testmelos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Και θα μπορώ να πάρω δωρεάν χάρτες Φιλανδιας για παράδειγμα; Επίσης μήπως ξέρει κανεις αν συμφέρει να αγοραστεί από Φιλανδία το κινητό; Μιας και ειναι η μαμα χώρα (έστω στα χαρτιά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anestaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τελικα ρε παιδια εγινε τιποτα για την επιλυση του προβληματος με τα bluetooth..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Και θα μπορώ να πάρω δωρεάν χάρτες Φιλανδιας για παράδειγμα; Επίσης μήπως ξέρει κανεις αν συμφέρει να αγοραστεί από Φιλανδία το κινητό; Μιας και ειναι η μαμα χώρα (έστω στα χαρτιά;) Μπορεις να κατεβασεις οποιους και οσους χαρτες θελεις δωρεαν και με φωνητικη πλοηγηση αναλογη. Πχ Φιλανδια και με φωνητικη πλοηγηση στα φιλανδικα. Και απο οτι ειδα εχει και 2 φωνες αντικη η γυναικεια! Για το 2ο δεν γνωριζω.. Από που το πήρες το κινητό? Μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ακόμα για σένα... Τι παίζει ρε παίδες με το Refresh Marketplace και Marketplace γενικα? Δεν μπορώ να κάνω με καμία Παναγία update το Marketplace... :mad: Τι ειναι το refresh marketplace; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καλησπερα. Λοιπόν κατέβασα την εφαρμογή vimeo κανονικά από marketplace. Kαι οταν το ανοίγω μου βγάζει network problem ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος σε wi-fi. Τι πρόβλημα παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τι ειναι το refresh marketplace; Είναι εφαρμογή για να σου κάνει update το marketplace. Σε κάποια δεν το κάνει αυτόματα και σ βγαίνει αυτή η εφαρμογή για να το κάνει... Δεν έχω βρει άκρη όμως... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nith1717 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα:) Χρησιμοποιώ πάρα πολύ το ημερολόγιο αλλά δυστυχώς μου εμφανίζεται η πρώτη υπενθύμιση κάτω από την ώρα και την ημερομηνία:mad: Δοκίμασα να απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις του ημερολογίου το windows live αλλά μετά δεν εμφανίζονται καθόλου:confused: Υπάρχει άλλη λύση; Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στην ενεργοποίηση, αν δε βάλω κωδικό pin, μπαίνω κανονικά στο μενού απλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο, ενώ όλες οι επαφές μου είναι πρόχειρες στον οποιοδήποτε που θα πάρει τι κινητό:worry::worry::worry: Υπάρχει άλλη ρύθμιση για την ασφάλεια των επαφών; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Στην αρχική οθόνη δείχνει μόνο την επόμενη, χρονικά, εγγραφή στο ημερολόγιο. Αν δεν βάλεις σωστό pin τότε δουλεύει μόνο ως windows. Για να κλειδώσεις τις επαφές δεν έχω ψάξει αν έχει τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nith1717 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημέρα. Οκ λοιπόν κατάλαβα :( Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδια μια ερωτηση ...πειτε οτι τρεχω μια εφαρμογη(χαρτες-παιχνιδια) και παταω το κεντρικο κουμπι για να επιστρεψω στην επιφανεια την αρχικη.πως κλεινω επειτα την εφαρμογη που τρεχει απο πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Κρατάς πατημένο το <- και σου δείχνει τι τρέχει. Το επιλέγεις και προχωράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 oκ το κραταω πατημενο αλλα το θεμα δεν ειναι να προχωρησω αλλα να σταματησω την εφαρμογη να τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αφού επιλέξεις την εφαρμογή μετά την κλείνεις. Είτε πατώντας μία φορά το <- είτε αν έχει off η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 ok ευχαριστω.μια ερωτηση ακομη...τις εφαρμογες μπορω να τις εχω ολες μαζι σ ενα φακελο και οχι ετσι χυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 μπορει καποιος που να το εχει να μου πει τα θετικα και αρνητικα του τηλεφωνου? μπαταρια? εφαρμογες? ταχυτητα? κοληματα? οθονη ?και οτιδηποτε αλλο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 μπορει καποιος που να το εχει να μου πει τα θετικα και αρνητικα του τηλεφωνου? μπαταρια? εφαρμογες? ταχυτητα? κοληματα? οθονη ?και οτιδηποτε αλλο. Το εχει η γυναικα μου περιπου εικοσι μερες. Για τα λεφτα του,199euro, πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.Το λειτουργικό του ειναι πολυ ευκολο. Μπαταρία: Η γνωστη νοκια, με την μεγαλη αντοχη. εφαρμογες: Αναπτυσσομενο marketplace με πολλες κατηγοριες απο κολληματα δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο. Η καμερα ειναι αρκετα ικανοποιητικη 5ΜΡ. Για την οθόνη εχω να πω οτι για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο με παρα πολυ καλη αισθηση κύλισης και αμεσοτητας. Ενα συν επιπλεον ειναι η δυνατοτητα που παρεχετε με εφαρμογη, για την μεταφορα των επαφων απο το παλιο τηλεφωνο.Εχει πολυ καλη λήψη wifi. κατα τα αλλα , αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει bluetooth για δεδομενα, και οτι χρειαζεται το zune για τον συγχρονισμο φωτο και μουσικης, θεωρω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη, που δεν θα το μετανοιωσεις. Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δες μήπως μπορέσεις να πάρεις το 710 παραεισαγωγής με τα ίδια λεφτά... Κοίτα στο skroutz... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Παιδια καλημερα, πως κανουμε τσεκ-ιν απο το κινητο σε μια διευθυνση που δεν ειναι καταχωρημενη?? :O Να την καταχωρησουμε εμεις δηλαδη και να κανουμε το τσεκ-ιν μας... Edited November 17, 2012 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μαλιστα ωραια οποτε λετε ειναι καλη επιλογη για τα λευτα του. το θελω για την κοπελα μου δεν ειναι για εμενα. παραεισαγωγης επειδη την εχω πατησει δεν ξαναπερνω. και το κακο ειναι οτι το ειχα παρει απο την βοντα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μαλιστα ωραια οποτε λετε ειναι καλη επιλογη για τα λευτα του. το θελω για την κοπελα μου δεν ειναι για εμενα. παραεισαγωγης επειδη την εχω πατησει δεν ξαναπερνω. και το κακο ειναι οτι το ειχα παρει απο την βοντα. που ειναι το κακο?κι εγω voda πηρα 4 συσκευες. την μια την εδωσα σε φιλο με cosmote και δουλευει μια χαρα.Αν εννοεις αυτο Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steriosz Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μαλιστα ωραια οποτε λετε ειναι καλη επιλογη για τα λευτα του. το θελω για την κοπελα μου δεν ειναι για εμενα. παραεισαγωγης επειδη την εχω πατησει δεν ξαναπερνω. και το κακο ειναι οτι το ειχα παρει απο την βοντα. Εγώ δε το συνιστώ. Δε μπορείς να στείλεις αρχεία με bluetooth, δεν μπορείς να βάλεις ως ήχο κλήσης ένα οποιοδήποτε αρχείο mp3, δε μπορείς να ακούσεις ραδιοφωνο από το μεγάφωνο κ.α..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδες καλησπερα... Το συγκεκριμενο κινητο το εχουμε και εγω αλλα και ο father, και οι δυο ομως αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα. Το προβλημα αφορα τo WiFi καθως αν συνδεθουμε μια φορα σε ενα router και για καποιο λογο αποσυνδεθουμε (λογω αποστασης, on/off wifi) μετα δεν ξανασυνδεεται στο router παρα μονο με restart του router. Η πλακα ειναι οτι δεν φταει το router μου καθως το εχω τεσταρει και σε αλλα routers. Απ' οτι φαινεται ομως το προβλημα ειναι γενικευμενο... Δεν ειμαι μονο εγω που το εχω! http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/Lumia-610-Wi-fi-Problems/td-p/1591808 http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/Nokia-Lumia-610-can-t-connect-to-wifi/td-p/1516954 To εχει κανεις σας αυτο το θεμα και αν ναι το εχει λυσει? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια ποιος ειναι ο τροπος να βρω και να εγκαταστησω τη τελευταια ενημερωση(8779) ? και κατι αλλο...υπαρχει στην αρχικη ενα μικρο εικονιδιο (φακελακι)με τον αριθμο 1 αλλα οταν το ανοιγω το κινητο ουτε μηνυμα εχω ουτε αναπαντητη ουτε ενημερωση.τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια ποιος ειναι ο τροπος να βρω και να εγκαταστησω τη τελευταια ενημερωση(8779) ? και κατι αλλο...υπαρχει στην αρχικη ενα μικρο εικονιδιο (φακελακι)με τον αριθμο 1 αλλα οταν το ανοιγω το κινητο ουτε μηνυμα εχω ουτε αναπαντητη ουτε ενημερωση.τι μπορει να ειναι? για να ενημερωσεις το κινητο σου με την τελευταια εκδοση λογισμικου θα πρεπει να συνδεσεις το κινητο σου με το PC σου μεσω USB και να εγκαταστησεις το ZUNE. Εφοσον γινει η εγκατασταση το ΖUNE θα σε ειδοποιησει οτι υπαρχει ενημερωση λογισμικου για το κινητο σου. Εσυ θα πατησεις UPDATE στο PC και θα κανει κανα 10λεπτο εκει τα δικα του τα κολπα με δυο restart και μετα θα εισαι κομπλε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Εγώ δε το συνιστώ. Δε μπορείς να στείλεις αρχεία με bluetooth, δεν μπορείς να βάλεις ως ήχο κλήσης ένα οποιοδήποτε αρχείο mp3, δε μπορείς να ακούσεις ραδιοφωνο από το μεγάφωνο κ.α..... Καταρχην να πω οτι δεν χρησιμοποιώ το 610, αλλα το iphone 4s. Πηρα φετος 4 συσκευες 610 λογο επιδοτησης για τη γυναικα, μανα,πατερα αδερφο.. Με βαση τα λεγομενα σου δεν συνιστας και το iphone ? Λοιπον, προσωπικα δεν με χαλαει που δεν εχει δυνατοτητα να ακουω ραδιοφωνο απο το μεγαφωνο. ουτε που δεν εχει bluetooth για δεδομενα. Οσο για τον ηχο, μπορεις να βαλεις οποιο mp3 θελεις μεσα απο zune. παιδια ποιος ειναι ο τροπος να βρω και να εγκαταστησω τη τελευταια ενημερωση(8779) ? και κατι αλλο...υπαρχει στην αρχικη ενα μικρο εικονιδιο (φακελακι)με τον αριθμο 1 αλλα οταν το ανοιγω το κινητο ουτε μηνυμα εχω ουτε αναπαντητη ουτε ενημερωση.τι μπορει να ειναι? ειναι ενα μηνυμα καλωσορίσματος απο το wp αν θυμαμαι καλα. Παιδες καλησπερα... Το συγκεκριμενο κινητο το εχουμε και εγω αλλα και ο father, και οι δυο ομως αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα. Το προβλημα αφορα τo WiFi καθως αν συνδεθουμε μια φορα σε ενα router και για καποιο λογο αποσυνδεθουμε (λογω αποστασης, on/off wifi) μετα δεν ξανασυνδεεται στο router παρα μονο με restart του router. Η πλακα ειναι οτι δεν φταει το router μου καθως το εχω τεσταρει και σε αλλα routers. Απ' οτι φαινεται ομως το προβλημα ειναι γενικευμενο... Δεν ειμαι μονο εγω που το εχω! http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/Lumia-610-Wi-fi-Problems/td-p/1591808 http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/Nokia-Lumia-610-can-t-connect-to-wifi/td-p/1516954 To εχει κανεις σας αυτο το θεμα και αν ναι το εχει λυσει? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Πηρα πριν κανα 20ημερο 4 συσκευες απο voda. δεν εχω το προβλημα που λες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων Edited November 18, 2012 by impreza_sti Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steriosz Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Εγώ δε το συνιστώ. Δε μπορείς να στείλεις αρχεία με bluetooth, δεν μπορείς να βάλεις ως ήχο κλήσης ένα οποιοδήποτε αρχείο mp3, δε μπορείς να ακούσεις ραδιοφωνο από το μεγάφωνο κ.α..... Επίσης δε μπορείς να μεταφέρεις αρχεία (επαφές, εικόνες, τραγούδια) απευθείας από το κινητό στο pc μέσω usb σύνδεσης, παρά μόνο με το ZUNE. Επιπλέον, όταν το κινητό είναι κλειστό δεν λειτουργεί η αφύπνηση κ.α.... Αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη ως (αποκλειστικός) χρήστης του 610. Θα επιλέξω SAMSUNG την επόμενη φορά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts