monster1971 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εγώ του έβαλα μια καινούργια μικροσιμ από την αρχή και δόξα το θεό δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτε.μια φορά μου κολλήσε όταν φορτώναν 3 διαφορετικά widget καιρού την ίδια στιγμή.συμφώνω και εγώ ότι μάλλον η σιμ θα φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα παιδια! Εδω και μια βδομαδα το πηρα κι εγω στα χερια μου, μεταχειρισμενο, δινοντας το Ν8 που ειχα για σχεδον δυο χρονια. Εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης, απο τις φωτογραφικες του δυνατοτητες, και απο το ποσο καλα καθεται στο χερι σε σχεση με το Ν8 αλλα ακομα και με το Galaxy SII που εχω σαν πρωτο τηλεφωνο! Στο θεμα μου τωρα! Εκανα μια αναβαθμιση λογισμικου που μου εβγαλε (fp2 113.010.1507) και απο τοτε εχω χασει το κλασικο και πολυ βολικο για μενα αλφαριθμιτικο πληκτρολογιο:( Εχω ψαξει στις ρυθμισεις δυο και τρεις φορες αλλα δεν μπορεσα να βρω πως αλλαζει το υπαρχων qwerty που εχω τωρα:( Δεν υπαρχει πια αυτη η δυνατοτητα ή ειναι μπροστα μου κι εγω ειμαι τοσο στραβος που δεν τη βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα παιδια! Εδω και μια βδομαδα το πηρα κι εγω στα χερια μου, μεταχειρισμενο, δινοντας το Ν8 που ειχα για σχεδον δυο χρονια. Εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης, απο τις φωτογραφικες του δυνατοτητες, και απο το ποσο καλα καθεται στο χερι σε σχεση με το Ν8 αλλα ακομα και με το Galaxy SII που εχω σαν πρωτο τηλεφωνο! Στο θεμα μου τωρα! Εκανα μια αναβαθμιση λογισμικου που μου εβγαλε (fp2 113.010.1507) και απο τοτε εχω χασει το κλασικο και πολυ βολικο για μενα αλφαριθμιτικο πληκτρολογιο:( Εχω ψαξει στις ρυθμισεις δυο και τρεις φορες αλλα δεν μπορεσα να βρω πως αλλαζει το υπαρχων qwerty που εχω τωρα:( Δεν υπαρχει πια αυτη η δυνατοτητα ή ειναι μπροστα μου κι εγω ειμαι τοσο στραβος που δεν τη βλεπω? Θα πας ρυθμίσεις τηλέφωνο γλώσσα γλώσσα γραφής και εκεί που έχει τα ελληνικά έχει κ ένα βελάκι δεξιά, θα πατήσεις και θα σε βγάλει στις ρυθμίσεις για qwerty κ πληκτρολογίου τηλεφώνου! :-) σσ Το πήρα και εγώ σήμερα! Απο φωτός,τι να πω απλά μακράν το καλύτερο τηλέφωνο! Αύριο θα το τεστάρω και θα γράψω και εγώ εντυπώσεις! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Θα πας ρυθμίσεις τηλέφωνο γλώσσα γλώσσα γραφής και εκεί που έχει τα ελληνικά έχει κ ένα βελάκι δεξιά, θα πατήσεις και θα σε βγάλει στις ρυθμίσεις για qwerty κ πληκτρολογίου τηλεφώνου! :-) σσ Το πήρα και εγώ σήμερα! Απο φωτός,τι να πω απλά μακράν το καλύτερο τηλέφωνο! Αύριο θα το τεστάρω και θα γράψω και εγώ εντυπώσεις! Κοίτα ρε που το έκρυψαν οι άνθρωποι:p:lol: Δεν θα το έβρισκα με τίποτα:wacko: Εντάξει φίλε, σ' ευχαριστώ και καλορίζικο και σ' εσένα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 εγώ παιδιά είμαι στο χωριό για ελιες και τραβάω κάτι φοβερά βίντεο με το κάμερα προ και από εκεί μέ το καλωδιακι στο στικ και μετά στην tv και τους έχω κουφανει όλους.καλοριζικο σε όποιον το πήρε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ωραία,κύβος ερρίφθη,άντε να δούμε τωρα και σε τι χρώμα....αλλο κόλλημα κι αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 δεν ξέρω τι έχει το κινητό σου, αλλα από αυτά που γράφεις πολλές φορές φταίει η κάρτα SIM (και ιδίως της cosmote που τις θεωρώ τις πιο προβληματικές). Δοκίμασε έτσι για λίγο μια wind/voda SIM και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Πιστεύω θα εκπλαγείς ευχάριστα :) voda εχω.λιγο κουφο μου φενεται να φταιει η sim.θα το τσεκαρω και θα επανελθω.Παντως το after sales της ΝΟΚΙΑ παει απο το κακο στο χειροτερο.... Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 voda εχω.λιγο κουφο μου φενεται να φταιει η sim.θα το τσεκαρω και θα επανελθω.Παντως το after sales της ΝΟΚΙΑ παει απο το κακο στο χειροτερο.... Μήπως να δοκιμάσεις να το φλασάρεις μόνος σου μιας και είναι πολύ εύκολο? Αν δε δουλέψει και τότε σωστά, χρειάζεσαι αλλαγή συσκευής. Τυχαίνουν και ελαττωματικές που και που.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μήπως να δοκιμάσεις να το φλασάρεις μόνος σου μιας και είναι πολύ εύκολο? Αν δε δουλέψει και τότε σωστά, χρειάζεσαι αλλαγή συσκευής. Τυχαίνουν και ελαττωματικές που και που.. για δωσε καμια οδηγια πως γινεται το φλασαρισμα μπας και γλιτωσουμε τα χειροτερα ευχαριστω Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 .ερωτήσεις και πάλι. Από θέμα οθόνης τι λέει?χρώματα,απεικόνισή και απόκριση?ελπίζω να είναι καλύτερή από του n8 ας πούμε σε θέμα απόκρισης. Από θέμα αυτονομίας την μέρα στάνταρ την βγάζει. Full keyboard t9 φαντάζομαι έχει. Το βάρος???είναι πολύ αισθητό? Viber πρόγραμμα φαντάζομαι υπάρχει έτσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 .ερωτήσεις και πάλι. Από θέμα οθόνης τι λέει?χρώματα,απεικόνισή και απόκριση?ελπίζω να είναι καλύτερή από του n8 ας πούμε σε θέμα απόκρισης. Από θέμα αυτονομίας την μέρα στάνταρ την βγάζει. Full keyboard t9 φαντάζομαι έχει. Το βάρος???είναι πολύ αισθητό? Viber πρόγραμμα φαντάζομαι υπάρχει έτσι? Η οθόνη πλην της ανάλυσης που θα έχεις καλομαθει στο android είναι καταπληκτική. Κυριολεκτικά βλέπεις κόντρα στον ήλιο. Χρώματα κτλ πολύ ωραία, οι φωτογραφίες δείχνουν τελειες. Η αποκριση πρέπει να είναι καλύτερη από το Ν8 λόγω επεξεργαστη και μόνο. Αν και εκεί είναι θέμα λειτουργικού. Από αυτονομία θα σου πω το εξής: ήμουνα τρεις μέρες Ρώμη και μετά από 5 ώρες offline πλοήγηση +60-70 φωτογραφίες εναλλακτικά με camera pro και ενσωματομένη εφαρμογή κάμερας είχα ένα 20-30% ακόμα μπαταρία. Πληκτρολόγιο έχεις qwerty με πρόβλεψη λέξεων και επόμενης λέξης με συρομενη μπάρα από πάνω του (εγώ αυτό χρησιμοποιώ), έχεις t9, με μόντα έχεις και swype. Το βάρος του προσωπικά δε με προβληματίζει. Η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ωραία και κάθεται αρκετά καλά. Στιβαρη συσκευή και το υλικό κατασκευής ποιοτικό, παρόλο την απουσία αλουμινίου που είχαμε συνηθίσει. Viber μόνο μηνύματα προς το παρόν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 καλημέρα, κάποιος που έχει ψάξει σχετικά με τα παρελκόμενα του κινητού, κυρίως για HDMI και φορτιστή 2mm σε usb αν γίνετε να μου στείλει πμ αν έχει τον χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 σας στελνω απο το καινουργιο μου 808!το κινητο ειναι φοβερο και με την fp2 εγινε ακομα πιο εύκολο. Το νετ γρήγορο και χωρίς κοληματα εφαρμογες όσες εχει ειναι υπεραρκετες για τα περισοτερΑ τωρα θα ψαξω και λίγο το θέμα με τις φωτογραφίες κγιατι θέλει ασχολια.το μόνο ΄αρνητικο ΄ η αναλυση της οθονης. Περιμένω κανα tip απο εσας που το εχετε για να το απογειωσω.θα βάλω και το cfw της νεκταριας να δω τι κανει και αυτο. Περιμένω απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 το θέμα με την ανάλυση της οθόνης είναι μπαλαμουτι.από γαλαξία3 προερχόμαι και εκτός που δεν βλέπω διαφορά,η οθόνη στον ήλιο είναι σούπερ ενώ στα περισσότερα ανδροειδες είναι δράμα.φο κάμερα προ να βάλεις και θα πάθεις κάτι . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Νεος κάτοχος κι εγώ. Πρώτη ημερα σήμερα. Ενθουσιασμένος, παρα τη χρόνια συνύπαρξη με Ν8. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 camera pro ειναι με χρεωση? απο εφαρμογες και λοιπα παρελκομενα πια λετε να ειναι πιο σημαντικα εχει καποιο συνεδσμο εδω στο φορουμ να ενημερωθω γιατι ψαχνω και δεν βλεπω πολλα εδω μεσα για προτασεις. παντως στο αυτοματο η καμερα το βραδυ χθες σπιτι μου δεν εβγαζε σχεδον καμια ικανοποιητικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 camera pro ειναι με χρεωση? απο εφαρμογες και λοιπα παρελκομενα πια λετε να ειναι πιο σημαντικα εχει καποιο συνεδσμο εδω στο φορουμ να ενημερωθω γιατι ψαχνω και δεν βλεπω πολλα εδω μεσα για προτασεις. παντως στο αυτοματο η καμερα το βραδυ χθες σπιτι μου δεν εβγαζε σχεδον καμια ικανοποιητικα.... αξιζει γιατι με το ζουμ που μπορεις να κανεις μονο η εφαρμογη αυτη το αξιοποιει τοσο ωραια.. εκτος αν κροπαρεις μετα.. Οσο για το σπιτι που λες,παλι αποκλειεται (εκτος αν περιμενεις σε κανα τεραστειο σαλονι να τα κανει ολα μερα...) απο εκει και περα,ακομα ψαχνω το κινητο που θα χτυπησει το Ν8 στη φωτο.. (εκτος απο το 808...) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 στο αυτοματο οτι αντικειμενο ηταν κοντα το φλασ το εκανε υπερλαμπρο και δεν φαινοταν και σε πολλες περιπτωσεις θαμπονε απο το φως. στο χειροκινητο και παιζοντας με ισο κτλ επερνες οτι ηθελες σαν αποτελεσμα. το βιντεο πολυ καλο και φανταζομαι να ειναι ακομα καλυτερο οταν το δω στο πσ λογω οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 στο αυτοματο οτι αντικειμενο ηταν κοντα το φλασ το εκανε υπερλαμπρο και δεν φαινοταν και σε πολλες περιπτωσεις θαμπονε απο το φως. στο χειροκινητο και παιζοντας με ισο κτλ επερνες οτι ηθελες σαν αποτελεσμα. το βιντεο πολυ καλο και φανταζομαι να ειναι ακομα καλυτερο οταν το δω στο πσ λογω οθονης. λογικο ειναι να τις καιει αν εχεις μεγαλες διαφορες στην αποσταση αντικειμενων. καλυτερα να μην εισαι πολυ κοντα σε αντικειμενα (και ψηφιακη ναχεις,το φλας δεν χαμηλωνει τοσο ωστε να μην τα καις,ειτε πας πιο μακρυα ειτε το κλεινεις..) Απο εκει και περα, προσεχεις που κανεις εστιαση...για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα στην εστιαση και στο φωτισμο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Κλείσε το φλας!!! Δε φαντάζεσαι τι αποτέλεσμα πήρα όταν αποφάσισα να το κλείσω γιατί δε βολέυει παντού μιας και είναι... πολύ δυνατό! :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 αυτο παρατηρω και εγω αν εχει λιγο φως τοτε πρεπει να μην εχεις φλασ... για δειτε και αυτο και πειτε γνωμη http://pureviewclub.com/2012/8260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 άντε να το δούμε και το HDR και στο 808 επιτέλους.σε ποσο καιρό θα το έχουμε δεν καταλαβα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Λοιπόν. Πρώτες εντυπώσεις. Το κινητό απο το κουτί του του έκανα Update σε fp2 και άρχισε τα νερά. Όποτε πατούσα το κουμπί της κάμερας άρχισε τα κολλήματα και δεν ξηκολλούσε. Έφυγε hard reset και έστρωσε(μου το έκανε άλλες 2 φορές αλλά σε πάρα πολλές μέρες και ώρες χρήσης). Τώρα για την λήψη φωτογραφιών. Στις νυχτερινές άψογο, όταν επιλέγω "scenes" και νυχτερινή λειτουργία. Στο αυτόματα απογοητεύτηκα, όπως και να την έβγαζα, σε οποιαδήποτε κατάσταση αυτό εκεί. 5.3mp η φωτογραφία. Μέγεθος 0.6mb, και μέτρια ποιότητα, ειδικά όταν τις βλέπεις σε 50άρα οθόνη με το dlna. Οπότε τραβούσα είτε σε νυχτερινή λειτουργία, είτε στο manual σε Pure view 8mp/full resolution(2-3 έβγαλα για να δω αποτέλεσμα). Με απογοήτευσαν τα παρελκόμενα. Τίποτα δεν έχει στην ουσία. Και φοβερά εκνευριστικό που δεν έχει hdmi adapter. Σύντομα θα δοκιμάσω την custom rom της nektarias :) EDIT: η εφαρμογή πανόραμα δεν είναι συμβατή με το 808 ??? δεν την βρίσκω στο Nokia store και την χρειάζομαι γιατί λόγω της δουλειάς πολλές φορές χρειάζονται φωτογραφίες με παραπάνω απο 3 λήψεις(camera lover όριο). Edited December 8, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η αυτόματη ρύθμιση είναι για κάτι γρήγορο και σίγουρα δε βολεύει για βράδυ.. Καλύτερα αυτό που έκανες και πείραζε λίγο τις ρυθμίσεις μόνος σου. Σαν ερασιτεχνες θα έπρεπε να παίζουμε με ρυθμίσεις για φωτογραφίες:) Συμφωνώ απόλυτα για τα παρελκόμενα.. Τι ξενερωμα έφαγα όταν δεν είδα τίποτα ουσιώδες δε λέγεται.. Ευτυχώς πήρα ένα καλώδιο micro hdmi σε hdmi φιξ 4 ευρώ κσι έναν ανταπτορα για usb otg με 6 νομίζω και καθαρισα. Ψαξε το panorama να το κατεβασεις εκτός store, δουλεύει κανονικά αλλά έχει λίγο απογοητευτική ποιότητα για τις δυνατότητες του κινητού μας. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Η αυτόματη ρύθμιση είναι για κάτι γρήγορο και σίγουρα δε βολεύει για βράδυ.. Καλύτερα αυτό που έκανες και πείραζε λίγο τις ρυθμίσεις μόνος σου. Σαν ερασιτεχνες θα έπρεπε να παίζουμε με ρυθμίσεις για φωτογραφίες:) Συμφωνώ απόλυτα για τα παρελκόμενα.. Τι ξενερωμα έφαγα όταν δεν είδα τίποτα ουσιώδες δε λέγεται.. Ευτυχώς πήρα ένα καλώδιο micro hdmi σε hdmi φιξ 4 ευρώ κσι έναν ανταπτορα για usb otg με 6 νομίζω και καθαρισα. Ψαξε το panorama να το κατεβασεις εκτός store, δουλεύει κανονικά αλλά έχει λίγο απογοητευτική ποιότητα για τις δυνατότητες του κινητού μας. το κατέβασα εκτός store. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ή γιατί δεν το έχει συμπεριλάβει η νοκια στις επιλογές της κάμερας. Ναι, για την ποιότητα οκ, απλά το χρειάζομαι οπότε όπως και να τις βγάζει εγώ το έβαλα. Καλύτερο αποτέλεσμα απο το πανόαραμα του Note θα έχω με αυτό.. Εγώ για HDMI πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/130801329148?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 . edit: Σύγκριση LED FLASH. Galaxy Note vs Nokia 808 Με διαφορά το Note. Φυσικά την διαφορά την βιώνουμε στην λήψη βίντεο. Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει σύγκριση μιας και το 808 έχει xenon flash! Πάντως η διαφορά τους είναι περίπου στα 2/5 του Note είναι το 808. Το μέτρησα ως εξής. Το Note έχει απο την μαμά του μια εφαρμογή που δίνει 3 διαφορετικές σκάλες έντασης στον φακό/φλας του. Στην πρώτη σκαλά κερδίζει το 808, μόλις όμως το ανεβάσω στην δεύτερη σκάλα κερδίζει το Note. Άρα κάπου στα 2/5 είναι. Αναβάθμιση άλλη θα δεχτεί το κινητό μας??? πολλαπλή επιλογή στην χειρότερη θέλω στην έκθεση! edit2 : στις ρυθμίσεις φωτογραφίας βάζω normal ή superfine? Edited December 9, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts