Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δοκιμασες ; Εγω τραβηξα ενα βιντεο αλλα μου σπαει στην κινηση του τηλεφωνου.Δεν ειναι smooth...Αλλα απο εστιαση ολα καλα.

Oριστε τι τραβηξα :

http://www.youtube.com/watch?v=2D1vsvL2i4s

http://www.youtube.com/watch?v=10qPr5unqiI

Edited by Leolipop

Το δοκιμασες ; Εγω τραβηξα ενα βιντεο αλλα μου σπαει στην κινηση του τηλεφωνου.Δεν ειναι smooth...Αλλα απο εστιαση ολα καλα.

ναι το δοκιμασα ασ πουμε ειναι αξιοπρεπες....η εστιαση καλυτερη αλλα παλι παραμενι το προβλημα..ομαλοτητα καλη οχι παρα πολυ καλη bitrate ποθ ειναι βασικο για λεπτομερεια χαμηλη...10.000 οταν το σ3 εχει κοντα στα 20.000.. διπλασιο μεγεθος απο το χ4 σε ιδια διαρκεια βιντεο

To bitrate απο οσο ειδα το ρυθμιζεις μεχρι 100Μb αλλα εμενα δε μου λεει κατι αυτο....

ετσι ειναι αλλα η ομαλοτητα ειναι χαλια...στο σ3 και bitrate λεπτομερεια πολυ καλη και 30 fps

στο χ2 lg ηταν πολυ καλυτερο ισως με jelly beam γινει καλυτερο

Λεωνιδας: Χωρις να ζηταω χρονικο πλαισιο, θα υπαρξει ποτε αναβαθμιση σε εκδοση 4.1 + ;

Λεωνιδας: Το λεω γιατι εν μερει υπηρχε καποια απογοητευση το οτι η εκδοση μετα απο τοσες αλλαγες παραμενει η 4.0.3

Λεωνιδας: και οσον αφορα τις παρατηρησεις , θα θελαμε σε επομενη ενημερωση λογισμικου αν ειναι εφικτο στην καμερα και παλι να υπαρξει η δυνατοτητα απο το χρηστη 1ον να απενεργοποιησει την αυτοματη εστιαση και ακομα να μπορει να εγγραψει βιντεο με μεγαλυτερο bitrate απο τα 10Μbit που ειναι τωρα Αρχικά ευχαριστούμε για την προτίμηση, τα καλά σας λόγια αλλά και τις προτάσεις σας στο προϊόν μας

Λεωνιδας: χαιρομαστε που τις λαμβανετε υπ οψη

Spiros Tsotras: Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή ενημέρωση από το εργοστάσιο μας για ενδεχόμενη αναβάθμιση, χωρίς αυτό να το αποκλείει.

Λεωνιδας: Αναφερεστε στην jelly bean φανταζομαι...

Spiros Tsotras: για όποια ενδέχεται.

Λεωνιδας: Εμενα προσωπικα δεν με καει και τοσο πολυ αυτο το σκελος αλλα με βεβαιοτητα μπορω να σας γνωστοποιησω πως αυτη η ελλειψη υποστηριξης λογισμικου ειναι πολυ αποτρεπτικη απο το αγοραστικο κοινο...

Λεωνιδας: Ειναι πραγματικα κριμα να ακους κοσμος να λεει : Δυνατα specs , ποιοτητα κατασκευης , χαμηλη τιμη και ολα τα αλλα καλα που εχει πχ το 4Χ και το optimus G (αν ερθει στην χωρα μας) αλλα στην τελευταια κουβεντα να σου πεταει οτι ΑΝ καποτε παρει αναβαθμιση θα ειναι 2 εκδοσεις πισω απο περσινες συσκευες οπως πχ το galaxy s2 που θα παρει 4.1.2 και ας εχει κυκλοφορισεις λίγο μετα το 2Χ.

Spiros Tsotras: Βεβαίως είναι κατανοητό. Όπως επίσης και η πρόταση-παρατήρηση που κάνατε, την οποία και θα στείλουμε προς επεξεργασία στο εργοστάσιο μας

Εδω οσα ειπαμε.

Χωρίς παρεξήγηση, και bot να απαντούσε με preset απαντήσεις δεν θα καταλάβαινα τη διαφορά. Δεν είπε απολύτως τίποτα.

Tο κοιτάω το κινητό τελευταία διότι δίνεται δώρο με μια τηλεόραση που με ενδιαφέρει και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την υποστήριξη που βλέπω πως έχει.

Είναι κρίμα γιατί χτυπάει το HTC One X στα ίσια.

Akism :wacko:

Eπειδη ειχα επικοινωνησει μαζι τους παλιοτερα μεσω email , ενα πραγμα εμεινε σταθερο.Οτι και να πεις, το μεταφερουν στο εργοστασιο....

Παντως περα απο την υποστηριξη την μελοντικη, οπως ειναι τωρα ειναι πολυ ικανοποητικο και για τον πιο απαιτητικο χρηστη.

Καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω , όσοι το έχουν πάρει από skroutzoμαγαζο , αν τα μοντέλα από γερμανία, γαλλία, τατζικιστάν κτλ, έχουν εφαρμογές σαβούρα οι οποίες βγαίνουν μόνο με root.

Εχω άσχημη εμπειρία με ένα γαλλικό xperia arc το οποίο έχει μέσα κάτι γαλλικές εφαρμογές που είναι εντελώς άχρηστες.

Καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω , όσοι το έχουν πάρει από skroutzoμαγαζο , αν τα μοντέλα από γερμανία, γαλλία, τατζικιστάν κτλ, έχουν εφαρμογές σαβούρα οι οποίες βγαίνουν μόνο με root.

Εχω άσχημη εμπειρία με ένα γαλλικό xperia arc το οποίο έχει μέσα κάτι γαλλικές εφαρμογές που είναι εντελώς άχρηστες.

Σαβουρα δεν εχουν πολλη.Αν εξαιρεσεις μερικα της lg κατι yahoo news και finance ,μπορεις να πεις οτι ειναι για πεταμα.Κατα τα αλλα και τα πρoγραμματα lg αν τα θεωρησουμε σαβουρα ,δεν ειναι πανω 7-8 προγραμματα για αφαιρεση.Μερικα ακομα μπορεις να απεγκαταστησεις η ακομα και να τα παγωσεις χωρις root.

βλέπω να κάνω την αγορά αν και είναι αχρείαστη. βέβαια είναι στην φύση μου να κάνω αχρείαστες αγορές.:lol:

το S2 έβγαλε 2 περίπου χρόνια απροβληματιστης χρήσης. ελπίζω και το 4X να έχει τουλάχιστον τέτοια διάρκεια.

Εγω δεν μπορω να συγκρινω επειδη πριν παρω αυτο, το s2 το κρατησα 6 μερες αλλα με χαλαγε.αρκετα η σκοτεινια και ψιλοπρασινια στην οθονη...

Εγω δεν μπορω να συγκρινω επειδη πριν παρω αυτο, το s2 το κρατησα 6 μερες αλλα με χαλαγε.αρκετα η σκοτεινια και ψιλοπρασινια στην οθονη...

Σκοτεινη δεν θα το λεγα, αλλα η πρασινιλα στα λευκα ηταν εμφανης οπως και αλλες περιεργες αποχρωσεις σε σκουρα χρωματα.

Χωρίς παρεξήγηση, και bot να απαντούσε με preset απαντήσεις δεν θα καταλάβαινα τη διαφορά. Δεν είπε απολύτως τίποτα.

Tο κοιτάω το κινητό τελευταία διότι δίνεται δώρο με μια τηλεόραση που με ενδιαφέρει και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την υποστήριξη που βλέπω πως έχει.

Είναι κρίμα γιατί χτυπάει το HTC One X στα ίσια.

Ειναι εξαιρετικο δωρο, ειναι πολυ καλο αν το αγορασεις στα 350 αλλα κοιτωντας απεναντι το Galaxy S3 που δεν προλαβε να παρει 4.1.1 και ξεκινησε ηδη η αναβαθμιση σε 4.1.2 μ'ενα σωρο καλουδια, σε πιανει το παραπονο και απογοητευεσαι.

Παιδιά έχετε βρει τρόπο να εμφανίζεται το υπόλοιπο χαρακτήρων ή έστω η μετάβαση σε 2ο sms όταν γράφετε σε οριζόντιο πληκτρολόγιο?Μόνο στο κάθετο μου εμφανίζει το υπόλοιπο χαρακτήρων.

καλησπερα...

πηρα μια τβ και το π880 δωρο

2η φορτιση και βλεπω την μπαταρια να πεφτει επικινδυνα γρηγορα...υπαρχει καμια λυση ή ειναι ακομη νωρις για συμπερασματα?

3g,wi-fi τα πατα κλειστα.

Ευχαριστω

καλησπερα...

2η φορτιση και βλεπω την μπαταρια να πεφτει επικινδυνα γρηγορα...υπαρχει καμια λυση ή ειναι ακομη νωρις για συμπερασματα?

Ευχαριστω

Καμία λύση,τα ιδία ακολουθούσα κι εγώ αλλά μηδέν....βεβαία υπάρχουν κι εκείνοι πού φυσικά θα γράψουν θετικά σχόλιά για την αναμονή και κατανάλωσή!ευτυχώς ήταν δώρο:p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον παιδια κατεβασα μια εφαρμογη απο google play με την ονομασια Quadgearbox 4xhd h opoia σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιηεις τους 4 πυρηνες και να δουλευουν οι δυο.εγω παντως ειδα μια μικρη διαφορα στην μπαταρια μου .να τι γραφει ακριβως....Αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε άλλα τηλέφωνα από LG Optimus P880 4x HD rom στο απόθεμα!

Παρακαλώ μην κατεβάσετε αν χρησιμοποιείτε ένα άλλο τηλέφωνο ή CyanogenMod.

Ωστόσο, δεν απαιτεί root.

Αυτό το κινητό εγκαινιάζει το κρυφό QuadGearBox (Eco Mode) σε ΟΤΑ Tegra 3 συσκευών (ες).

Έχει δοκιμαστεί και δουλεύει για το Optimus P880 4x HD, ωστόσο, μπορεί να υπάρχει ένας λόγος LG δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη αυτή την επιλογή. (Δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως / λειτουργικά).

Αυτό είναι πιθανό να αυξήσουν την απόδοση της μπαταρίας σας, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσει τα χαμηλότερα ποσοστά ρολόι.

Να είστε βέβαιος να σταματήσει η οικονομική λειτουργία πριν από τα παιχνίδια, όμως. ;

salonika city :thanks:

Ειναι πολυ νωρις ακομα.Η μπαταρια εχει πολυ διαφορετικη συμπεριφορα ακομα και μετα απο αναβαθμιση, θελει λιγο χρονο για να στρωσει.

Παντως αν το δουλευεις και το φορτιζεις μαζι ,μαλλον δεν φορτιζει και τοσο.

Βεβαια μην παιρνεις στα σοβαρα ολους εμας που εχουμε το κινητο. Εμεις τα παιρνουμε απο την lg.Καποιοι αλλοι συστηματικα το θαβουν λες και τους πηρες λεφτα απο την τσεπη για να το αγορασεις και δεν μπορουν να το χωνεψουν...

Edited by Leolipop

Έτσι είναι Leo...Έχουμε βγάλει πολύ χρήμα εμείς που πήραμε αυτό το κινητό!!Εμένα φίλε μου dogola το κινητό αυτή τι στιγμή έχει 50% μπαταρία το έχω βγάλει από τον φορτιστή πριν 23 ώρες ακριβώς και το έχω όλη την ώρα με ενεργοποιημένο το wi-fi(και το βράδυ). Από την μπαταρία δεν έχω παράπονο.Και το σ2 που είχα πιο πριν δε μου έβγαζε περισσότερο.

Ειναι πολυ νωρις ακομα.Η μπαταρια εχει πολυ διαφορετικη συμπεριφορα ακομα και μετα απο αναβαθμιση, θελει λιγο χρονο για να στρωσει.

Παντως αν το δουλευεις και το φορτιζεις μαζι ,μαλλον δεν φορτιζει και τοσο.

Βεβαια μην παιρνεις στα σοβαρα ολους εμας που εχουμε το κινητο. Εμεις τα παιρνουμε απο την lg.Καποιοι αλλοι συστηματικα το θαβουν λες και τους πηρες λεφτα απο την τσεπη για να το αγορασεις και δεν μπορουν να το χωνεψουν...

Ναι ειναι νωρις, στην 4η φορτιση αρχιζει και στρωνει η μπαταρια και εξομαλυνεται η διαχειριση της.

Δεν ειναι το κινητο με την καλυτερη αυτονομια στην αγορα, δεν ειναι το χειροτερο.

Πραγματι, ομως ο υποφαινομενος το χει ξεχειλωσει το θεμα.

Έτσι είναι Leo...Έχουμε βγάλει πολύ χρήμα εμείς που πήραμε αυτό το κινητό!!Εμένα φίλε μου dogola το κινητό αυτή τι στιγμή έχει 50% μπαταρία το έχω βγάλει από τον φορτιστή πριν 23 ώρες ακριβώς και το έχω όλη την ώρα με ενεργοποιημένο το wi-fi(και το βράδυ). Από την μπαταρία δεν έχω παράπονο.Και το σ2 που είχα πιο πριν δε μου έβγαζε περισσότερο.

Το GS2 πραγματικα δεν εβγαζε περισσοτερο και με ειχε απογοητευσει πολυ στο συγκεκριμενο τομεα, ενω του ειχα αγορασει μπαταρια 2000mAh Samsung, μια μερα εβγαζε με αρκετη χρηση. Αλλα μιλαμε για 4,3 οθονη με χαμηλο density, διπυρηνο στα 1,2.

Αυτο που θελω εγω ειναι να σπασουν επιτελους τον bootloader και να φτιαχτει kernel για να μπορουμε να πειραζουμε τον χρονισμο του επεξεργαστη. Προσωπικα θα τον ριξω, η εξοικονομηση θα ναι μεγαλη.

Αυτο ακριβως μας λειπει φιλε.Να μπορεσεσου καπως να εχουμε προφιλ αποδσης οπως στα λαπτοπ.Εισαι στη δουλεια και θες browsing , με ενα πατημα να κλεινεις 2 πυρηνες και να θετεις τους αλλους 2 στο 1ghz.Θες gaming , και οι 4 στο 1,7πχ.

Μακαρι καποια στιγμη να γινει και αυτο.

καλησπερα...

Ευχαριστω

φιλε μου αυτην την προσφορα που την βρισκεις γιατι σκεφτομαι και εγω την αγορα μιας τηλεορασης μηπως τσεπωσω και το κινητακι....

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)