megadethas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Στη βιβλιοθήκη που έχεις τα τραγούδια στο zune κάνε δεξί κλίκ επάνω στο τραγούδι που προορίζεις για ringtone πατάς edit και στην καρτέλα αλλάζεις το genre του τραγουδιού σε ringtone, τέλος drag n drop το τραγούδι στο κινητό. Μεγάλε δεν καταλαβα τίποτα κάνε το λίγο λιανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μεγάλε δεν καταλαβα τίποτα κάνε το λίγο λιανα! Θα κάνω κάτι καλύτερο, ορίστε ένα βιντεο με οδηγίες :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εβαλα τα 7.8. Εκτος απο την αρχικη οθονη δεν ειδα αλλου αλλαγες. Επισης BT transfer δεν βρηκα. Έλαβες επίσημη ενημέωση από zune? Να υποθέσω δεν είναι Branded η συσκευή σου; γιατί εμένα δεν μου δίνει ενημέρωση ακόμη... Την άλλη την εφαρμογή για να κόβεις τα mp3 και να τα ορίζεις ως mp3, την έχει; Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για την Cosmote έχει κυκλοφορήσει η ενημέρωση για το μαύρο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkugiu Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα να αναφέρω δυο προβλήματα που παρατήρησα και δεν έχουν αναφερθεί ακόμα. 1. Αν το τηλέφωνο είναι κλειστό και μπει σε φόρτιση, ενεργοποιείται υποχρεωτικά και αυτοθελώς. 2. Το φλας σβήνει λίγο πριν βγει η φωτογραφία, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σκοτεινή. Ισχύει και σ' άλλες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για το 1ο δεν εχω ιδεα... Για το 2ο είσαι σίγουρος οτι λες για το φλας και όχι για το φως εστίασης? Το φλας αναβει συνεχόμενα... Το έχεις ενεργοποιημένο στις επιλογες? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα να αναφέρω δυο προβλήματα που παρατήρησα και δεν έχουν αναφερθεί ακόμα. 1. Αν το τηλέφωνο είναι κλειστό και μπει σε φόρτιση, ενεργοποιείται υποχρεωτικά και αυτοθελώς. 2. Το φλας σβήνει λίγο πριν βγει η φωτογραφία, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σκοτεινή. Ισχύει και σ' άλλες συσκευές; Για το δεύτερο δε γνωρίζω καθώς δεν έχω το κινητό, το πρώτο ωστόσο δεν αποτελεί πρόβλημα, έτσι γίνεται σε όλα τα windows phone κινητά και στο iphone. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Έλαβες επίσημη ενημέωση από zune? Να υποθέσω δεν είναι Branded η συσκευή σου; γιατί εμένα δεν μου δίνει ενημέρωση ακόμη... Την άλλη την εφαρμογή για να κόβεις τα mp3 και να τα ορίζεις ως mp3, την έχει; Την εκανα branded για να δω τα 7.8, αλλα μηπως και μου λυθουν καποια προβλημα δικτυου (οπως κληση μετα την 2η προσπαθεια). Ουτε εφαρμογη για τα ringtone εχει. Η μονη διαφορα που ειδα ειναι τα tiles που προσαρμοζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια μια ερωτηση.τις τελευταιες μερες δεν εχω καλο σημα μεσα στο σπιτι(1 με 2 γραμμες) ενω στις αρχες δεν ειχα τετοιο προβλημα, και επισης ακουω και τη φωνη μου οταν μιλω με καποιον.βγαζει τετοια προβληματα το κινητο αυτο?πρεπει να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για το σήμα δεν ξέρω... Πιθανότερο να φταίει ο πάροχος... Για την επιστροφή πρόσεχε να μην καλύπτεις το noise cancelling μικρόφωνο π έχει στην κορυφή... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Για την Cosmote έχει κυκλοφορήσει η ενημέρωση για το μαύρο... Εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει ομως??? :wacko: Edited January 20, 2013 by sopre Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σύνδεσε το κινητό και δες απ' το zune... Αν δεν υπάρχει ακόμα κάνε λίγο υπομονή... Παράξενο όμως. Αν είναι το RM-835 μαυρο της Cosmote έπρεπε να την έχεις... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Αυτο ειναι και ακομα δεν μου εχει βγει τιποτα.. :( Edited January 20, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπομονή λίγο ακόμα... Έχουν βγει στο Navifirm παντως... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εχει αναβαθμισει κανεις σε 7.8 απο κοσμοτε???Δηλαδη να το εχει αγορασει απο κοσμοτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Υπομονή λίγο ακόμα... Έχουν βγει στο Navifirm παντως... Αλλά καλό είναι να περιμένει όποιος θέλει να είναι σίγουρος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthos81 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργεί η οπτική αναζήτηση στο nokia lumia 610??? Ακολουθώ τα βήματα από το εγχειρίδιο χρήσης: πατάω το εικονίδιο αναζήτησης πάνω στο κινητό αλλά δεν βρίσκω κάπου την επιλογή "οπτική αναζήτηση" για αναζήτηση με σάρωση ενός κωδικού QR?? Επίσης υπάρχει τρόπος να επεκτείνω την μνήμη του κινητού με κάποια memory card ή πρόγραμμα?? Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργεί η οπτική αναζήτηση στο nokia lumia 610??? Ακολουθώ τα βήματα από το εγχειρίδιο χρήσης: πατάω το εικονίδιο αναζήτησης πάνω στο κινητό αλλά δεν βρίσκω κάπου την επιλογή "οπτική αναζήτηση" για αναζήτηση με σάρωση ενός κωδικού QR?? Επίσης υπάρχει τρόπος να επεκτείνω την μνήμη του κινητού με κάποια memory card ή πρόγραμμα?? Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει!! κατεβασε το neo reader...ειναι qr code scanner Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργεί η οπτική αναζήτηση στο nokia lumia 610??? Ακολουθώ τα βήματα από το εγχειρίδιο χρήσης: πατάω το εικονίδιο αναζήτησης πάνω στο κινητό αλλά δεν βρίσκω κάπου την επιλογή "οπτική αναζήτηση" για αναζήτηση με σάρωση ενός κωδικού QR?? Επίσης υπάρχει τρόπος να επεκτείνω την μνήμη του κινητού με κάποια memory card ή πρόγραμμα?? Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει!! Δεν γινεται να επεκτεινεις την μνημη του κινητου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργεί η οπτική αναζήτηση στο nokia lumia 610??? Ακολουθώ τα βήματα από το εγχειρίδιο χρήσης: πατάω το εικονίδιο αναζήτησης πάνω στο κινητό αλλά δεν βρίσκω κάπου την επιλογή "οπτική αναζήτηση" για αναζήτηση με σάρωση ενός κωδικού QR?? Επίσης υπάρχει τρόπος να επεκτείνω την μνήμη του κινητού με κάποια memory card ή πρόγραμμα?? Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει!! Πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα αναζήτησης απ' τις ρυθμίσεις στα αγγλικά !!! Το κινητο δεν δεχεται κάρτες μνήμης... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 η "μνήμη της συσκευής" μπορεί να επεκταθεί με κάποια cloud υπηρεσία (πχ. dropbox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Έτσι έχεις και το skydrive με το windows live ID σου... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα να αναφέρω δυο προβλήματα που παρατήρησα και δεν έχουν αναφερθεί ακόμα. 1. Αν το τηλέφωνο είναι κλειστό και μπει σε φόρτιση, ενεργοποιείται υποχρεωτικά και αυτοθελώς. 2. Το φλας σβήνει λίγο πριν βγει η φωτογραφία, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σκοτεινή. Ισχύει και σ' άλλες συσκευές; Συμβαίνει το πρώτο και σε εμένα. Είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Συμβαίνει το πρώτο και σε εμένα. Είναι λογικό; Στα WP πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η συσκευή για να φορτίσουν την μπαταρία! Λογικά για αυτό θα σου ενεργοποιεί τη συσκευή μολις τη συνδέεις με το ρεύμα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Στα WP πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η συσκευή για να φορτίσουν την μπαταρία! Λογικά για αυτό θα σου ενεργοποιεί τη συσκευή μολις τη συνδέεις με το ρεύμα! Ευχαριστώ. Έχω άλλη μία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να δω πότε άνοιξε το κινητό για πρώτη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts