Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο mod ενεργοποιουμε στο rom patcher ουτως ωστε να μας αφησει να αντιγραψουμε το αρχειο στο c?Ευχαριστω

Καλησπέρα. Το open4All :)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα. Προτείνω να δοκιμάσετε αυτά τα theme effects. 'Οτι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει και χωρίς προβλήματα:)

Τα κατεβασα,δημιουργησα ενα φακελο effects στο e γιατι δεν υπηρχε(ουτε στο c ουτε στο f),τα πεταξα μεσα,αλλα τωρα πως τα ενεργοποιουμε?Φυσικα ειμαι hacked με pureslim 2.01...Ευχαριστω

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ψαχνω για θηκη μπρατσου που να ταιριαζει με το κινητο. εχετε να προτεινετε κατι????

Δύσκολα θα βρεις κάτι λόγω αυξημένου μεγέθους και βάρους. Δεν βολεύει γιατί προεξέχει η κάμερα εκτός αν το βάλεις με την οθόνη προς τα μέσα. Εγώ για να μπορώ να τρέχω μαζί με το 808 (sportstracker και μουσική) πήρα ένα πολύ λεπτό τσαντάκι μέσης της asics που ειναι τελικά πολύ καλό.

προσωπικά εχω μια απο το jumbo με 3 ευρώ και μια χαρά ειναι..εκτος αν έχεις φουσκομενο μπράτσο ...το μονο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τρυπήσεις φια τα ακουστικά,γτη τρύπα είναι στη μεση....

Επίσης καινουριο update σήμερα,διορθώνει το πρόβλημα που υπηρχε υον τελευταίο καιρό με τοβ ανέβασμα φωτογραφιων απευθείας απο την gallery στο facebook

KTLK

αν το παραγγειλω απο amazon.com,θα πληρωσω τελωνειο;το πουλανε 379 δολαρια(περιπου 301 ευρω)

αν η τοποθεσία του προιόντος είναι εκτός EU τότε είναι πιθανό.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

τι φορτιστη πρεπει να αγορασω για το κινητο?η συσκευασια εισαγωγης που ηρθε ειχε ενα πραγμα που δεν μπαινει στις δικες μας πριζες..

δεν μπορω να συνδεθω με το ρουτερ..το αναγνωριζει,λεει "Selected network supports easy setup for receiving settings. Configure now?"αν πατησω yes,κανει για 1 λεπτο configuration και δεν γινεται τιποτα...αν πατησω no,ζηταει password,το βαζω αλλα δεν το δεχεται.Καμια βοηθεια?

δεν μπορω να συνδεθω με το ρουτερ..το αναγνωριζει,λεει "Selected network supports easy setup for receiving settings. Configure now?"αν πατησω yes,κανει για 1 λεπτο configuration και δεν γινεται τιποτα...αν πατησω no,ζηταει password,το βαζω αλλα δεν το δεχεται.Καμια βοηθεια?

1. Λάθος κωδικός.

2. Επανεκκίνηση σε ρουτερ και τηλέφωνο.

τι φορτιστη πρεπει να αγορασω για το κινητο?η συσκευασια εισαγωγης που ηρθε ειχε ενα πραγμα που δεν μπαινει στις δικες μας πριζες..

έναν απλό αντάπτορα αγοράζεις απο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα εχω ενα 808 που το εχω αγορασει εδω και μισο χρονο περιπου αλλα αποφασισα οτι δε με βολεθε και το αφησα στην ακρη τωρα που αποφασισα να ασχοληθω μαζι του παλι δε μπορω να θυμηθω με τιποτα τι κωδικο ειχα βαλει οταν ανοιγει κι ετσι μου ειναι για μια ακομα φορα αχρηστο, μπορω να κανω κατι για να το ξεκλειδωσω;

καλησπερα εχω ενα 808 που το εχω αγορασει εδω και μισο χρονο περιπου αλλα αποφασισα οτι δε με βολεθε και το αφησα στην ακρη τωρα που αποφασισα να ασχοληθω μαζι του παλι δε μπορω να θυμηθω με τιποτα τι κωδικο ειχα βαλει οταν ανοιγει κι ετσι μου ειναι για μια ακομα φορα αχρηστο, μπορω να κανω κατι για να το ξεκλειδωσω;

Μπορεις..Να το πας σε ενα nokia care για ξεκλειδωμα....Νομιζω 15 ευρω στοιχιζει....

Poco X3 nfc 6/128

1. Λάθος κωδικός.

2. Επανεκκίνηση σε ρουτερ και τηλέφωνο.

πηρα τηλ.και αλλαξα τον κωδικο...παρ'ολα αυτα,παει να συνδεθει αλλα λεει connection failed,network not found

οταν λες επανεκκινηση στο ρουτερ,εννοεις να το σβησω και να το ξανανοιξω?οχι reset

πηρα τηλ.και αλλαξα τον κωδικο...παρ'ολα αυτα,παει να συνδεθει αλλα λεει connection failed,network not found

οταν λες επανεκκινηση στο ρουτερ,εννοεις να το σβησω και να το ξανανοιξω?οχι reset

βγάλε 10 λεπτά το ρουτερ απο το ρεύμα με τον διακόπτη στο ON. Να καθαρίσει καλά η cache μνήμη του. Και μετά δοκίμασε ξανά

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα. Μάλλον ο φίλος έχει μπερδέψει τον κωδικό της σύνδεσής του στο internet (του provider) με τον κωδικό του wifi. Τον κωδικό του wifi θα τον βρεις στην κάτω μεριά του router αν δεν τον έχεις σετάρει μόνος σου. Από το τηλέφωνο μάλλον αδύνατο να σου πούν τον κωδικό του wifi, εκτός αν έχεις καμιά on telecoms που είχαν πρόσβαση στο router σου νομίζω.

Καλημέρα. Μάλλον ο φίλος έχει μπερδέψει τον κωδικό της σύνδεσής του στο internet (του provider) με τον κωδικό του wifi. Τον κωδικό του wifi θα τον βρεις στην κάτω μεριά του router αν δεν τον έχεις σετάρει μόνος σου. Από το τηλέφωνο μάλλον αδύνατο να σου πούν τον κωδικό του wifi, εκτός αν έχεις καμιά on telecoms που είχαν πρόσβαση στο router σου νομίζω.
φιλε τον κωδικο του wifi μου τον ξαναλλαξαν απ'τη hol αλλα παλι δεν συνδεεται το 808...

2 android συσκευες που εχω συνδεθηκαν αμεσως :mad:

μηπως φταιει οτι ειναι wep και πρεπει να το αλλαξω?

φιλε τον κωδικο του wifi μου τον ξαναλλαξαν απ'τη hol αλλα παλι δεν συνδεεται το 808...

δοκίμασε αυτό http://betalabs.nokia.com/trials/wlan-software-update

Oneplus 5 - 128GB

καμια φορά κάποιες κάρτες δεν "γουστάρουν" κάποιους ρουτερ (ασυμβατότητα λέγεται) για κάποιες ρυθμίσεις.

Θα έλεγα να μην επιτρέπεις στην hol να σου αλλάζει τον κωδικό και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Βάλε δικό σου κωδικό και προς θεού μην αφήνεις το ανασφαλές WEP (που σπάει ντετερμηνιστικά) το οποίο έχει κλειδί τύπου 0F44AB44... (hex) το οποίο εύκολα πληκρτολογείς λάθος ειδικά σε κινητό (0 αντί Ο, Α ελληνικο αντί αγγλικό κτλ).

Βάλε wpa ή wpa2 με κάποιο κωδικό της προκοπής (πχ diafanakryna23) και με την ευκαιρία άλλαξε το SSID (όνομα δυκτύου) από netfaster blabla σε κάτι πιο αξιοπρεπές (MyNet) όπως και το κανάλι εκπομπής σε κάποιο λιγότερο κορεσμένο (πχ στο 3).

Η αλλαγή γίνεται ρυθμίζοντας τον router μέσα από το web interface του (συνδέεσαι μέσω ΙΕ με την ip του 192.168...... και το κωδικό που σου έχει από κάτω γραμμένω ή στο manual).

α) υπάρχουν ανταπτορες που σου μετατρέπουν την πρίζα από uk σε EU. πουλάνε όλα τα καταστηματα ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών και το ιντερνετ (πχ eshop)

β) κάθε microusb φορτιστής κάνει (πχ από άλλο andorid phone)

γ) το καλώδιο δεδομένων αμα το συνδέσεις σε θύρα usb ή φορτιστή usb θα σου φορτίσει το κινητό.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

καμια φορά κάποιες κάρτες δεν "γουστάρουν" κάποιους ρουτερ (ασυμβατότητα λέγεται) για κάποιες ρυθμίσεις.

Θα έλεγα να μην επιτρέπεις στην hol να σου αλλάζει τον κωδικό και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Βάλε δικό σου κωδικό και προς θεού μην αφήνεις το ανασφαλές WEP (που σπάει ντετερμηνιστικά) το οποίο έχει κλειδί τύπου 0F44AB44... (hex) το οποίο εύκολα πληκρτολογείς λάθος ειδικά σε κινητό (0 αντί Ο, Α ελληνικο αντί αγγλικό κτλ).

Βάλε wpa ή wpa2 με κάποιο κωδικό της προκοπής (πχ diafanakryna23) και με την ευκαιρία άλλαξε το SSID (όνομα δυκτύου) από netfaster blabla σε κάτι πιο αξιοπρεπές (MyNet) όπως και το κανάλι εκπομπής σε κάποιο λιγότερο κορεσμένο (πχ στο 3).

Η αλλαγή γίνεται ρυθμίζοντας τον router μέσα από το web interface του (συνδέεσαι μέσω ΙΕ με την ip του 192.168...... και το κωδικό που σου έχει από κάτω γραμμένω ή στο manual).

δυστυχως δεν δουλεψε...ακομα και ξεκλειδωτο το αφησα και παλι δεν συνδεθηκε

επισης,να πω οτι μπηκα με 3g.μου λεει να κανω update το store,κατεβαζω 4,5 mb,λεει wait,installation takes a few minutes αλλα η εγκατασταση δεν γινεται ΠΟΤΕ!!!(η μπαρα εγκαταστασης δεν προχωραει καθολου)

τι να πω,ολα στραβα πανε μεχρι στιγμης,παλι καλα που δουλευει η καμερα

[ATTACH]34204[/ATTACH]σπασμενες εφαρμογες δεν παιζουν στο συμπιαν?βγαζει μια ειδοποιηση για certificate

επισης,πως μπορω να εχω μια οθονη μονο με το wallpaper?στο ανδροιντ ειχα ενα launcher που εκρυβε το status bar και τα κουμπια απο κατω

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by stendor

Λοιπόν, όπως μας το έχεις περιγράψει , πολλά τα προβλήματα σου. Κάντου ένα hard reset (*#7370#) και πέρνα ξανά το firmware μέσω του Νοκια suite απο την αρχή γιατί κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

επισης,να πω οτι μπηκα με 3g.μου λεει να κανω update το store,κατεβαζω 4,5 mb,λεει wait,installation takes a few minutes αλλα η εγκατασταση δεν γινεται ΠΟΤΕ!!!(η μπαρα εγκαταστασης δεν προχωραει καθολου)

τελικα,εγκατασταθηκε το store αν και δεν προχωρησε ποτε η μπαρα εγκαταστασης!

σπασμενες εφαρμογες δεν παιζουν στο συμπιαν?βγαζει μια ειδοποιηση για certificate

επισης,πως μπορω να εχω μια οθονη μονο με το wallpaper?στο ανδροιντ ειχα ενα launcher που εκρυβε το status bar και τα κουμπια απο κατω

ξερει καποιος?