερχεται Sent from my MT11i using Tapatalk Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 θα πρεπει να το προπληρωσω? :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) βρε παιδιά έχασα την sd. μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και διαγραφή του περιεχομένου της sd, τώρα πια δεν την αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο και δε μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα. το περίεργο είναι ότι ο astro τη βλέπει κανονικά. any ideas pls? λύθηκε το πρόβλημα. ήταν θέμα επανεκίνησης. Edited December 20, 2011 by otakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 αυριο θα [αω να ρωτησω και εγω σε μαγαζι της vodafone να δω αν το εχουν..η παραγγελια μεσω της vodafone αργει.? Να 'ταν η ζήλια ψώρα :D Το μαύρο νομίζω μου είχες πει πως ήθελες, σωστά; Στο Πλαίσιο λέει "Παράδοση σε 72 ώρες". Όσο για το site της Vodafone, νομίζω πως λειτουργεί μόνο με πιστωτική (ή τέλος πάντων, όχι αντικαταβολή). Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Eπιδει πολλοι το ψαχνουν,και επιδει εχω βρεθει μα καμποσα τηλεφωνα αυτην την περιοδο δινω το δικο μου. Με θηκη και προστατευτικο οθονης,ροοταρισμενο,sygic,ndrive,igo. 15 ημερων. Δεν εχει κανει επανεκινηση,δεν εχει καμενο πιξελ,δεν τριζει :lol: .Αποδειξη αγορας 5/12 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322720 huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 το παρηγγειλα απο τη σελιδα της βοντα και... ο θεος βοηθος.. με πιστωτικη αν και ειχαν με αντικαταβολη. μου εδιναν και μεγαλυτερη επιδοτηση απο εκει απο οτι μου ειχαν πει στο καταστημα. ετσι κ αλλιως δεν καταφερα να το βρω πουθενα ανοιχτο αν και το βρηκα σε 1-2 καταστηματα.. με φοβιζει η κακη μπαταρια. και η οθονη ειναι καπως στενη σε σχεση με αλλα αντιστοιχα αλλα.. η τιμη ηταν καλη.. πειτε μου κατι.. αφου λετε δεν ειναι branded τι κερδιζει καποιος με το root στο συγκεκριμενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 το παρηγγειλα απο τη σελιδα της βοντα και... ο θεος βοηθος.. με πιστωτικη αν και ειχαν με αντικαταβολη. μου εδιναν και μεγαλυτερη επιδοτηση απο εκει απο οτι μου ειχαν πει στο καταστημα. ετσι κ αλλιως δεν καταφερα να το βρω πουθενα ανοιχτο αν και το βρηκα σε 1-2 καταστηματα.. με φοβιζει η κακη μπαταρια. και η οθονη ειναι καπως στενη σε σχεση με αλλα αντιστοιχα αλλα.. η τιμη ηταν καλη.. πειτε μου κατι.. αφου λετε δεν ειναι branded τι κερδιζει καποιος με το root στο συγκεκριμενο? Για την κακη μπαταρία τι να σου πω, είμαι στην δεύτερη φόρτηση και μετά από 1 ημέρα και 17 ώρες, με καμία 1,5 ώρα WiFi και κανένα τέταρτο παιχνίδια και είμαι στο 39%. Μη ξεχνάμε πως είναι smartphone. Όσο για το root, κάτι σημαντικό που κερδίζεις είναι πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο φωτισμό (ίσως να βοηθάει και στην μπαταρία αυτό) και σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλά προγραμματάκια που χρειάζονται root. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Να 'ταν η ζήλια ψώρα :D Το μαύρο νομίζω μου είχες πει πως ήθελες, σωστά; Στο Πλαίσιο λέει "Παράδοση σε 72 ώρες". Όσο για το site της Vodafone, νομίζω πως λειτουργεί μόνο με πιστωτική (ή τέλος πάντων, όχι αντικαταβολή). απλα εμπιστεύομαι την γνωμη σου...μην ξεχνας το blade πρωτος το πηρα περισυ.. anyway το βρηκα διαθεσιμο σε μια vodafone σε μπλε και το κρατησα και το απογευμα θα παω να το τσιπησω :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλημερα παιδες! Εχετε παρατηρήσει αυτη την μικρη δόνηση που κανει οταν πατας τα νούμερα για να παρεις τηλ. Στις επιλογές και μετα στους ήχους υπάρχει η επιλογή Απτικα Σχολια για να ενεργοποιείς η οχι αυτη την επιλογή. Δεν εχω καταλαβει ομως γιατι δεν το κανει σε καθε πατημα στην οθονη.:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Καλημερα παιδες! Εχετε παρατηρήσει αυτη την μικρη δόνηση που κανει οταν πατας τα νούμερα για να παρεις τηλ. Στις επιλογές και μετα στους ήχους υπάρχει η επιλογή Απτικα Σχολια για να ενεργοποιείς η οχι αυτη την επιλογή. Δεν εχω καταλαβει ομως γιατι δεν το κανει σε καθε πατημα στην οθονη.:wacko: νομιζω οταν επιλεγεις κατι τρεμει λιγο...οχι με καθε αγγιγμα της οθονης.. EDITεπισης χτυπησα πριν λιγο το mini hdmi απο ebay στα 2.40Ε με δωρεαν μεταφορικα.. Edited December 20, 2011 by three_brothers1 :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 νομιζω οταν επιλεγεις κατι τρεμει λιγο...οχι με καθε αγγιγμα της οθονης.. EDITεπισης χτυπησα πριν λιγο το mini hdmi απο ebay στα 2.40Ε με δωρεαν μεταφορικα.. Φίλε θα σε στενοχωρήσω αλλά η θύρα είναι microhdmi όχι minihdmi:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Φίλε θα σε στενοχωρήσω αλλά η θύρα είναι microhdmi όχι minihdmi:worry: οντως...ξενερα..εστειλα mail στο seller να δω αν εχει micro αλλιως refund.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) καλημερα! Επειδη μαζι με το κινητο χρειαζεται να παρεις και μια καρτα μνημης και μια θηκη! Λοιπον εχω δει αυτη την θηκη: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Black-SNYERINEOSBLK.htm να παρω μια θηκη σιλικονης η μια πιο μορφη; Να σας πω οτι την συγκεκρημενη θηκη εχω σκοπο να την παρω καποια στιγμη γιατι οπως εχετε ενημερωσει ειναι πλαστικα τα καλυματα, οποτε χρειαζεται για να παραμεινει καινουριο......μου πεφτουν και λιγο τα κινητα που εχω οποτε...!!! :p Οσο για την καρτα μνημης εχω, δει αυτη: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDHC-Card-class6-with-card-reader-16GB-TS16GUSDHC6-P3.htm θα ειναι οκ; Βασικα δεν νομιζω να κανει γιατι ειναι microSDHC Το κινητο θα το εχω την αλλη βδομαδα και γω :D :D φιλε η σιλικονης παρεχει καλυτερη προστασια απο κραδασμους αλλα εχει ενα μείον...δεν μπαινει ευκολα στη τσεπη του τζιν..σκαλωνει..καοτσουκ..λαστιχο..αν δεν σε ενοχλει την χτυπας...αν και θα σου προτεινα μια παρομοια απο ebay με -80% απο την τιμη του πλαισιου..εσυ δινεις το χρημα εσυ διαλεγεις.. Edited December 20, 2011 by three_brothers1 :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω... εκανα επαναφορα ρυθμισεων για να παει το κινητο στην αρχικη του κατασταση αλλα δεν εγκατασταθηκε κανενα πληκτρολογιο, ετσι τωρα δεν υπαρχει πληκτρολογιο στο κινητο και δεν μπορω να κανω συνδεση στο μαρκετ, ουτε υπαρχει καποιος file manager για να εγκαταστησω καποιο πληκτρολογιο, τι να κανω? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Θέλω να μου πείτε χρόνοι φόρτισης. Έχω μια κάρτα μνήμης Nokia 4 GB microSDHC Card MU-41 - Class 4 Σε χωρητικότητα και σε class είναι OK??????? Edited December 20, 2011 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια καλημερα! εχω το πολυτιμο εδω και 5 μερες και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος. ηθελα να ρωτησω αν σας παρουσιαζει επανεκκινησεις η συσκευη και με ποια συχνοτητα. πχ εγω μεσα σ αυτες τις μερες το εχω βρει δυο φορες να μου ζηταει πιν, μια φορα,χθες χωρις να το κανω κατι και αλλη μια φορα σημερα ενω ακουγα ραδιοφωνο και ειχα και εισερχομενη κληση ταυτοχρονα! ειναι φυσιολογικο αυτο ή να επικαλεστω doa τωρα που ακομα προλαβαινω??:worry: Η κοπελα μου που εχει το huawei x5 εδω και 7 μηνες μου λεει πως χοντρα χοντρα της εχει κανει 5 επανεκκινησεις, κι αυτες επειδη το ζοριζε στο φουλ! περιμενω τη γνωμη σας και ευχαριστω εκ των προτερων. Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω... εκανα επαναφορα ρυθμισεων για να παει το κινητο στην αρχικη του κατασταση αλλα δεν εγκατασταθηκε κανενα πληκτρολογιο, ετσι τωρα δεν υπαρχει πληκτρολογιο στο κινητο και δεν μπορω να κανω συνδεση στο μαρκετ, ουτε υπαρχει καποιος file manager για να εγκαταστησω καποιο πληκτρολογιο, τι να κανω? απλα μπες στο android market μεσω του pc σου και πατησε εγκατασταση απο το pc..η εφαρμογη θα κατεβει στο κινητο σου εφοσον κανεις login με το idio gmail account στο pc.. edit φιλε sorry αλλα ακυρο το επανω αφου δεν εχει καν πληκτρολογιο δεν μπορεις να κανεις και log in... μονο αν κατεβασεις καποιο .apk απο το ινερνετ το περασεις στην sd και το κανεις install θα εχεις.. Edited December 20, 2011 by three_brothers1 :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 απλα μπες στο android market μεσω του pc σου και πατησε εγκατασταση απο το pc..η εφαρμογη θα κατεβει στο κινητο σου εφοσον κανεις login με το idio gmail account στο pc.. edit φιλε sorry αλλα ακυρο το επανω αφου δεν εχει καν πληκτρολογιο δεν μπορεις να κανεις και log in... μονο αν κατεβασεις καποιο .apk απο το ινερνετ το περασεις στην sd και το κανεις install θα εχεις.. ναι φιλε μου αλλα δεν εχει file manager για να το βρω και να κανω install My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ναι φιλε μου αλλα δεν εχει file manager για να το βρω και να κανω install καλα τι ρομ εβαλες μεσα και δεν τα εχει αυτα..?κανε το ροοτ και βρες την official που ξανα εγκατεστησαν ολοι και δεν ειχαν προβλημα.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω... εκανα επαναφορα ρυθμισεων για να παει το κινητο στην αρχικη του κατασταση αλλα δεν εγκατασταθηκε κανενα πληκτρολογιο, ετσι τωρα δεν υπαρχει πληκτρολογιο στο κινητο και δεν μπορω να κανω συνδεση στο μαρκετ, ουτε υπαρχει καποιος file manager για να εγκαταστησω καποιο πληκτρολογιο, τι να κανω? Φλασαρε με seus [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) καλα τι ρομ εβαλες μεσα και δεν τα εχει αυτα..?κανε το ροοτ και βρες την official που ξανα εγκατεστησαν ολοι και δεν ειχαν προβλημα.. δεν εβαλα καποια ρομ, απλα πατησα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δεν μου επανεφερε ομως το πληκτρολογιο. Φλασαρε με seus τωρα θα το κανω να δω αν γινει κατι... edit: οκ ολα ενταξει... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... Edited December 20, 2011 by giannisj5 My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια καλημερα! εχω το πολυτιμο εδω και 5 μερες και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος. ηθελα να ρωτησω αν σας παρουσιαζει επανεκκινησεις η συσκευη και με ποια συχνοτητα. πχ εγω μεσα σ αυτες τις μερες το εχω βρει δυο φορες να μου ζηταει πιν, μια φορα,χθες χωρις να το κανω κατι και αλλη μια φορα σημερα ενω ακουγα ραδιοφωνο και ειχα και εισερχομενη κληση ταυτοχρονα! ειναι φυσιολογικο αυτο ή να επικαλεστω doa τωρα που ακομα προλαβαινω??:worry: Η κοπελα μου που εχει το huawei x5 εδω και 7 μηνες μου λεει πως χοντρα χοντρα της εχει κανει 5 επανεκκινησεις, κι αυτες επειδη το ζοριζε στο φουλ! περιμενω τη γνωμη σας και ευχαριστω εκ των προτερων. εαν ξαναδεις οτι κανει παλι επανακινησεις πηγαινε το για doa αμεσως....:worry: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 doa τι ειναι ρε παιδια..?αμεση αντικατασταση..? :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts