lef7er1s Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Ειμαι στην τελευταια cm-11-20140130-NIGHTLY και εχω να επιβεβαιωσω οτι καμερα και βιντεο δουλευουν μια χαρα οπως επισης και το power button (δε θελει διπλο πατημα για να κλειδωσει).Γενκα οι βασικες λειτουργιες τρεχουν χωρις bugs και ειναι οκ για καθημερινη χρηση. Απο ταχυτητα ειναι οκ αλλα σε σχεση με την cm-10.1.3 stable που ειχα πριν ελαφρως πιο κατω με τον δικο της kernel.Η μπαταρια ειναι μια χαρα και με 0% wakelocks!!!Απο xda διαβασα οτι κρασαρει σε απαιτητικα παιχνιδια(δεν παιζω :p). Δουλευει ακομα και το screen recording.. :D :D :D Edited January 31, 2014 by lef7er1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Πέρασα την τελευταία CM 11 , δούλεψε η κάμερα (με πολλά σπασίματα βέβαια). Είχε όμως πολύ lag το κινητό και σε κάποια στιγμή κόλλησε :cry: . Είχα κάνει backup τη Slimbean και ξαναγύρισα προς το παρόν. Πάντως αν εξαιρέσω (στο δικό μου κιν.) το θέμα του βίντεο η 4.4 είναι πολύ καλή!!!! edit: Έφαγα ήττα με το backup... Έκανα λοιπόν format ξανά (system κλπ) και πέρασα την τεκλευταία CM11. Φαίνεται να δουλεύουν όλα :O Βλέπουμε....:D Edited January 31, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σημερα παρήγγειλα αυτην την μπαταρία. Akku polarcell: http://www.ebay.com/itm/PolarCell-Akku-LG-Optimus-4X-HD-P880-L9-P760-BL-53QH-Accu-Batterie-Battery-/330837087057?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item4d076d5351 αναμένεται να την εχω την επομενη βδομαδα (οπως και με αλλα πραγματα μεσω ebay απο Γερμανια) Διάβασα πολύ θετικά πράγματα στο xda και ειναι ισως η καλύτερη που κυκλοφορεί..Αν την εχει κάποιος ας μας πει τι εντυπώσεις εχει,αλλιώς θα σας ενημερώσω μετα απο καμια βδομαδα δόκιμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salach9 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδες, ξερετε καποια εφαρμογη που να μπορει να τραβαει η καμερα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salach9 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Έχω την μπαταρία που παρηγγειλες και δυστυχώς δεν είναι καλύτερη από την αυθεντική παρα τα 150 μιλιοαμπερορια παραπάνω. Μη σου πω είναι κατώτερη. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thorlite Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Με 7.5 ώρες baseband_xmm_power wakelock στο σπίτι μέσα έχω χάλια σήμα. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=40821&stc=1&d=1391293626 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Έχω την μπαταρία που παρηγγειλες και δυστυχώς δεν είναι καλύτερη από την αυθεντική παρα τα 150 μιλιοαμπερορια παραπάνω. Μη σου πω είναι κατώτερη. ωχχχ..την πάτησα δηλαδή??? πως δεν σας ρωτησα πριν την παραγγείλω......? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν εγινε και τιποτα.Ειτε ειναι καλυτερη ειτε οχι , ειναι μια εξτρα μπαταρια οπως και να εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ακριβώς και μόλις την έβαλα! Σαν τον εξωτερικό φορτιστή δεν έχει! Πάρε έναν από το ebay και εκεί θα δεις πόσο χρήσιμη είναι η δεύτερη μπαταρία. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και στα καλά καθούμενα... reorganizing internal process Με έσωσε το backup από το recovery. Ένας Θεός ξέρει τι έπαθε στα καλά καθούμενα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybr18 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Πήγα να του περάσω cyannongenmod και με το που του περνάω το cklockworkmod recovery και κάνω την επανεκίνηση, κολλάει στο λογότυπο. Το θέμα είναι ότι παρ'ότι προσπαθώ να του περάσω πάλι την στοκ, είναι αδύνατον καθώς δεν αναγνωρίζεται η συσκευή από τον υπολογιστή (ούτε από το KDZ). Μήπως μπορεί κανείς να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι; Η συσκευή είναι rooted. *για την ακρίβεια, όταν σύνδεσα το κινητό κρατώντας πατημένο το κάτω κουμπί της έντασης και ταυτόχρονα συνδέοντας το καλώδιο usb, τα windows μου αναγνώρισαν τη συσκευή όπως δείχνει η εικόνα παρακάτω. Παραθέτω και την εικόνα από το KDZ που δεν εντοπίζει τη συσκευή Edited February 10, 2014 by johnnybr18 Διευκρίνιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaterDemon Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα! Παρατηρησα οτι εντελως ξαφνικα αρχισε να χανει τους αποθηκευμενους κωδικους απο wifi που ειχα αποθηκευμενα,εκτος του σπιτιου και της δουλειας.Σημερα εχασε και αυτα και χρειαστηκε να τα ξαναπερασω.Καμια ιδεα τι συμβαινει?:cry: Η συσκευη ειναι απειραχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ηθελα να σας ευχαριστησω για ολες τις βοηθειες που μου δωσατε επι 1,5 χρονο σχετικα με την σωστη λειτουργια του τηλεφωνου , αποχαιρετωντας το thread του 4Χ. Ειδικα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο συμφορουμιτη leo. Καλη συνεχεια να εχετε!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 θα σου απαντησω εδω και αργοτερα καποιος συντονιστης ας μεταφερει τη συζητηση στο επισημο θεμα. Απο οσο βλεπω δεν ειναι ζητημα οδηγων γιατι εχει βρει τον adb. Εχεις εγκαταστησει το msxml parser που παει μαζι με το πακετο φλασαρισματος ; Ειδες στην διαχειριση συσκευων αν εχει εντοπισει το LG usb modem ; Αν το εχει εντοπισει , το εχεις απενεργοποιησει ; Αφου εχεις ανοιξει το KDZ, ανοιξες και το windows enabler να το βαλεις να δειχνει "ΟΚ" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybr18 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχω ακολουθήσει τον δικό σου οδηγό, να σου πω την αλήθεια, τα έχω κάνει όλα αυτά, απλά το κινητό δεν εμφανίζεται στα διαθέσιμα modem. Για την ακρίβεια όταν το συνδέω (έχοντας πατημένο το κουμπί της έντασης) η συσκευή φαίνεται στον υπολογιστή σαν αφαιρούμενος δίσκος και μάλιστα ανενεργός (παραθέτω εικόνα). Κατά τα άλλα στο κινητό μου εμφανίζει το μενού του *Android system recovery <3e> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Υποθέτω πως πιέζοντας το κάτω του ήχου πατάς και το κουμπί ενεργοποίησης ;;; Αν ναι , ΜΗΝ το πατάς.Θέλει μόνο τα κάτω του ήχου και τίποτα άλλο.Κανονικά δεν πρέπει να μπει σε recovery αν το κάνεις όπως λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybr18 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Κι όμως, πάταγα και το κουμπί της ενεργοποίησης. Περάστηκε μια χαρά η rom. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Μου έσωσες το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαίρομαι φίλε μου.Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα κ γω να μπω στο τρυπάκι των custom rom. Έχω 2 ερωτήσεις : α) ποιά custom rom να διαλέξω για καθημερινή χρήση ? Και β) όταν κατεβάσω την rom που θέλω την μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη ή χρειάζομαι microSD ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα κ γω να μπω στο τρυπάκι των custom rom. Έχω 2 ερωτήσεις : α) ποιά custom rom να διαλέξω για καθημερινή χρήση ? Και β) όταν κατεβάσω την rom που θέλω την μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη ή χρειάζομαι microSD ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:) καλως τον... 1ον. πρεπει να εισαι ροοτ.. 2ον. πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader και μετα εχουμε αρκετες custom να διαλαξεις.. ο καθενας απο εδω μεσα εχει διαφορετικη γνωμη απο τον αλλο οποτε το θεμα rom ειναι ποια θα σου αρεσει εσενα καλυτερα.. 1η:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700 2η:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577742 αυτες οι δυο προτεινω εγω για καθημερινη χρηση... (η δευτερη δεν εχει ελληνικα αλλα με αυτην την εφαρμογη εισαι οκ:https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el ) τωρα υπαρχουν και οι 4.3 (jb)και οι 4.4(kk) που μπορεις να βρεις εδω:http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/orig-development καλα φλασαρισματα..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπερα, με Freegee ξεκλειδωνει ο Bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγώ πάντως φίλε χρησιμοποιήσα από δω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362683 τον πρώτο τρόπο και κομπλέ . Ευχαριστώ christos279 , δεν ξέρω είμαι μεταξύ cyanogenmod 4.4.2 και mokee 4.4.2 . Ίσως τις δοκιμάσω κ τις δύο κ όποια μου ταιριάξει περισσότερο ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλημερα στην παρεα. Ξερει κανεις που ειναι αποθηκευμενα τα ringtones του κινητου? Ωστε να μπορεσω να βαλω και αλλα εκει μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Για δες αν υπάρχει ένας φάκελος με τον τίτλο ringtones?? Αν δεν υπάρχει κοίτα σε όποιον φάκελο έχει να κάνει με μουσική και θα τα βρεις πιστεύω φιλαράκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts