impreza_sti Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Για την ειδοποίηση που εμφανίζεται ρίξε μια ματιά εδώ Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. Για ότι έχει να κάνει με «παράνομες» εφαρμογές, ανάλογες συζητήσεις δεν επιτρέπονται μέσα από τις σελίδες του forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnakinSkywalker Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σε 808 εισαγωγής που δεν έχει ελληνικό μενού, θα υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Φαντάζομαι πως όχι. Αν δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο είναι δυνατόν να προστεθεί χωρίς "φλασάρισμα"; Να αποκτήσει δηλαδή ελληνικό πληκτρολόγιο και ας παραμείνει το αγγλικό μενού. Παράθεση There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βάλε swype Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnakinSkywalker Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βάλε swype Είχα την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του swype για symbian και ότι έμεινε σε φάση beta. Άρα καταλαβαίνω δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εγκατάστασης του swype και του ελληνικού λεξιλογίου γι' αυτό. Η άλλη λύση είναι "φλασάρισμα"... Παράθεση There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Είχα την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του swype για symbian και ότι έμεινε σε φάση beta. Άρα καταλαβαίνω δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εγκατάστασης του swype και του ελληνικού λεξιλογίου γι' αυτό. Η άλλη λύση είναι "φλασάρισμα"... Αν έχεις έστω μια μικρή πείρα φλάσαρε το να τελειώνεις... Lagoskon ολε! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Βάλε swypeεγω εβαλα αλλα δεν εχει ελληνικα...κι ενα language pack που κατεβασα λεει expired certificate μεγαλη πικρα το symbian γενικοτερα..με το σταγονομετρο βρισκεις πληροφοριες για κατι σε σχεση με τον χαμο που γινεται στο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 εγω εβαλα αλλα δεν εχει ελληνικα...κι ενα language pack που κατεβασα λεει expired certificate μεγαλη πικρα το symbian γενικοτερα..με το σταγονομετρο βρισκεις πληροφοριες για κατι σε σχεση με τον χαμο που γινεται στο android Σου είπα και πιο πάνω πως για να έχεις τόσα προβλήματα κάντου hard reset. Δεν μου απάντησες, είναι λοιπόν λογικό να έχεις προβλήματα. Εγω στο δικό μου 808 όλα δουλεύουν ρολόι και γρήγορα. Και έχω και το galaxy note για να τα συγκρίνω. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 μα τι σχεση εχει το hard reset με το swype και τα links που ειναι νεκρα? τελοςπαντων,καποια απ'τα προβληματα που ειχα λυθηκαν στην πορεια οποτε δεν χρειαζεται reset ασχετο:υπαρχει κανα προγραμμα ηχογραφησης κλησεων χωρις μπιπ?το boldbeast ακομα και με το patch κανει μπιπ :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) μα τι σχεση εχει το hard reset με το swype και τα links που ειναι νεκρα? τελοςπαντων,καποια απ'τα προβληματα που ειχα λυθηκαν στην πορεια οποτε δεν χρειαζεται reset ασχετο:υπαρχει κανα προγραμμα ηχογραφησης κλησεων χωρις μπιπ?το boldbeast ακομα και με το patch κανει μπιπ :blink: αυτό το swype δεν έχει κανένα σπασμένο λινκ. Ναι, τα προβλήματα λύθηκαν, αλλά για να εμφανίστηκαν μία, κάτι πήγε στραβά και είναι πιθανό να πάει ξανά.. edit: μην το βάλεις, έχει προβλήματα όταν το σημείο γραφής είναι χαμηλά. Edited July 20, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παίδες, θέλω μια χάρη απο κάποιον κάτοχο 808 (εκτός αν έχει διευκρινισθεί ηδη). Αν μπορεί κάποιος να βάλει το 808 να γράψει full hd σε micro sd φορμαρισμένη σε exfat (για να υποστηρίζει αρχεία μεγαλυτερα απο 4gb) και να δει αν ΟΝΤΩΣ γράψει πάνω απο μισή ωρα full hd video. Το λέω αυτό διότι το GS4 μου παρόλο που γράφει σε exfat microsd σταματαει ακριβως στα 4gb, καθώς ο περιορισμός αυτός είναι hardcoded στο camera app της samsung. Το δικό μου 808 πουλήθηκε, αλλά χρειάζομαι μια εναλλακτική βιντεοκάμερα και αν επιβεβαιώσω πως μπορεί να γράφει μεγαλα σε μέγεθος αρχεία, μάλλον θα το ξαναπαρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παιδιά μια απορία... Αγοράσα απο το e-click μια μπαταρία για το 808 γτ η δικιά μου μου έκανε νερά...original απο οτι έλεγε το site...λειτουργεί κανονικά δεν έχω πρόβλημα..άλλο είναι το θέμα..ενω έχει ίδιο κωδικό bv-4d τα man είναι 1320 έναντι 1400 της μαμά...στο ίντερνετ παντού την αναφέρουν 1320 ενω στο site της Nokia 1400...Τι παιζει...? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν δεν κάνω λάθος 1320 mAh ήταν η χωρητικότητα της μπαταρίας όταν εμφανίστηκε ως κωδικός. Στην συνέχεια ανέβασαν την χωρητικότητα στα 1400 mAh στον ίδιο κωδικό. Στο πιο πρόσφατο manual αυτό το νούμερο αναφέρεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Λογικά βελτίωσαν τη χωρητικότητα της μπαταρίας BV-4D, και το κατάστημα έχει από τις παλιές παρτίδες. Έχει συμβεί και στο παρελθόν με τις μπαταρίες BL-5C, απ' ό,τι θυμάμαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 OK..ευχαριστώ πολύ παιδιά για την απάντηση Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια βοηθεια.ενα φιλαρακι πηρε απο μαγαζι skroutz το 808 σε λευκο και περασε τα ελληνικα καθως ειχε αγγλικο μενου .τωρα δεν βρισκει το fm transmitter με τιποτε .τα φωτα σας παρακαλώ?!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια βοηθεια.ενα φιλαρακι πηρε απο μαγαζι skroutz το 808 σε λευκο και περασε τα ελληνικα καθως ειχε αγγλικο μενου .τωρα δεν βρισκει το fm transmitter με τιποτε .τα φωτα σας παρακαλώ?!!!!:cry: Βάλε του lagoskon την τελευταία και ξεμπέρδεψες με όλα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Nokia 808 Pureview. Αναζητήστε περισσότερο περιεχόμενο στην ενότητα «Σχετικά» παρακάτω. Skype από: Skype πέρασα πάλι την pureslim και οταν πηγα να κατεβάσω το Skype δεν υπάρχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 το εφερε ο οτε στη χαμηλη τιμη των 650 ευρω:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πόσο πιο όμορφο? Κάθε βδομάδα έχω άλλη homescreen... Καταραμένη nokia με τα wp......:angry: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 υπάρχει κάπου διαθέσιμο σε λογική τιμή? έχω φάει το κόσμο αλλα δε το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 υπάρχει κάπου διαθέσιμο σε λογική τιμή? έχω φάει το κόσμο αλλα δε το βρίσκω εδώ , αν και δεν γνωρίζω τι θεωρείς σαν λογική τιμή :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ευχαριστώ φίλε συμφορουμίτη, ναι τη θεωρω λογικη τιμη, ψαχνω για ελλαδα άμεση παραδοση αν υπηρχε σε φυσικο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ευχαριστώ φίλε συμφορουμίτη, ναι τη θεωρω λογικη τιμη, ψαχνω για ελλαδα άμεση παραδοση αν υπηρχε σε φυσικο κατάστημα Έχω αγοράσει από εκεί. έρχεται με deutche post σε 1 βδομάδα περίπου. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Είναι μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο παιδιά. Γράφει "wie neu" που σημαίνει ΣΑΝ καινούργιο. Εδώ καινούργιο http://www.preissuchmaschine.de/in-Handy-ohne-Vertrag/Smartphone/Nokia-808-PureView.html Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Είναι μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο παιδιά. Γράφει "wie neu" που σημαίνει ΣΑΝ καινούργιο. Εδώ καινούργιο http://www.preissuchmaschine.de/in-Handy-ohne-Vertrag/Smartphone/Nokia-808-PureView.html Έχεις δίκιο. Δεν το παρατήρησα. Γενικά στο kelkoo.de θα βρείτε καλές τιμές Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts