Jump to content

jason1992

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jason1992

  • Ημ. Γέννησης 20/08/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jason1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε μαμα κινητο με (ics-stock ολα ) θα ειναι ενταξει ; εννοω θελει root ή τιποτα τετοιο ;
  2. Παιδια εχω ενα θεματακι μικρο :P στις ακρες οταν τελειωνει το γυαλι και αρχιζει το πλαστικο μεσα στα κενα εχει σκονι που δεν ξερω πως φευγει :/ μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω και πως να το προστατεψω μετα ??
  3. Θα σε περιμενω να τα κανουμε μαζι προς το παρων ψαχνω γενικα τα android :)
  4. Αντε καλοριζηκ φιλε .
  5. Να σου πω την αληθεια φοβομουνα την απαντηση σου :) (το ηξερα μεσα μου) Το θεμα ειναι πως θελω να βαλω τα JB και το lancher που αναφερεις αλλα φοβαμαι μονος μου, και κανεις απο τους φιλους μ δεν ξερει οποτε λεω να το καθηστερισω λιγο και βλεπουμε .
  6. Τωρα που μιλαμε για βλαβες, ειναι λογικο οταν ξεκλειδωνω με το power button να αργει καπου στα 1-2 δευτερολεπτα για να μου εμφανισει την οθονη για να σειρω ? Κατα τα αλλα μια χαρα :)
  7. Και εγω χθες το πηρα φιλε και το πρωτο θεματακι που καταλαβα ειναι της μπαταριας που δεν αντεχει και τοσο πολυ εκτος και αν το χρεισημοποιεις κανονικα(τηλ.μυνηματα wifi και λιγο παιχνιδι) εκει για μενα ειναι ειναι επαρκης. Τα υπολοιπα αποτι διαβαζω εδω και λιγο καιρο διορθονονται
  8. Φιλε δεν εχω θεμα με την μπαταρια, δεν πολυασχολουμε με τα κινητα αλλα οπως τα λες δεν το εχω αφισει απο τα χερια μ απο χθες το απογευμα :) Αλλωστε ειναι το πρωτο μου σμαρτ και το προιγουμενο που ειχα 6 χρονια η μπαταρια εδω και ενα - δυο χρονια ειναι στον πατω, οποτε το εχω ψηλοσυνιθησει χωρις να λεω πως δεν θα ηθελα καλητερη μπαταρια αλλα αποτι ειδα σε προϊγουμενα ποστ θελει μια-δυο βδομαδες να στρωσει λιγο :)
  9. Α.α... καλοοοο :) ετοιμαστειτε ερχομαι απο αυριο με ακομα πιο τρελες ερωτησουλες ;)
  10. Για τι λειτουργειες μιλαμε?
  11. ρε παιδια τι ειναι το NFC LG TAG+? γιατι εχς φαει σκαλωμα..
  12. Εσείς που λέτε οτι παραλάβατε, απο ποιο κατάστημα τα πήρατε? Εγω απο πουλομαγαζο απο skroutz
  13. Ευχαριστω παιδια !! απο αυριο ξεκιναω ερωτησεις :)
  14. παιδια μολις το πηρα και μ λεει ενα ιμει και πιο κατω SWS ελπιζω να ειναι για ευρωπη :)
  15. Ευχαριστω πολυ (δηλαδη αμα δω οτι ειναι για ευρωπη πανω στο κουτι δεν χρειαζεται να παρω την lg ?). Απο'τι καταλαβες ειμαι αρκετα ασχετος εχω να παρω κινητο χμμμ... 6 χρονια πανω κατω :) οποτε θα ειμαι καθημερινα εδω μεσα και θα σας πριζω λιγο :)
×
×
  • Create New...