demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Φιλε 2 κινητα μεχρι στιγμης τα εχω απο το πουλοφωνο κ εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι κ πολυ επαγγελματιες..να σου δωαω να καταλαβεις ειχα παρει πριν περιπου 2 χρονια ενα Htc desire s το οποιο το πουλοφωνο μου ειχε κ καρτα μνημης μεσα 8αρα οταν πλαισιο,μουλτιραμα ε-σοπ κ ολα τα κ καλα μεγαλα καταστηματα δεν ειχαν καν μεσα..εγω μονο απο εκει παιρνω κ θα συνεχιζω να παιρνω.Ελπιζω να σε βοηθησα. Σαφως και με βοηθησες και σε ευχαριστω πολυ. Οποτε για το τυπικο και μονο κομματι κοιταω στις αρχες του serial number να αναφερει ευρωπαικη χωρα και να ειναι σφραγισμενο? Ειναι σφραγισμενα αυτα με ταινια ασφαλειας οπως ολα τα κινητα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Έχει συμβεί σε κάποιον να ζητάει συνέχεια τον κωδικό του Gmail για να συνδεθεί; Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Τελικα ολοι θελουν να γυρισουν σε ics.Καποιος καποτε ειπε κατι εμπρος πισω και πεσατε να τον φατε...Πρεπει να παραδεχτουνε μερικοι οτι η jelly ηταν και ειναι μισοκουρεμενη..Σαν την ics δεν υπαρχει σε αυτο το τηλ.και μερικοι που λενε δεν εχουν προβληματα δεν το νομιζω...Καναμε με καποιον ειδικο ενα τεστ με jelly,περασμενη ισα με 10φορες για τον εξης λογο μηπως δεν πατησε καλα οπως λενε μερικοι"αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο..Το ιδιο καναμε και με την ics μονο που την βαλαμε μια φορα και εγινε,αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να παραδεχομαστε μερικοι μερικα πραγματα και να μην τρελαινουμε τους αλλους με διαφορα οτι ειναι καλη και απροβληματιστ,αυτο δεν υπαρχει,αντιθετα ειναι οτι ποιο χαλια εχει βγει.Γ αυτο ειναι πολλοι πλεον που πανε πισω!!!οταν ελεγε καποιος κατι δεν τον ακουγατε λοιπον τωρα εμπρος πισω...Γιατι τονιζω εδω μεσα εχουν γινει ολοι ειδηκοι,και στον λεο αναφερομαι επισης.Καλο βραδυ παλικαρια. Οποτε οταν ο παρω με το καλο προτεινεις να παραμεινω σε ics? Παντως στο 2x που ειχα με custom rom σε jb τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα οσο αναφορα την ταχυτητα και το smoothness. Ηταν ενα πραγμα σαν να ειχα με ics 30-40 fps ενω με jb 60 fps. Αυτο ομως ηταν custom rom και στο 2x. Στο 4x τα πραγματα σιγουρα θα ειναι διαφορετικα. Υπαρχει πιθανοτητα ναι μεν να ειναι καλη η jb αλλα να ειναι πιο καλοφτιαγμενη η ics σε αυτο το τηλεφωνο.Εμενα με ενδιαφερει πολυ η καμερα (και δεν εχω ακουσει τα καλυτερα δυστυχως) και με δελεαζει η jb μιας και φτιαχνει και το autofocus (αν και καπου διαβασα οτι με ενα update της ics το φτιαχνει.) Για καμερα εγω επαιζα στο 2x με την snap camera και τα αποτελεσματα ηταν παραπανω απο ικανοποιητικα. Ειχε κανεις ποτε το 2χ και τωρα το 4χ να μου πει αν η καμερα ειναι καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Έχει συμβεί σε κάποιον να ζητάει συνέχεια τον κωδικό του Gmail για να συνδεθεί; Τι μπορεί να φταίει; Μου ειχε συμβει στο 2x εκανα wipe to cache και μετα ηταν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ΕΝημερωνω το φορουμ (γιατι στο φιναλε αυτος ειναι και ο σκοπος του - η προστασια μας και η ανταλλαγη αποψεων) οτι καλεσα το πουλοφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας. Πριν καν προλαβω να ρωτησω την προελευση του κινητου με ενημερωσε η κοπελα οτι ειναι ευρωπαικης εισαγωγης, ποια ειναι η αντιπροσωπεια που βρισκεται με πολυ ευγενικο και επαγγελματικο τροπο. ΑΨΟΓΟΙ. Ισως ειναι απο τα μοναδικα καταστηματα που το εχω δει να το κανουν αυτο. Παραλαμβανω το μεσημερι και σας λεω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Την Παρασκευή το πήρα μαζί με την Γυναίκα μου από το ίδιο μαγαζί. Unbranded και όλα καλά. Μην ανησυχείς για τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsinoni Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Προς ενημέρωση σας, σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων, παραθέτω επίσημη επιστολή από την LG. Προς απάντηση των ερωτημάτων σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, εφόσον μια συσκευή δεν έχει εισαχθεί από την LG Electronics Hellas (LGEH) τότε η αντιπροσωπεία μας μπορεί να καλύψει εντός εγγύησης την επισκευή κατασκευαστικών προβλημάτων της, με την προυπόθεση πως δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στην συσκευη αυτή (λογισμικό, χρωματισμοί, συμβατότητες με άλλα προϊόντα κ.α.) με την αντίστοιχη την οποία διαθέτει στην αγορα η LGEH και κατά συνέπεια δεν μπορεί να τις υποστηρίξει. Αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης λόγω αδυναμίας επισκευής μιας συσκευής που έχει αγοραστεί από το εξωτερικό, δεν μπορεί να εγκριθεί από την LG Electronics Hellas καθώς δεν έχει διακινηθεί από αυτήν στην αγορά και λογιστικώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελικός καταναλώτης που έχει προβεί στην αγορά της προβληματικής συσκευής μπορεί να απαιτήσει την εξυπηρέτηση του από το κάταστημα αγοράς, χαρακτηριστικό το οποίο διέπει την σχέση τους ως αντισυμβαλόμενα σημεία και καθορίζεται από την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών του αυτού καταστήματος. Γενικά η LGEH συνεργάζεται για την μεταπώληση των συσκευών κινητής τηλεφωνιας της με καταστήματα τα οποία διαθέτουν οπωσδήποτε και φυσική υπόσταση πέρα από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε συσκεύές που διακινούνται από την LGEH για μεταπώληση αρκεί ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς προς τον τελικό καταναλωτή για να καλυφθεί με την εγγύηση. Τα αποκλειστικά ηλεκτρονικά καταστήματα διακινούν συσκευές οι οποίες είναι προιόντα παραεισαγωγής, για αυτό το λόγο η κάλυψη τους με εγγύηση μπορεί να γίνει υπό τις προαναφερθείσες προυποθέσεις. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας http://www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Τελικα ολοι θελουν να γυρισουν σε ics.Καποιος καποτε ειπε κατι εμπρος πισω και πεσατε να τον φατε...Πρεπει να παραδεχτουνε μερικοι οτι η jelly ηταν και ειναι μισοκουρεμενη..Σαν την ics δεν υπαρχει σε αυτο το τηλ.και μερικοι που λενε δεν εχουν προβληματα δεν το νομιζω...Καναμε με καποιον ειδικο ενα τεστ με jelly,περασμενη ισα με 10φορες για τον εξης λογο μηπως δεν πατησε καλα οπως λενε μερικοι"αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο..Το ιδιο καναμε και με την ics μονο που την βαλαμε μια φορα και εγινε,αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να παραδεχομαστε μερικοι μερικα πραγματα και να μην τρελαινουμε τους αλλους με διαφορα οτι ειναι καλη και απροβληματιστ,αυτο δεν υπαρχει,αντιθετα ειναι οτι ποιο χαλια εχει βγει.Γ αυτο ειναι πολλοι πλεον που πανε πισω!!!οταν ελεγε καποιος κατι δεν τον ακουγατε λοιπον τωρα εμπρος πισω...Γιατι τονιζω εδω μεσα εχουν γινει ολοι ειδηκοι,και στον λεο αναφερομαι επισης.Καλο βραδυ παλικαρια. 1)Δεν θελουν να γυρισουν ΟΛΟΙ σε ics. 2)To αν πιστυεις ή οχι οτι σωνει και καλα πρεπει ολοι να εχουμε προβληματα με την jb δεν χρειαζεται να σου πω οτι λιγο εως καθολου σημασια εχει ετσι?Ειναι κατι που πιστευεις εσυ. 3)Μιλας για "ειδικους" εδωμεσα απαξιωτικα, και ταυτοχρονα μιλας εσυ σαν ειδικος και οτι εβαλες την jb με εναν αλλο ειδικο...νταξ. Εν κατακλειδι η jb σε μερικους/λιγους/πολλους μπορει να μην τους αρεσε,να την θεωρουν κατωρερη των προσδοκιων, να να να να και να θελουν να γυρισυον σε ics. Σε καποιους αλλους ομως που εχουμε επιλεξει να μεινουμε στην Jb παει να πει οτι κατι ειδαμε στην jb.Αλλιως θα καναμε ρολμπακ.Δεν ειμαστε ******* να μενουμε σε κατι προβληματικο. Και σου ξαναλέω οτι σε εμενα το κινητο σε καθε τομεα ειναι μια σκαλα πιο πανω. Απλα πραγματα. Αυτα και τελος γιατι το κουρασαμε. Edited July 16, 2013 by Superuser Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Οσον αφορα το πουλοφωνο για το μεγεθος της επιχειρησης κ για την αξιοπιστια κ εγκυροτητα τους ειναι φοβεροι επαγγελματιες..εμενα οταν παρειγγειλα το optimus εκαναν συντηρηση στη σελιδα τους την στιγμη που πατησα επιβεβαιωση της παραγγελιας κ αναγκαστικα να την ξανακανω..με πηραν τηλ την αλλη μερα το πρωι κ μ ειπαν χαρακτηριστικα για το κινητο κ οτι εκανα την παραγγελια 2 φορες οτι περαστηκε 2 φορες κ μ ειπαν συγγνωμη γιατι εχει ξανασυμβει αν γνται συντηρηση στην σελιδα μας εκεινη τη στιγμη..ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.. Τωρα οσον αφορα την ics k jb δεν ξερω απο μπαταρια τι κανει η ics κ αν ειχε κανα redraw οταν πατουσες το home button στον stock της lg..αλλα η jb ΠΕΤΑΕΙ. Υ.Γ: να πω απο την αλλη την lg την ειχα για τα αλλα νερα τελειως τραγικη..με το optimus αλλαξα γνωμη αρδην..απο την οθονη που δεν μπορω να την βαλω στο 100% γιατι με ενοχλει το τοσο φωτεινο,μεχρι τo ποσο smooth κ αλαγκαριστο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Μπορεί κάποιος να αναφέρει τα προβλήματα που συναντάει στην 4.2.1; Εγώ προσωπικά με την βελτίωση στην κάμερα και μόνο αλλά και αρκετές άλλες δυνατότητες που έχει , δεν θα γύρναγα πίσω μιας και ήμουν από αυτούς που καθημερινά κατεκριναν την αργοπορία στην έλευση της. Edited July 15, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μου ειχε συμβει στο 2x εκανα wipe to cache και μετα ηταν οκ. Ποιο cache καθάρισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ποιο cache καθάρισες; Ειχα στο 2x recovery mode και απο μεσα εκανα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδες το παρελαβα απο πουλοφωνο το τσεκαρω τωρα ειναι και μενα sws. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η φωτεινοτητα δεν παει στο 100% μολις ζεσταθει λιγο. Δεν εκανα κατι τρομερο λιγη περιηγηση και κανα βιντεακι και μπηκε η ασφαλεια της υπερθερμανσης. Το αντιμετωπιζετε και εσεις αυτο η εχω κανενα θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλοριζικο φιλαρακι..το θεμα με την φωτεινοτητα το ειχαμε ολοι..κατεβασε απο το μαρκετ το lgbrightnesspatcher που παρακαμπτει τον κοφτη της φωτεινοτητας..συστινω ανεπιφυλακτα..εγκατασταση επανεκινηση κ μετα χαιρεσαι την οθοναρα της συσκευης μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μπορεί κάποιος να αναφέρει τα προβλήματα που συναντάει στην 4.2.1; Εγώ προσωπικά με την βελτίωση στην κάμερα και μόνο αλλά και αρκετές άλλες δυνατότητες που έχει , δεν θα γύρναγα πίσω μιας και ήμουν από αυτούς που καθημερινά κατεκριναν την αργοπορία στην έλευση της. Ολοι την κατακριναμε Leo γιατί περιμέναμε να βελτιωθεί η μπαταρία ,αλλά η βελτίωση στη κάμερα δεν μου λέει απολύτως τίποτα και δεν με δελεάσει η μαμά jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα λινκ να κατεβάσω τα 2 αρχειάκια της κάμερας γιατί κάτι έκανα και δεν λειτουργεί η κάμερα :P Η αν δεν υπαρχούν σε κάποια σελίδα να μου στείλει τα δικά του από το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Να αλλαξω λιγο το κλιμα μιας και ....τεντωθηκε αρκετα...:) Να σας κανω ενα Mini review (ειμαι προς το παρον σε ics-δεν μου κανει update ota αρα προφανως θα το παω μεσω lg update tool απο το pc). Το κινητο οπως και ολα εχει τα συν και τα πλην του. Αρνητικα: - Μπαταρια (γνωστο φανταζομαι) - το καλο ομως ειναι οτι ειναι αφαιρουμενη (μεγαλη υποθεση trust me) και μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη aftermarket - Ηχειο - Διαβαζα σε reviews οτι το ηχειο ειναι μαπα και χαμηλο. Ναι οντως αλλα στα ringtone σκοτωνει! Αρα...δεν ειναι θεμα ηχειου αλλα software. Πιθανοτατα οι xda να το ανεβασουν λιγο υπαρχει τροπος το ειχα κανει και στο 2χ. - Καμερα. Η καμερα ειναι καλη οχι σαν το iphone 5 που ειχα αλλα καλη. Θεωρω οτι με αλλο software τραβαει καλυτερα. Π.χ. βιντεο 1080p με το μαμα τραβαει σε 3gp format (κακο) και με 9-10000 kbps. Αυτο συνεπαγεται σε πιξελακια και κακη ποιοτητα εικονας αλλα μικρα σε μεγεθος αρχεια. Τραβας ενα βιντεακι με snap camera και του δινεις 16000 kbps και format mp4. Παπαλα μια χαρα. - Οθονη. Το κλασσικο που εχουν οι lcd το backlight bleeding. Σε απολυτο σκοταδι διακρινεις σε καποιες γωνιες την διαχυση του φωτος του πανελ. - το κουμπι του volume. Μου θυμιζει παιχνιδι απο τα jumbo. Ισως το χειροτερο σχεδιαστικο κομματι του κινητου. - Θερμοκρασια. Εχουμε ζεστη αυτες τις μερες αλλα μπορω να πω οτι ζεστενεται. Ρωτησα και παραπανω αλλα δεν απαντησε κανεις αν και εσας ζεστενεται και δεν σας αφηνει να ανεβασετε το brightness. Βεβαια σε σχεση με το iphone 5 που ειχα...Στο iphone εψηνες μπριζολα...χωρις πλακα. Θετικα + ομορφο και μικρο - λεπτο για το μεγεθος της οθονης του-εκμεταλευεται το πλαισιο σωστα k ελαφρυ.Με λιγα λογια μια λεπτη καλοσχεδιασμενη και ομορφη παντοφλα :) + οθονη αποδοση χρωματων και φωτεινοτητα που τσακιζει το s3 που ειχα στα παντα εκτος απο το μαυρο (amoled). Την προτιμω μακραν. Το ασπρο ειναι ασπρο και οχι μπλε και δεν ξεχωριζεις τα pixels οπως στην amoled. Διαφορετικη φιλοσοφια. + Ηχος ακουστικου. Με ακουν καλα και τους ακουω το ιδιο καλα. Καθαρα και δυνατα. + Κοστος αποδοσης τιμης. Πλακα κανουμε..?? 235 euro τετοια χαρακτηριστικα ΔΕΝ βρισκεις σε αλλο τηλεφωνο. + Αξεσουαρ. Μου αρεσε το δωρεαν αυτοκολλητο nfc. Δεν λεει κατι, αλλα η κινηση ειναι βασικη να σε σεβονται σαν καταναλωτη. + Γρηγορο smooth και lag-free. Με την μαμα ics πηγαινει αρκετα καλα. (μολις την βαρεθω γυρναω σε jb και επειτα αρχιζω τις custom rom). + Gps. Εχει glonass απο οτι εχω διαβασει. Εκανα ενα τεστ διαβασε 14-16 δορυφορους και κλειδωνε 10-11. + Nvidia. Μπορει να ειναι απο τους πιο αργους σε benchmarks αλλα μην σας ξεγελαει...Εχω δουλεψει adreno kai mali400. Προτιμω τα εξτρα γραφικα που βγαινουν μονο στον tegra. Και δεν ειναι λιγα...ειναι αρκετα.Ειχα ενα hyundai τ7 tablet με chipset exynos (απο το s3). Σε ολα τα benchmarks Ηταν πιο γρηγορο απο το nexus 7 που εχω τωρα (nexus 7 = tegra 3). Σε οτι παιχνιδι εχω βαλει πηγαινει καλυτερα το nexus και με περισσοτερα γραφικα. Θελω να πω...τα benchmarks..Δεν ειναι παντα και οτι καλυτερο..Το θεμα ειναι τι γινεται realtime..;) + Πλαστικουρα μεν αλλα καλο σαν κατασκευη (εκτος απο το κουμπι).:ninja: + Γρηγορο browsing + φοβερο το συστημα που εχει ο video player Με το γρηγορο και το αργο. Πολυ γελιο. + Πολυ πολυ δυνατο led flash. Πρεπει να μου θυμιζει το φλας του S2 που ειχα παλια. Αυτα απο μενα. Οσο για το θεμα σας...Μην τσακωνεστε. Οποιος θελει μενει σε ics οποιος θελει παει σε jb. Δεν χρειαζεται να χαρακτηριζει ο ενας τον αλλον με διαφορα επιθετα θα πρεπει να κραταμε το επιπεδο του forum ψηλα. Υπαρχουν τοσα πολλα προβληματα στον κοσμο που αυτα ειναι γελοια να ασχολειστε. ΕΥχομαι να χαρειτε το κινητο σας στο επακρο οποια rom και αν εχετε πανω. Φιλικα Γιωργος Edited July 16, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Άψογο mini review ο φίλος από πάνω και πιστεύω ότι αναδεικνύει αντικειμενικά τα υπέρ και κατά του κινητού μας! Στα 236 πια ευρώ, δεν έχει αντίπαλο σε τιποτα! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Φιλε για την φωτεινοτητα ψαξε στο play store αυτο.lg brigtness patcher.εγκατεστησε το ενεργοποιησε το κανε επανεκκινηση και δεν θα σου ξανακατεβασει φωτεινοτητα.στο ειχε απαντησει και προχθες καππιος αλλα δεν το ειδεε μαλλον.αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να αλλαξω λιγο το κλιμα μιας και ....τεντωθηκε αρκετα...:) Να σας κανω ενα Mini review (ειμαι προς το παρον σε ics-δεν μου κανει update ota αρα προφανως θα το παω μεσω lg update tool απο το pc). Το κινητο οπως και ολα εχει τα συν και τα πλην του. Αρνητικα: - Μπαταρια (γνωστο φανταζομαι) - το καλο ομως ειναι οτι ειναι αφαιρουμενη (μεγαλη υποθεση trust me) και μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη aftermarket - Ηχειο - Διαβαζα σε reviews οτι το ηχειο ειναι μαπα και χαμηλο. Ναι οντως αλλα στα ringtone σκοτωνει! Αρα...δεν ειναι θεμα ηχειου αλλα software. Πιθανοτατα οι xda να το ανεβασουν λιγο υπαρχει τροπος το ειχα κανει και στο 2χ. - Καμερα. Η καμερα ειναι καλη οχι σαν το iphone 5 που ειχα αλλα καλη. Θεωρω οτι με αλλο software τραβαει καλυτερα. Π.χ. βιντεο 1080p με το μαμα τραβαει σε 3gp format (κακο) και με 9-10000 kbps. Αυτο συνεπαγεται σε πιξελακια και κακη ποιοτητα εικονας αλλα μικρα σε μεγεθος αρχεια. Τραβας ενα βιντεακι με snap camera και του δινεις 16000 kbps και format mp4. Παπαλα μια χαρα. - Οθονη. Το κλασσικο που εχουν οι lcd το backlight bleeding. Σε απολυτο σκοταδι διακρινεις σε καποιες γωνιες την διαχυση του φωτος του πανελ. - το κουμπι του volume. Μου θυμιζει παιχνιδι απο τα jumbo. Ισως το χειροτερο σχεδιαστικο κομματι του κινητου. - Θερμοκρασια. Εχουμε ζεστη αυτες τις μερες αλλα μπορω να πω οτι ζεστενεται. Ρωτησα και παραπανω αλλα δεν απαντησε κανεις αν και εσας ζεστενεται και δεν σας αφηνει να ανεβασετε το brightness. Βεβαια σε σχεση με το iphone 5 που ειχα...Στο iphone εψηνες μπριζολα...χωρις πλακα. Θετικα + ομορφο και μικρο - λεπτο για το μεγεθος της οθονης του-εκμεταλευεται το πλαισιο σωστα k ελαφρυ.Με λιγα λογια μια λεπτη καλοσχεδιασμενη και ομορφη παντοφλα :) + οθονη αποδοση χρωματων και φωτεινοτητα που τσακιζει το s3 που ειχα στα παντα εκτος απο το μαυρο (amoled). Την προτιμω μακραν. Το ασπρο ειναι ασπρο και οχι μπλε και δεν ξεχωριζεις τα pixels οπως στην amoled. Διαφορετικη φιλοσοφια. + Ηχος ακουστικου. Με ακουν καλα και τους ακουω το ιδιο καλα. Καθαρα και δυνατα. + Κοστος αποδοσης τιμης. Πλακα κανουμε..?? 235 euro τετοια χαρακτηριστικα ΔΕΝ βρισκεις σε αλλο τηλεφωνο. + Αξεσουαρ. Μου αρεσε το δωρεαν αυτοκολλητο nfc. Δεν λεει κατι, αλλα η κινηση ειναι βασικη να σε σεβονται σαν καταναλωτη. + Γρηγορο smooth και lag-free. Με την μαμα ics πηγαινει αρκετα καλα. (μολις την βαρεθω γυρναω σε jb και επειτα αρχιζω τις custom rom). + Gps. Εχει glonass απο οτι εχω διαβασει. Εκανα ενα τεστ διαβασε 14-16 δορυφορους και κλειδωνε 10-11. + Nvidia. Μπορει να ειναι απο τους πιο αργους σε benchmarks αλλα μην σας ξεγελαει...Εχω δουλεψει adreno kai mali400. Προτιμω τα εξτρα γραφικα που βγαινουν μονο στον tegra. Και δεν ειναι λιγα...ειναι αρκετα.Ειχα ενα hyundai τ7 tablet με chipset exynos (απο το s3). Σε ολα τα benchmarks Ηταν πιο γρηγορο απο το nexus 7 που εχω τωρα (nexus 7 = tegra 3). Σε οτι παιχνιδι εχω βαλει πηγαινει καλυτερα το nexus και με περισσοτερα γραφικα. Θελω να πω...τα benchmarks..Δεν ειναι παντα και οτι καλυτερο..Το θεμα ειναι τι γινεται realtime..;) + Πλαστικουρα μεν αλλα καλο σαν κατασκευη (εκτος απο το κουμπι).:ninja: + Γρηγορο browsing + φοβερο το συστημα που εχει ο video player Με το γρηγορο και το αργο. Πολυ γελιο. + Πολυ πολυ δυνατο led flash. Πρεπει να μου θυμιζει το φλας του S2 που ειχα παλια. Αυτα απο μενα. Οσο για το θεμα σας...Μην τσακωνεστε. Οποιος θελει μενει σε ics οποιος θελει παει σε jb. Δεν χρειαζεται να χαρακτηριζει ο ενας τον αλλον με διαφορα επιθετα θα πρεπει να κραταμε το επιπεδο του forum ψηλα. Υπαρχουν τοσα πολλα προβληματα στον κοσμο που αυτα ειναι γελοια να ασχολειστε. ΕΥχομαι να χαρειτε το κινητο σας στο επακρο οποια rom και αν εχετε πανω. Φιλικα Γιωργος Φιλε γιωργο ωραιο review εκανες!!Εμενα το ηχειο με καλυπτει απολυτα.Ακουγα κ εγω ακουγα ποσα κ ποσα αλλα μια χαρα το βρισκω..Τεσταρισμενο με htc με beats audio κ εχανε μονο στο τερμα δυνατο.Εγω τωρα απο την οθονη συμφωνω απολυτα..Χανει μονο πιστευω απο galaxy s4..Oκ πιο καινουρια τεχνολογια το σαμμυ αλλα κ παλι δεν ηταν στα παντα καλυτερη η οθονη του s4(χρηση του s4 για μολις 3 μερες αλλα ηταν ξεκαθαρες η διαφορες κ στο s4 ακομη αυτα που επισημανε ο φιλος παραπανω.Δεν εχω μετανιωσει δευτερολεπτο που το επελεξα σ΄αυτα τα χρηματα.Ειχα την κακκιστη εικονα για τν lg κ εχω αλλαξει γνωμη για τα πολλα πραγματα..Το μονο κακο η ζωη της μπαταριας αν κ εχω βρει μια εφαρμογη που δειχνει το μεγιστο χρονο φορτιστης που πρεπει να ειναι στην μπριζα η συσκευη ωστε να αποδοση στο μεγιστο(battery doctor) οποιος θελει ας το δοκιμασει..με εχει βοηθησει αρκετα..Συγγνωμη αν κουρασα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα.Αγόρασα απο ebay αυτή την μπαταρία που λέει ότι είναι original http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-LG-BL-53QH-Battery-for-P880-LTE2-F160-F160S-F200L-P7-4X-and-charger-/251240829423?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a7f1ed1ef .Αφού την φόρτισα και την έβαλα το τηλέφωνο απενεργοποιείται μετά απο 2 sec.Δείχνει γεμάτη αλλά δεν λειτουργεί στο τηλέφωνο.Καμιά ιδέα;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annatolis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 καλησπερα κι απο εμενα παιδια...ειμαι κι εγω κατοχος του lg optimus 4x...μετα απο ενα χρονο που ανταλλαζα samsung ...απο s2 σε s3 μετα παλι s2 μετα πηρα για λιγο το 4x αλλα ομολογω το υποτιμησα...το κρατησα 10 ημερες και μετα το εδωσα ξανα για να παρω παλι s2...ωσπου πριν κατι μερες το ειδα σε καποιο internetoμαγαζο σε πολη χαμηλη τιμη και ειπα...δεν βαριεσαι...ας το δοκιμασω ακομα μια φορα...καθησα λοιπον και διαβασα σχεδον ολο το forum...xixixixixi...χωρις υπερβολες...με επηρεασατε ολοι θετικα...και τελικα το εχω στα χερια μου απο την παρασκευη...ενα εχω να πω....ΤΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...ειληκρινα ακουγα lg και ουτε καν γυριζα να δω την συσκευη...δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικος αλλα τετοιο κινητο σε αυτα τα χρηματα...και με αυτα τα specs...και τοσο καιρο το s2 μου φαινοταν θεος...δεν θελω να σας κουρασω αλλο...απλα αναφερω οτι απο την 2η μερα του εβαλα jb με τον οδηγο που εχετε εδω και οχι με της lg και το κινητο τρεχει σφαιρα σε οτι και αν του εχω κανει με το μονο προβλημα που δεν ξερω αν φταιει το κινητο η η καρτα μνημης...σε μερικες φωτογραφιες...οταν παω να τις δω απο το αλμπουμ...μου βγαζουν στην κατω μερια της φωτογραφιας ενα γκρι φοντο...δεν ξερω τι φταιει αλλα αν καποιος γνωριζει η του εχει συμβει ας με συμβουλεψει...ΟΥΦ...ΑΥΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn_K Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Kαλησπερα. Εχθες ενανα αναβαθμιση απο 4.03 σε j.b συμφωνα με τον οδηγο του leolipop. Εχω 1 προβλημα ομως. Οποτε με καλουν η καλω, η οθονη γινεται μαυρη και δεν μπορω με τιποτα ξαναμπω, Δηλ. Αν καλεσω, μονος τροπος για να κλεισω, αν δεν απαντησουν ειναι να βγαλω ματαρια. Καμια ιδεα.... Το ξαναπερναω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Kαλησπερα. Εχθες ενανα αναβαθμιση απο 4.03 σε j.b συμφωνα με τον οδηγο του leolipop. Εχω 1 προβλημα ομως. Οποτε με καλουν η καλω, η οθονη γινεται μαυρη και δεν μπορω με τιποτα ξαναμπω, Δηλ. Αν καλεσω, μονος τροπος για να κλεισω, αν δεν απαντησουν ειναι να βγαλω ματαρια. Καμια ιδεα.... Το ξαναπερναω ? πας στο κρυφο μενου (3845#*880#) device test...μετα all auto test menu-full μετα ALC/proximity test και μετα πατας Calibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Ηταν πολυ προχειρο το review θα ξανακανω αναλυτικο οταν το λιωσω. Στον φιλο που αναφερει το s4: Οντως η οθονη του s4 ειναι καταπληκτικη. Μα πραγματικα καταπληκτικη. Μην ξεχνας οτι ειναι αναλυσης 1080p σε 5 ιντσες...Αυτο συνεπαγεται 400+ ppi δηλαδη εικονα κρυσταλλο. Χρωματα εντονα και φοβερο μαυρο (amoled) συν τις φοβερες γωνιες θεασης. ΑΛΛΑ: Πηγα σε γνωστο μαγαζι αρχιζει απο Π και τελειωνει σε λαισιο :D και τα ειδα διπλα διπλα. Η φωτεινοτητα που εχει το s4 στο τερμα της ειναι το 75% του 4x. H amoled χανει σε φωτεινοτητα σε σχεση με ενα tft panel. Και παλι....το ασπρο να μπλεδιζει... Θα μου πεις θα το εχεις συνεχεια τεζα το 4x? Οχι αλλα...στον ηλιο η σε πολυ φως τα πραγματα δυσκολευουν για τις amoled... Hμουν να παρω το s4 αλλα προτιμησα να παρω ενα κινητο υποδιεστερο που με υπερκαλυπτει ομως, και να ριξω τα χρηματα μου σε αλλες αναγκες. Το σπαστικο ειναι οτι σκας 500-600 euro για ενα κινητο το οποιο σε μισο χρονο θα εχει πεσει τουλαχιστον 100 euro.. Το s2 που αναφερεις το ειχα 1 μιση χρονο...Πολυ γρηγορο και καλο κινητο με πολυ καλη καμερα. Αλλα Επειδη ειμαι πολυ ψειρας και το ματι μου διακρινει πολυ καλα, ειχα παρατηρησει μετα το 6μηνο μια πτωση της φωτεινοτητας. Ολο και λιγο παραπανω εδινα αλλα καποια στιγμη παρατηρησα οτι ειχα δωσει ενα 20% παραπανω απο πριν για να βλεπω ικανοποιητικα. Εκει αρχισα να το ψαχνω...Και ανακαλυψα οτι η super amoled plus, "πεφτουν" σε φωτεινοτητα με την παροδο του χρονου..!! (απλα εξομαλυναν καπως το μπλεδιασμα των απλων amoled). Αν εισαι κατοχος amoled εισαι μια χαρα. Λες φοβερη η οθονη. Μολις σκασει διπλα σου ομως μια καλη tft εκει αλλαζεις γνωμη. (αν σου αρεσουν τα φυσικα χρωματα και οχι τα κορεσμενα). Γιαυτο αν παρατηρησετε στα note + note2 εχουν την κανονικη amoled που ειχε το galaxy s1. Δεν εχω τιποτα με τις amoled απλα εχουν τα αρνητικα και τα θετικα τους. Θεωρω καλυτερη και πιο εξελιγμενη την τεχνολογια τους απο τις tft. Απλα ζυγιζεις τι σου αρεσει περισσοτερο και επιλεγεις. Στον φιλο για την φωτεινοτητα εχεις δικιο ζητω συγγνωμη απλα δεν ειχα δει το application και το παραπανω post. Δεν θα το βαλω ομως γιατι δεν θελω να κανω override κατι που το εχει μαμα για λογους ασφαλειας. Αμα μου την δωσει ομως... :) Σας κουρασα σταματαω εδω γιατι με επιασε φλυαρια...:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts