Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Cairo :p:D

Ανέκαθεν τα ΝΟΚΙΑ εδω ήταν απο 100-200€ φθηνότερα.

σιγά, στη γερμανία κι αλλού έχει 500€ :p θες να πεις ανέκαθεν στην ελλάδα ήταν απο 100-200€ ακριβότερα

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σιγά, στη γερμανία κι αλλού έχει 500€ :p θες να πεις ανέκαθεν στην ελλάδα ήταν απο 100-200€ ακριβότερα

Στην Γερμανία είναι 500 στα e-shops. Εγω μιλάω για κατάστημα του επίσημου εισαγωγεα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nα και το review απο gsm arena http://www.gsmarena.com/nokia_808_pureview-review-776.php

Ωραία, ολοκληρώθηκε η απογοήτευση με τα σπασίματα στο full hd video! :p

Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερα από την συγκεκριμένη συσκευή στο θέμα της κάμερας με τις θεωρίες της nokia.. :whistle:

Εγώ πάλι που γουστάρω το κινητό παραλίγο να πάθω ανακοπή. 689,99 το φέρνει ο Γερμανός! Τυχερός όποιος έχει τα λεφτά και το αγοράσει αμέσως, κορόιδο όποιος τρέξει και το αγοράσει τώρα ενώ δυσκολεύεται οικονομικά.. Σε κανά χρόνο το σκέφτομαι για την αγορά :/

Εγώ πάλι που γουστάρω το κινητό παραλίγο να πάθω ανακοπή. 689,99 το φέρνει ο Γερμανός! Τυχερός όποιος έχει τα λεφτά και το αγοράσει αμέσως, κορόιδο όποιος τρέξει και το αγοράσει τώρα ενώ δυσκολεύεται οικονομικά.. Σε κανά χρόνο το σκέφτομαι για την αγορά :/

Σε δύο μήνες από έξω που θα έχει 450. Και θα στέλνεις φιλάκια στο γερμανό.

H οθόνη δεν εχει μονο μειονέκτηματα όπως πολλοί διατείνονται

http://i45.tinypic.com/2lhyx.jpg

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

H οθόνη δεν εχει μονο μειονέκτηματα όπως πολλοί διατείνονται

http://i45.tinypic.com/2lhyx.jpg

Με εξαίρεση την χαμηλή ανάλυση, που στην τελική δε νομίζω να καθίσει κάποιος να διαβάσει τα απομνημονευματα του Παπαδιαμάντη, η οθόνη του αν κρίνω από Ε7 και Χ7 πρέπει να είναι εξαιρετική και το σημαντικότερο για μένα, ειδικά σε ένα φωτογραφικό κινητό, είναι η απόδοσή της κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Κακά τα ψέματα αν η οθόνη δε φαίνεται καθαρά δε μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία της προκοπής.

Nickolas

σωστός!τι να την κάνω την hd ανάλυση όταν δεν βλέπω τίποτε στον ήλιο. Μην ξεχνάμε ότι το τηλ πρέπει να είναι και εύχρηστο

Παιδια μην υπερβάλετε εκτός και αν θέλετε να πείσετε τον εαυτό σας.

Δεν είναι όλες οι HD οθόνες ακατάλληλες στον ήλιο.

Θα μπορούσε η Nokia να είχε βάλει έστω μια οθόνη σαν αυτές των Lumia.

Για μένα και σύμφωνα με αυτα που είδα ψάχνοντας όλα τα reviews, υπάρχουν θέματα.

Δεν είναι μόνο τα σπασιματα στο HD video, υπάρχουν αλλα βασικά πράγματα που πρέπει να γίνονται το ίδιο καλα με τις αντιστοιχες συσκευές που διαθέτουν οι άλλες πλατφόρμες.

Δεν μπορεί να θεωρεί καλυμενους τους χρήστες επειδη έβαλε την καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί σήμερα.

Τουλάχιστον τα βασικά όμως mail, live συγχρονισμός gmail, notifications σε social, browsing πρέπει να έχουν την ίδια υλοποίηση σε ποιότητα και ταχύτητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απιθανο εργαλειο το 808. Με 'γεια σε οσους το εχουν ηδη αλλα και σε οσους προκειται να το αγορασουν προσεχως.

Ο,τι πρεπει για τις εξορμησεις , τις διακοπες, τις εξοδους, τα παρτυ και γενικα για καθε ομορφη στιγμη.

Για μένα και σύμφωνα με αυτα που είδα ψάχνοντας όλα τα reviews, υπάρχουν θέματα.

Δεν είναι μόνο τα σπασιματα στο HD video, υπάρχουν αλλα βασικά πράγματα που πρέπει να γίνονται το ίδιο καλα με τις αντιστοιχες συσκευές που διαθέτουν οι άλλες πλατφόρμες.

Δεν μπορεί να θεωρεί καλυμενους τους χρήστες επειδη έβαλε την καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί σήμερα.

Τουλάχιστον τα βασικά όμως mail, live συγχρονισμός gmail, notifications σε social, browsing πρέπει να έχουν την ίδια υλοποίηση σε ποιότητα και ταχύτητα.

Για να κρατήσει την συμβατότητα με τις εφαρμογές έπρεπε να πάει σε 720p, δεν μπορούσε να πάει σε 480p που είναι τα Lumia άσε που στις 4 ίντσες θα ήταν pentile. Για να πάει σε 720p θα έπρεπε να ανεβάσει την διαγώνιο τουλάχιστον στις 4,5 ίντσες και πάλι σε pentile panel με την φωτεινότητα να πέφτει περίπου στο μισό κάτι που θα ήταν απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Θεωρώ ότι δεδομένων των περιορισμων που υπάρχουν για την ανάπτυξη του λειτουργικού αυτή η οθόνη ήταν ίσως η πιο καλή επιλογή. Εντάξει δεν μπορείς να καυχιεσαι ότι έχεις ppi που δεν το πιάνει το μάτι αλλά στην πράξη είναι μετά του Lumia 900 η καλύτερη υλοποίηση amoled panel.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αν τα έκανε όλα τέλεια δε θα υπήρχε λόγος κάποιος να αγοράσει άλλη συσκευή. Επειδή όμως καμιά συσκευή δεν είναι τέλεια επιλέγει ο καθένας αυτήν που είναι πιο κοντά στις ανάγκες του, αυτήν που τον καλύπτει περισσότερο. Ακόμη και σήμερα καλύπτομαι μία χαρά με το Ν8, και αυτή η συσκευή είναι μία βαρβάτη αναβάθμιση αυτού, άρα θα με υπέρ καλύψει..

Τα mail μου πάντως τα στέλνω μία χαρά. Για social υπάρχουν εφαρμογές πολύ καλές (όπως συνηθίζεται να λέτε οι του Android και του ios). Τα σπασίματα επίσης στο βίντεο πιθανολογώ ότι θα διορθωθούν με κάποιο update όπως έγινε στο Ν8.

Επειδή υποθέτω εννοούσες και εμένα. Δε νομίζω οτι υπερέβαλα κάπου, μίλησα για το συγκεκριμμένο κινητό και τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει κάποιος. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε μεγαλύτερο ποσοστό τα τραβάς σε εξωτερικούς χώρους και έχοντας δει CBD οθόνες και ειδικά του 701 που είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή σε απόδοση κάτω από τον ήλιο, υπέθεσα οτι κάπως έτσι θα είναι και το 808. Τώρα όσον αφορά τις HD οθόνες δεν είπε κανείς οτι είναι χειρότερες σε αυτόν τον τομέα, αλλά οτι και που δεν έχει HD οθόνη δε θα σκάσουμε κιόλας, καθώς όποιος πάρει αυτό το κινητό ούτε βιβλία θα διαβάζει, ούτε θα κοιτάει την οθόνη του κινητού στα 5 εκατοστά μήπως και του ξεφύγει κανα πίξελ :p

Τέλος προσωπικά ελάχιστα χρησιμοποιώ social δίκτυα και email, οπότε το κινητό με καλύπτει με το παραπάνω. Όχι βέβαια οτι το Symbian belle πάει πίσω σε αυτόν τον τομέα. Εννοείται βέβαια πως αν πρώτη μου προτεραιότητα ήταν το browsing και οι εφαρμογές θα πήγαινα σε Htc one x, ε και για το ωραίο design :)

Nickolas

Επειδή υποθέτω εννοούσες και εμένα. Δε νομίζω οτι υπερέβαλα κάπου, μίλησα για το συγκεκριμμένο κινητό και τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει κάποιος. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε μεγαλύτερο ποσοστό τα τραβάς σε εξωτερικούς χώρους και έχοντας δει CBD οθόνες και ειδικά του 701 που είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή σε απόδοση κάτω από τον ήλιο, υπέθεσα οτι κάπως έτσι θα είναι και το 808. Τώρα όσον αφορά τις HD οθόνες δεν είπε κανείς οτι είναι χειρότερες σε αυτόν τον τομέα, αλλά οτι και που δεν έχει HD οθόνη δε θα σκάσουμε κιόλας, καθώς όποιος πάρει αυτό το κινητό ούτε βιβλία θα διαβάζει, ούτε θα κοιτάει την οθόνη του κινητού στα 5 εκατοστά μήπως και του ξεφύγει κανα πίξελ :p

Τέλος προσωπικά ελάχιστα χρησιμοποιώ social δίκτυα και email, οπότε το κινητό με καλύπτει με το παραπάνω. Όχι βέβαια οτι το Symbian belle πάει πίσω σε αυτόν τον τομέα. Εννοείται βέβαια πως αν πρώτη μου προτεραιότητα ήταν το browsing και οι εφαρμογές θα πήγαινα σε Htc one x, ε και για το ωραίο design :)

Σίγουρα υπάρχουν υπάρχουν ομάδες χρηστών που ζητούν διαφορετικα πράγματα απο μια συσκευη.

Εγω θέλω καλη φωτογραφία αλλα παράλληλα θέλω να βρίσκομαι 24ωρες το 24ωρο με on line ενημερώσεις, γρηγορη πρόσβαση παντου κλπ.

Σίγουρα υπάρχουν υπάρχουν ομάδες χρηστών που ζητούν διαφορετικα πράγματα απο μια συσκευη.

Εγω θέλω καλη φωτογραφία αλλα παράλληλα θέλω να βρίσκομαι 24ωρες το 24ωρο με on line ενημερώσεις, γρηγορη πρόσβαση παντου κλπ.

και το 808 δεν μπορει να βρίσκεται 24ωρες το 24ωρο με on line ενημερώσεις, γρηγορη πρόσβαση παντου κλπ?

και το 808 δεν μπορει να βρίσκεται 24ωρες το 24ωρο με on line ενημερώσεις, γρηγορη πρόσβαση παντου κλπ?

Αυτο θα στο απαντήσω μόνο όταν το αγοράσω.:)

Και το Ε5-00 μου το κάνει αλλα σημασία έχει πως το κάνει και πόσες εφαρμογές πρέπει να τρέχουν για να έχω τις ενημερώσεις.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει belle για να ξέρω πόσο κοντα βρίσκεται στις σύγχρονες υλοποιησεις.

Και το Ε5-00 μου το κάνει αλλα σημασία έχει πως το κάνει και πόσες εφαρμογές πρέπει να τρέχουν για να έχω τις ενημερώσεις.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει belle για να ξέρω πόσο κοντα βρίσκεται στις σύγχρονες υλοποιησεις.

καλα,δοκιμασε πρώτα ενα απ τα υπάρχοντα κινητα με belle, και μετα πες

Άρα θα το αγοράσεις? Μας μπερδέυεις...

edit: http://www.gsmarena.com/nokia_808_pureview_gets_its_first_firmware_update-news-4433.php

Πρώτο update της συσκευής!

Edited by Moralas

:X ποσα λεει...?

καλα δεν ειχα δωσει και πολυ βαση στο 808 γιατι δεν απευθυνομαι σε αυτο το budget αφου και 450 να ειχε δεν νομιζω να εδινα τοσα ποτε για κινητο..

τωρα που βλεπω οτι ειναι παραλιγο 700 αμφιβαλω αν θα πουλησει οσο πιστευα...

οσο δημοφιλες ηταν και το ν8 παραδειγμα..

Με αυτή την αρχική τιμή, μόνο παραεισαγωγής και μετά από μήνες, να πέσει σε πιο λογικά επίπεδα, γιατί έτσι είναι απαράδεκτα τα πράγματα... ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Άρα θα το αγοράσεις? Μας μπερδέυεις...

edit: http://www.gsmarena.com/nokia_808_pureview_gets_its_first_firmware_update-news-4433.php

Πρώτο update της συσκευής!

Η γυναίκα μου θέλει νέο κινητό. Αν την πείσω θα το πάρει. :-)

βρε παιδιά τι γίνεται με αυτο το Ν8?στην διαφήμιση που είδα του γερμανού πριν από λίγο στην τν στο μαύρο ο φακός πίσω είναι μαύρος. Σε πολλά βίντεο στο νετ φαινόταν νικελ ο φακός στο μαύρο 808.γιατί συμβαίνει αυτο?για το μαύρο πήγαινα αλλά με τελείως μαυρίλα με βλέπω για το λευκό

βρε παιδιά τι γίνεται με αυτο το Ν8?στην διαφήμιση που είδα του γερμανού πριν από λίγο στην τν στο μαύρο ο φακός πίσω είναι μαύρος. Σε πολλά βίντεο στο νετ φαινόταν νικελ ο φακός στο μαύρο 808.γιατί συμβαίνει αυτο?για το μαύρο πήγαινα αλλά με τελείως μαυρίλα με βλέπω για το λευκό

Έχω βάλει μια φωτογραφία μερικα μηνύματα πριν.

Το μαύρο αν το δεις απο κοντα δείχνει πιο σοβαρο και ποιοτικο.