Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ειδοποίηση που εμφανίζεται ρίξε μια ματιά εδώ Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. Για ότι έχει να κάνει με «παράνομες» εφαρμογές, ανάλογες συζητήσεις δεν επιτρέπονται μέσα από τις σελίδες του forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε 808 εισαγωγής που δεν έχει ελληνικό μενού, θα υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Φαντάζομαι πως όχι. Αν δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο είναι δυνατόν να προστεθεί χωρίς "φλασάρισμα"; Να αποκτήσει δηλαδή ελληνικό πληκτρολόγιο και ας παραμείνει το αγγλικό μενού.
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't.

Βάλε swype

Είχα την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του swype για symbian και ότι έμεινε σε φάση beta. Άρα καταλαβαίνω δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εγκατάστασης του swype και του ελληνικού λεξιλογίου γι' αυτό. Η άλλη λύση είναι "φλασάρισμα"...

There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't.

Είχα την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του swype για symbian και ότι έμεινε σε φάση beta. Άρα καταλαβαίνω δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εγκατάστασης του swype και του ελληνικού λεξιλογίου γι' αυτό. Η άλλη λύση είναι "φλασάρισμα"...

Αν έχεις έστω μια μικρή πείρα φλάσαρε το να τελειώνεις...

Lagoskon ολε!

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Βάλε swype
εγω εβαλα αλλα δεν εχει ελληνικα...κι ενα language pack που κατεβασα λεει expired certificate

μεγαλη πικρα το symbian γενικοτερα..με το σταγονομετρο βρισκεις πληροφοριες για κατι σε σχεση με τον χαμο που γινεται στο android

εγω εβαλα αλλα δεν εχει ελληνικα...κι ενα language pack που κατεβασα λεει expired certificate

μεγαλη πικρα το symbian γενικοτερα..με το σταγονομετρο βρισκεις πληροφοριες για κατι σε σχεση με τον χαμο που γινεται στο android

Σου είπα και πιο πάνω πως για να έχεις τόσα προβλήματα κάντου hard reset. Δεν μου απάντησες, είναι λοιπόν λογικό να έχεις προβλήματα. Εγω στο δικό μου 808 όλα δουλεύουν ρολόι και γρήγορα. Και έχω και το galaxy note για να τα συγκρίνω.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

μα τι σχεση εχει το hard reset με το swype και τα links που ειναι νεκρα?

τελοςπαντων,καποια απ'τα προβληματα που ειχα λυθηκαν στην πορεια οποτε δεν χρειαζεται reset

ασχετο:υπαρχει κανα προγραμμα ηχογραφησης κλησεων χωρις μπιπ?το boldbeast ακομα και με το patch κανει μπιπ :blink:

μα τι σχεση εχει το hard reset με το swype και τα links που ειναι νεκρα?

τελοςπαντων,καποια απ'τα προβληματα που ειχα λυθηκαν στην πορεια οποτε δεν χρειαζεται reset

ασχετο:υπαρχει κανα προγραμμα ηχογραφησης κλησεων χωρις μπιπ?το boldbeast ακομα και με το patch κανει μπιπ :blink:

αυτό το swype δεν έχει κανένα σπασμένο λινκ. Ναι, τα προβλήματα λύθηκαν, αλλά για να εμφανίστηκαν μία, κάτι πήγε στραβά και είναι πιθανό να πάει ξανά..

edit: μην το βάλεις, έχει προβλήματα όταν το σημείο γραφής είναι χαμηλά.

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Παίδες, θέλω μια χάρη απο κάποιον κάτοχο 808 (εκτός αν έχει διευκρινισθεί ηδη).

Αν μπορεί κάποιος να βάλει το 808 να γράψει full hd σε micro sd φορμαρισμένη σε exfat (για να υποστηρίζει αρχεία μεγαλυτερα απο 4gb) και να δει αν ΟΝΤΩΣ γράψει πάνω απο μισή ωρα full hd video. Το λέω αυτό διότι το GS4 μου παρόλο που γράφει σε exfat microsd σταματαει ακριβως στα 4gb, καθώς ο περιορισμός αυτός είναι hardcoded στο camera app της samsung.

Το δικό μου 808 πουλήθηκε, αλλά χρειάζομαι μια εναλλακτική βιντεοκάμερα και αν επιβεβαιώσω πως μπορεί να γράφει μεγαλα σε μέγεθος αρχεία, μάλλον θα το ξαναπαρω. :)

Παιδιά μια απορία... Αγοράσα απο το e-click μια μπαταρία για το 808 γτ η δικιά μου μου έκανε νερά...original απο οτι έλεγε το site...λειτουργεί κανονικά δεν έχω πρόβλημα..άλλο είναι το θέμα..ενω έχει ίδιο κωδικό bv-4d τα man είναι 1320 έναντι 1400 της μαμά...στο ίντερνετ παντού την αναφέρουν 1320 ενω στο site της Nokia 1400...Τι παιζει...?
KTLK

Αν δεν κάνω λάθος 1320 mAh ήταν η χωρητικότητα της μπαταρίας όταν εμφανίστηκε ως κωδικός. Στην συνέχεια ανέβασαν την χωρητικότητα στα 1400 mAh στον ίδιο κωδικό. Στο πιο πρόσφατο manual αυτό το νούμερο αναφέρεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Λογικά βελτίωσαν τη χωρητικότητα της μπαταρίας BV-4D, και το κατάστημα έχει από τις παλιές παρτίδες.

Έχει συμβεί και στο παρελθόν με τις μπαταρίες BL-5C, απ' ό,τι θυμάμαι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια βοηθεια.ενα φιλαρακι πηρε απο μαγαζι skroutz το 808 σε λευκο και περασε τα ελληνικα καθως ειχε αγγλικο μενου .τωρα δεν βρισκει το fm transmitter με τιποτε .τα φωτα σας παρακαλώ?!!!!:cry:

παιδια βοηθεια.ενα φιλαρακι πηρε απο μαγαζι skroutz το 808 σε λευκο και περασε τα ελληνικα καθως ειχε αγγλικο μενου .τωρα δεν βρισκει το fm transmitter με τιποτε .τα φωτα σας παρακαλώ?!!!!:cry:

Βάλε του lagoskon την τελευταία και ξεμπέρδεψες με όλα.

Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Nokia 808 Pureview.

Αναζητήστε περισσότερο περιεχόμενο στην ενότητα «Σχετικά» παρακάτω.

από: Skype

πέρασα πάλι την pureslim και οταν πηγα να κατεβάσω το Skype δεν υπάρχει !

Πόσο πιο όμορφο? Κάθε βδομάδα έχω άλλη homescreen... Καταραμένη nokia με τα wp......:angry:

υπάρχει κάπου διαθέσιμο σε λογική τιμή? έχω φάει το κόσμο αλλα δε το βρίσκω

εδώ , αν και δεν γνωρίζω τι θεωρείς σαν λογική τιμή :)

Oneplus 5 - 128GB

ευχαριστώ φίλε συμφορουμίτη, ναι τη θεωρω λογικη τιμη, ψαχνω για ελλαδα άμεση παραδοση αν υπηρχε σε φυσικο κατάστημα

Έχω αγοράσει από εκεί. έρχεται με deutche post σε 1 βδομάδα περίπου.

Oneplus 5 - 128GB

Είναι μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο παιδιά. Γράφει "wie neu" που σημαίνει ΣΑΝ καινούργιο.

Εδώ καινούργιο http://www.preissuchmaschine.de/in-Handy-ohne-Vertrag/Smartphone/Nokia-808-PureView.html

Είναι μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο παιδιά. Γράφει "wie neu" που σημαίνει ΣΑΝ καινούργιο.

Εδώ καινούργιο http://www.preissuchmaschine.de/in-Handy-ohne-Vertrag/Smartphone/Nokia-808-PureView.html

Έχεις δίκιο. Δεν το παρατήρησα. Γενικά στο kelkoo.de θα βρείτε καλές τιμές

Oneplus 5 - 128GB