Mivas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Το βίντεο δεν είναι το καλύτερο βέβαια, αφού έχει και 4Κ τώρα και πολλά άλλα, όμως είναι ένα αξιόλογο Full HD, με ψηφιακή σταθεροποίηση και pureview zoom. Αν προσθέσεις την ποιότητα ήχου και τόσα άλλα που ανέφερα πιο πριν, έχεις ένα πολύ δυνατό πακέτο πολυμέσων στο σύνολο που δύσκολα ξεπερνιέται. Η ηχογράφηση ξεχωρίζει πραγματικά πάντως. Την έχω δοκιμάσει και σε live και είναι κορυφή! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Τα πράγματα έχουν πράγματι προχωρήσει αλλά σε αισθητήρες τίποτα νέο. Προσπαθούν να πάρουν περισσότερα με τον απαραίτητο OIS αλλά κυρίως με επεξεργασία. Εκεί έχουν ανέβει πολύ. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το σπάνιο πρωτότυπο τελικά πουλήθηκε στο ebay (μπας και το πήρε κανένα από το myphone?) και πριν το στείλει ο Zoran ανέβασε βιντεάκια με την συσκευή. http://n808.sitedemo.cf/vpg.html Από τα λίγα που βλέπω η Carla δεν πρέπει να διαφέρει τρομερά από την Belle και λογικά οι δυνατότητές της ενσωματώθηκαν στην Belle με τα FP1 και 2. Η έλλειψη μάλιστα του πλήκτρου αναζήτησης θυμίζει την αρχική Belle, όπως και την Refresh, πριν καν προστεθεί. Όπως και να έχει, αυτό το 808 είχε συλλεκτική αξία και όχι τόσο χρηστική, μιας και δεν ξεπερνούσε σε δυνατότητες τα υπόλοιπα 808, και κατά πάσα πιθανότητα κατέληξε σε κάποιον συλλέκτη. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Γεια σας ρε παλικαρια.Ειμαι σε σκεψεις για το 808 μιας και εχω δει μια αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/nokia/460863-nokia-808-pureview-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-250-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF/ .Ειμαι χρηστης του Ν8 εδω και 3 χρονια και θα ηθελα κατι πιο καλο σε καμερα.Για εφαρμογες και τετοια δεν εχω ασχοληθει αν και ξερω οτι δεν υπαρχει πλεον υποστηριξη (αν και θα ηθελα 2-3 εφαρμογες).Το μονο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το παλικαρι που το δινει.Υπαρχει η δυνατοτητα ελεγχου του πακετου πριν το παραλαβω απο τη μεταφορικη εταιρεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/nokia/460863-nokia-808-pureview-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-250-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF/ η περιγραφη που εχει βαλει ο τυπος στην αγγελια θυμιζει εντονα mivas...παιζει να'ναι κι ο ιδιος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Kαι εγω εψαχνα /ψαχνω 808 εχοντας και εγω το Ν8(για δευτερο).Αλλα δεν ξερω ποσα εκτος της καμερα μπορει να κανει πολυ καλυτερα το 808 και για 150 ευρω. Οκ κορυφαια καμερα(ειδικα την μερα,αλλα και την νυχτα αν το μαθεις το κινητο και εχεις και σταθερο χερι) το δοκίμασα μερικες μερες αλλα και παλι για πρώτο κινητό εγω τωρα δεν θα το επερνα.Οχι τοσο πολυ για το πληθος τον εφαρμαγων μιας και δεν με πολυνοιαζει αλλα για το παλιο hardware και software που κουβαλαει.Kαι αυτα τα μικρα spikes φενονται παντου+το interface του που δεν σε κανει να ασχοληθεις μαζι του.Δηλαδη να το παρω τωρα και να το κρατησω για ποσο?Αν το επερνα τωρα θα το ειχα αποκλειστικα για φωτοκινητο μαζι με ενα sportracker.Ο προηγουμενος χρηστης θα το εχει ξεζουμισει.Να το παρω σαν δευτερο ναι ακομη και για συλεκτικους σκοπους. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τι να πω βρε παιδια,ειμαι λιγο μπερδεμενος:wacko:.Απο τη μια ειναι το τελευταιο θηριο symbian και απο την αλλη σκεφτομαι οτι με λιγα παραπανω χρηματα παω σε καινουρια συσκευη μεν, αλλά android δε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τι να πω βρε παιδια,ειμαι λιγο μπερδεμενος:wacko:.Απο τη μια ειναι το τελευταιο θηριο symbian και απο την αλλη σκεφτομαι οτι με λιγα παραπανω χρηματα παω σε καινουρια συσκευη μεν, αλλά android δε.... Και εγώ είχα αυτό το δίλημμα. Παραλίγο θα το έκανα όταν το Mediamarkt έβγαλε 200€ το sony z1c. Οπότε να πας, αλλά την κάμερά του 808 θα κάνεις χρόνια να την ξαναδεις. Εννοείτε όλα όσα έχω προσωπικά δει (z1/2/3, samsung, iphone) και μελετήσει που και καλά έχουν καλές κάμερες απέχουν παρασάγγης από το 808. Ειδικά τα sony (z1c, z3,z3c) που ενδιαφέρθηκα και που τα βαθμολογούσαν υψηλά (20mp γαρ) γέλαγα όταν είδα δείγματα 1:1. Απλά άθλια με καμία λεπτομέρεια.. Πεταμένα mp και άρα mb. Γεμάτο artifacts, φακός με θαμπάδα στις γωνίες, και over sharpness να κρύψουν την μέτρια ποιότητα και άλλα γραφικά. Καθώς είμαι λάτρης της φωτογραφίας υπαναχώρησα στο 808 και βλέπουμε για το μέλλον. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το 808 έχει φαν και το 2015! Δεν είμαστε οι μόνοι τελικά! :D Εγώ πάντως το έχω γράψει κι αλλού, προτιμώ να δώσω 1020 και Ν950 παρά τα 808!!! Μόνο το μαύρο μου ξέφυγε βέβαια, αλλά δεν πειράζει παρηγοριέμαι και με τα άλλα δύο! :lol: Από τα μεταχειρισμένα βλέπω είναι από τα πιο οικονομικά στην αγγελία, το θέμα είναι να μην έχει θέμα hardware (η μητρική αν έχει θέμα πάει μετά). Το software λύνεται σε κάθε περίπτωση με φλασάρισμα. Από κει και ύστερα, καλό θα ήταν να το δεις από κοντά, διαφορετικά ρώτα για έλεγχο, να δεις ότι είναι εντάξει στις λειτουργίες του. Για εφαρμογές κλπ, πιστεύω λίγο πολύ ο καθένας έχει φυλάξει κάποιο αρχείο από εφαρμογές του καταστήματος Nokia πριν κλείσει (άτιμη Microsoft!), αλλά ό,τι υπάρχει εξτρα ευπρόσδεκτο φυσικά! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το 808 έχει φαν και το 2015! Δεν είμαστε οι μόνοι τελικά! :D Εγώ πάντως το έχω γράψει κι αλλού, προτιμώ να δώσω 1020 και Ν950 παρά τα 808!!! Μόνο το μαύρο μου ξέφυγε βέβαια, αλλά δεν πειράζει παρηγοριέμαι και με τα άλλα δύο! :lol: Από τα μεταχειρισμένα βλέπω είναι από τα πιο οικονομικά στην αγγελία, το θέμα είναι να μην έχει θέμα hardware (η μητρική αν έχει θέμα πάει μετά). Το software λύνεται σε κάθε περίπτωση με φλασάρισμα. Από κει και ύστερα, καλό θα ήταν να το δεις από κοντά, διαφορετικά ρώτα για έλεγχο, να δεις ότι είναι εντάξει στις λειτουργίες του. Για εφαρμογές κλπ, πιστεύω λίγο πολύ ο καθένας έχει φυλάξει κάποιο αρχείο από εφαρμογές του καταστήματος Nokia πριν κλείσει (άτιμη Microsoft!), αλλά ό,τι υπάρχει εξτρα ευπρόσδεκτο φυσικά! :) Ειμαι αρκετα κοντα στο να το τολμησω.Αν και εχω αρκετο καιρο το Ν8 και καθε λιγο λεω οτι θα ασχοληθω για να του περασω καμια εφαρμογη,ολο κατι συμβαίνει και δε βρίσκω χρονο(ασε που ειμαι και λιγο ασχετος και δε ξερω που να ψαξω για εφαρμογες:p).Το παραπονο μου ηταν οτι χωρις συνδεση ιντερνετ εκανε αρκετη ωρα για να με βρει το gps.Να φανταστω οτι το ιδιο ισχυει και για το 808?Ο λογος που σκεφτομαι την αγορα του ειναι πρωτα η φωτογραφικη.Ελπιζω μονο να μη το μετανοιωσω αν το παρω μιας και το δελεαρ για κινεζικο κινητο με android ειναι μεγαλο.Ελα ομως που μεγαλωσα με Νοκια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Περνα λιγο απο το τοπικ με τις φωτογραφιες ,θα δεις πολλα δειγματα και απο κινεζικα μεταξυ τους το MX4 και το nubia Z7. Aν εισαι ικανοποιημενος με το Ν8 τοτε θα εισαι και με το 808. Εγω απλα δεν θα επερνα το 808 για πρωτο κινητο σημερα.Το χρησιμοποιησα μια εβδομαδα και τα χρονακια του φενονται παντου ,απο τα κουμπια του μεχρι το γενικο Interface του(σε καμερα ,σε μηνύματα παντου) ,την χαμηλη αναλυση του το spikes που εχει ,να θες να μπεις λιγο internet και να κανεις ζουμ σε μια σελιδα παει χαθηκες.Gps εφαρμογες ελαχιστες και χωρις υποστηριξη,εχει και αλλα απλα δεν θελω να κατακρινω ενα κινητο 5ετιας που θα το ειχα για αλλον σκοπο σημερα. Και η ενσταση μου ειναι για το τι κανω εγω με την κυρια συσκευη,Αφου οπως λες εφαρμογες κλπ δεν χρειαζεσαι και ενδιαφερεσαι για καλη καμερα τοτε εισαι οκ.Aπλα εχε υποψη σου οτι παίρνεις μεταχειρισμενο κινητο χωρις εγγυηση με αρκετα χρονακια πανω.Γιατι δεν κοιτας κατι πιο σύγχρονο αφου θες και νοκια οπως το 1020.Ειναι πολύ κοντά σε imaging δυνατότητες και μιας και θα το παρεις μεταχειρισμενο τουλαχιστον λογικα θα εχεις εγγυηση και λιγοτερο ξεζουμισμα απο τον προηγουμενο χρηστη. Edited June 15, 2015 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ειμαι αρκετα κοντα στο να το τολμησω.Αν και εχω αρκετο καιρο το Ν8 και καθε λιγο λεω οτι θα ασχοληθω για να του περασω καμια εφαρμογη,ολο κατι συμβαίνει και δε βρίσκω χρονο(ασε που ειμαι και λιγο ασχετος και δε ξερω που να ψαξω για εφαρμογες:p).Το παραπονο μου ηταν οτι χωρις συνδεση ιντερνετ εκανε αρκετη ωρα για να με βρει το gps.Να φανταστω οτι το ιδιο ισχυει και για το 808?Ο λογος που σκεφτομαι την αγορα του ειναι πρωτα η φωτογραφικη.Ελπιζω μονο να μη το μετανοιωσω αν το παρω μιας και το δελεαρ για κινεζικο κινητο με android ειναι μεγαλο.Ελα ομως που μεγαλωσα με Νοκια;) Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Πριν λίγους μήνες είχα το ίδιο δίλημμα (κάτοχος Ν8 για κοντά 3 χρόνια) και τελικά το τόλμησα χωρίς να το έχω μετανιώσει καθόλου. Όμως ποτέ δεν ήμουν τύπος που θα χαζεύει με τις ώρες στο ίντερνετ από το τηλέφωνο, γιαυτό και το έχω σαν κύρια συσκευή. Οι βασικές εφαρμογές που θέλω δουλεύουν, με εξαίρεση το skype. Whatsapp έχω και συνεχίζει να ανανεώνεται κανονικά, αν σε ενδιαφέρουν clients για κάνα fb, twitter, foursquare κτλ υπάρχουν, ομοίως dropbox (με 2-3 επιλογές μάλιστα), googledrive, skydrive κτλ ενώ και οι χάρτες ανανεώθηκαν πρόσφατα. Για την χρήση που κάνω εγώ δηλαδή, με καλύπτει πλήρως. Το browsing με opera (mini/mobile) είναι απείρως καλύτερο από ότι με τον default browser που σου σπάει τα νεύρα να δεις μια σελίδα αλλά και πάλι δεν υστερεί σε σχέση με ένα καινούργιο τηλέφωνο. Για κάνα forum, live score, ενημέρωση από 2-3 sites μέχρι και web banking, την δουλειά του την κάνει πάντως και (φυσικά) καλύτερα από το Ν8. Γενικά στα περισσότερα sites που έχουν mobile έκδοση δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν θες σελίδες με πολλά flash όμως, θα έχεις. Δες τη χρήση κάνεις, βάλτα κάτω και αποφάσισε. Εμένα αυτή την στιγμή android/wp/ios δεν με καλύπτουν. πχ δεν έχω βρει άλλο κινητό με FM transmitter, που με έχει βολέψει απίστευτα και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ειμαι αρκετα κοντα στο να το τολμησω.Αν και εχω αρκετο καιρο το Ν8 και καθε λιγο λεω οτι θα ασχοληθω για να του περασω καμια εφαρμογη,ολο κατι συμβαίνει και δε βρίσκω χρονο(ασε που ειμαι και λιγο ασχετος και δε ξερω που να ψαξω για εφαρμογες:p).Το παραπονο μου ηταν οτι χωρις συνδεση ιντερνετ εκανε αρκετη ωρα για να με βρει το gps.Να φανταστω οτι το ιδιο ισχυει και για το 808?Ο λογος που σκεφτομαι την αγορα του ειναι πρωτα η φωτογραφικη.Ελπιζω μονο να μη το μετανοιωσω αν το παρω μιας και το δελεαρ για κινεζικο κινητο με android ειναι μεγαλο.Ελα ομως που μεγαλωσα με Νοκια;) Εμείς εδώ λίγο πολύ πιστεύω θα σου λέγαμε να το τολμήσεις, μιας και προέρχεσαι από Ν8 και θα μπορείς να το έχεις σαν κύρια συσκευή. Αυτή είναι και η άποψή μου. Το 1020 το έχω κυρίως για το Office και όταν χρειαστώ σπάνια το Skype. Όλα τα άλλα τα κάνω με το 808... Μετά αν σκέφτεσαι για κινέζο, η κάμερα του Meizu MX4 είναι στο στυλ του 808 και στα δικά μου γούστα γενικά, αν και δεν φτάνει φυσικά την ποιότητα του 808 σε καμία περίπτωση. Πάντως αν δεν ήταν τεράστια η συσκευή ίσως και να την προτιμούσα σαν συσκευή - υπολογιστή έναντι του 1020. Σε κάθε περίπτωση εσύ αποφασίζεις. Προσωπικά, σε αντίστοιχη περίπτωση θα ξανάπαιρνα Nokia και 808! ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) Πάντως μιας και μπήκα στην διαδικασία του ψαξίματος των αγγελιών, (για μένα ένα Jolla έψαχνα αλλά τζίφος), είδα ότι και το 808 έχει αραιώσει πολύ στην Ελλάδα. Σε ebay έχει αρκετά ακόμη, αλλά τα πιο οικονομικα δύσκολα θα κατέβουν κάτω από 200 ευρώ (για Ευρωπη τουλάχιστον)... Είχα ρωτήσει και σε μια Nokia έτσι από περιέργεια καθώς κοιτούσα τα τελευταία Lumia, για το 808 και μου είπε κι εκείνος δεν υπάρχει πουθενά, και αν το έχει κάποιος πολύ δύσκολα να το δώσει... Αρχίζει να γίνεται συλλεκτικό πλέον! Αθάνατη Nokia! :D Edited June 25, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ειμαι σε δίλλημα βρε παιδια.Εχω βρει 2 808 τα οποια μεν εχουν κατι σημαδια επειδη οι χρηστες δεν τα εχουν σε καποια θηκη.Το ενα ειναι στα 180€ και το αλλο στα 150€.Μου φαινεται οτι ή τωρα ή ποτε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ειμαι σε δίλλημα βρε παιδια.Εχω βρει 2 808 τα οποια μεν εχουν κατι σημαδια επειδη οι χρηστες δεν τα εχουν σε καποια θηκη.Το ενα ειναι στα 180€ και το αλλο στα 150€.Μου φαινεται οτι ή τωρα ή ποτε...:p Μετά από τόσες μέρες νόμισα ότι είχες πάρει ένα που έλεγες! Βρήκες κι άλλο τώρα; Κοίτα από παζάρια κλπ δεν ξέρω πόσο μπορείς να τα κατεβάσεις, μετά βλέπεις κατάσταση, παρελκόμενα κλπ (καλά εγγύηση χλωμό το βλέπω!), αλλά το σημαντικότερο να είναι άψογα λειτουργικά και να μην έχουν IMEI 5050. Αφού ξεκαθαρίσεις με τα IMEI και όλα τα άλλα, βλέπεις τα υπερ και τα κατά και αποφασίζεις. Από φλασαρίσματα κλπ εδώ είμαστε να βοηθήσουμε, αν και θα σου πρότεινα την PureSlim 3 που είναι η πιο ελαφριά και γρήγορη... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Μετά από τόσες μέρες νόμισα ότι είχες πάρει ένα που έλεγες! Βρήκες κι άλλο τώρα; Κοίτα από παζάρια κλπ δεν ξέρω πόσο μπορείς να τα κατεβάσεις, μετά βλέπεις κατάσταση, παρελκόμενα κλπ (καλά εγγύηση χλωμό το βλέπω!), αλλά το σημαντικότερο να είναι άψογα λειτουργικά και να μην έχουν IMEI 5050. Αφού ξεκαθαρίσεις με τα IMEI και όλα τα άλλα, βλέπεις τα υπερ και τα κατά και αποφασίζεις. Από φλασαρίσματα κλπ εδώ είμαστε να βοηθήσουμε, αν και θα σου πρότεινα την PureSlim 3 που είναι η πιο ελαφριά και γρήγορη... Δυστυχως φιλε Mivas το εχασα αυτο που σας ελεγα οτι ηθελα να παρω κι ετσι αρχισα παλι το ψαξιμο:) Το ενα μου φαινεται οτι εχει ΙΜΕΙ 5050, οποτε το απορριπτω.Το αλλο ειναι κομπλε αλλά το παλικαρι δε το κατεβαζει με τη καμια κατω απο 170€.Λιγα σημαδακια τα εχει.Υπαρχει περιπτωση να βρω τα καλυματα και να τα αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ωχ, κατάλαβα... Το άλλο τι IMEI έχει; Τα πιο πολλά είναι 5051 και τα τελευταία μόνο 5052. Το διάσημο 3G bug είχαν μόνο κάποια 5050, οπότε μόνο στα νεότερα IMEI την γλιτώνεις. Εχει πολλές φθορές; Αν είναι πολύ χάλια, με ραγίσματα, κλπ, άστο... Τα καλύμματα πριν αρκετό καιρό τα είχα βρει γύρω στο 40άρι... Τώρα δεν έχω ψάξει η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύω να έχουν πέσει. Ένας ακόμη από εδώ έψαχνε για κόκκινο, αλλά είναι αρκετά σπάνιο δυστυχώς, οπότε σε λευκό ή μαύρο όλο και κάτι θα υπάρχει. Με έβαλες κι εμένα στην πρίζα τώρα, από την αρχή ήθελα μαύρο, αλλά το skroutz είχε μόνο λευκά τότε (που να δωσω ~700 ευρώ μόνο για το χρώμα τότε!), οπότε το πήρα λευκό. Μου άρεσε πολύ πάντως σε λευκό. Παρόλα αυτά, μου έχει μείνει λίγο απωθημένο το μαύρο, οπότε θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για κάλυμμα! :D Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 και εγώ 5050 έχω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μην το αποκλίσεις μόνο για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Μιας και λέγαμε για κελύφη, βρήκα τελικά και στα 3 χρωματάκια! :) http://www.amazon.com/Generic-Replacement-Housing-Accessories-Pureview/dp/B00R2M8D6M/ref=sr_1_10?s=wireless&ie=UTF8&qid=1435172391&sr=1-10&keywords=nokia+808 http://www.amazon.com/Generic-Replacement-Housing-Accessories-Pureview/dp/B00R181FDU/ref=sr_1_cc_3?s=aps&ie=UTF8&qid=1435172274&sr=1-3-catcorr&keywords=nokia+808 http://www.amazon.com/Generic-Replacement-Housing-Accessories-Pureview/dp/B00R17H5HG/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1435172391&sr=1-3&keywords=nokia+808 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά έχω να πω ότι αν είναι πολύ χάλια τα μεταχειρισμένα που βρίσκετε γενικά, για 150 ευρώ και άνω, δεν αξίζει να πάρετε καινούργιο κέλυφος, κατά την γνώμη μου. Αν είναι τίποτα ψιλά ίχνη και γενικά "τρώγεται" η κατάσταση δεν χρειάζεται καν καινούργιο κέλυφος. Εγώ πάντως το ψιλοψήνω για κέλυφος ή έστω καπάκι μπαταρίας άλλου χρώματος, αλλά περισσότερο για μια ανανέωση της συσκευής παρά για πραγματική ανάγκη. Αν το πουλούσα θα το έδινα για καινούργιο πραγματικά! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ωχ, κατάλαβα... Το άλλο τι IMEI έχει; Τα πιο πολλά είναι 5051 και τα τελευταία μόνο 5052. Το διάσημο 3G bug είχαν μόνο κάποια 5050, οπότε μόνο στα νεότερα IMEI την γλιτώνεις. Εχει πολλές φθορές; Αν είναι πολύ χάλια, με ραγίσματα, κλπ, άστο... Τα καλύμματα πριν αρκετό καιρό τα είχα βρει γύρω στο 40άρι... Τώρα δεν έχω ψάξει η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύω να έχουν πέσει. Ένας ακόμη από εδώ έψαχνε για κόκκινο, αλλά είναι αρκετά σπάνιο δυστυχώς, οπότε σε λευκό ή μαύρο όλο και κάτι θα υπάρχει. Με έβαλες κι εμένα στην πρίζα τώρα, από την αρχή ήθελα μαύρο, αλλά το skroutz είχε μόνο λευκά τότε (που να δωσω ~700 ευρώ μόνο για το χρώμα τότε!), οπότε το πήρα λευκό. Μου άρεσε πολύ πάντως σε λευκό. Παρόλα αυτά, μου έχει μείνει λίγο απωθημένο το μαύρο, οπότε θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για κάλυμμα! :D Φιλε Mivas δεν θα ελεγα οτι ειναι χαλια.Ειναι ασπρο και εχει λιγες γρατζουνιες στα πλαγια.Το ΙΜΕΙ ειναι 5051.Απλα σκεφτομουν αν μπορουσα να βρω ολα τα καλυματα για να γινει σα καινουριο:p Δε θελω ομως να ξεφυγω και σε κοστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 οδηγίες για αλλαγή καλύματος: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20753_808_PureView_red_to_white_and_.php πολλά μου φαίνονται πάντως τα 50$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 πολλά μου φαίνονται πάντως τα 50$ Παλιά είχε επιλογές και κάποιοι τα είχαν ρίξει αρκετά, αλλά τώρα που αραίωσαν τα έβαλαν στην αρχική τους τιμή, στα 45 περίπου ευρώ... ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε Mivas δεν θα ελεγα οτι ειναι χαλια.Ειναι ασπρο και εχει λιγες γρατζουνιες στα πλαγια.Το ΙΜΕΙ ειναι 5051.Απλα σκεφτομουν αν μπορουσα να βρω ολα τα καλυματα για να γινει σα καινουριο:p Δε θελω ομως να ξεφυγω και σε κοστος... Κοίτα, αν τρώγεται όπως έγραψα, αστο έτσι. Αν θέλεις καινούργιο, ψάξε για κανένα από τα τελευταία stock από Ιταλία κλπ. Πάλι στην ίδια τιμή θα καταλήξεις 200-250, οπότε πάρε καινούργιο καλύτερα σ' αυτή την περίπτωση... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 200-250 για μεταχειρισμένο δεν είναι πολλά; Χτες που κοιτούσα λίγο ebay βρήκα δύο καινούργια, ένα κόκκινο και ένα μαύρο σε αρκετά χαμηλή τιμή http://www.ebay.co.uk/itm/Nokia-808-PureView-16-GB-RED-Please-Read-Description-Smartphone-Unlocked-/221801882963?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item33a46c2553 http://www.ebay.co.uk/itm/Nokia-808-PureView-16-GB-Black-please-Read-Description-Smartphone-/221797931223?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item33a42fd8d7 το κόκκινο είναι μάλιστα πιο φτηνό. Βέβαια λέει ότι είναι από αμερική και αν και είναι sim free, βγάζει το λογότυπο της TelCel στην αρχή. Λογικά με ένα φλασάρισμα θα γίνεται το debrand... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αυτό λέω κι εγώ. Στα 200-250 μπορείς να βρεις κάποια τελευταία καινούργια. Διαφορετικά μεταχειρισμένο κάτω από 200 είναι καλά, απλώς να μην έχει πολλές φθορές. Για καινούργια πάντως, από Αμερική, μπαίνουν μέσα έξοδα εισαγωγής που είναι πολλά, υψηλό κόστος μεταφορικών συνήθως και φυσικά αν και καινούργιο, δεν ισχύει η εγγύηση στην Ευρώπη. Οπότε την πάτησες... Καλύτερα από Ευρώπη, εκτός κι αν ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα για τα αμερικάνικα, όπως IMEI, κλείδωμα, ακριβές τελικό κόστος κλπ... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts