selefkos1971 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Ρε παιδια με αυτο το wifi τι γινετε τελικα ? Μια φορα συνδεθηκε με το router και και απο τοτε καθε φορα που παω να κανω συνδεση μου λεει οτι δεν γινετε! Σε καταστημα nokia care μου ειπε να διαγραψω την συνδεση και να ξαναπροσπαθησω... μουφα δεν γινετε τιποτα !! Εγώ μία φορά έκανα σύνδεση με το router και από εκείνη τη στιγμή όταν ενεργοποιώ το wifi και επιλέγω το router μου συνδέεται αυτόματα. Να σας ρωτήσω κάτι? Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το κινητό στο laptop? Στο lap top έχω windows 8 με office 7 .Όταν συνδέω το κινητό , ενεργοποιείται το Zune, συγχρονίζετε με το κινητό, αποθηκεύει τις νέες φώτο που έχω τραβήξει, αλλά δεν αποθηκεύει τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο laptop . Σε κατάστημα nokia care μου είπε ότι επειδή έχω στο lap top windows 8 και δεν υποστηρίζει το lumia 610 , να κάνω το ίδιο στο PC που έχω win 7 office 7 .Η μεταφορά θα γίνει με το Microsoft office outlook. Προσπάθησα αλλά πάλι οι επαφές δεν μεταφέρονται στο Microsoft office outlook. Καμία λύση έχει κανένας σας ?????? Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 27, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Γιατι δεν εχει ερθει ακομα η ενημερωση σε εμενα??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Γιατί δεν έχει έρθει σε κανέναν πέρα από ένα άτομο που την φλάσαρε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι? Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το κινητό στο laptop? Στο lap top έχω windows 8 με office 7 .Όταν συνδέω το κινητό , ενεργοποιείται το Zune, συγχρονίζετε με το κινητό, αποθηκεύει τις νέες φώτο που έχω τραβήξει, αλλά δεν αποθηκεύει τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο laptop . Σε κατάστημα nokia care μου είπε ότι επειδή έχω στο lap top windows 8 και δεν υποστηρίζει το lumia 610 , να κάνω το ίδιο στο PC που έχω win 7 office 7 .Η μεταφορά θα γίνει με το Microsoft office outlook. Προσπάθησα αλλά πάλι οι επαφές δεν μεταφέρονται στο Microsoft office outlook. Καμία λύση έχει κανένας σας ?????? Δεν νομίζω να σου τα είπαν καλά μιας και δεν κάνει συγχρονισμό με outlook που είναι στο PC αλλά με το windows live ή google στο internet..... αφού η μόνη σύνδεση 610 με PC είναι μέσω ZUNE. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ορισμένοι υπάλληλοι στα Nokia care είναι πλήρως ενημερωμένοι για το πως λειτουργούν τα WP... Οι επαφές μπορούν συχρονιστουν μόνο με κάποιο e-mail που θα περάσεις στη συσκευή και όχι με κάποιο άλλο πρόγραμμα του Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Γιατί δεν έχει έρθει σε κανέναν πέρα από ένα άτομο που την φλάσαρε... Εσυ δεν μας ειπες οτι ειναι διαθεσημη η ενημερωση για τα μαυρα κινητα απο την κοσμοτε?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ναι αλλά ξέχασα να αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια !!! Οτι είναι στο Navifirm !!! Συγνώμη αν προκάλεσα κάποια σύγχυση, αλλά μου διέφυγε εντελώς... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλήμέρα Φίλος μου έχει την συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχει η αναβάθμιση σε 7.8 και αν όχι, πότε περίπου την περιμένουμε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα !!! Λογικά μέχρι τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη θα την έχουμε... ελπίζω... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά μια ερώτηση για τα windows phone. Υφίσταται η περίπτωση της παραεισαγωγής όπως που συνέβαινε με τα symbian; Θέλω να το αγοράσω από πλαίσιο και το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ναι υφίσταται, αλλά δεν καταλαβαίνω που κωλύεσαι ??? Δεν θα έχεις κάποιο θέμα... Στα υπόψιν σου ότι θα κυκλοφορήσει το 620 σε λίγο καιρό... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Από Nokia Care Κοζάνης ανάρτηση στο FB: "Η νέα αναβάθμηση Windows Phone 7.8, για τα Lumia 900, 800, 710, 610, είναι διαθέσιμη στα ελληνικά ((official)..... Καλά νέα για όλους......... *Bluetooth Sharing. *Video call for all devices, though Nokia Tango app. *3 New Tiles sizes for home screen. *Many more theme colors. *Updated services. *Improved speed and motion flow. *And many, many, more...................................." Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ναι υφίσταται, αλλά δεν καταλαβαίνω που κωλύεσαι ??? Δεν θα έχεις κάποιο θέμα... Στα υπόψιν σου ότι θα κυκλοφορήσει το 620 σε λίγο καιρό... Δεν θα έχει θέμα με τα updates δηλαδή; Λογικά αυτό θέλει να πει ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αντε να ερθει η αναβαθμιση..τοσο καιρο στην αναμονη ειμαστε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) παιδια η αναβαθμιση ειναι διαθεσιμη,τωρα αναβαθμιζω ενος φιλου την συσκευη http://i45.tinypic.com/287m3ig.jpg Edited January 30, 2013 by WR200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια η αναβαθμιση ειναι διαθεσιμη,τωρα αναβαθμιζω ενος φιλου την συσκευη που ρε μαστορa.?zune? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 που ρε μαστορa.?zune? Ναι μαστορα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ναι μαστορα:lol: στο lumia 900 μου δεν βρηκα κατι μεσω zune Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 http://i50.tinypic.com/b8jtrp.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ε ρε ****το..παταω και ξαναπαταω και τιποτα...:O Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Τι product code? Κάποιου παρόχου ??? Διαθεσιμότητα των 7.8: http://www.nokia.com/global/support/software-update/lumia-software-update/availability-in-europe/ Edited January 30, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steriosz Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πώς αλλάζουμε το μέγεθος των tiles? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τι product code? Κάποιου παρόχου ??? Διαθεσιμότητα των 7.8: http://www.nokia.com/global/support/software-update/lumia-software-update/availability-in-europe/ στο παραπανω λινκ φαινεται οτι τα 7.8 ειναι διαθεσιμα μονο για branded της cosmote και της vodafone, και ετσι ειναι. Οσο για το bluetouth sharing, αν το βρει καποιος να το δειξει και σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 πως θα κανω αναβαθμηση w7.8 το zune δεν εχει αναβαθμηση.στην νικια πατρα μου υπανε οτι δεν εχει ερθη ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 στο παραπανω λινκ φαινεται οτι τα 7.8 ειναι διαθεσιμα μονο για branded της cosmote και της vodafone, και ετσι ειναι. Οσο για το bluetouth sharing, αν το βρει καποιος να το δειξει και σε μενα. Κάνεις λάθος !!! Τα Country Variant είναι τα unbranded !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts