konstantinoslp Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 @Konstantinoslp ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!Η αληθεια ειναι οτι με το autokiller δεν ειδα καμια βελτιωση οπως δεν ειδα και με το task killer!Με βλεπω να το βγαζω και αυτο αφου ειναι και εναντια στη γενικοτερη φιλοσοφια του Android.Με απεγκαταστασεις θα δω τι θα κανω...Κανα widgetακι για καιρο σε στυλ Htc εχεις να προτεινεις?Γιατι αυτο που εχει εγκατεστημενο ειναι ψιλομουφα...ΑΑ και κατι τελευταιο...Στο widget του καιρου εχω ρυθμισει να κανει ανανεωση καθε 12 ωρες...Αν εχω την μεταφορα δεδομενων ανενεργη οταν περασουν οι 12 ωρες την ανοιγει μονο του ή δεν ανανεωνει και δειχνει αυτα που εχει με την τελευταια ανανεωση?Και κανενα widget για μετρηση μεταφορας δεδομενων?Ευχαριστω!! φιλτατε δεν ξερω το style των htc που αναφερεις.μαλλον λες αυτο με τα μεγαλα γραμματα και λοιπα. ειχα χρησιμοποιησει καποιο διαστημα αυτο αλλα τελικα εμεινα με την μαμα εφαρμογη γιατι με καλυπτει.:) οταν εχεις τα δεδομενα ανενεργα οσο και να προσπαθει δεν γινεται να ανανεωσει.αρα,δειχνει αυτα που εχει ανανεωσει τελευταια φορα. εγω χρησιμοποιω ενα πολυ απλο widgetακι που μετραει δεδομενα απο παροχο και wifi.λεγεται data counter.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 @Konstantinoslp ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!Η αληθεια ειναι οτι με το autokiller δεν ειδα καμια βελτιωση οπως δεν ειδα και με το task killer!Με βλεπω να το βγαζω και αυτο αφου ειναι και εναντια στη γενικοτερη φιλοσοφια του Android.Με απεγκαταστασεις θα δω τι θα κανω...Κανα widgetακι για καιρο σε στυλ Htc εχεις να προτεινεις?Γιατι αυτο που εχει εγκατεστημενο ειναι ψιλομουφα...ΑΑ και κατι τελευταιο...Στο widget του καιρου εχω ρυθμισει να κανει ανανεωση καθε 12 ωρες...Αν εχω την μεταφορα δεδομενων ανενεργη οταν περασουν οι 12 ωρες την ανοιγει μονο του ή δεν ανανεωνει και δειχνει αυτα που εχει με την τελευταια ανανεωση?Και κανενα widget για μετρηση μεταφορας δεδομενων?Ευχαριστω!! Για δες αυτο https://market.android.com/details?id=com.bellshare.beweather Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Για δες αυτο https://market.android.com/details?id=com.bellshare.beweather Δές κι αυτό https://market.android.com/details?id=com.anddoes.fancywidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRkb2VzLmZhbmN5d2lkZ2V0cyJd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καλημερα, πηρα κι εγω επιτελους χθες το πολυποθητο neo V απο ενα κατάστημα vodafone. Αφού πρώτα μάτωσα για να βρω το κινητό, όταν το βρήκα διαθέσιμο το κατάστημα δεν μου το πουλούσε επειδή έπρεπε να έχω σύνδεση!!! Δεν μου έδιναν σκέτη συσκευή. Μετά από διαβουλεύσεις μερικων ωρών (κυριολεκτώ) μου είπαν τελικά ότι θα μπορώ να πάρω και εγώ την συσκευή γιατί τους περίσσεψε!! Πάει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ένοιαξε και πολύ η πιο πάνω ταλαιπωρία γιατί τελικά θα είχα το κινητό που ήθελα! πάω λοιπόν να πληρώσω και μου λένε το εξής απίστευτο: "για να πάρεις την συσκευή πρέπει να αγοράσεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μια θήκη που κοστίζει 9.90!!" ότι και καλά άλλαξε η πολιτική της vodafone και στέλνουν τα κινητά πλέον μαζί με θήκη κτλ κτλ :angry::angry::angry::angry: Παίρνω το κινητό και την γαμ**θήκη τους και επικοινωνώ αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της vodafone. Μου λένε οι άνθρωπποι εκεί ότι δεν μπορούν να τσεκάρουν αν όντως πουλάνε την συσκεύη 199 και όχι 199+9,90 και με προτρέπουν να πάω σε άλλο κατάστημα της vodafone και να ρωτήσω. Πάω λοιπόν σε δεύτερο κατάστημα και τους λέω ακριβώς τι έχει γίνει με την θήκη. Οι άνθρωποι εκεί εξυπηρετικότατοι μου είπαν ότι ο συνάδελφος τους έχει κάνει απατεωνιά και ότι έπρεπε να τον καταγγείλω. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έκανα επώνυμη καταγγελία στην vodafone και ότι θα ερευνήσουν το θέμα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθώ (να παραδώσω δηλαδή την θήκη που ΔΕΝ την θέλω και να μου δώσουν πίσω τα χρήματα μου) καθώς επίσης και ότι θα υπάρξουν κυρώσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα. Αυτά τα λίγα απλά νομίζω ότι αυτά πρέπει να ακούγονται για να μην νομίζουν μερικοί ότι είμαστε ηλίθιοι Σου εδωσαν Δώρο 2 μήνες Mobile Internet & ένα πρωτότυπο αξεσουάρ οπως λενε στην διαφημιση τους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σου εδωσαν Δώρο 2 μήνες Mobile Internet & ένα πρωτότυπο αξεσουάρ οπως λενε στην διαφημιση τους? τίποτα απολύτως. ισως αυτα ισχυουν με επιδοτηση συσκευης. Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εγω απο την διαφημιση καταλαβα για νεα συσκευη.μαλιστα λεει Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι μπορούν να αποκτήσουν Smartphones, γιατι η Vodafone σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία από οικονομικά Smartphones, από 89€ έως 199.90€, και Δώρο 2 μήνες Mobile Internet & ένα πρωτότυπο αξεσουάρ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 μπορει καποιος να μου πει πως περνουμε backup (ρυθμησεις τηλεφωνικο καταλογο και εφαρμογες) me to titanium? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εγω απο την διαφημιση καταλαβα για νεα συσκευη.μαλιστα λεει Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι μπορούν να αποκτήσουν Smartphones, γιατι η Vodafone σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία από οικονομικά Smartphones, από 89€ έως 199.90€, και Δώρο 2 μήνες Mobile Internet & ένα πρωτότυπο αξεσουάρ! Πως θα σου δώσουν Mobile Internet άμα δεν έχεις σύνδεση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 ρε παιδιά θα τρελαθώ... βάζω ενα απλό hands free (διαφορες μάρκες) και λέει NOT SUPPORTED ACCESSORY.. τι σκ@τ@ ?!! βγάλανε καλώδιο που τσεκάρει αν ειναι Ερικσον?! κανας τρόπος να το ξεπεράσουμε αυτό? επίσης η φώτος δεν ειναι λιγο μικρές σε μέγεθος για 5MP κάμερα? Mono 500kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_26 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 παιδια καλησπερα εχει περιπου μια εβδομαδα που το πηρα και εγω το τηλεφωνο :D και επισης ειναι το πρωτο μου σμαρτφονε ανδροιδ κινητο και θα ηθελα λιγο να με διαφωτισετε το ποια προγραμματα θα ηταν καλο να βαλω που θα με ειναι χρησιμα.το πρωτο πραγμα που με ειπαν να βαλω ειναι εναν task manager.εγω απο το μαρκετ βρηκα αυτο https://market.android.com/details?id=com.estrongs.android.taskmanager&feature=search_result ... οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη...Ευχαριστω πολυ εκ των υστερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Το κινητό είναι ανοιχτό 5 ώρες. Με 15 λεπτά angry birds και λίγα μυνήματα είναι φυσιολογικό η μπαταρία να πηγαίνει στο 79%? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Το κινητό είναι ανοιχτό 5 ώρες. Με 15 λεπτά angry birds και λίγα μυνήματα είναι φυσιολογικό η μπαταρία να πηγαίνει στο 79%? Και εγω σε ιδια φαση ειμαι με σενα...μη πω και χειροτερα. Λιγο να ασχοληθω με το κινητο, η μπαταρια πεφτει θεαματικα. Εχω δοκιμασει πολλα, εκανα και 2 φορες επανεγκατασταση λογισμικου, αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Και εγω σε ιδια φαση ειμαι με σενα...μη πω και χειροτερα. Λιγο να ασχοληθω με το κινητο, η μπαταρια πεφτει θεαματικα. Εχω δοκιμασει πολλα, εκανα και 2 φορες επανεγκατασταση λογισμικου, αλλα τιποτα... Επαναφορά εργοστ δεδομένων εννοείς? Γιατί ρε παιδιά τέτοια μπαταρία. Ενώ παλιά μου έπεφτε πιο αργά από ότι θυμάμαι ( πριν 4-5 μέρες εννοώ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Επαναφορά εργοστ δεδομένων εννοείς? Γιατί ρε παιδιά τέτοια μπαταρία. Ενώ παλιά μου έπεφτε πιο αργά από ότι θυμάμαι ( πριν 4-5 μέρες εννοώ) Ακριβως το ιδιο. Τις πρωτες μερες με πολλη χρηση ειχε κρατησει πολυ...μετα αρχισε και εμενα να πεφτει εντυπωσιακα. Περασα ξανα το λογισμικο με SEUS...ως εσχατη λυση, οχι οτι αλλαξε κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καλησπερα παιδια , το αγορασα και εγω πριν 2 μερες και εχω τις εξις αποριες : 1. για τις βασικες ρυθμισεις του κινητου περα απο το quick settings χρησιμοποιειτε καποιο αλλο αξιολογο προγραμμα ? 2. Πως μπορω να εχω % στην μπαταρια μου ? 3. Υπαρχει τροπος να βαζω ΜΟΝΟ ασυρματο ή ΜΟΝΟ ιντερνετ μεσω παροχου ? Χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις !! HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Ακριβως το ιδιο. Τις πρωτες μερες με πολλη χρηση ειχε κρατησει πολυ...μετα αρχισε και εμενα να πεφτει εντυπωσιακα. Περασα ξανα το λογισμικο με SEUS...ως εσχατη λυση, οχι οτι αλλαξε κατι αν δεις καμία διαφορά πες μου να το κάνω και γω. Καλησπερα παιδια , το αγορασα και εγω πριν 2 μερες και εχω τις εξις αποριες : 1. για τις βασικες ρυθμισεις του κινητου περα απο το quick settings χρησιμοποιειτε καποιο αλλο αξιολογο προγραμμα ? 2. Πως μπορω να εχω % στην μπαταρια μου ? 3. Υπαρχει τροπος να βαζω ΜΟΝΟ ασυρματο ή ΜΟΝΟ ιντερνετ μεσω παροχου ? Χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις !! 1. Εγώ προσωπικά όχι. Δεν ξέρω καν άμα υπάρχει αλλά μια χαρά είναι αυτό που έχει μέσα το κινητό 2. Πας ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-κατάσταση 3. Wifi όταν το ενεργοποιείς. Για ιντερνετ μέσω παρόχου το ενεργοποιείς ή το απενεργοποιείς μέσω των ρυθμίσεων. (ρυθμίσης-ασύρματο και δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-Δεδομένα ενεργά.) Edited December 17, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Εγω απο τις 13:00 με μπολικα sms,tapatalk,κλησεις,φωτογραφιες κ ενα βιντεο κ πειραγματακι αρκετο ειμαι τωρα 69%. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καλησπερα παιδια , το αγορασα και εγω πριν 2 μερες και εχω τις εξις αποριες : 1. για τις βασικες ρυθμισεις του κινητου περα απο το quick settings χρησιμοποιειτε καποιο αλλο αξιολογο προγραμμα ? 2. Πως μπορω να εχω % στην μπαταρια μου ? 3. Υπαρχει τροπος να βαζω ΜΟΝΟ ασυρματο ή ΜΟΝΟ ιντερνετ μεσω παροχου ? Χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις !! 1)εγω χρησιμοποιω και το mysettings. 2)κατεβασε το battery indicator 3)μπορεις να βαλεις ενα APN widget και καθε φορα που θες ιντερνετ παροχου το πατας και ενεργοποιειται. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Εγω απο τις 13:00 με μπολικα sms,tapatalk,κλησεις,φωτογραφιες κ ενα βιντεο κ πειραγματακι αρκετο ειμαι τωρα 69%. Πόσες μέρες το έχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αν κατάλαβα καλά αυτό που δεσμεύει το 1 Gb της κάρτας είναι τα αρχεία customized-capability και default-capability που υπάρχουν στο root της κάρτας. Έκανα φορμάτ μια παλιά κάρτα σε fat32 την έβαλα στο κινητό κενή και δημιουργήθηκαν δυο καινούρια customized-capability και default-capability. Αντέγραψα τα αρχεία που είχε η μαμίσια κάρτα χωρίς αυτά τα δυο και η καινούρια κάρτα δεν δεσμεύει τίποτα.:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 2. Πας ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-κατάσταση δεν υπαρχει τροπος ωστε το default εικονιδιο πανω δεξια να δειχνει % ? χωρις να παω δλδ σε καποιο μενου οπως λες HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Πόσες μέρες το έχεις? Τρεις μερες Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 δεν υπαρχει τροπος ωστε το default εικονιδιο πανω δεξια να δειχνει % ? χωρις να παω δλδ σε καποιο μενου οπως λες Θα μπορούσες με κάποια custom Rom ή theme αλλά δυστυχώς με το λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Μπορείς όμως πάντα να κατεβάσεις κάποιο widget από το market. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 δεν υπαρχει τροπος ωστε το default εικονιδιο πανω δεξια να δειχνει % ? χωρις να παω δλδ σε καποιο μενου οπως λες Δεν γίνεται να βλέπεις την μπαταρία όπου και να είσαι. Μπορείς να κατεβάσεις widgets όμως και να το βλέπεις στην αρχική οθόνη. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://market.android.com/details?id=com.geekyouup.android.widgets.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nZWVreW91dXAuYW5kcm9pZC53aWRnZXRzLmJhdHRlcnkiXQ.. Τρεις μερες Περίμενε κανα 2 βδομάδες ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mictsan Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Το κινητό είναι ανοιχτό 5 ώρες. Με 15 λεπτά angry birds και λίγα μυνήματα είναι φυσιολογικό η μπαταρία να πηγαίνει στο 79%? το ιδιο άρχισε να κανει κ το δικο μου,, το έχω περίπου 2 εβδομάδες και πλεον η μπαταρια κρατάει μια μερα με το ζόρι.. τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts