mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λες το πακετο με τα περιεργα εικονιδια ; Το εχω περασει μερες τωρα αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πολυ παρδαλα και μικρα , ειδικα στο wifi δεν βλεπεις ποσο σημα εχεις . ξαφνικα επεσα σε bootloop, φλασαρω και δεν το ξαναβαζω Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Eτσι ξαφνικα ; Μηπως εκανες και τιποτα αλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού και το Optimus 4X μου τράβηξε την προσοχή! Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω τις κοντά 300 σελίδες του παρόντος thread, θα μπορούσε κάποιος που το έχει καιρό να μου πει εν τέλει αν είναι όντως τόσο καλό όσο φαίνεται; Με προβληματίζει λίγο το θέμα LG, αν και δε βλέπω να έχει βγάλει προβλήματα το συγκεκριμένο. Από σέρβις, αλήθεια, τι παίζει; Θα ήταν καλοδεχούμενη (και προφανής!) και μια σύγκριση με το s3, καθώς ανάμεσα σ'αυτά τα 2 είμαι (και το κινέζικο Xiaomi Mi2, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία :P) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πρωτα απο ολα σου λεω οτι το εχω απο τις αρχες Οκτωβρη και ειναι το τηλ που εχω κρατησει τον περισσοτερο καιρο απο το 2003... Αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο καλο ειναι , ειλικρινα .Το εχουν αναφερει αρκετοι ανθρωποι. Δεν ξερω σε τι σε προβληματιζει η LG , αλλα με εμενα συμβαινει το αντιθετο.Ξερω οτι εχω κατι ποιοτικο και αξιοπιστο.Μια φορα χρειαστηκα το σερβις και εγινε αυθημερον η επισκευη που χρειαστηκα. Το Xiaomi ειναι τρομερα δυνατη συσκευη ΑΛΛΑ αν συμβει κατι ,δεν εχεις καποια καλυψη απο καπου.Σε σχεση με το S3 εχει αναφερθει αρκετες φορες σε αυτο το θεμα αλλα και σε αναζητηση συσκευης απο αλλα μελη πως υστερει (οπως ολα τα αντιστοιχα smartphones) στην αυτονομια της μπαταριας και εχει σχετικα σκοτεινο βιντεο στην καμερα.Αν θεωρεις μειονεκτημα οτι δεν υποστηριζει (για την ωρα; ) usb on the go , τοτε ναι , υστερει και σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Eτσι ξαφνικα ; Μηπως εκανες και τιποτα αλλο ; τιποτα απλα χαζευα... το εχει αναφερει και αλλος ενας Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Με 2150 mAh, έναντι 2100 του s3 και σχεδόν ίδιες διαστάσεις, θα περίμενε κανείς παρόμοια αυτονομία... Αν δεν είναι τραγική η αυτονομία, δεν με πειράζει, όπως ούτε το OTG, ούτε το video! Θα μου βγάζει έστω μια μέρα με ανοικτά τα δεδομένα και νορμάλ χρήση με browsing και κανα παιχνίδι ενίοτε; Για το Xiaomi συμφωνώ, αν και άκουσα πως σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις πίσω πληρώνοντας τα μεταφορικά και σου επιστρέφουν τα λεφτά σου. Ίδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Νομίζω πως μόνος κάποιος που θα είχε και τα δύο κινητά στην κατοχή του θα μπορούσε να κάνει σωστή σύγκριση.Οι φήμες λένε πως το SIII έχει καλύτερη κάπως μπαταρία και καλύτερη κάμερα αλλά είναι κατώτερο σε κατασκευή και παρουσιάζει κάποια θεματάκια.Δες το forum του SIII για να δεις τα τυχόν προβλήματα στη λειτουργία του. Τώρα για το 4Χ τα έχουμε πει σχεδόν όλοι πολλές φορές: ->Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει κανένα πάγωμα/σβήσιμο και οτιδήποτε σοβαρό στη λειτουργία του. ->Είμαστε επίσης πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την κατασκευή του ( το δικό μου το έχω χωρίς προστασία 7 μήνες και δεν έχει πάθει το παραμικρό ούτε στην πλάτη ούτε στις ασημένιες μπάρες στο πλάι ) ->Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την οθόνη του μέρα νύχτα. Από κει και πέρα από θέμα μειονεκτημάτων : ->Κάποιοι δεν έχουμε θέμα με τη μπαταρία αλλά κάποιοι που έχουν συνεχώς το internet ανοιχτό ή παίζουν παιχνίδια τη θεωρούν κακή.Επίσης κάποιοι κάτοχοι που παίζουν βαριά παιχνίδια αναφέρουν ότι παρουσιάζονται κάποια lags που και που σε μερικά από τα παιχνίδια.Κάποιοι άλλοι κάτοχοι λένε ότι φταίνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία λαγκάρουν σε όλα τα κινητά που και που. ->Κάποιοι κάτοχοι έχουμε θέμα με το GPS ( κλειδώνει γύρω στο 4λεπτο-5λεπτο χωρίς internet ) αλλά κάποιοι άλλοι κάτοχοι δεν έχουν κανένα ( τους κλειδώνει σε 20-30 δευτερόλεπτα χωρίς internet ). Έχουν βγει κάποια tweaks τα οποία άλλοι λένε ότι τους έχουν βοηθήσει να κλειδώσουν αμέσως δορυφόρους και άλλοι όχι. -> Για την κάμερα συμφωνούμε σχεδόν όλοι ότι είναι καλή αλλά θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη ιδίως στην εγγραφή video τη νύχτα. -> Σε μερικούς χρήστες έχουν εμφανιστεί κάποιες κουκκίδες σαν σκόνη μέσα από την οθόνη.Σε άλλους εμφανίστηκαν μεγάλες, σε άλλους μικρές, σε άλλους πολλές , σε άλλους λίγες και σε άλλους καθόλου.Αυτό το θέμα που έχουν ορισμένα τεμάχια λύνεται δωρεάν μέσα σε 2 ώρες από το service της LG το οποίο λένε ότι είναι πολύ καλό. -> H LG έχει ενσωματώσει μια λειτουργία στο κινητό η οποία μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα στο 87% και στη συνέχει στο 70% όταν θεωρήσει ότι το τηλέφωνο ζεστάθηκε.Αυτό δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα αλλά είναι λίγο σπαστικό για τους χρήστες που θέλουν πάντα 100% φωτεινότητα.Τα όρια που έχει θέσει η LG είναι αρκετά χαμηλότερα από τα όρια που προτείνει η NVidia. ->Κάποιοι λένε ότι το τηλ τους ζεσταίνεται αρκετά όταν παίζουν παιχνίδια ή ύστερα από αρκετή ώρα πλογήσης στο internet.Άλλοι λένε ότι το Galaxy S3 ζεσταίνεται ακόμα περισσότερο. ->Η LG δίνει με καθυστέρηση τα updates σε σχέση με τη Samsung ενώ συχνά παρατά την υποστήριξη στα παλαιότερα μοντέλα.To 4X πήρε jelly bean και μάλλον δεν θα πάει παραπάνω σε αναβαθμίσεις. Αυτά.Αν κάποιοι κάτοχοι έχουν διαφορετική γνώμη μπορούν να διαφωνήσουν και να σου πουν κι εκείνοι τη γνώμη τους.Εγώ αν αυτή τη στιγμή έχανα το κινητό ή μου το έκλεβαν, πάλι το ίδιο θα αγόραζα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Edited May 13, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μάλλον, λοιπόν, θα το προτιμήσω αντί του s3 αν δε μου κάτσει ο Κινέζος! Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Για την χρήση που περιγραφεις είσαι καλυμμένος και με το παραπάνω. Εγώ είμαι με την στοκ ρομ ics. Έχω διαβάσει πολλές υπερβολές περι εξαιρετικά μειωμένης αυτονομίας του LG κτλ. Όλα τα σμαρτφοουν με μεγάλες και με υψηλή ανάλυση οθόνης καινε ρεύμα. Πως να το κάνουμε. Τώρα αν ένα συν πλην 10 της εκατο αυτονομίας κρίνεις ότι είναι deal break για την αγορά του, οκ. Ποιοτικά και εμφανισιακα το 4x κατεμε είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. ανώτερο της σαμσουγκ. Μιας εταιρείας που πραγματικά σέβομαι και έχω τιμήσει με την αγορά της καλύτερης Ανδρόιντ ταμπλέτας που έχει βγει έως τώρα. Πιασε στα χέρια σου και τα δύο και οποίο σου κάνει περισσότερο κλικ τσίμπα το. Και τα δύο είναι ακριβά για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 όσον αφορά το θέμα της αυτονομίας να προσθέσω ότι με κάποια τρικ βελτιώνεται (αφαίρεση bloatware της LG, καθαρισμός της RAM κάθε ώρα -πιάνει τελικά-) και προσοχή στο ποιες εφαρμογές εγκαθιστάς και αφήνεις να τρέχουν στο background. Εγώ σήμερα με χρήση απ'τις 10 το πρωι και 95% μπαταρία είμαι τώρα στο 47% με χρήση δεδομένων τη μισή μέρα, τηλέφωνα, viber, facebook κτλ. Το θεωρώ πολύ ικανοποιητικό σαν επίδοση για οποιόδήποτε σύγχρονο smartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Θα πω κι εγώ την εμπειρία μου στο θέμα της αυτονομίας.Πριν πάρω το κινητό διάβαζα και είχα φοβηθεί λίγο ότι θα είμαι όλη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. Τελικά τα πράγματα είναι πολύ καλά. Εχω όλη μέρα ανοιχτό το wifi ,τα δεδομένα και το gps για να έχω ίντερνετ παντού και να ανανεώνονται οι εφαρμογές που χρειάζονται γεωγραφική θέση. Εχω όλους τους λογαριασμούς e mail, Facebook, tweeter κτλ να ανανεώνονται αυτόματα όσο συχνότερα γίνεται. Ακούω γύρω στις 2 ώρες tunein, αλλο τόσο browsing και κάνα μισάωρο τηλέφωνα. Παιχνίδια μισή ώρα το πολύ και όχι κάθε μέρα. Βγάζει την μέρα ΆΝΕΤΑ Την φωτεινότητα την έχω στο 30% και από widget έχω καιρού και αυτό που καθαρίζει την RAM το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Με αυτή την χρήση αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 19%. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ζητείται διαθέσιμος θαρραλέος με root και full backup να εκτελέσει μια εντολή που μπορεί σύμφωνα με τον developer του Tegra Overclock να λύσει το θέμα του κόφτη φωτεινότητας.Προσωπικά και δεν έχω χρόνο σήμερα,δεν έχω κάνει backup και έτσι δεν ρισκάρω να εκτελέσω την εντολή.Ο Ινδός developer με έχει εντυπωσιάσει πάντως με το πείσμα του και την αφοσίωσή του! Δείτε τις δύο τελευταίες απαντήσεις του : Χτες το βράδυ : Pretty sad news indeed :( Well friend we promised you that we will try the best of what we got to fix this and we won't leave untill we are out of tricks! Ok so only you can help us now. We made three patches for this issue, the first one failed but we have three more left. Remember buddy you have to run now our most important of all three patches! But this may cause your phone not to boot and we will advice to please first backup all your content via nandroid backup(clock work backup from recovery section). Just tell us when you are ready to execute that command! We will fix that TODAY. Σήμερα το πρωί ( δεν του είχα απαντήσει ) : Have you made the full backup of your rom? We are going to kill that Thermal Daemon today :) we are ready just tell us when you are and we will provide you with the command! Λίγο με φοβίζει !:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό της φωτεινότητας; Εγώ στο Xperia mini pro μου, σπάνια την έχω πάνω από 50% ακόμα κι έξω από το σπίτι, και δε νομίζω πως συγκρίνονται οι δύο οθόνες. Επίσης, θα ήταν μήπως προτιμότερο να απαλλαγεί κανείς από το Bloatware της LG, μια και ίσως εκεί εντοπίζεται το θέμα της αυτονομίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μεγάλο θέμα δεν είναι αλλά είναι σπαστικό για όσους τη θέλουμε στο 100%. Όσοι τη θέλουν από 70% και κάτω είναι λογικό να μην τους προβληματίζει ο κόφτης μιας και την έχουν μειωμένη ούτως ή άλλως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Χωρίς να το ξέρω το ζήτημα, υπερθέρμανση σημαίνει λειτουργία του επεξεργαστή. Λειτουργία του επεξεργαστή σημαίνει κατανάλωση ενέργειας. Πιθανότητα η μείωση της φωτεινότητας γίνεται για εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 1) Για όποιο λόγο και να γίνεται θα έπρεπε η LG να έδινε το δικαίωμα στο χρήστη να επιλέξει και όχι να του ρίχνει τη φωτεινότητα με το έτσι γουστάρω.Ας έβγαζε ένα μήνυμα "σας συνιστούμε να χαμηλώσετε τη φωτεινότητα για τον Χ λόγο".Τόσο απλά. 2) H ίδια η Nvidia έχει θέσει πολύ υψηλότερα όρια υπερθέρμανσης. 3) Το κινητό δεν είναι τόσο ζεστό στο χέρι όταν μπαίνει ο κόφτης.Σε εμένα μπαίνει ο κόφτης όταν η CPU βρίσκεται γύρω στους 44 Κελσίου και η μπαταρία στους 34.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι θερμοκρασίες αυτές θεωρούνται τόσο υψηλές από την LG. 4) Από τη στιγμή που πάρα πολλοί χρήστες από ότι καταλαβαίνω δεν ενδιαφέρονται για το θέμα γιατί έχουν ούτως ή άλλως τη φωτεινότητά κάτω από 70% , δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν την ύπαρξη του κόφτη. 5) Αρκετό χρόνο έχω αφιερώσει γι' αυτό το θέμα χωρίς κανένα αποτέλεσμα οπότε τα παρατάω κι ας λέει ο developer του Tegra Overclock ότι έχει τη λύση.Ας κάνεις όποιος άλλος θέλει το πείραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδιά χθες το βράδυ παρατήρησα κάτι.Στην οθόνη όπως κοιτάς το τηλέφωνο αριστερά άμα το γυρίσεις στο πλάι βγαίνει φως.Έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο;Λέτε να είναι πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 καφές, στρίψιμο τσιγάρου (διαδικασία που γίνεται και κατά την εκκίνηση της Formula 1), πρώτη τζούρα και..... UNBOXING. Πρώτη εντύπωση άριστη.... εμφάνιση (πολύ όμορφο) και ποιότητα κατασκευής. είμαι ο 5ος με άσπρο είπαμε!? το έχω ξαναγράψει, μετά τη σχεδόν διετή μου επαφή με το lg bl40 chocolate (το παράτησα γιατί το βαρέθηκα και στην ουσία είναι σαν καινούριο) έχω πειστεί πως η lg βγάζει πραγματικά ποιοτικά προϊόντα. σύνδεση μπαταρίας και άνοιγμα. δεύτερη εντύπωση άριστη.... οθονάρα. η αλήθεια είναι ότι είχα μία επαφή με την έκδοση 4 android από το ταμπλετάκι, οπότε δεν υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης στην εμφάνιση. τρίτη εντύπωση άριστη.... σκάλισμα του μενού, youtube λίγο σερφάρισμα και κανένα λαγκάρισμα (εντάξει, 4 πυρήνες έχει). για την κάμερα δεν θα έχω άποψη πριν το δω στον υπολογιστή (αν και δεν τρέφω φοβερές ελπίδες) και για την μπαταρία περιμένω καλά αποτελέσματα γιατί δεν είμαι τόσο απαιτητικός χρήστης. πρώτο αρνητικό: το σχετικά μέτριο, σε απόδοση (χάνει λίγο σε μπάσα νομίζω) και ένταση, ηχείο. όχι ότι είχα καλύτερο προηγουμένως, αλλά ίσως περίμενα κάτι παραπάνω. δεύτερο αρνητικό: μεγάλωσα!! δεν μπορώ πια να ενθουσιαστώ. συν το ότι τελικά android είχα, android έχω. τα πάντα παίζονται στην παραμετροποίηση. μίζερος είμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδιά χθες το βράδυ παρατήρησα κάτι.Στην οθόνη όπως κοιτάς το τηλέφωνο αριστερά άμα το γυρίσεις στο πλάι βγαίνει φως.Έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο;Λέτε να είναι πρόβλημα; Σε μενα δεν υπαρχει αυτο που λες... Ας πει καποιος αλλος αν υπαρχει , διαφορετικα να το ψαξεις. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σε μενα δεν υπαρχει αυτο που λες... Ας πει καποιος αλλος αν υπαρχει , διαφορετικα να το ψαξεις. Αποσο βλεπω ουτε εγω εχω τετοιο θεμα.. βεβαια ειμαι εξω σε ηλιο οποτε μπορει να μην το βλεπω Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) 1) Για όποιο λόγο και να γίνεται θα έπρεπε η LG να έδινε το δικαίωμα στο χρήστη να επιλέξει και όχι να του ρίχνει τη φωτεινότητα με το έτσι γουστάρω.Ας έβγαζε ένα μήνυμα "σας συνιστούμε να χαμηλώσετε τη φωτεινότητα για τον Χ λόγο".Τόσο απλά. 2) H ίδια η Nvidia έχει θέσει πολύ υψηλότερα όρια υπερθέρμανσης. 3) Το κινητό δεν είναι τόσο ζεστό στο χέρι όταν μπαίνει ο κόφτης.Σε εμένα μπαίνει ο κόφτης όταν η CPU βρίσκεται γύρω στους 44 Κελσίου και η μπαταρία στους 34.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι θερμοκρασίες αυτές θεωρούνται τόσο υψηλές από την LG. 4) Από τη στιγμή που πάρα πολλοί χρήστες από ότι καταλαβαίνω δεν ενδιαφέρονται για το θέμα γιατί έχουν ούτως ή άλλως τη φωτεινότητά κάτω από 70% , δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν την ύπαρξη του κόφτη. 5) Αρκετό χρόνο έχω αφιερώσει γι' αυτό το θέμα χωρίς κανένα αποτέλεσμα οπότε τα παρατάω κι ας λέει ο developer του Tegra Overclock ότι έχει τη λύση.Ας κάνεις όποιος άλλος θέλει το πείραμα. Μα γιατί να τα παρατήσεις τώρα που "μπορεί" να έχει βρεθεί η λύση; Στο φινάλε θα σηκώσεις τα χέρια; Το αντιλαμβάνομαι ότι παίζει να είσαι ο μοναδικός που έχει αυτό το "ιδιάζων" πρόβλημα, αλλά εφόσον είναι πρόβλημα για σένα, γιατί δεν συνεχίζεις μέχρι να το επιλύσεις οριστικά; Δεν αξίζει την προσπάθεια; Και αν δεν αξίζει την προσπάθεια, γιατί το έκανες τόσο μεγάλο θέμα, το ανέφερες εδώ, έστειλες επιστολές εδώ και εκεί...Γιατί όλος αυτός ο κόπος να πάει χαμένος; Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω με τη διάχυση του φωτός εκτός της περιφέρειας της οθόνης. Μάλλον είναι ελάττωμα του δικού του κινητού, όπου ίσως δεν εφάρμοσε καλά η κόλλα και χρήζει επισκευής από την LG. Edited May 14, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ορίστε και photo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αυτο ακριβως που λεει και ο φιλος πιο πανω ειναι , το ιδιο κανει και στης γυναικας μου το 2Χ. Διαρεει φως απο την πανω μερια ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αυτο ακριβως που λεει και ο φιλος πιο πανω ειναι , το ιδιο κανει και στης γυναικας μου το 2Χ. Διαρεει φως απο την πανω μερια ομως. LEO το πήγες για φτιάξιμο; Σκέφτομαι να το πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ενω εχει εγγυηση δεν εχω ασχοληθει γιατι ειναι και θρυψαλα το μπροστινο γυαλι και δεν το εχω αλλαξει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts