Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά θα ήταν πιο εύκολο να έχεις σε ένα usb flash τα xp και να τα φορτώνεις όποτε χρειάζεται να κάνεις κάτι γιατί οι περισσότεροι οδηγοί για αυτά είναι. Υπάρχουν σίγουρα και για linux απλά θα παιδευτείς λίγο παραπάνω.

Σχετικά με τη μπαταρία μια ενημέρωση: Από το πρωί μόνο με μια φόρτωση που έχει η μπαταρία, με σκάλισμα, περασμα εφαρμογών, αλλαγή κάρτας μνήμης, βρίσκεται στο 78%....

Νομίζω πως θα βγάζει πολύ περισσότερο μόλις φορτίσει κανα 4 φορές ακόμα....

Δεν ξερω πολλα απο Η/Υ αλλα τα xp θα σταματήσουν σε λιγο καιρο γιατι βγηκαν πιο καινούρια,σωστα; Απλα ρώτησα μηπως ξέρετε κάποιο λινκ οπως ειναι για τα windows! Ευχαριστώ πολυ πάντως για την βοήθεια!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου zxr θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες για τις extra εφαρμογές

και μπορώ να σου πω πως αυτό κάνω, εκτός από τη συγκεκριμένη εφαρμογή

την οποία τη χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και τη θεωρώ μαζί με το Root explorer

και το Titanium backup τα κορηφαία apps που πρέπει να μπαίνουν μέχρι στιγμής

σε κάθε android κινητό.

Τέλος πάντων αυτά είναι υποκειμενικά και το τι θεωρεί ο κάθε ένας καλύτερο

είναι προσωπικό και πολλές φορές είναι και σχετικό.

Όσο για την απεγκατάσταση του Quick Settings να είσαι σίγουρος πως θα το

είχα κάνει άσχετα αν μου άρεσε η όχι αλλά το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη

εφαρμογή (και προφανώς δεν κατάλαβες στο προηγούμενο μήνυμα που έγραψα

πως τις επανεκκινήσεις μου τις κάνει και χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή… !

Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ η ενεργοποίηση της εντολής (Λειτουργία πτήσης).

εγω χρησιμοποιω την συγκεκριμενη εφαρμογη που μπαινει και στο notification bar και εμφανιζετε μονο εκει widgetsoid ειναι η καλυτερη εφαρμοργη εκτος αν εχει συγκριμενες εντολες απο την μανα του δεν εχω καθολου επανεκκινησεις μονο λιγο τριξιμο αλλα το εχω βαλει σε θηκη και δεδν ακουγετε καθολου γενικα πρεπει να το πιεσεις πολυ για ακουστει κατι . https://market.android.com/details?id=com.jim2&hl=el

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-crS0gO1g4EEDBbP_9tTST_a-O-Dmkpnr9GYudoWwz8VCcCch

@kastorakos84

Δηλαδή εγώ που το έβαλα στην πρίζα στις 3 παρα και τώρα ειναι 6 και 30... πρεπει να το βγάλω?

Έχει παει 100% απο τις 5 πάντως...

Να υπενθυμίσω οτι είναι η πρώτη φόρτιση

Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος άμεσα!:p:!:

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

@kastorakos84

Δηλαδή εγώ που το έβαλα στην πρίζα στις 3 παρα και τώρα ειναι 6 και 30... πρεπει να το βγάλω?

Δεν χρειάζεται να το αφήσεις συγκεκριμένη ώρα.

Όταν φορτίζει 100% βγάλτο.

@kastorakos84

Δεν έχει λόγο να συνεχίσει να είναι στον φορτιστή... Βγαλ'το! Και μεγειά σου (είπαμε, δεν είπαμε)!!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ευχαριστώ παιδιά! Το έβγαλα! ΤΟ άνοιξα και προς το παρών εχώ χαθεί!!!!! Θα σας πρήξω τις πρώτες μέρες να ξέρετε μην ξαναμπείτε στο τοπικ!:p:lol:

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Ευχαριστώ παιδιά! Το έβγαλα! ΤΟ άνοιξα και προς το παρών εχώ χαθεί!!!!! Θα σας πρήξω τις πρώτες μέρες να ξέρετε μην ξαναμπείτε στο τοπικ!:p:lol:

Αυτή είναι η έννοια του forum. Ότι απορία έχεις, ρίχ'την! Έτσι μάθαμε όλοι, και σίγουρα όλοι μας θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Όσο για την απεγκατάσταση του Quick Settings να είσαι σίγουρος πως θα το

είχα κάνει άσχετα αν μου άρεσε η όχι αλλά το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη

εφαρμογή (και προφανώς δεν κατάλαβες στο προηγούμενο μήνυμα που έγραψα

πως τις επανεκκινήσεις μου τις κάνει και χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή… !

Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ η ενεργοποίηση της εντολής (Λειτουργία πτήσης).

Κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου αλλά μάλλον δεν ήμουν αρκετά επεξηγηματικός, οπότε δίκο μου το λάθος. Πρότεινα να βγάλεις την εφαρμογή και να δοκιμάσεις να μπεις σε flight mode χρησιμοποιώντας "μαμά" λογισμικό. Αν σου κάνει πάλι restart τότε έχουμε πρόβλημα στο λειτουργικό οπότε πάμε σε άλλες λύσεις. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξεκινάω τις ερωτήσεις.

1)Ξεκίνησα να κατεβάζω διαφορα απο το Adroid market. Αύριο θα πάρω καινούργια μνήμη. Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω όλα αυτά που κατέβασα? Πως βλέπω αν έχουν αποθηκευτεί στην πρόσθετη μνήμη(2αρα) ή στην εσωτερική μνήμη.

2)Όταν μπαίνω σε μια σελίδα στο ιντερνετ, ή σε ένα πρόγραμμα... τι πατάω για να βγω και να κλείσει το πρόγραμμα ή η σελίδα? Εγω πατάω το μεσαίο κουμπι. Με αυτό το κουμπί συνεχίζει να είναι ανοιχτό το πρόγραμμα? Πως μπορώ να βλέπω τι έχω ανοιχτό κάθε στιγμή?

Σορρυ αλλα είμαι ακομα αρχαριος:X

Edited by philip88

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Ξεκινάω τις ερωτήσεις.

1)Ξεκίνησα να κατεβάζω διαφορα απο το Adroid market. Αύριο θα πάρω καινούργια μνήμη. Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω όλα αυτά που κατέβασα? Πως βλέπω αν έχουν αποθηκευτεί στην πρόσθετη μνήμη(2αρα) ή στην εσωτερική μνήμη.

2)Όταν μπαίνω σε μια σελίδα στο ιντερνετ, ή σε ένα πρόγραμμα... τι πατάω για να βγω και να κλείσει το πρόγραμμα ή η σελίδα? Εγω πατάω το μεσαίο κουμπι. Με αυτό το κουμπί συνεχίζει να είναι ανοιχτό το πρόγραμμα? Πως μπορώ να βλέπω τι έχω ανοιχτό κάθε στιγμή?

3)Πως σβήνω κάποιο πρόγραμμα(το σέρνω στον κάδο και παραμένει εκει που ήταν)?

1.Απλά θα αντιγράψεις όλο το περιεχόμενο από την παλιά κάρτα μνήμης στη νέα.

3. Δύο τρόποι:

α. Από το μενού Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Διαχείριση Εφαρμογών. Επιλεγεις ατή που θέλεις και πατάς καταργηση εφαρμογής.

β. Από το μενού πατας το δεξί softkey (το κουμπί κάτω δεξια στην οθόνη) και καταργεις όποια εφαρμογη θελεις απλά κανοντας κλικ επανω της. Σημείωση: Μπορείς να καταργήσεις μόνο αυτές που έχουν το κόκκινο [Χ]

Στη μια βδομαδα που το εχω στην κατοχη μου,δεν μου εχει γινει καμια επανεκκινηση.Ολα βαινουν καλως!

ermis1982 αυτο που λες με το συρσιμο δε γινεται μεσα στο μενου με τα εικονιδια μονο στις μπροστα οθονες με τις γρηγορες εφαρμογες. αν το κανω αυτο που λες μπορω ή να διαγραψω αυτα που εχουν χ ή αν τα συρω μου τα βγαζει μπροστα στις οθονες, δε με αφηνει να τα τακτοποιησω μεσα στο μενου με ολα τα εικονιδια.

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια για την αποθηκευση παρολ'αυτα! εμενα αυτο που με δυσκολευει παντως ειναι οι κλησεις που δεν εχει ταχεια και για να καλεσεις αυτους που σε καλεσαν ή επανακληση ειναι μεσω τρικαλων. επισης του λειπουν τα προφιλ.

ermis1982 αυτο που λες με το συρσιμο δε γινεται μεσα στο μενου με τα εικονιδια μονο στις μπροστα οθονες με τις γρηγορες εφαρμογες. αν το κανω αυτο που λες μπορω ή να διαγραψω αυτα που εχουν χ ή αν τα συρω μου τα βγαζει μπροστα στις οθονες, δε με αφηνει να τα τακτοποιησω μεσα στο μενου με ολα τα εικονιδια.

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια για την αποθηκευση παρολ'αυτα! εμενα αυτο που με δυσκολευει παντως ειναι οι κλησεις που δεν εχει ταχεια και για να καλεσεις αυτους που σε καλεσαν ή επανακληση ειναι μεσω τρικαλων. επισης του λειπουν τα προφιλ.

εχει το αρχειο κλησεων στο μενου με τις επαφες η στο πληκτρολογιο κλησης κατω:) κανεις κλικ επανω και σου βγαζει τις κλησεις που εχεις καλεσει η σε εχουν καλεσει και οποιον αριθμο θες τον καλεις

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

το ξερω αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια....που θα παει θα το συνηθισω. ειχα το vivaz που ειχε κουμπια πρασινο/κοκκινο για τις κλησεις κ ηταν αμεσως....γι'αυτο κ ζοριζει λιγο...αλλα που θα παει....θα το μαθω!

Ξεκινάω τις ερωτήσεις.

οταν μπαινεις σε μια σελιδα και θες να βγεις πατας το πληκτρο back του τηλεφωνου και βγαινεις εαν εχεις μπει σε υποσελιδες το back παλι μεχρει να βγεις . στις εφαρμογες εαν ανοιξεις μια και μετα θες να την κλεισης αναλογα την εφαρμογη αλλες κλεινουν με το πληκτρο back και αλλες με το δεξι πληκτρο μενου σου βγαζει επιλογη exit ... . οσω για καρτα να παρεις micro sd HC class 6 και πανω για καλυτερη ταχυτητα εγω εχω 8 giga .... το μεσαιο κουμπι που λες ειναι το home σε παει στην αρχικη οθωνη που εχεις διαλεξει ....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Γινεται οπως σου ειπα,απλα πατωντας παρατεταμενα το εικονιδιο που θες μεχρι το κινητο να δονηθει τοτε μπορεις να το συρεις οπου θες μεσα στο μενου.Χαρα μου που σε βοηθησα!

Α!Μεγια το κινητο και να το χαρεις!

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Γινεται οπως σου ειπα,απλα πατωντας παρατεταμενα το εικονιδιο που θες μεχρι το κινητο να δονηθει τοτε μπορεις να το συρεις οπου θες μεσα στο μενου.Χαρα μου που σε βοηθησα!

Α!Μεγια το κινητο και να το χαρεις!

ειχες δικιο απλα το ειχα βαλει στην επιλογη που χρησιμοποιουνταν συχνοτερα κ δεν το εκανε. στην προσαρμοσμενη γινεται!!!ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια! ευχαριστω επισης!

καλες γιορτες να εχουμε!

εγω χρησιμοποιω την συγκεκριμενη εφαρμογη που μπαινει και στο notification bar και εμφανιζετε μονο εκει widgetsoid ειναι η καλυτερη εφαρμοργη εκτος αν εχει συγκριμενες εντολες απο την μανα του δεν εχω καθολου επανεκκινησεις μονο λιγο τριξιμο αλλα το εχω βαλει σε θηκη και δεδν ακουγετε καθολου γενικα πρεπει να το πιεσεις πολυ για ακουστει κατι . https://market.android.com/details?id=com.jim2&hl=el

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-crS0gO1g4EEDBbP_9tTST_a-O-Dmkpnr9GYudoWwz8VCcCch

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αναλυτικά πως τα έβαλες εκείνα εκεί πάνω? Προσπαθώ μια ώρα και δεν τα κατάφερα. Πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

το εχει συνδεσει κανεις σε tv μεσω hdmi?γιατι εγω προσπαθησα αλλα δεν....

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς να το αναφέρει μιας και εμένα με ενδιαφέρει πολύ.

το εχει συνδεσει κανεις σε tv μεσω hdmi?γιατι εγω προσπαθησα αλλα δεν....

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς να το αναφέρει μιας και εμένα με ενδιαφέρει πολύ.

Σελίδα 62.

Edited by exelix

το ξερω αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια....που θα παει θα το συνηθισω. ειχα το vivaz που ειχε κουμπια πρασινο/κοκκινο για τις κλησεις κ ηταν αμεσως....γι'αυτο κ ζοριζει λιγο...αλλα που θα παει....θα το μαθω!

Στο δεξί μέρος της οθόνης, δίπλα από την κάθε κλήση που έχεις δεχτει ή πραγματοποιήσει προηγουμένως, έχει ένα εικονίδιο με ένα πράσινο ακουστικό, πατώντας το καλείς απευθείας χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε μενού κ.α.

πολυ καλη παρτην ...:)

Στο δεξί μέρος της οθόνης, δίπλα από την κάθε κλήση που έχεις δεχτει ή πραγματοποιήσει προηγουμένως, έχει ένα εικονίδιο με ένα πράσινο ακουστικό, πατώντας το καλείς απευθείας χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε μενού κ.α.

ενοειται οτι θα το πατησει το πρασινακι ,,,:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...