mobrol Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/query/330849049403/item Δεν ξερω για αυτο που λες για την εγγυηση παρολο που εχω κανει εγγραφη προιοντος .Θεωρω πως ειναι η αποδειξη αγορας , γιατι σε περιπτωση αγορας τουλαχιστον βαση νομοθεσιας υπευθυνος για την εγγυηση και το τρεξιμο που θα χρειαστει ειναι ο πωλητης , το καταστημα .Εσυ πας εκει που το πηρες και δε σε νοιαζει μετα το τι και πως. μαλιστα το ειπα επειδη με την νοκια ισχυει εγγυηση μεσω ιμει.. το κινητο το πηρα απο καταστημα με μεταχειρισμενα σε πολυ καλη τιμη με ολες τις ζελατινες (μεχρι και αυτην με τα χαρακτηριστικα στην οθονη) κτλπ αλλα το μαγαζι μου εκοψε εγγυηση 1 χρονου δικια τους.. λογικα δεν υπαρχει η αποδειξη απο αυτον που το πηρε και το εδωσε αμεσως ή κατι τετοιο... μεχρι και το κουτι παντως ειχε το αυτοκολλητο σφραγισματος και ανοιξε απο την αλλη πλευρα... ειναι ελληνικη συσκευη απλα ρωταω γιατι αμα η συσκευη αγοραστει απο αλλα καταστηματα με την αποδειξη εχει 2 χρονια νομιζω εγγυηση.. ή η LG δινει εναν χρονο?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) κάποιο link? Ορίστε και link: http://viewitem.eim.ebay.gr/1External-Battery-Charger-for-LG-P880-Optimus-4X-HD/251172731807/item Όσον αφορά το 2G/3G γιατί το κάνουμε θέμα ρε παιδιά; Απλά πάμε στην μπάρα ειδοποιήσεων κρατάμε παρατεταμένα την ενεργοποίηση δεδομένων και μας πετάει απευθείας στις ρυθμίσεις.Απλά και γρήγορα. Edited March 10, 2013 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) κατάλαβα για το αστείο, ακόμα δεν έχουν πει κάτι για τον bootloader άλλα κατά τη γνώμη μου για να είναι νεότερο leak κάποια βελτίωση θα έχει έστω και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Θα την φλασάρω μάλλον το βραδάκι και από αύριο θα έχω καλύτερη άποψη. μόλις την πέρασα. η έκδοση είναι η p88020a-234-XXX. Λίγο που την χρησιμοποίησα είδα ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα καθυστέρησης στο lockscreen άλλα και στο πρώτο άνοιγμα των εφαρμογών και είναι λιγάκι πιο smooth. Περισσότερα αύριο!!! Επίσης πολύ καλύτερη μπαταρία από την προηγούμενη 20A. Edited March 11, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Όσον αφορά το 2G/3G γιατί το κάνουμε θέμα ρε παιδιά; Απλά πάμε στην μπάρα ειδοποιήσεων κρατάμε παρατεταμένα την ενεργοποίηση δεδομένων και μας πετάει απευθείας στις ρυθμίσεις.Απλά και γρήγορα. Δεν το είχα πατήσει ποτέ παρατεταμένα!:) Nα σαι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αφαιρέθηκαν μηνύματα που δεν αρμόζουν στο forum. Θα παρακαλούσα στο μέλλον να προσέχετε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 μαλιστα το ειπα επειδη με την νοκια ισχυει εγγυηση μεσω ιμει.. το κινητο το πηρα απο καταστημα με μεταχειρισμενα σε πολυ καλη τιμη με ολες τις ζελατινες (μεχρι και αυτην με τα χαρακτηριστικα στην οθονη) κτλπ αλλα το μαγαζι μου εκοψε εγγυηση 1 χρονου δικια τους.. λογικα δεν υπαρχει η αποδειξη απο αυτον που το πηρε και το εδωσε αμεσως ή κατι τετοιο... μεχρι και το κουτι παντως ειχε το αυτοκολλητο σφραγισματος και ανοιξε απο την αλλη πλευρα... ειναι ελληνικη συσκευη απλα ρωταω γιατι αμα η συσκευη αγοραστει απο αλλα καταστηματα με την αποδειξη εχει 2 χρονια νομιζω εγγυηση.. ή η LG δινει εναν χρονο?? Ολα τα προιοντα που κυκλοφορουν στην ευρωπαικη ενωση εχουν διετη εγγυηση.Αν το καταστημα που το αγορασες σου εδωσε 1 χρονο και μαλιστα οχι της LG , τοτε να το ψαξεις. Η εγγυηση οσο ειναι σε διετη ισχυ ακολουθει το τηλεφωνο ακομη και αν γινει πωληση του. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 επικοινωνησα με την LG. To αναφερω και εδω για να γνωριζουν ολοι. Η εγγυηση ισχυει για 2 χρονια μεσω του imei και του S/N. To S/N δηλωνει με τα 3 πρωτα ψηφια τον μηνα κατασκευης, πχ αν ξεκιναει με 302 σημαινει οτι κατασκευαστηκε το 2013 (προφανως μιλαμε για μοντελα απο το 2010 και μετα) τον μηνα Φεβρουαρια (02). Αν δεν υπαρχει εγγυηση υπολογιζουμε 2 χρονια μετα για εγγυηση, δηλαδη ενα κινητο με S/N που αρχιζει με 302 θα εχει εγγυηση μεχρι 502, δηλαδη φλεβαρη του 2015. Η αποδειξη χρειαζεται μονο ως διευκολυνση ορισμενες φορες. Ο ανθρωπος που επικοινωνησα μου ειπε οτι αν δεν την εχω ως επι το πλειστον δεν υπαρχει κανενα θεμα. Επισης αμα παθει κατι ερχεται κουριερ σπιτι μας και το παιρνει. Γενικα η εξυπηρετηση φαινεται εξαιρετικη και μακραν ανωτερη απο κολοσσους τυπου νοκια που στην λενε και απο πανω αμα λαχει και διαφωνησεις σε κατι, λες και αυτοι πληρωσαν για να παρεις το κινητο τους. Αυτα, ενιωσα ακομα πιο χαρουμενος με την επιλογη μου και ελπιζω να μην το ματιασω Βy the way, καλημερα κιολας Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 εχουμε θεμα με τον φλασ πλειερ μηπως? εκανα ενα καλο φορματ εχθες και ξαναεστησα το τηλ απο την αρχη.εβαλα τον dolfin και εκανα εγκατασταση και τον φλασ που τον ειχα απο πριν .δεν μου φορτωνει καποιες σελιδες οπως το εκανε με ics.παω στης ρυθμησεισ και μου λεει οτι ο φλας σε 4.1 δεν υποστηριζετε .φιλος με note2 ειχε το ιδιο θεμα και εβαλε λεει ενα φλασακι,τωρα τι και πως μη με ρωτατε δεν ξερω.εχει μηπως κανεις ιδεα τι παιζει και αν υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Eγώ ξαναμπήκα στο webtv των mega,Αnt1 και παίζουν τα videos.Για πες μια σελίδα όπου έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδια επειδη εχω αποφασησει να παρω το 4χ και διαβασα καπου οτι στον γερμανο βγαζεις απο Eurobank μια καρτα σν πιστωτικη και τιν χρησιμοποιεις μονο για αγορες απο τον γερμανο . Ξερει κανεις τπτ παραπανω ? το λατρεψα το κινιτακι και λεω να μην αργησω να το αγορασω περιμενοντας κανενα μηνα να μαζεψω τα λεφτα :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 http://radio-kria-vrisi-to-4.blogspot.gr/ εδω. δεν μου φορτωνει το chat ενω πριν με ics δεν εχανε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Mου φαίνεται κανονικά το chat όπως στο pc.Έχω dolphin και flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ok το βρηκα το λαθος. εκανα εγκατασταση τον dolfin hd μετα update και εστρωσε. τελικα εχουμε ανοιχτο bootloader η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Στον dolphin με 4.1.2 δεν είναι συμβατος ο flash player.... Kι εγώ πως βλέπω flash??? http://rapidhdd.com/thumbnail/2663292013-03-11-14-39-34.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα πρόσθετο στον dolphin.Πέρασα τον flash ασχέτως dolphin,άνοιξα τον dolphin και έπαιζε κανονικά.:) Nαι jelly bean έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Στο on είναι.Τρέξε ξεχωριστά το apk του flash player και θα είσαι μια χαρά με Dolphin όπως εγώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 παιδια για να γινει αυτοματα εξοικονομηση ενεργειας οταν η μπαταρια ειναι κατω απο 30% πρεπει να εχουμε και τον διακοπτη ανοιχτο στις ρυθμισεις?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ναι , αλλα το 30% δεν ειναι δεσμευτικο . Αλλαζεις αμα το θες πιο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ναι , αλλα το 30% δεν ειναι δεσμευτικο . Αλλαζεις αμα το θες πιο κατω. ναι ισχυει, παραλειψη μου, εννοουσα αν για οποιοδηποτε ποσοστο πρεπει να εχουμε το διακοπτακι στο πρασινο.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ναι πρεπει...Εμενα με εκνευριζει η μονιμη ειδοποιηση και να πω την αληθεια , δεν εχω παρατηρησει ουτε στο ελαχιστο να κανει αυτη την εξοικονομηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ναι πρεπει...Εμενα με εκνευριζει η μονιμη ειδοποιηση και να πω την αληθεια , δεν εχω παρατηρησει ουτε στο ελαχιστο να κανει αυτη την εξοικονομηση. μηπως εχεις ετσι και αλλιως πολυ χαμηλα την φωτεινοτητα?? :p δεν ξερω δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα ωστε να μπορω να κρινω αν οντως γινεται.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 την εχω 28% , αλλωστε αν βρει φως αναβει αυτοματα και δεν την πειραζω καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 τελικα ο bootloader ξεκλειδωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 τελικα ο bootloader ξεκλειδωνει? Δες εδώ ποια ξεκλειδώνουν :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181581 Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δες εδώ ποια ξεκλειδώνουν :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181581 και εμεις που ειμαστε στα not unlocked δεν εχουμε ελπιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts