ermis1982 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το παρέλαβα πριν 1 ώρα περίπου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα το έλαβα στην ώρα του από τη σελίδα της vodafone 2-3 μέρες έκανε η wind να μου ανοίξει το γραμμή για τη μεταφορά και μετά με κάλεσαν να μου κανονίσουν μέρα αποστολής/παραλαβής ακόμα δε το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το έβαλα να φορτίσει (αν και ελεγα να το χρησιμοποιησω πρωτα ειδα στις οδηγίες να λέει πρωτα φόρτιση!). η συσκευή πολύ όμορφη, θέλω να όμως ρωτήσω κάτι τους κατόχους! Παρατήρησα όταν το έβαλα να φορτίσει ένα pixel στο κέντρο και αριστερά να μπλεδιζει μήπως είμαι τυχερός και έχω dead pixel?? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;; Δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό για να σιγουρευτώ απλα το είδα μόλις άναψε η οθονη για λιγο κατα τη φόρτιση. Αν τελικά είναι dead pixel το πάω για DOA όπως είναι θα μου το αντικαταστήσουν; ευχαριστώ! Σημερα το πηρα και εγω.Το ιδιο και στο δικο μου υπαρχει ενα καμμενο pixel σε πρασινο,πρεπει να προσεξεις για να το δεις και σε μαυρο φοντο,στο μενου και στα βιντεο δεν φαινεται.Το σκεφτομαι να το παω πισω γιατι δεν πολυφαινεται. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πηγαινα να κανω αναβαθμιση συμφωνα με το σαιτ σονυερικσον(usb κτλ) και κολαγε.....:mad: Οταν μπηκα απο wi-fi φιλου εκανε αναβαθμιση στο....φτερο!Οχι πανω απο 10 λεπτα....... Πως γινεται μεσω pc να κατεβαζει να κατεβαζει να κατεβαζει,ενω μεσω wi-fi τοοοσο γρηγορα?:wacko: huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πηγαινα να κανω αναβαθμιση συμφωνα με το σαιτ σονυερικσον(usb κτλ) και κολαγε.....:mad: Οταν μπηκα απο wi-fi φιλου εκανε αναβαθμιση στο....φτερο!Οχι πανω απο 10 λεπτα....... Πως γινεται μεσω pc να κατεβαζει να κατεβαζει να κατεβαζει,ενω μεσω wi-fi τοοοσο γρηγορα?:wacko: Δεν κολλάει, απλά αργεί λίγο. Εμένα κανα 10λεπτο έκανε απ' το pc nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος :) θελω να ρωτησω οταν λετε καμμενο pixel τι εννοειται??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος :) θελω να ρωτησω οταν λετε καμμενο pixel τι εννοειται??? http://hardgeek.org/wp-content/uploads/2009/04/20080806-pqgj3611nf3fp731ibk166hnhkpreview1.jpg Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος :) θελω να ρωτησω οταν λετε καμμενο pixel τι εννοειται??? Η οθόνη κάθε κινητού είναι χωρισμένη σε μικρά "κομματάκια" (pixels) εξού και οι διάφορες αναλύσεις που ακούς όπως π.χ.: 320x480, 640x800 κ.ο.κ. Άν κάποιο από αυτά έχει "καεί" τότε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδώσει τα χρώματα που πρέπει, στην ουσία είναι άχρηστο κι αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι και χτυπάει άσχημα καθώς βλέπεις την οθόνη του κινητού σου ή του υπολογιστή σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το μονο αρνητικο ειναι οτι σαν πλαστικα ειναι λιγο χαλια.αν το πιεσεις στην πλευρα που δεν εχει τα κουμπια ακουγεται κατι σαν κλακ.κατα τα αλλα ειναι σουπερ για τι τιμη που κανει.οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) ελπιζω στο Πλαισιο να μην κανουν τις γνωστες τους ιστοριες με τις διαθεσιμοτητες σε προιοντα που εχουν μεγαλη ζητηση το μονο αρνητικο ειναι οτι σαν πλαστικα ειναι λιγο χαλια.αν το πιεσεις στην πλευρα που δεν εχει τα κουμπια ακουγεται κατι σαν κλακ.κατα τα αλλα ειναι σουπερ για τι τιμη που κανει.οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια. ενταξει, τι περιμενες? μεχρι προτεινως διναμε 200 ευρω για το ideos x5 και δεν μας κακοφαινόταν καθολου η ποιοτητα κατασκευης λογω των καλω specs. τωρα τι αλλαξε? ποσο μαλλον τη στιγμη που εχει καλυτερα specs και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης Edited December 7, 2011 by c0rpse_grinder Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 α καταλαβα παιδες ευχαριστω!! ειναι θεμα τυχης δηλαδη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μετα απο Ν8 Ε7 και τωρα ποια c7 η ποιοτητα ειναι καλη για κινητο 200 ευρω.αλλα εως εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδια ηθελα να διαγραψω ατο "διεθνες πληκτρολογιο", αυτο που λεει κατι για ιαπωνικα κτλπ, αλλα τελικα αυτο που καταφερα ειναι να απεγκαταστησω το ελληνικο πληκτρολογιο!!! Καμια ιδεα να το επαναφερω ή να το βρω απο καπου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδια ηθελα να διαγραψω ατο "διεθνες πληκτρολογιο", αυτο που λεει κατι για ιαπωνικα κτλπ, αλλα τελικα αυτο που καταφερα ειναι να απεγκαταστησω το ελληνικο πληκτρολογιο!!! Καμια ιδεα να το επαναφερω ή να το βρω απο καπου? μπες στο μαρκετ και κατεβασε αυτο εδω το εχει προσφορα μονο για 10 ημερες 0.10 ευρω ειναι πολυ καλο https://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zari Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το μονο αρνητικο ειναι οτι σαν πλαστικα ειναι λιγο χαλια.αν το πιεσεις στην πλευρα που δεν εχει τα κουμπια ακουγεται κατι σαν κλακ.κατα τα αλλα ειναι σουπερ για τι τιμη που κανει.οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια. Θυσιασαν την ποιοτητα των υλικών για χάρη των τεχνικών χαρακτηριστικών. Για κάποιον που δεν ψάχνει κάτι πολύ απαιτητικό και γενικά είναι προσεκτικός και δεν πετάει τα κινητά του απο δω και απο κει είναι πολύ καλή περίπτωση. Πάντως κάποια αρνητικά που έχω ακούσει σε γενικές γραμμές είναι: -Η φωτογραφική κομπρεσάρει πολύ τις φωτογραφίες και δεν υπάρχει κάποια επιλογή να το ρυθμήσεις. -Η HDMI έξοδος δεν είναι επιχρυσομένη. -Το wifi του έχει κάποιο κόλλημα πολλές φορές. Αυτά δεν είναι διασταυρωμένα.Είναι πράματα που έχω δει/ακούσει μέσα απο το Internet. Παρ' όλα αυτά δεν παύει να είναι ένα τραγικά καλό κινητό σε σχέση με την τιμή του και αν κάποιος ψάχνεται για κιν σε αυτή την τιμή είναι μακράν το καλύτερο! Αύριο θα το έχω κ γω.:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μετα απο Ν8 Ε7 και τωρα ποια c7 η ποιοτητα ειναι καλη για κινητο 200 ευρω.αλλα εως εκει. Kαλα πες μου τι εχει παραπανω το c7 που το πληρωνεις μεχρι και 200 ευρω παραπανω?καμερα?αλλο 8mpx το 2010 και αλλο 5mpx το 2012 σχεδον,μεγαλυτερη μπαταρια το neo-v,μεγαλυτερη οθονη,sybian εναντι android 2.3.3 τι να πουμε εδω,το χαος(φανατικος συμπιανακιας το λεει,sx1,6220,6220c,vivaz).............. Το Ν8 και Ε7 με τα 680 κυβικα τους.......:):):) Το δε Ε7 υπερτερει σε βαρος πολλων tablet.....:lol::p:lol: huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) μιλαω σε ποιοτητα κατασκευης.ποιο στιβαρα.αυτο με το κλακ κλακ το κανει κ σε αλλους;αμα ειναι να το παω για doa.το εχω μονο μια μερα.το κανει στο ασημενιο πλαισιο οταν το πιεζεις ελαχιστα.κανει doa ο κωτσοβολος;η θα εχω τραβηγματα; Edited December 7, 2011 by tolispao13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το κάνει και σε μένα και από ό,τι είδα και σε άλλα forum, συμβαίνει αρκετά συχνά! Ρώτησα στο Γερμανό αν διορθώνεται στο service, αλλά επειδή είχα ακόμα DOA μου είπε ο πωλητής να το επιστρέψω στη Vodafone για αντικατάσταση και ότι αυτό είναι σίγουρα ελάττωμα! Το πήγα έπειτα στη Vodafone, όπου λόγω φασαρίας και δυνατής μουσικής μέσα στο κατάστημα, δεν ακούστηκε κάτι και η πωλήτρια με κοιτούσε τύπου - "Πέσαμε σε παράξενο!". Σκέφτομαι να το επιστρέψω κι εγώ, έχω DOA μέχρι την Παρασκευή, αλλά θα ήθελα και να μάθω αν διορθώνεται αυτό από τη Sony Ericsson! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 τη χρωμα ειναι το δικο σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 τη χρωμα ειναι το δικο σου; Το δικό μου είναι Μπλε! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 και μενα ειναι μπλε.αυριο παω κοτσω και λογικα θα μου δωσουν καινουργιο.μιας μερας ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 και μενα ειναι μπλε.αυριο παω κοτσω και λογικα θα μου δωσουν καινουργιο.μιας μερας ειναι. Σίγουρα θα σου το αλλάξουν! Πες μας νεότερα για το αν θα σου το παρουσιάσει και το καινούργιο! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 παιδια αυριο υποτιθεται οτι παραλαμβανω το καινουργιο μου neo v ( 3η φορα που παω λογο DOA...!! 1η φορα προβλημα στην καμερα 2η φορα στην οθονη..) ξερει κανεις αν εχω τη δυνατοτητα να μη το παραλαβω και να χρησιμοποιησω σαν πιστοτικο υπολοιπο τα 199 ευρω και να τα χρησιμοποιησω στο Πλαισιο οπως γινεται οταν εχει καποιος επιδοτηση και να παρω καποιο αλλο κινητο απο εκει?... Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια βλεπω συνεχεια που γραφεται για το DOA αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια βλεπω συνεχεια που γραφεται για το DOA αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι...:wacko: dead on arrival οταν το κινητο ειναι προβληματικο εξ αρχης, καλυπτεσε απο την εγγυηση doa και μπορεις να ζητησεις αντικατασταση σε διαστημα οχι μεγαλυτερο των 7 ημερων απο την ημερα αγορας [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ευχαριστω φιλε μου. γτ λεω να το αγορασω και θελω να ξερω τα παντα μην την πατησω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η εγγυηση ρε παιδια καλυπτει καμμενα πιξελς;γιατι θυμαμαι παλια στις οθονες των λαπτοπ και γενικα των πισι,δεν ηταν μεσα στην εγγυηση κατι τετοιο [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts