pannic Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 φιλε μου αυτην την προσφορα που την βρισκεις γιατι σκεφτομαι και εγω την αγορα μιας τηλεορασης μηπως τσεπωσω και το κινητακι.... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions.htm?Manufacturer=LG&gclid=CJ2bsOj7hbQCFcZb3godyXwAOg&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions.htm?Manufacturer=LG&gclid=CJ2bsOj7hbQCFcZb3godyXwAOg&page=2 με ολες τις lg? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευχαριστω...υπομονη :) Υπαρχει και το HTC HD2 (Kernel)...:)) τωρα ακομη παιζω με το LG...καλο παντως μου αρεσε... Η προσφορα ισχυει για συγκεκριμενα μοντελα τβ τις LG (στην ερωτηση παραπανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευχαριστω...υπομονη :) Υπαρχει και το HTC HD2 (Kernel)...:)) τωρα ακομη παιζω με το LG...καλο παντως μου αρεσε... Η προσφορα ισχυει για συγκεκριμενα μοντελα τβ τις LG (στην ερωτηση παραπανω) εχεις δικιο...τωρα τις ειδα! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ειναι πολυ νωρις ακομα.Η μπαταρια εχει πολυ διαφορετικη συμπεριφορα ακομα και μετα απο αναβαθμιση Βεβαια μην παιρνεις στα σοβαρα ολους εμας που εχουμε το κινητο. Εμεις τα παιρνουμε απο την lg.Καποιοι αλλοι συστηματικα το θαβουν λες και τους πηρες λεφτα απο την τσεπη για να το αγορασεις και δεν μπορουν να το χωνεψουν... Παίρνει λιγο τα πάνω της αλλα οχι με σοβαρή διάφορα... Τωρα γι αυτο που λες όσον αφορά τους κατόχους του κινητου,δεν είπα πουθενά οτι τα παίρνει καποιος απο την lg,ο καθε χρήστης κανει μια Α χρήση στο κινητο του,άλλοι λιγότερη άλλοι περισσότερη,δεν ειναι φιξ αυτο. ΕΓΩ λοιπον και με την χρήση που κανω στο χω κατατάξει στς μέτριες σε αυτονομία συσκευές,φυσικα οχι οπως το Xperia p όμως. Ειναι λογικό να το συγκρίνω με το s3 κι άλλες high end συσκευές και στην αυτονομία και στην κάμερα. Και δε το θαβω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το θεμα ειναι οτι βασει των δικων σου λεγομενων , ολα αυτα που πιστευεις , στο διαβασμα που κανει ο αλλος και απο πρωην χρηστη δινουν πολυ κακη εικονα και οχι τοσο υποκειμενικη.Σκεψου εμενα η καποιον αλλο να μπαινω σε θεματα πρωην συσκευων που ειχα και να λεω στο ενα θεμα εχει σκοτεινη οθονη, σε ενα αλλο , εχει λιγη μνημη κλπ και στο καπακι να λεω δεν αξιζει αυτο η εκεινο παρε το αλλο που ειναι καλυτερο...Το εχω δει αυτο το φαινομενο σε πολλους διαξιφισμους συσκευων.Ο ερωτων να λεει λεει θελω ics γιατι μου αρεσει και να βλεπεις απο κατω οχι η jb ειναι η καλυτερη , οχι η gb ειναι η πιο καλη ανεξαρτητα απο την ερωτηση. Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...ΤΟ 4Χ εχει την χειροτερη καμερα απο τα αντιστοιχα κινητα της κατηγοριας , την μικροτερη αυτονομια , την μικροτερη βαθμολογια σε μετρησεις και δεν προκειται ποτε να αναβαθμιστει σε νεα εκδοση την χειροτερη οθονη μεχρι και τα χειροτερα ακουστικα αρα για αυτο εχει και 150-200€ λιγοτερα απο τα υπερκινητα. Δεν εχω κατι αλλο να πω...μονο οτι εχουν πει αλλοι που πιστευω το εχουν ακομα. το κινητο παντος παει καλα τριτη μερα το εχω η μπαταρια ειναι στο 75% μετα απο 9 ωρες χρηση κε κανα 15λεπτο κλησεις κανα 2 μαιλ κανα 5-10 λεπτα μυνηματα μεσω viber 2-3 αναβαθμισεις απο το μαρκετ 45 λεπτα ανοικη οθονη και τα δεδομενα και wifi παντα ανοικτα αλλα κλειστο το 3g με συγχρονισμους στο φουλ ανοικτους μια χαρα ειναι μπαταρια νομιζω το κινητο πεταει,παιδια δεν εχει επαφη ουτε με sg3 ουτε με τιποτε αλλο,ειναι ταχυτατο στις εντολες,η καμερα που εχτες ειδα κατι σκοτεινιες που λεγαμε,μετα τα update,θα σας πω οτι τραβηξα στο ιδιο σημειο με ιδιο φωτισμο,στη δουλεια μου που ειχα τραβηξει με s3 και ανοιξα στο pc τις δυο φωτος και του 4x ειναι τουλαχιστον 20% καλυτερη.Internet δεν παλευεται στην ταχυτητα,ρολαρισμα επισης,τα χαζα lag στον dialer του s3 για να ανοιξει,εδω απλα ειναι αγνωστα,το πληκτρολογιο που στο s3 επρεπε να προσευχηθεις και λιγο πριν γραψεις για να πατας τους σωστους χαρακτηρες,εδω εχει σαφηνεια iphone που πρεπει να ομολογησω οτι σε 3.5 ιντσες εγραφα στο μισο χρονο απο οτι στο s3.Κατι αλλο που παρατηρησα που ισως να μην ειναι τοσο σημαντικο για καποιους,εγω ωστοσο το θεωρω,γιατι στους ρυθμους που ζουμε ολα τα κοιταζουμε:το s3(με ακουτε να συγρινω μονο με αυτο γιατι ειναι αμεσος αντιπαλος και αυτο που ειχα πριν παρω το 4x)λοιπον στη χρηση με ενα χερι μου ειχε πεσει 2 φορες κατω ευτυχως με θηκη,στο 4x δεν θα συμβει αυτο παιδια,δεν ξερω πως αλλα ειναι πολυ ανετη η χρηση ενος χεριου και οταν οδηγουμε νομιζω ειναι πολυ σημαντικο.Μπαταρια δεν μπορω να πω τιποτα,αλλα οπως καταληξαμε ειναι πολυ υποκειμενικες οι αποψεις εφοσον εξαρταται αμεσα απο τη χρηση του καθενος.Να πω τελος μια διαπιστωση οτι πιστευω, οπως εχει ειπωθει νομιζω,οτι αυτη η ταχυτητα,η αμεση αποκριση,το ανυπαρκτο lag οφειλεται στο απλουστευμενο περιβαλλον της LG χωρις περιτες σκουπιδοεφαρμογες που συναντας πληθωρα αλλου και μπραβο της γι αυτο μετα από 2 βδομάδες χρήση με το 4Χ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος,το χρησιμοποιώ σαν βασικό τηλέφωνο , βλέπω η lg κράτησε τα καλά μόνο από το 2Χ κ διόρθωσε τα μείον (μπαταρία , ram ) πολυ καλή η ποιότητα κατασκευής του 4Χ όπωσ κ του προκατόχου του. το τηλέφωνο πάει σφαίρα.....δεν μου έχει κολλήσει ποτέ . Η μπαταρία βγάζει άνετα 4ΜΕΡΕΣ το κινητο το έχω μόνιμα στο 2g , 40% φωτεινότητα 1 ώρα περίπου ομιλία κάθε μερα , λίγα sms, λίγο wifi με τέτοια χρήση κρατάει 4ΜΕΡΕΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παίρνει λιγο τα πάνω της αλλα οχι με σοβαρή διάφορα... Τωρα γι αυτο που λες όσον αφορά τους κατόχους του κινητου,δεν είπα πουθενά οτι τα παίρνει καποιος απο την lg,ο καθε χρήστης κανει μια Α χρήση στο κινητο του,άλλοι λιγότερη άλλοι περισσότερη,δεν ειναι φιξ αυτο. ΕΓΩ λοιπον και με την χρήση που κανω στο χω κατατάξει στς μέτριες σε αυτονομία συσκευές,φυσικα οχι οπως το Xperia p όμως. Ειναι λογικό να το συγκρίνω με το s3 κι άλλες high end συσκευές και στην αυτονομία και στην κάμερα. Και δε το θαβω. Δεν θελω να συνεχισω το θεμα αυτο αλλα ειχες χαρακτηρισει ατυχως πιστευω "κακομοιρηδες" τους ιδιοκτητες του 4X.Τοτε δεν ειχα αποκτησει το κινητο και δεν ειχα απαντησει.Τωρα που το εχω 3 μερες μπορω να πω οτι με εχει κερδισει χαλαρα.Εχει θεμα με την μπαταρια του με την εννοια οτι την ρουφαει αρκετα γρηγορα ,αλλα, εχει και μια οθονη που δεν βρισκεις ευκολα.Εχει δικιο ο φιλος leo , δεν εχει νοημα να μπαινεις και να ποσταρεις σε θεματα πρωην τηλεφωνων σου.Δεν βγαζει πουθενα αυτο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Από θέμα hardware πράγματι είναι κορυφαίο κινητό. Το θέμα είναι ότι το απαξίωσε η ίδια η LG και αυτό φαίνεται από την γενικότερη αντιμετώπιση που έχει. Γιατι κάποιος να το προτιμήσει; Από την στιγμή που όταν τα άλλα θα έχουν μία 4.2.x , το optimus θα είναι εν αμφιβόλω για το αν θα λάβει την 4.1.x μετά από κάτι μήνες ίσως ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 δεν εχει νοημα να μπαινεις και να ποσταρεις σε θεματα πρωην τηλεφωνων σου.Δεν βγαζει πουθενα αυτο. Δεν με ενοχλει καθολου το ποιος μπαινει στο θεμα και αν ειναι νυν η πρωην κατοχος του , ουτε ειμαι εγω αυτος που θα απαγορεψει σε καποιον οτιδηποτε.Απλα θεωρω οτι καποια ακρως υποκειμενικα σχολια να παρουσιαζονται με τοση βαρυτητα σαν να ειναι γενικευμενο συμπερασμα , αυτο πιστευω οτι δεν βοηθαει κανενα...Δηλαδη αν ρωτησει ενας για το s3 πχ πως μπορει να εχει πιο πολλη ram τι να παω να πω , οτι τοση εχει και αν σου αρεσει ;; και τι με αυτο ; Από θέμα hardware πράγματι είναι κορυφαίο κινητό. Το θέμα είναι ότι το απαξίωσε η ίδια η LG και αυτό φαίνεται από την γενικότερη αντιμετώπιση που έχει. Γιατι κάποιος να το προτιμήσει; Από την στιγμή που όταν τα άλλα θα έχουν μία 4.2.x , το optimus θα είναι εν αμφιβόλω για το αν θα λάβει την 4.1.x μετά από κάτι μήνες ίσως ..... Ισως γιατι καποιος δεν ζει και αναπνεει οπως ισως καποιοι κατοχοι nexus (λεμε τωρα) το ποτε θα βγει η 4.1.2 και μετα 4.2 και καποτε 4.2.3 ωστε να κοιτανε αλλους και δη την lg απο ψηλα. Θα το παρει καποιος για τα καλα specs που εχει και την χαμηλη τιμη , το οποιο αν δεν ειναι ο νο1 παραγοντας αγορας στις μερες μας ,ειναι κυριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Σίγουρα το θέμα της κοστολόγησης είναι το σημαντικότερο στην εποχή μας. Υπάρχουν μερικά «αλλά» όμως … Από την στιγμή που τα specs του κινητού το ευνοούν να έχει πολύ μέλλον, γιατί το χαντακώνει η LG; Κάποιος ο οποίος έδωσε 340 – 400 ευρώ θα δει σε ένα χρόνο (ίσως και λιγότερο) ότι αυτός που έδωσε 420 – 460 ευρώ, θα έχει ένα κινητό το οποίο έχει κρατήσει αναλογικά την μεταπολιτική του αξία σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα έχει την σιγουριά πως το κινητό του θα έχει (τουλάχιστον) άλλον ένα χρόνο ζωής, χωρίς να στερείται τα καλούδια που προσφέρει το Android με κάθε αναβάθμισή του. Με λίγα λόγια… η διαφορά των 100 ευρώ αυτή τη στιγμή που έχει το 2X από τον άμεσο ανταγωνιστή που είναι το GS3, σε βάθος χρόνου θα αποσβεστεί. Κρίμα και είναι πανέμορφο το άτιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το θεμα ειναι οτι βασει των δικων σου λεγομενων , ολα αυτα που πιστευεις , στο διαβασμα που κανει ο αλλος και απο πρωην χρηστη δινουν πολυ κακη εικονα και οχι τοσο υποκειμενικη.Σκεψου εμενα η καποιον αλλο να μπαινω σε θεματα πρωην συσκευων που ειχα και να λεω στο ενα θεμα εχει σκοτεινη οθονη, σε ενα αλλο , εχει λιγη μνημη κλπ και στο καπακι να λεω δεν αξιζει αυτο η εκεινο παρε το αλλο που ειναι καλυτερο...Το εχω δει αυτο το φαινομενο σε πολλους διαξιφισμους συσκευων.Ο ερωτων να λεει λεει θελω ics γιατι μου αρεσει και να βλεπεις απο κατω οχι η jb ειναι η καλυτερη , οχι η gb ειναι η πιο καλη ανεξαρτητα απο την ερωτηση. Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...ΤΟ 4Χ εχει την χειροτερη καμερα απο τα αντιστοιχα κινητα της κατηγοριας , την μικροτερη αυτονομια , την μικροτερη βαθμολογια σε μετρησεις και δεν προκειται ποτε να αναβαθμιστει σε νεα εκδοση την χειροτερη οθονη μεχρι και τα χειροτερα ακουστικα αρα για αυτο εχει και 150-200€ λιγοτερα απο τα υπερκινητα. Δεν εχω κατι αλλο να πω...μονο οτι εχουν πει αλλοι που πιστευω το εχουν ακομα. Φίλε μου ΕΓΩ το λιωνω καθημερινά το τηλεφωνο,δεν το χω για να το βλεπω...σύμφωνα λοιπον με τα δικά μου θέλω το κινητο δεν ανταποκρίνεται....και στη ουσία το μονο που μου ανταποκρίνεται σωστά πέρα τα μείον του ειναι το s3. Σχολιάζω λοιπον κι εχω το δικαίωμα να σχολιάζω ως χρήστης και φυσικα τα σχόλια μου ανταποκρίνονται στα δικά μου θέλω και πιστεύω.τωρα το πως το βλέπει ο καθένας ειναι θεμα του...άλλοι βλέπουν θετικά πολλα που ΕΓΩ βρίσκω αρνητικά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν θελω να συνεχισω το θεμα αυτο αλλα ειχες χαρακτηρισει ατυχως πιστευω "κακομοιρηδες" τους ιδιοκτητες του 4X.Τοτε δεν ειχα αποκτησει το κινητο και δεν ειχα απαντησει.Τωρα που το εχω 3 μερες μπορω να πω οτι με εχει κερδισει χαλαρα.Εχει θεμα με την μπαταρια του με την εννοια οτι την ρουφαει αρκετα γρηγορα ,αλλα, εχει και μια οθονη που δεν βρισκεις ευκολα.Εχει δικιο ο φιλος leo , δεν εχει νοημα να μπαινεις και να ποσταρεις σε θεματα πρωην τηλεφωνων σου.Δεν βγαζει πουθενα αυτο. Ανέφερα κακομοιρηδες ανθρώπους που ψάχνουν patch για να διορθώσουν την σχετικά μέτρια κάμερα του lg.και δεν το έγραψα με ειρωνικό στυλ... Ωραίο πάντως για τα 340.το μονο σίγουρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Οι μέρες περνούν και η ικανοποίησή μου από το κινητό αυξάνεται όλο και περισσότερο.:) Η ανάλυση της οθόνης είναι πραγματικά όλα τα λεφτά και επίσης διαπίστωσα ότι τη βλέπω πολύ καλύτερα σε φως ημέρας σε εξωτερικό χώρο σε σχέση με super amoled κινητά που είχα πριν από αυτό.Έχασα δλδ σε κορεσμό χρωμάτων, κέρδισα σε πρακτικότητα.Όποια εφαρμογή έχω κατεβάσει τρέχει άψογα, τα HD videos παίζουν απροβλημάτιστα, το internet με οποιονδήποτε browser πάει σφαίρα.Η ικανοποίηση μου έχει αυξηθεί και στο θέμα της μπαταρίας.Τις πρώτες μέρες καταναλωνόταν πολύ γρήγορα αλλά πλέον πάει καλύτερα ( ίσως να βοήθησε το τελευταίο update).Μοναδικό μειονέκτημα παραμένει η κάμερα η οποία αποδίδει μέτρια για την κατηγορία. Βαθμολογία βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών,ποιότητας κατασκευής και design : 8/10 :). Μία μονάδα κόβεται λόγω κάμερας,μισή λόγω μπαταρίας ( αν και βελτιώθηκε ) και μισή λόγω ποιότητας τζαμιού( το ήθελα πιο γερό) Αν συνυπολογίσω και την τιμή τότε : 10/10:) ΥΓ : Στα ανταγωνιστικά κινητά της κατηγορίας θα έκοβα πολλές μονάδες λόγω άσχημου design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ανέφερα κακομοιρηδες ανθρώπους που ψάχνουν patch για να διορθώσουν την σχετικά μέτρια κάμερα του lg.και δεν το έγραψα με ειρωνικό στυλ... Ωραίο πάντως για τα 340.το μονο σίγουρο. "γιατι οι κακομοιροι οι χρήστες του". Ουδεν σχολιο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Για να τελειωνουμε επιτελους με αυτο το θεμα.Εμεις οι κατοχοι του 4Χ βαλαμε ενα Patch για να βελτιωθει η καμερα .Δεν περιμενουμε custom ρομ για να δουμε smooth κινηση στο τηλεφωνο...Αυτα για αλλους με ναυαρχιδες, Πιστευω κιολας (κατι σχετικο επιτελους) οτι αν αυτος που εφτιαξε το Mod για την καμερα δεν ειχε αλλαξει τηλ , θα το ειχε βελτιωσει τοσο που δε θα μιλαγαμε για αυτο πια. Edited December 7, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Φίλε μου ΕΓΩ το λιωνω καθημερινά το τηλεφωνο,δεν το χω για να το βλεπω...σύμφωνα λοιπον με τα δικά μου θέλω το κινητο δεν ανταποκρίνεται....και στη ουσία το μονο που μου ανταποκρίνεται σωστά πέρα τα μείον του ειναι το s3. Σχολιάζω λοιπον κι εχω το δικαίωμα να σχολιάζω ως χρήστης και φυσικα τα σχόλια μου ανταποκρίνονται στα δικά μου θέλω και πιστεύω.τωρα το πως το βλέπει ο καθένας ειναι θεμα του...άλλοι βλέπουν θετικά πολλα που ΕΓΩ βρίσκω αρνητικά. το HTC ONE X το εχω χρησιμοποιήσει περιπου 15 μερες στο παρελθον, τα εχω αγορασει απο αγγελια και λεω (τα) γιατι ειχα παρει 2, τα βρηκα φθηνα και τελικα τα πουλησα ακριβοτερα, και τα 2 ειχαν γρατζουνιες στην οθονη, και τα 2 ειχαν σημαδια στο πισω μερος του κινητου, χρησιμοποιώντας το λοιπον εχω αποψη και λεω, ΧΑΛΙΑ ΗΧΕΙΟ: εχανα τακτικα κλησεις ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: ακομα και εγω που τα προσεχω του ειχα δημιουργήσει σημαδια στην πλατη, απλα το ακουμπας, και αυτο σημαδευεται σχεδον... ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ: μα οταν τυχαινε να λιωνω ((Φίλε μου ΕΓΩ το λιωνω καθημερινά το τηλεφωνο,)) αδιαζε σαν κλεψυδρα με μεγαλη τρυπα, ποσες φορες ειπα, (μακαρι να επερνε εξτρα μπαταριες...) edit: παρεμπιπτόντως, ((σύμφωνα λοιπον με τα δικά μου θέλω το κινητο δεν ανταποκρίνεται)) γιατι ενω το ειχες και το πουλησες πηγες και το ξανα αγόρασες? 'τό δίς ἐξαμαρτεῖν οὐκ ἀνδρός σοφοῦ λέει μια σοφή ρήση! Edited December 7, 2012 by inactiveaccount2234542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδια πως γινεται στο ανοιγμα και κλεισιμο του τηλεφωνου να παρακαμψουμε ηχο η και διαφορα animation ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Παιδια πως γινεται στο ανοιγμα και κλεισιμο του τηλεφωνου να παρακαμψουμε ηχο η και διαφορα animation ; δεν το εχω καλοψαξει φιλε μου αλλα με root ειμαι και εχω βρει το αρχειο που κανει στο startup και στο shutdown του κινητου, επειδη δε μ'ενοχλει δεν το εχω σβησει, http://www.gsmarena.com/android_40_ics_update_for_lg_optimus_2x_is_now_available-news-5172.php πεταει και τη μπιχτη του για το G και το 4X :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 7, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 σημερα το πρωι μου εβγαλε ενημερωση συστημστος ειναι η εκδοση v10h. sto internet που εψαξα λεει για τις αλλαγες που γινονται. Η LG έχει κυκλοφορήσει ένα νέο firmware update για το αγαπημένο P880 4x HD μου. Μεταγλ. V10h, αυτή η ενημερωμένη έκδοση φαίνεται να ταιριάζει στην κατηγορία συντήρησης, δεδομένου ότι δεν αλλάζει τη βάση Android έκδοση (ακόμα 4.0.3). Σημαντικές αλλαγές είναι οι εξής: Ειδοποίηση όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά και την ένταση του ήχου είναι πολύ υψηλό Ενισχυμένη αυτόματη εστίαση στη λειτουργία της κάμερας Σταθερά ορισμένα σφάλματα που προκάλεσαν το Google Maps Navigation και να επανεκκινήσετε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Tο διαβασα και εγω στο xda...Τουλαχιστον το 2ο σημειο ειναι το ουσιαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ναι συμφωνω απολυτα.παντως τωρα μπορω να τραβηξω φωτογραφια ενω τραβαω βιντεο.για να πω την αληθεια δεν το ειχα ξαναδοκιμασει ξανα και δεν ξερω αν υπηρχε η λειτουργια αυτη.παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το κινητο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Φιλε μπραβο που μας ενημερωσες για τις αλλαγες του update.δεν τριγυρναμε ολοι τα forum για να ενημερωνομαστε. Ξερει καποιος αν παιζει ρολο που ειναι ο δεικτης φωτεινοτητας οταν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη λειτουργια;; Επισης αν απενεργοποιησεις την αυτοματη λειτουργια εχει ουσιαστικη διαφορα; Στο παλιο μου κινητο ειχε συντομευση με 3 σκαλες φωτεινοτητας στην αρχικη οθονη κ βολευε.εδω δεν βρισκω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Αν βαλεις την φωτεινοτητα στην πανω μπαρα συντομευσεων καθε φορα που πατας πανω της αλλαζει μεταξυ 0% 50 και 90 και μετα παλι αυτοματο. Edited December 7, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημέρα είμαι ένα κλικ πριν την παραγγελία το κινητού, προέρχομαι από HTC Desire 2,5 χρόνια, και μπορώ να πω ότι το άλλαξα τα φώτα, απλά τώρα είπα να ησυχάσω λίγο και πέρα από ένα root τίποτα παραπέρα. Διάβασα σχεδόν όλα τα μηνύματα και αυτό όπου ενδιαφέρει εμένα είναι αν γενικά υπάρχουν προβλήματα στο software, GSM/3G WiFi, γενικά λειτουργικότητα και όχι φωτογραφίες, κάμερα. Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σε αυτα τη θεματα συνδεσιμοτητας ποτε δεν ειχα θεμα.Η καμερα εχει βελτιωθει πολυ και σημερα που επεξεργαστηκα κατι βιντεακια που ειχα τραβηξει με μια ψηφιακη Kodak , η δικη της εστιαση ηταν σκετη απογοητευση οποτε κλεινει και αυτο το ζητημα... Το ui του δεν λαγκαρει ποτε και πουθενα.Οτι αλλο θες πριν και μετα την αγορα μην διστασεις να το θεσεις εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts