frastgr Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) και τι γινετε αν καποιος θελει να κανει downgrade?αν φλασασω με το kdz την 10h σαν να θελω να κανω αναβ/ση τι θα γινει? το εχει δοκιμασει κανεις? πρώτα δοκίμασα αυτό που λες, αφού τελείωσε το φλασάρισμα το κινητό κολούσε στο αρχικο σήμα LG και δεν άνοιγε. με τη διαδικασία του downgrade στο xda γίνεται άλλα πρέπει να εκτελείς τα προγράμματα ως διαχειριστής. Edited March 25, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 the problem solved via changing the phone mode on kdz software update from diag to emergency and reflash the rom. thanks for the interest Το δοκιμασε κανεις ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) γεια σε ολους.προσπαθω εδω και ωρες να κανω downgrage σε ics με τον οδηγο του xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 αλλα τιποτα φτανω στο σημειο που βγαζεις και ξαναβαζεις το τηλ και το πορτ παραμενει ready.εχω βελει τους drives ξανα και ξανα αλλα τιποτα.υπαρχει αλλος τροπος downgrade? Για να κανεις downgrage σε ics με τον οδηγο του xda θα σου εξηγησω πως δουλεψε σε μενα , πρωτα αφαιρεις ολα τα usb καλωδια απο το pc (πχ εκτυπωτων ,hub κτλ) , install msxml.msi αν δεν εχει εγκατασταθει στο παρελθον απο τις αναβαθμισεις μεσω .kdz αρχειων (το Windows Enabler.exe δεν ειναι πλεον απαραιτητο στο flashtool), πρεπει να ξεκινησεις σαν διαχειριστης το LG FlashTool , στο 6: After Driver installation, go to device manager select “LGE CDMA USB SERIAL PORT” right click properties then connection setting advanced and set to “com41″ αλλα πας και στο modem οπου εχει ενα LG MODEM το βαζεις θυρα (com) 1 , στο 13: Click on Port COM settings (COM plug icon) and select 1 ( Unmark the numbers above ) αντιθετα απο οτι λεει επιλεγεις ολες τις θυρες , πατας start , στο 15: Disconnects USB cable and wait 5 seconds 16: Press and hold voll down button in Lg P880 and connect USB cable 17: The update process will begin automatically after that release the Vol down ειτε θα προχωρησει κανονικα η αν σου βγαλει fail μεχρι το 12% , εσυ συνεχιζεις να βγαζεις το usb απο το τηλεφωνο για 5 δευτερολεπτα και να το ξαναβαζεις μεχρι να το προχωρησει . Επισης να μην τρεχει αλλο pc suite οπως πχ pc companion κ.α Τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλεψε το downgrage σε ics και καπακι το upgrage σε 4.1.2 ξανα . Edited March 25, 2013 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Αυτο το τελευταιο πως το εννοεις ; Αν σου βγαλει FAIL στο 7 η 10 τοις εκατο , συνδεεις και αποσυνδεεις συνεχεια μεχρι να συνεχισει μετα το FAIL ; Επισης βρηκε κανεις το βημα 10 : Action mode ?? Edited March 25, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Αυτο το τελευταιο πως το εννοεις ; Αν σου βγαλει FAIL στο 7 η 10 τοις εκατο , συνδεεις και αποσυνδεεις συνεχεια μεχρι να συνεχισει μετα το FAIL ; Επισης βρηκε κανεις το βημα 10 : Action mode ?? Mετα το fail αν το αφησεις συνδεδεμενο μετα απο λιγο απο μονο του το flashtool ξανα αρχιζει την διαδικασια και παλι βγαζει fail και ο λογος που το κανει ειναι το μπερδεμα με τα com λογω πολλων καταχωρησεων απο κινητα που εχουμε συνδεσει ,βαζοντας 41 και 1 τουλαχιστον σε μενα ξεμπλοκαρε την διαδικασια . Tο βημα 10 : Action mode με παραξενεψε και μενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Βασικα δεν περιμενα για να το δω αυτο που λες... Στην 41 το ειχα και εγω οπως το ελεγε ο οδηγος και στην 1 το εβρισκε το Flash tool.Τελικα οποτε βγαζει Fail το βγαζουμε απο το καλωδιο και το ξαναβαζουμε η το αφηνουμε μεχρι καποια στιγμη να ολοκληρωθει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Βασικα δεν περιμενα για να το δω αυτο που λες... Στην 41 το ειχα και εγω οπως το ελεγε ο οδηγος και στην 1 το εβρισκε το Flash tool.Τελικα οποτε βγαζει Fail το βγαζουμε απο το καλωδιο και το ξαναβαζουμε η το αφηνουμε μεχρι καποια στιγμη να ολοκληρωθει ; To modem στην 1 και το “LGE CDMA USB SERIAL PORT” στην 41 συν ολα τα αλλα που γραφω , σε μενα πριν τα βαλω εκανε οτι εκανε σε ολους δηλαδη συνεχεια fail , μετα που τα εβαλα ετσι με την πρωτη downgrade και με δυο φορες βγαλσιμο upgrade Παρεπιπτοντως την διαδικασια την εκανα γιατι το αγορασα μεταχειρισμενο και ηταν root κατι που προσωπικα μου ειναι αχρηστο αφου παντα μου αρεσει η γνησια ρομ .Θεωρω αυτη την στιγμη το 4Χ το πιο τιμιο και αξιολογο τηλεφωνο που επιασα στα χερια μου και ειναι η πεμπτη φορα που το ξαναπαιρνω λογω της τρελλας να τα δοκιμασω ολα (S3,NOTE2 κ.α) και παντα γυρναω σε αυτο και τωρα που το ειδα με την 4.1.2 δυσκολα με βλεπω να το αποχωριζομαι .Πεταει πραγματικα και αν ειναι ετσι με την leaked ποσο καλυτερο θα ειναι με την τελικη επισημη ? Edited March 25, 2013 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 http://www.skroutz.gr/s/337434/Kingston-SDHC-16GB-Class-10-UltimateX-100x.html Ρε μαν δεν είναι micro ετούτη... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 To μοντεμ δεν το πειραξα....Λες να εχει να κανει με αυτο ; Ασε που εχω τις usb ολες γεματες... Δεν νομιζω να θες να βγαλουμε και το ποντικι :p (εχω πανω εκτυπωτη , καμερα , εξωτερικο σκληρο , gamepad) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) To μοντεμ δεν το πειραξα....Λες να εχει να κανει με αυτο ; Ασε που εχω τις usb ολες γεματες... Δεν νομιζω να θες να βγαλουμε και το ποντικι :p (εχω πανω εκτυπωτη , καμερα , εξωτερικο σκληρο , gamepad) Εμενα το μοντεμ το ειχε πριν στην com 24 και μετα απο πειραματα στην 1 δουλεψε . Το ποντικι θα μεινει αλλα τα αλλα θα βγουνε γιατι καταλαμβανουν μια θυρα και ανεβαζουν την καταναλωση των 5volt αν δε και το τροφοδοτικο ειναι αδυναμο υπαρχει προβλημα . Edited March 25, 2013 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 http://www.skroutz.gr/s/339591/Transcend-microSDHC-Class-10-Card-16GB-with-Adapter.htmlΡε μαν δεν είναι micro ετούτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εμενα το μοντεμ το ειχε πριν στην com 24 και μετα απο πειραματα στην 1 δουλεψε . Το ποντικι θα μεινει αλλα τα αλλα θα βγουνε γιατι καταλαμβανουν μια θυρα και ανεβαζουν την καταναλωση των 5volt αν δε και το τροφοδοτικο ειναι αδυναμο υπαρχει προβλημα . Αυτες τις λεπτομερειες γιατι δεν τις αναφερουν στο xda ; Ποιο πολλοι ειναι αυτοι που εχουν προβλημα παρα αυτοι που τα καταφεραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Αυτες τις λεπτομερειες γιατι δεν τις αναφερουν στο xda ; Ποιο πολλοι ειναι αυτοι που εχουν προβλημα παρα αυτοι που τα καταφεραν. Τι να σου πω και εγω για να το κανω παιδευτηκα 3 μερες μεχρι να βγαλω ακρη και επειδη και στο παρελθον ειχα ετσι παιδευτει με ενα Motorola RAZR εκανα οδηγο για να βοηθησω και τους αλλους (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3984373#post3984373 ) . Αφου και σε αυτο ειπα να κανω ενα οδηγο γιατι δεν ειναι ξεκαθαρος του xda . Aλλωστε τα LG απο τα OPTIMUS 2X ,3D που περασαν απο τα χερια μου παντα ειχα θεμα επικοινωνιας με το pc μεχρι να βαλεις σωστα τους drivers . Παρεπιπτοντως Leolipop εχεις κανει εξαιρετη δουλεια στο FORUM εδω για το 4Χ . Edited March 25, 2013 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Φιλε μου ευχαριστω για τα καλα λογια...Απαξ και μια διαδικασια την καταφερω μερικες φορες , φροντιζω και για τους αλλους γιατι κακα τα ψεματα στο xda θεωρουν οτι ο καθενας ειναι τουλαχιστον average user για να μη σου πω experienced ... Βασικα δεν με καιει το downgrade και το δοκιμασα μηπως μπορουσα να βοηθησω τον φιλο που ειχε προβλημα. Αν ξαναδοκιμασω καποια στιγμη και το καταφερω ισως κανω εναν πιο φιλικο και αναλυτικο οδηγο και για αυτο γιατι ποτε δεν ξερεις την ορεξη του καθενος...Εδω διαβασα απο εναν οτι θα ηθελε να δοκιμασει gingerbread στο 4Χ :blink: Tωρα κατεβασα αρχεια κλπ απο το 7ο ποστ που εχει βαλει ενας αλλος , ο οποιος εχει κανει και βιντεο για οδηγο. Δεν εκανα κατι διαφορετικο αλλα στα δικα του αρχεια εχει πιο νεο οδηγο (3.8.1 ενω στο πρωτο ποστ εχει 3.6.1) και ξεχωριστο modem driver αν και πιστευω οτι μαλλον εχει να κανει με conflict με τοσα που εχω κουμπωμενα, γιατι δεν ειχα θεμα ανευρεσης του τηλεφωνου απο το προγραμμα η τον υπολογιστη αλλα κατα τη εναρξη του, οπου εδωσες τα φωτα σου επειδη σου εχει τυχει . Ο αλλος που το φλασαρε με KDZ αλλα σε emergency mode δεν πηρε διαστασεις και δεν φαινεται να δοκιμασε κανενας αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Φιλε μου ευχαριστω για τα καλα λογια...Απαξ και μια διαδικασια την καταφερω μερικες φορες , φροντιζω και για τους αλλους γιατι κακα τα ψεματα στο xda θεωρουν οτι ο καθενας ειναι τουλαχιστον average user για να μη σου πω experienced ... Βασικα δεν με καιει το downgrade και το δοκιμασα μηπως μπορουσα να βοηθησω τον φιλο που ειχε προβλημα. Αν ξαναδοκιμασω καποια στιγμη και το καταφερω ισως κανω εναν πιο φιλικο και αναλυτικο οδηγο και για αυτο γιατι ποτε δεν ξερεις την ορεξη του καθενος...Εδω διαβασα απο εναν οτι θα ηθελε να δοκιμασει gingerbread στο 4Χ :blink: Tωρα κατεβασα αρχεια κλπ απο το 7ο ποστ που εχει βαλει ενας αλλος , ο οποιος εχει κανει και βιντεο για οδηγο. Δεν εκανα κατι διαφορετικο αλλα στα δικα του αρχεια εχει πιο νεο οδηγο (3.8.1 ενω στο πρωτο ποστ εχει 3.6.1) και ξεχωριστο modem driver αν και πιστευω οτι μαλλον εχει να κανει με conflict με τοσα που εχω κουμπωμενα, γιατι δεν ειχα θεμα ανευρεσης του τηλεφωνου απο το προγραμμα η τον υπολογιστη αλλα κατα τη εναρξη του, οπου εδωσες τα φωτα σου επειδη σου εχει τυχει . Ο αλλος που το φλασαρε με KDZ αλλα σε emergency mode δεν πηρε διαστασεις και δεν φαινεται να δοκιμασε κανενας αλλος. εγω το φλασαρα με emergency και το ποστ που εκανες πριν απο το xda για το solved δικο μου ειναι.απλα πειραματιζομουνα.θελω να κανω downgrade γιατι μου την εχει σπασει πολυ ο φλας που δεν παιζει και σε οποιον browser παιζει δεν παιζει το ζουμ.μετα ο μανισιος κολαει του θανατα το ιδιο και ο xcope, ενα καρο ραμ γιατο τιποτα.το τηλ με ics πεταγε και τωρα ειναι 2 αστερια πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εμενα , επειδη το συζητησα με τον konstantine73 , με τον flash player παιζει μια χαρα με τον στοκ browser.Τους αλλους τους εβγαλα γιατι....δεν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 θα κανω αλλο ενα δοκιμααστικο τωρα να δω αν θα δουλεψει το lgflashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 εγω το φλασαρα με emergency και το ποστ που εκανες πριν απο το xda για το solved δικο μου ειναι.απλα πειραματιζομουνα.θελω να κανω downgrade γιατι μου την εχει σπασει πολυ ο φλας που δεν παιζει και σε οποιον browser παιζει δεν παιζει το ζουμ.μετα ο μανισιος κολαει του θανατα το ιδιο και ο xcope, ενα καρο ραμ γιατο τιποτα.το τηλ με ics πεταγε και τωρα ειναι 2 αστερια πισω Δοκιμασες τον τελευταιο Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.48) και δεν σου παιζει ? http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931671 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 θα κανω αλλο ενα δοκιμααστικο τωρα να δω αν θα δουλεψει το lgflashtool Δεν ξερω αν εχεις τα αρχεια του πρωτου ποστ αλλα δοκιμασε με του εβδομου.Αν δεις οτι κατι στραβωνει παλι , δοκιμασε τις συστασεις του φιλου που το εκανε και αν θες ανεφερε εδω τα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν ξερω αν εχεις τα αρχεια του πρωτου ποστ αλλα δοκιμασε με του εβδομου.Αν δεις οτι κατι στραβωνει παλι , δοκιμασε τις συστασεις του φιλου που το εκανε και αν θες ανεφερε εδω τα αποτελεσματα. τζιφος παλι α ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εκανες και τις ρυθμισεις στα ports που ειπε ο φιλος πιο πανω ; Toυ modem ; Εσενα τι σου κανει ακομα ; Δεν ξεκιναει την διαδικασια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δοκιμασες τον τελευταιο Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.48) και δεν σου παιζει ? http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931671 οφ λας παιζει στον μαμα αλλα ο μαμα κολαει συνεχει.στον dolphin hd παιζει αλλα το ζουμ με 2 δαχτ. δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εκανες και τις ρυθμισεις στα ports που ειπε ο φιλος πιο πανω ; Toυ modem ; Εσενα τι σου κανει ακομα ; Δεν ξεκιναει την διαδικασια ; δεν ξεκιαει καθολου.βρε restart βρε τους drivers τιποτα μουλαρωσε ερθει η ωρα που θα παρακαλαμε για ics και δεν θα μπορουμε με τιποτα να κανουμε downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) η μπαταρια εστρωσε μετα απο σχεδον 2 βδομαδες.. το φορτισα παρασκευη και το ξαναφορτισα κυριακη αργα το βραδυ στο 9% ενημερωτικα σχετικα με την παρακατω φωτο, οσο ηταν ανοιχτο το wifi σερφαρα και κανα 10λεπτο με data.. εστειλα και καμια 20αρια μηνυματα.. εξοικονομηση ενεργειας μπηκε στο 20%!! 2ημερες και 15 ωρες λοιπον!! ααα, το εχω μονιμα σε 2g εκτος απο τις στιγμες μου συνδεθηκα σε δεδομενα και τ γυρισα σε 3g [ATTACH]31119[/ATTACH] Edited March 25, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Χαιρετώ τη παρέα! Όπως έγραψα και σε άλλη ενότητα του φόρουμ, προσανατολίζομαι στην αγορά του LG P880 Optimus 4X HD, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα. Από όσο έχω διαβάσει, το βασικό μειονέκτημα είναι η μπαταρία που, παρότι μεγάλης χωρητικότητας, δείχνει αδύναμη συνολικά. Τουλάχιστον με τα του ανταγωνισμού. Επίσης, η αυτόματη εστίαση της κάμερας στην επιλογή λήψης video είχε ένα θέμα, το οποίο -αν θυμάμαι καλά- έχει λυθεί. Αν μπορείτε, παρακαλώ επιβεβαιώστε για το τελευταίο. Διάβασα επίσης πως το το update σε jb του L9 έχει βγει. Έχει βγει και για 4X; Έχει βελτιωθεί η αυτονομία της μπαταρίας μέσω κάποιου update; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts