Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα,για 670 ευρώ δεν είναι το τηλέφωνο αυτό.

Εκείνο πού με κολλάει είναι ότι στην πληκτρολόγηση και πλοήγηση δεν είναι και τόσο ομαλό.

καλα, μην κοιτάς την τιμή στην ελλάδα, ο άλλος το πήρε απο γερμανια με 550€, σε 1-2 μήνες κάτω απο 500€ παραεισαγωγής ή από εξωτερικό

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πάντως όλα τα κινητά πέφτουν γρήγορα. Στα μεταχειρισμένα για παράδειγμα το htc οneχ από 700 ευρώ πιο 2 μήνες έχει 450.

Που? Στο εξωτερικο?

Σαν τηλέφωνο που το θέλω κυρίως, με όλες τις ευκολίες που μας έχουν συνηθίσει οι Φινλανδοί τόσα χρόνια, και κυρίως με την ποιότητα πομποδέκτη και σήματος, δεν πιστεύω ότι συγκρίνονται με κάτι άλλο οι συσκευές της Nokia.

Οντως σε αυτα ειναιι μπροστα η Νοκια.

Edited by Teo010

Επειδή είχα το 701 και μάλιστα 2 φορές με τη πρώτη βεβαίως να μην είμαι ικανοποιημένος αλλά με τη 2η όλα καλά το σκέφτομαι σα τηλέφωνο κ φωτογραφική μιας και κυρίως αυτα είναι αλλά δε παύουν να με ενοχλούν τα μικρα σπαστικα του symbian που η μαμα Nokia δεν άλλαξε πότε συν την υψηλότατη τιμή του.

Πάντως απ ότι θυμάμαι μετά τη τελευταία αναβάθμιση που του είχα κανει(μάλιστα ήμουν κ ο πρώτος εδώ στο forum, και μάλιστα ΟΤΑ) πήγαινε πολύ καλά χωρίς κολληματα και με γρήγορη κάμερα και τα hard on off buttons με κάνουν και το σκέφτομαι αρκετά μπορώ να πω αν και δυστυχώς η εμπειρία κυρίως στο net με τον opera είναι πολύ πίσω οπότε είναι το χάνεις τι κερδίζεις όπως όλα βέβαια μόνο που στο 808 αυτό είναι πολύ πιο έντονο!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημέρα.εμένα το όπερα μίνι στο Ν8 πάει σφαίρα. Όσον αφορά τα αλλά μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις λίγες σελίδες από τις ναυαρχίδες των άλλων έταιρειων να πάρεις μια ιδέα. Εκεί να δεις λαγκαρισματα από τετραπυρινα και καλά που πάνε σύννεφο. . .

Review Nokia 808 PureView: part 2b (camera: comparisons with predecessors and a competitor)

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/15148_Nokia_808_PureView_part_2a_cam.php

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλημέρα.εμένα το όπερα μίνι στο Ν8 πάει σφαίρα. Όσον αφορά τα αλλά μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις λίγες σελίδες από τις ναυαρχίδες των άλλων έταιρειων να πάρεις μια ιδέα. Εκεί να δεις λαγκαρισματα από τετραπυρινα και καλά που πάνε σύννεφο. . .

Οντως ενα απο τα δυο τετραπυρινα εχει λαγκαρισματα...αλλα αναλογικα να το πας, τα χαρακτηριστικα του 808 επρεπε να ξεκιναν...1)εχει λαγκ θες δε θες 2) εχει 41mpx

πού το είδατε το λαγκ στο 808? έλεος, εδώ δεν λαγκάρει το C6-01 μου με 680MHz

πού το είδατε το λαγκ στο 808? έλεος, εδώ δεν λαγκάρει το C6-01 μου με 680MHz

Εγώ μαζί σου...είναι πώς έχεις συνηθήσει!! (δίχως ειρωνείες και τέτοια...)

το Ν8 μου λαγκαρει στα 6-7+ tabs στον opera mobile, ποτε αλλοτε! φαντασου αυτο με 2χ cpu+δυνατοτερη gpu που ειναι και το πιο σημαντικο+2x RAM...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

δεν ειναι θέμα συνήθειας, έχω δουλέψει πολλές συσκευές, μεταξύ και iphone, και μπορώ να συγκρίνω. το symbian belle σε στοκ δεν λαγκάρει, πόσο μάλλον αν το πειράξεις,που χωρίς αισθητή διαφορά στη μπαταρία είναι πιο smooth από iphone, και δεν υπερβάλλω. αλλά απορώ πού είδατε το 808 να lagάρει:wacko:

το Ν8 μου λαγκαρει στα 6-7+ tabs στον opera mobile, ποτε αλλοτε! φαντασου αυτο με 2χ cpu+δυνατοτερη gpu που ειναι και το πιο σημαντικο+2x RAM...

πού να δεις android με τα χαρακτηριστικά του Ν8 πώς lagάρει :p

Οντως ενα απο τα δυο τετραπυρινα εχει λαγκαρισματα...αλλα αναλογικα να το πας, τα χαρακτηριστικα του 808 επρεπε να ξεκιναν...1)εχει λαγκ θες δε θες 2) εχει 41mpx

Πάντως εγω που έχω το 701 με παραπλήσιο hardware, τα lags είναι πολύ λίγα και δεν ενοχλούν και κυρίως οφείλονται από κακογραμμένες εφαρμογές (κακά τα ψέματα οι developers το έχουν παρατήσει το Symbian σε ένα μεγάλο βαθμό). Κατα τα άλλα όλα τα κινητά έχουν λαγκαρίσματα, άλλα λιγότερα άλλα περισσότερα, πχ το Galaxy S3 έχει ελάχιστα, το Sony Xperia sole δεν παλευεται και είναι και διπύρηνο.

Nickolas

Μπορεί κάποιος να μου δείξει ένα βίντεο με το 808 να λαγκάρει? Πραγματικά περιμένω να μου το δείξετε γιατί δεν το είδα πουθενά. Τι θα πει είναι πως έχεις συνηθίσει? Όταν λαγκάρει κάτι, λαγκάρει, όταν δε λαγκάρει απλά δε το κάνει. Και μη μου πείτε η τάδε εφαρμογή κτλ. Μιλάμε για το λειτουργικό, αν λαγκάρει κάποια εφαρμογή πρόβλημά της αν είναι του κ#$%. Δεν έχω δει πουθενά το 808 να λαγκάρει. Εδώ το Ν8 με πειραγμένη βέβαια belle του lagoskon και δεν έχω lag ούτε για πλάκα. (μόνο αν ανοίξω αρκετές εφαρμογές όπως προειπώθηκε)

μόλις πριν από λίγο χαζεύοντας στο νετ είδα στην χρυσή ευκαιρία το 808 λευκό 500 σφραγισμένο. Γρήγορα θα το δούμε φθηνότερα

μόλις πριν από λίγο χαζεύοντας στο νετ είδα στην χρυσή ευκαιρία το 808 λευκό 500 σφραγισμένο. Γρήγορα θα το δούμε φθηνότερα

Κατω απο 400 ευρω,ειναι καλα!!Σιγα μην τους δωσω παραπανω.:cool:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

μήπως το θες και τσάμπα?:confused:

Είσαι λίγο υπερβολικός μου φαίνεται. Δεν καταλαβαίνω πως σας φαίνεται ακριβο το 808 (με ότι καλύτερο έχει ποτέ δημιουργηθει σε κάμερα κινητού από άποψης φακού,σενσορα,οπτικών,sw κτλ) και σε κανέναν δεν φαίνεται ακριβο το πλαστικοτατο s3 με την κατώτερη κατά πολύ κάμερα, την οθόνη που κόντρα στον ήλιο δεν φαίνεται κτλ.

Μην τα υποτιμάμε όλα επειδή φοράει Symbian και όχι android ή WP.

Να δω τι θα λέτε οταν σκάσει μύτη το Lumia Pure View ;-)

Μερικές φωτογραφίες από την Χαλκίδα μέσα από το Nokia 808 PureView

http://www.madfortech.com/2012/07/chalkida-nokia-808-pureview/

Τα αποτελέσματα εκπληκτικά !

ck

Είσαι λίγο υπερβολικός μου φαίνεται. Δεν καταλαβαίνω πως σας φαίνεται ακριβο το 808 (με ότι καλύτερο έχει ποτέ δημιουργηθει σε κάμερα κινητού από άποψης φακού,σενσορα,οπτικών,sw κτλ) και σε κανέναν δεν φαίνεται ακριβο το πλαστικοτατο s3 με την κατώτερη κατά πολύ κάμερα, την οθόνη που κόντρα στον ήλιο δεν φαίνεται κτλ.

Μην τα υποτιμάμε όλα επειδή φοράει Symbian και όχι android ή WP.

Να δω τι θα λέτε οταν σκάσει μύτη το Lumia Pure View ;-)

Βρε παιδια μην κραζετε ετσι!!Λογω οικονομικων δυσχερειων το ειπα!Και πιστευω πολλοι απο εδω μεσα ετσι το σκεφτονται,γιατι κ 689 ευρω πολλα ειναι,πως να το κανουμε!!Ας πεσει για τα καλα η τιμη του κ βλεπουμε.Τωρα εαν καποιος τα εχει ας το παρει.Και εγω το ν8 το πηρα σχεδον αμεσως 505 ευρω οταν πρωτοβγηκε.Αλλα τοτε τα ειχα!

Είναι πολύ τσιμπημένη η τιμή, όπως και να το κάνουμε. Δεν ξέρω πού θα κινηθεί στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά ακόμα και εντελώς ψυχρά να το δεις, με απλή παράθεση τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με κάποια από τα άλλα κορυφαία Symbian έστω και διετίας, π.χ. με το Ν8, δε δικαιολογείται η διαφορά των 184€ (689-505), μόνο και μόνο λόγω κάμερας, επεξεργαστή, μνήμης και οθόνης, όταν μάλιστα στο θέμα της ποιότητας κατασκευής δεν είναι ισάξια τα πράγματα. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ναι, ενταξει η τιμη παραειναι τσιμπημενη αλλα για την ποιοτητα κατασκευης δεν μπορουμε να πουμε κατι

το οτι δεν ειναι απο αλουμινιο δεν παει να πει οτι υστερει σε ποιοτητα κατασκευης

τα εχω και τα 2 (ν8 κ 808) και μπορω να πω οτι σε αυτον τον τομεα ειναι σε αρκετο βαθμο ισαξια

το θεμα της τιμολογησης αυτης εχει να κανει με τους εδω που το εμπορευονται (αν και στο εξωτερικο οσο περνανε οι μερες παιρνει και εκει την ανιουσα η τιμη αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο) και ισως με την πολιτικη της νοκια να ''βγαλει'' εν μερη το κοστος αναπτυξης και εν μερη να ψιλο θαψει την συσκευη απεναντι στα lumia

και αμα το χρεωνε ο γερμανος στο 1 χιλιαρικο, θα λεγαμε γιατι εχει διαφορα 495€ απο το Ν8???

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Άρα συμφωνούμε όλοι. Οι κλέφτες στη χώρα μας ζουν και βασιλέυουν.

Φιλε εσυ τα ειπες με την σωστη λεξη!!