Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικη η symbi_ωση με το Nokia 808 μεχρι τωρα. Και η PureSlim του lagoskon αψογη.

Ωστόσο εχω κα΄να δυο αποριες, οποιος εχει ορεξη ας απαντησει. Καταλαβαινω οτι οι χρηστες ειναι λιγοι πλεον και μαλλον οτι ειχανε να συζητησουνε το κανανε στην ωρα τους...2-3 χρονια πριν δηλαδη. Τελος παντων, εγω ρωταω και βλεπουμε...

A) Εχω εγκαταστησει μερικες εφαρμογες και παρατηρησα οτι (μαλλον) ολες ειναι "signed". Αντιθετως εκεινες που δεν εγκαθιστανται και βγαζουνε μηνυμα "cerificate error", παρατηρησα οτι (μαλλον) ολες ειναι "unsigned". Τι κανουμε για αυτο? Καπου διαβασα για "hacking" της συσκευης και μετα κατι κανεις με το RomPatcher, το οποιο το εχει προεγκατεστημενο η PureSlim. Αρα, να υποθεσω οτι ειναι ηδη "hacked" η συσκευη? Αν ναι, τι επιπλεον χρειαζεται να κανουμε μεσα απο το μενου του? Δοκιμασα ηδη το "open4all" καθως και να ενεργοποιησω ολα τα "hacks" μεσα απο το μενου του (apply all patches) αλλα παλι δεν μπορεσα να εγκαταστησω οτι ειναι "unsigned".

B) Απευθυνομαι κυριως σε χρηστες Android που γνωριζουν τις εφαρμογες που θα παραθεσω. Θα σημειωσω μερικες απο αυτες που μου "λειπουν", μετα την μεταβαση σε Symbian και θα ηθελα τις προτασεις σας για αντιστοιχες ή παρομοιες σε Symbian.

1) Log Extender (βρηκα το ομωνυμο, αλλα ειναι λιγο σπαστικο καθως ειναι τιγκα στη διαφημιση) γενικα ψαχνω κατι αντιστοιχο

2) Greek Names (ειναι εορτολογιο, με βολευε πολυ το συγκεκριμενο)

3) Shazam ή καποιο παρεμφερες

4) Stats Free ( στατιστικα κλησεων, sms, κινησης δεδομενων, κτλ)

5) Airdroid (μεταφορα δεδομενων μεταξυ συσκευης και PC μεσω WiFi)

6) Λεξικα Αγγλικης-Γαλλικης-Ιταλικης (οχι απαραιτητα μεταφραστες σε Greek, και απλα ερμηνευτικα λεξικα αρκουν)

Τωρα, αν καποιος σκεφτεται και γενικα καποιο αλλο "must have application" που θα "επρεπε" να βρισκεται στο τηλεφωνο, ας δωσει tip.

Ευχαριστω εκ των προτερων οσους μπουνε στον κοπο να κανουν αναδρομη στο παρελθον...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

A) Εχω εγκαταστησει μερικες εφαρμογες και παρατηρησα οτι (μαλλον) ολες ειναι "signed". Αντιθετως εκεινες που δεν εγκαθιστανται και βγαζουνε μηνυμα "cerificate error", παρατηρησα οτι (μαλλον) ολες ειναι "unsigned". Τι κανουμε για αυτο? Καπου διαβασα για "hacking" της συσκευης και μετα κατι κανεις με το RomPatcher, το οποιο το εχει προεγκατεστημενο η PureSlim. Αρα, να υποθεσω οτι ειναι ηδη "hacked" η συσκευη? Αν ναι, τι επιπλεον χρειαζεται να κανουμε μεσα απο το μενου του? Δοκιμασα ηδη το "open4all" καθως και να ενεργοποιησω ολα τα "hacks" μεσα απο το μενου του (apply all patches) αλλα παλι δεν μπορεσα να εγκαταστησω οτι ειναι "unsigned".

Αρχικά θεωρώ δεδομένο ότι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για εγκατάσταση unsigned εφαρμογών. Δεύτερον, ψάξε για το Installserver_belle_refresh_fp1_fp2.zip που περιέχει 2 αρχεία μέσα, το Installserver_belle_refresh.rmp που το βάζεις μέσα στη c στο φάκελο του rompatcher και το ynstallserver.exe που το βάζεις-αντικαθιστάς αν υπάρχει στο c/sys/bin. Μετά κάνεις επανεκκίνηση και ενεργοποιείς το νέο patch στο rompatcher, μαζί με όλα τα άλλα που έχεις διαβάσει ότι χρειάζεται. Όλα αυτά τα κάνεις με το x-plore στο οποίο έχεις ενεργοποιήσει στις επιλογές του να φαίνονται κρυφοί φάκελοι, συστήματος κτλ και είναι δωρεάν πλέον.

1) Log Extender (βρηκα το ομωνυμο, αλλα ειναι λιγο σπαστικο καθως ειναι τιγκα στη διαφημιση) γενικα ψαχνω κατι αντιστοιχο

2) Greek Names (ειναι εορτολογιο, με βολευε πολυ το συγκεκριμενο)

3) Shazam ή καποιο παρεμφερες

4) Stats Free ( στατιστικα κλησεων, sms, κινησης δεδομενων, κτλ)

5) Airdroid (μεταφορα δεδομενων μεταξυ συσκευης και PC μεσω WiFi)

6) Λεξικα Αγγλικης-Γαλλικης-Ιταλικης (οχι απαραιτητα μεταφραστες σε Greek, και απλα ερμηνευτικα λεξικα αρκουν)

2) ψάξε για το εορτολόγιο και πως γίνεται να στα δείχνει στην αρχική οθόνη με το ενσωματωμένο widget ή με το comingNext_129587.wgz που χρησιμοποιούσα εγώ.

3) υπάρχει το shazam και είναι τζάμπα για πάντα χωρίς διαφημίσεις.

4) Δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο στο symbian. Τα ενσωματωμένα του εργαλεία θα σε καλύψουν πλήρως.

5) Ψάξε την τελευταία έκδοση του myExplorer.

Τωρα, αν καποιος σκεφτεται και γενικα καποιο αλλο "must have application" που θα "επρεπε" να βρισκεται στο τηλεφωνο, ας δωσει tip.

Ευχαριστω εκ των προτερων οσους μπουνε στον κοπο να κανουν αναδρομη στο παρελθον...

must have είναι: Belle Extra Buttons (θα με θυμηθείς), opera, camera pro, whatsapp - closewhatsapp, cutebox-dropian (dropbox clients), UCount (πολύ καλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων), Picsel smart office - quickoffice-pro, Anna Screensaver v1.2 Symbian Belle Signed - nokia sleeping screen (αν είσαι fan των locksreens), SymbRecorder V5.20 (εγραφή κλήσεων χωρίς beep), SPB Time v3.50 (χρονόμετρο κτλ), AppList (το store πλέον), CutePhone (αν θέλεις touch gestures πχ για να κάνεις κλήση συγκεκριμένου προσώπου ή για οτιδήποτε άλλο), joikupremium (κάνε wifi hotspot το 808), Magic Menu (επαναφέρει τους λατρεμένους φακέλους στο χυμαδιό του μενού), SnakeSoft EasyRotate (επιλέγεις που να στρίβει η οθόνη και που όχι), κάποια youtube clients (δε ξέρω ποιά δουλέυουν ακόμα), κάποια widgets όπως Auto-Rotation Lock Widget , commslauncherwidget, weatherclock, tiny battery και άλλα.

Εδώ η τελευταία μου αρχική οθόνη στο 808 (πόσο μου λείπει :cry:)

23961181473_ef15694404_o.jpgScr_4 by

Edited by Moralas

Πρέπει να ενεργοποιήσεις στο Rompatcher το patch "Installserver RP+ v1.7" και να το βάλεις στο σκέτο Auto

Xiaomi Mi 9T 128GB

Ευχαριστω για την αμεσοτητα.

Προσπαθω εδω και λιγη ωρα, με τις οδηγιες σου, βρηκα το ynstallserver, το κατεβασα (ηταν .sis αρχειο) το εγκατεστησα και πλεον εμφανιστηκε σαν ynstallserver.exe.zip στον φακελο C: Προσπαθησα (με τον x-plore) να το μεραφερω-αντιγραψω στο C:sys/bin, αλλα δεν βλεπω υποφακελο bin, δηλαδη υπαρχει μονο C:sys. Προσπαθησα να το εγκαταστησω εκει αλλα δεν το δεχεται (σκεφτηκα μηπως αν το επελεγα, ανοιγε καποια επιλογη για υποφακελο, αλλα δεν...) Το κακο ειναι οτι κοιτωντας στο μενου του RomPatcher, ενω μεχρι προτινος (της εγκαταστασης του ynstallserver.exe) ειχε μια πληθωρρα επιλογων "hack?" (πως να τα πω, δε ξερω κιολας) πλεον εχει μονο δυο επιλογες στο RomPatcher, την επιλογη ενεργοποιησης "Install Server 1.7RP και "Runinstallserver.exe from C sys bin".

Κοινως...χαθηκαν οι υπολοιπες επιλογες απο το μενου του RomPatcher, αλλα παρατηρησα οτι μεσω x-plore στον φακελο "patches" υπαρχουν εκει οι επιλογες που των patch...που εχουνε χαθει βεβαια μεσα απο το μενου της εφαρμογης RomPatcher.

...τα ψιλοεκανα μπαχαλο? :wacko:

ΥΓ. εν τω μεταξυ "πατωντας" πανω στο αρχειο ynstallserver.exe.zip που εμφανιζεται με τον x-plore στον C:...ανοιγει...και εμφανιζει τον περιζητητο υποφακελο "sys/bin"...ανοιγοντας δε αυτον, υπαρχει μεσα το ynstallserver.exe (σαν exe αρχειο, ξεζιπαρισμενο). Δοκιμαζοντας δε να εγκαταστησω καποια unsigned εφαρμογη...περασαμε σε αλλο μηνυμα σφαλματος...δεν εμφανιζει "certifcate error"....αλλα "file corrupt".....(εχω καταμπερδευτει)

ΥΓ2. lagoskon, το εκανα κι αυτο...αλλα...δεν...

Edited by 1600

Είναι κρυφός φάκελος συστήματος, αν δεν ενεργοποιήσεις να τα βλέπεις με τον x-plore πως θα τα δεις?

εννοειται πως ενεργοποιησα αυτες τις επιλογες στον x-plore "show hidden files, show system files/folders, show ROM drives, RAM drives"

παρεμπιπτοντως, σε καθε εφαρμογη πλεον "unsigned/signed" παιρνω μηνυμα "file corrupted"

μαλλον κατι δεν πηγε καλα...

Edited by 1600

Δε χρειαζόταν εγκατάσταση κάποιου sis, απλά αντικατάσταση από ότι σου είπα. Είχες ενεργοποιήσει τα patch που ανοίγουν το copy/paste στην c στο rompatcher? open4all και ένα άλλο, δε τα θυμάμαι όλα γιατί έχω 1 χρόνο να κάνω τη διαδικασία.

Βασικα, δεν ενεργοποιησα τιποτε, πριν να γραψω εδω. Προφανως και δεν γνωριζα αυτο που περιγραφεις.

Εγω εκανα μια ερωτηση απλη. "Γιατι δεν εγκαθιστανται unsigned εφαρμογες?"

Και ακολουθως προσπαθησα να κανω οτι μου ειπες, αλλα ισως μετα απο ενα χρονο αποχης, να μην τα θυμασαι κι εσυ ολα. Κατανοητο.

Ευχαριστω για την προσπαθεια σου, αλλα πραγματικα αυτη την στιγμη εχω προβλημα με το τηλεφωνο, μετα απο ολα αυτα, και πρεπει να το λυσω. Να ΄σαι καλα παντως

Ευχαριστω για την αμεσοτητα.

Προσπαθω εδω και λιγη ωρα, με τις οδηγιες σου, βρηκα το ynstallserver, το κατεβασα (ηταν .sis αρχειο) το εγκατεστησα και πλεον εμφανιστηκε σαν ynstallserver.exe.zip στον φακελο C: Προσπαθησα (με τον x-plore) να το μεραφερω-αντιγραψω στο C:sys/bin, αλλα δεν βλεπω υποφακελο bin, δηλαδη υπαρχει μονο C:sys. Προσπαθησα να το εγκαταστησω εκει αλλα δεν το δεχεται (σκεφτηκα μηπως αν το επελεγα, ανοιγε καποια επιλογη για υποφακελο, αλλα δεν...) Το κακο ειναι οτι κοιτωντας στο μενου του RomPatcher, ενω μεχρι προτινος (της εγκαταστασης του ynstallserver.exe) ειχε μια πληθωρρα επιλογων "hack?" (πως να τα πω, δε ξερω κιολας) πλεον εχει μονο δυο επιλογες στο RomPatcher, την επιλογη ενεργοποιησης "Install Server 1.7RP και "Runinstallserver.exe from C sys bin".

Κοινως...χαθηκαν οι υπολοιπες επιλογες απο το μενου του RomPatcher, αλλα παρατηρησα οτι μεσω x-plore στον φακελο "patches" υπαρχουν εκει οι επιλογες που των patch...που εχουνε χαθει βεβαια μεσα απο το μενου της εφαρμογης RomPatcher.

...τα ψιλοεκανα μπαχαλο? :wacko:

ΥΓ. εν τω μεταξυ "πατωντας" πανω στο αρχειο ynstallserver.exe.zip που εμφανιζεται με τον x-plore στον C:...ανοιγει...και εμφανιζει τον περιζητητο υποφακελο "sys/bin"...ανοιγοντας δε αυτον, υπαρχει μεσα το ynstallserver.exe (σαν exe αρχειο, ξεζιπαρισμενο). Δοκιμαζοντας δε να εγκαταστησω καποια unsigned εφαρμογη...περασαμε σε αλλο μηνυμα σφαλματος...δεν εμφανιζει "certifcate error"....αλλα "file corrupt".....(εχω καταμπερδευτει)

ΥΓ2. lagoskon, το εκανα κι αυτο...αλλα...δεν...

κάτι (πολύ) λάθος έκανες.

Για να εγκαταστήσεις ανυπόγραφες εφαρμογές με την rom του lagoskon το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον rompatcher και να ενεργοποιήσεις τα patches που σου είπαν. Η rom είναι έτοιμη

http://i.imgbox.com/DbTddoxs.jpg

δοκίμασε να ξεκάνεις ότι έκανες και το χάλασες, με την αντίστροφη σειρά που τα έκανες.

Μα φιλε μου, απλως ακολουθησα τις οδηγιες του Moralas.

Νομιζω πως στο αρχικο μου ποστ, ημουνα σαφης. Αναρωτιομουν τι? πρεπει να κανω.....τελος παντων...

Στη φωτογραφια που παραθετεις, υπαρχουν τεσσερα (4) patches "πρασινισμενα", ενεργοποιημενα. Υποθετω αυτα ειναι τα επιμαχα που πρεπει να ενεργοποιησω για να εγκαθιστω unsigned. Αν ναι, εχω να πω οτι κακως παιδευομαι τοσην ωρα και τελικα παω -μαλλον- για refurbish. Αν εξαρχης εβλεπα αυτην την απαντηση, μαλλον τωρα θα ημουν ετοιμος. Αργησες ομως λιγο να απαντησεις και προλαβα κι ακολουθησα πιο πολυπλοκο δρομο, που τελικα μου δημιουργησε και προβληματα. Θα το φλασαρω αυριο και θα δοκιμασω μετα οτι δειχνει η φωτογραφια σου.

ΥΓ. εν τω μεταξυ, οπως αρχικα εγραψα, σε καποιες απο τις προσπαθειες που εκανα μονος μου μεχρι και το απογευμα, ειχα ενεργοποιησει ολα τα patches, μεσα απο τον RomPatcher αλλα και παλι δεν ειχα καταφερει κατι, αφου οπως καταλαβα χρειαζεται restart η συσκευη μολις τα ενεργοποιησεις και δεν δεχεται τις αλλαγες κατευθειαν.

Μα φιλε μου, απλως ακολουθησα τις οδηγιες του Moralas.

Νομιζω πως στο αρχικο μου ποστ, ημουνα σαφης. Αναρωτιομουν τι? πρεπει να κανω.....τελος παντων...

Επ! Δεν είπα πουθενά να κάνεις κάποια εγκατάσταση sis!

κάτι (πολύ) λάθος έκανες.

Για να εγκαταστήσεις ανυπόγραφες εφαρμογές με την rom του lagoskon το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον rompatcher και να ενεργοποιήσεις τα patches που σου είπαν. Η rom είναι έτοιμη

Είχα και εγώ θέμα κάποτε γιατί δεν είχε νομίζω μέσα το τελευταίο instalserver patch και έκανα ότι έγραψα και πιο πάνω και όλα καλά.

Το γλιτωσαμε το refurbish. Επανηρθε στα κανονικα του. Ενεργοποιησα και τα patches της φωτογραφιας του matersci, δοκιμασα και καποιες unsigned, εγκατασταθηκαν (οι περισσοτερες).

Ευχαριστω για τη βοηθεια, ολους. Ισως χαθηκα στην μεταφραση πριν, παντως τελος καλο ολα καλα...

Δεν χρειάζεται reboot για να ενεργοποιήσεις το patch. Αλλά εκτός αυτού, όπως σου είπε και ο lagoskon, αν το βάλεις στο σκέτο auto τρέχει σε κάθε boot (αν και δεν ξέρω τη διαφορά του σκέτου auto με το auto DomainSrv).

Επίσης δεν χρειάζονται όλα αυτά που έχω εγώ, μερικά κάνουν άλλη δουλειά.

Για τις εφαρμογές που είπες:

shazaam

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/apps/internet/Shazam%20v3.1.4(330)%20S60v3v5%5E3%20Anna%20Belle%20Signed.shared.by.vutaikt.offline.sisx

εορτολόγιο

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/Apps/NameDays_v_1_330144.0.0.sis

αλλά δεν έχει widget, προσωπικά προτιμώ την λύση που σου είπε ο moralas

Για μεταφορά μέσω wifi υπάρχει το myexplorer, δεν θυμάμαι αν ήταν δωρεάν για να σου δώσω το link

για λεξικό βάλε το TAO translator από το applist

http://applist.schumi1331.de/content/85

Edited by matersci

Για μεταφορά αρχείων μέσω Wi-Fi αποκλειστικά το dukto. Έχει και για android και για Symbian. Πανίσχυρο, δωρεάν και πανεύκολο
Xiaomi Mi 9T 128GB

ωραίο και το dukto αλλά το καλό με το myexplorer είναι ότι βλέπεις την μνήμη του τηλεφώνου και μπορείς να μετακινήσεις/σβήσεις αρχεία, να φτιάξεις σε φακέλους πχ τις φωτογραφίες σου κτλ. Όλα αυτά είναι χρονοβόρα με τον ενσωματωμένο file manager

Αρχικά θεωρώ δεδομένο ότι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για εγκατάσταση unsigned εφαρμογών. Δεύτερον, ψάξε για το Installserver_belle_refresh_fp1_fp2.zip που περιέχει 2 αρχεία μέσα, το Installserver_belle_refresh.rmp που το βάζεις μέσα στη c στο φάκελο του rompatcher και το ynstallserver.exe που το βάζεις-αντικαθιστάς αν υπάρχει στο c/sys/bin. Μετά κάνεις επανεκκίνηση και ενεργοποιείς το νέο patch στο rompatcher, μαζί με όλα τα άλλα που έχεις διαβάσει ότι χρειάζεται. Όλα αυτά τα κάνεις με το x-plore στο οποίο έχεις ενεργοποιήσει στις επιλογές του να φαίνονται κρυφοί φάκελοι, συστήματος κτλ και είναι δωρεάν πλέον.

2) ψάξε για το εορτολόγιο και πως γίνεται να στα δείχνει στην αρχική οθόνη με το ενσωματωμένο widget ή με το comingNext_129587.wgz που χρησιμοποιούσα εγώ.

3) υπάρχει το shazam και είναι τζάμπα για πάντα χωρίς διαφημίσεις.

4) Δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο στο symbian. Τα ενσωματωμένα του εργαλεία θα σε καλύψουν πλήρως.

5) Ψάξε την τελευταία έκδοση του myExplorer.

must have είναι: Belle Extra Buttons (θα με θυμηθείς), opera, camera pro, whatsapp - closewhatsapp, cutebox-dropian (dropbox clients), UCount (πολύ καλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων), Picsel smart office - quickoffice-pro, Anna Screensaver v1.2 Symbian Belle Signed - nokia sleeping screen (αν είσαι fan των locksreens), SymbRecorder V5.20 (εγραφή κλήσεων χωρίς beep), SPB Time v3.50 (χρονόμετρο κτλ), AppList (το store πλέον), CutePhone (αν θέλεις touch gestures πχ για να κάνεις κλήση συγκεκριμένου προσώπου ή για οτιδήποτε άλλο), joikupremium (κάνε wifi hotspot το 808), Magic Menu (επαναφέρει τους λατρεμένους φακέλους στο χυμαδιό του μενού), SnakeSoft EasyRotate (επιλέγεις που να στρίβει η οθόνη και που όχι), κάποια youtube clients (δε ξέρω ποιά δουλέυουν ακόμα), κάποια widgets όπως Auto-Rotation Lock Widget , commslauncherwidget, weatherclock, tiny battery και άλλα.

Εδώ η τελευταία μου αρχική οθόνη στο 808 (πόσο μου λείπει :cry:)

23961181473_ef15694404_o.jpgScr_4 by

Γεια σου Moralas,αν και κατοχος Ν8 παρακολουθω το νημα του 808 και ειδικα τα posts σου,ειδικα η φωτο που ανεβασες με τρελανε!

Υπαρχει δυνατοτητα κατι τετοιο σε Ν8?

Ειδικα το widget καιρου ειναι τελειο!

Φιλικα Δημητρης!

Γεια σου Moralas,αν και κατοχος Ν8 παρακολουθω το νημα του 808 και ειδικα τα posts σου,ειδικα η φωτο που ανεβασες με τρελανε!

Υπαρχει δυνατοτητα κατι τετοιο σε Ν8?

Ειδικα το widget καιρου ειναι τελειο!

Φιλικα Δημητρης!

Να 'σαι καλά φίλε μου, δυστυχώς είμαι "παθητικός" χρήστης 808 πλέον όχι μάχημος σαν τα υπόλοιπα παιδιά και ίσως κάνω κάποια λάθη γιατί δεν είμαι updated. Το συγκεκριμένο widget καιρού πρέπει να είναι από την εφαρμογή qooWeather γιατί σε κάποια φάση είχε σταματήσει να λειτουργεί το widget της nokia αλλά και το weatherclock που προτιμούσα.

ενδιαφερουσες προτασεις!

Και εγω εμεινα εδω και κανενα χρονο πισω στις εφαρμογες. Οσο περισσοτερο το χρησιμοποιω για φωτο, τοσο δεν το παιδευω με νεες εφαρμογες...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Μετά από μικρές παύσεις λόγω έλλειψης χρόνου, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω νέα και παλιά μέλη στο φόρουμ του 808! :)

Προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα, απλά για κάποιες εφαρμογές και υπηρεσίες (+ εξτρα SIM) αναγκάστηκα να ψάξω το πλησιέστερο σε κάτι σύγχρονο από Android (CM1). Στην κάμερα και συγκεκριμένα στη λεπτομέρεια δεν το φτάνει κανένα! Και έχω δοκιμάσει και 1020 και CM1. Έχει την υψηλότερη ανάλυση και το καλύτερο Pureview που υπάρχει! + ηχογράφηση ποιότητας στούντιο + πολλά καλούδια του Symbian που δεν τα βρίσκεις αλλού, πολλές λειτουργίες χωρίς ίντερνετ και πολλά άλλα!

Για λεξικά που ρώτησε κάποιος υπάρχουν κάπου όλα τα εκτός σύνδεσης λεξικά της Νόκια που τα εγκαθιστάς ως SIS απλά βάζοντας παλιά ημερομηνία και φυσικά πολλά ιντερνετικά λεξικά όπως το TAO translator (The Advance Online), το gTranslate κλπ.

Βλέπω στα πιο πολλά απάντησαν ήδη άλλα παλιά μέλη εδώ, Moralas, Matersci, Lagoskon κλπ, αλλά ό,τι απορίες κλπ υπάρχουν για εφαρμογές, είναι και τα θέματα του Symbian http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=2728for 36 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272841

Nokia 808 Pureview for EVER! :D

P.S. Moralas, έτσι που έπεσαν οι τιμές, βρες κανένα μεταχειρισμένο να θυμηθείς καλές εποχές!!! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Nokia 808 Pureview for EVER! :D

P.S. Moralas, έτσι που έπεσαν οι τιμές, βρες κανένα μεταχειρισμένο να θυμηθείς καλές εποχές!!! :)

Πολυ καλή ιδέα. Και στείλε και σε μένα αυτό που δε σου δουλευει να έχω ανταλλακτικά για αργότερα. Τόσα ...έχεις γύρω σου.... :lol:

Xiaomi Mi 9T 128GB

Πολυ καλή ιδέα. Και στείλε και σε μένα αυτό που δε σου δουλευει να έχω ανταλλακτικά για αργότερα. Τόσα ...έχεις γύρω σου.... :lol:

Που να το βρεις το μεταχειρισμένο. (μη μου πείτε για μαγαζιά τράμπας στην Αθήνα...)

Πραγματικά θα ήθελα ένα για τον αδελφό μου σε νορμάλ τιμή...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Που να το βρεις το μεταχειρισμένο. (μη μου πείτε για μαγαζιά τράμπας στην Αθήνα...)

Πραγματικά θα ήθελα ένα για τον αδελφό μου σε νορμάλ τιμή...

Μια αναζήτηση πρόχειρη που έκανα είδα όλοι να ζητάνε 808...

shazaam

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/apps/internet/Shazam%20v3.1.4(330)%20S60v3v5%5E3%20Anna%20Belle%20Signed.shared.by.vutaikt.offline.sisx

εορτολόγιο

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/Apps/NameDays_v_1_330144.0.0.sis

αλλά δεν έχει widget, προσωπικά προτιμώ την λύση που σου είπε ο moralas

Για μεταφορά μέσω wifi υπάρχει το myexplorer, δεν θυμάμαι αν ήταν δωρεάν για να σου δώσω το link

για λεξικό βάλε το TAO translator από το applist

http://applist.schumi1331.de/content/85

Ευχαριστω για το Shazam, ειχα βρει μια αλλη εκδοση η οποια δεν ολοκληρωνε την εγκατασταση καθως εψαχνε online να βρει κατι...

Οσον αφορα δε το Εορτολογιο, προσπαθησα να το εγκαταστησω κι αυτο, αλλα μου λεει οτι ηδη βρισκεται εγκατεστημενο και μαλιστα νεωτερη εκδοση...την οποια δεν μπορω να τη βρω! Θυμαμαι και τον Moralas (no hard feelings) που εγραψε "ψαξε για το ενσωματωμενο...?" κατι ομως που δεν το βλεπω, ουτε στα widgets ουτε στις εφαρμογες...

Οσο για λεξικα, ψαχνω offline εκδοσεις, πληρη με τις βιβλιοθηκες τους, κατι τετοιο δηλαδη

Για λεξικά που ρώτησε κάποιος υπάρχουν κάπου όλα τα εκτός σύνδεσης λεξικά της Νόκια που τα εγκαθιστάς ως SIS απλά βάζοντας παλιά ημερομηνία
...αν υπαρχουν καπου...θα ημουν ευγνωμων...οπως και γενικα αν εβρισκα ενα συγκεκριμενο αξιοπιστο link να εχει μαζεμενες εφαρμογες. 'Η καποιο αντιστοιχο dropbox link...