oregon Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Με 4 ώρες σερφάρισμα μέσω wifi και 1 ώρα με 3g και την υπόλοιπη ώρα γυρισμένο σε 2g, χωρίς παιχνίδια πιστεύετε θα βγάζει τη μια μέρα η μπαταρία του 4x ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 5 ωρες σερφάρισμα; δε νομιζω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αυτό δεν σου αρκεί ; :P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363327Εσυ το πουλησες το κινητο , γιατι ανακατευεσαι στο θεμα μας ; :lol::p Στον οδηγό που υπάρχει για το πως φλασάρουμε stock rom στο site που εχει για να κατεβασεις σου κατεβάζει την V20A EUR. Εμένα που το κινητό έχει την P88020a-262-000 είναι η ίδια; Ή θα υπαρχουν προβληματα με την εγγύηση; Δεν εχεις κανενα προβλημα , αυτο που απασχολει την LG σε θεμα εγγυησης ειναι να εχει εκδοση που εχουν δωσει αυτοι , ακομα και απο τη Ζουαζιλανδη να εχεις φλασαρει , δεν εχεις θεμα .Οσο για το "262-000" , προκυπτει αναλογως την χωρα προελευσης της συσκευης (νομζω εχεις γερμανικο σωστα; ) και ουτε η ιδια η LG γνωριζει γιατι υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση ενω υπαρχει μονο μια πανευρωπαικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Χαιρετώ τη παρέα Λεωνίδα τη λέει η ρομ του wolf που πέρασες? έβαλες αυτήν με το χθεσινό το update με το v003 kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Δεν νομιζω γιατι σε μετρησεις δεν ειχε κατι καλο να δειξει αυτη που περασα...Βασικα λιγο υπομονη γιατι και τα 2 τελευταια θεματακια του 3.4 κερνελ φαινεται να εχουν επιλυθει απο οτι διαβασα οποτε πλησιαζει και η πρωτη κυκλοφορια του ! Επισης κυκλοφορησε και ενας αλλος κερνελ για στοκ ρομ οπως διαβαζω τωρα που παταει πραγματικα τα 1,5 και οχι 1,4 η 1,3 στους 4 πυρηνες οπως συμβαινει με τον στοκ και λυνονται θεματα θερμοακρασιας . Edited May 9, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εσυ το πουλησες το κινητο , γιατι ανακατευεσαι στο θεμα μας ; :lol::p Δεν εχεις κανενα προβλημα , αυτο που απασχολει την LG σε θεμα εγγυησης ειναι να εχει εκδοση που εχουν δωσει αυτοι , ακομα και απο τη Ζουαζιλανδη να εχεις φλασαρει , δεν εχεις θεμα .Οσο για το "262-000" , προκυπτει αναλογως την χωρα προελευσης της συσκευης (νομζω εχεις γερμανικο σωστα; ) και ουτε η ιδια η LG γνωριζει γιατι υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση ενω υπαρχει μονο μια πανευρωπαικη εκδοση. Ναι γερμανικό είναι. Ετσι λέω δλδ γιατί το κουτί του όλα στα γερμανικά ήτανε Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν νομιζω γιατι σε μετρησεις δεν ειχε κατι καλο να δειξει αυτη που περασα...Βασικα λιγο υπομονη γιατι και τα 2 τελευταια θεματακια του 3.4 κερνελ φαινεται να εχουν επιλυθει απο οτι διαβασα οποτε πλησιαζει και η πρωτη κυκλοφορια του ! Επισης κυκλοφορησε και ενας αλλος κερνελ για στοκ ρομ οπως διαβαζω τωρα που παταει πραγματικα τα 1,5 και οχι 1,4 η 1,3 στους 4 πυρηνες οπως συμβαινει με τον στοκ και λυνονται θεματα θερμοακρασιας . Γνωρίζεις αν συμπεριλαμβάνονται οι νέοι nvidia drivers στην 3.4 που παλεύει ο kholk? Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Γνωρίζεις αν συμπεριλαμβάνονται οι νέοι nvidia drivers στην 3.4 που παλεύει ο kholk? ναι 100% συμπεριλαμβανονται Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα παιδια. ψαχνω να αγορασω ενα 4x και διαβασα μπολικες σελιδες εδω. καποια πραγματα με φοβισαν...οπως η διαρκεια της μπαταριας, η υπερθερμανση, ακομα και για θεμα με το gps που διαβασα. ισχυουν ολα αυτα; ειναι γενικο φαινομενο (το gps διαβασα οτι δεν ειναι σε ολους ετσι); με νορμαλ χρηση, δηλαδη οχι παιχνιδια, απλα να ειναι ανοιχτο wifi για συγχρονισμους email-μηνυματα viber, whatsapp κτλ, καμια κληση, κανα μηνυμα...τι παιζει; ποσο κραταει; επισης...κατι αλλο που πρεπει να προσεξω σε μεταχειρισμενο; κι αν εχετε και κανα γνωστο να πουλαει, στειλτε μου ενα πμ (εχω βαλει και σχετικη αγγελια). Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα παιδια. ψαχνω να αγορασω ενα 4x και διαβασα μπολικες σελιδες εδω. καποια πραγματα με φοβισαν...οπως η διαρκεια της μπαταριας, η υπερθερμανση, ακομα και για θεμα με το gps που διαβασα. ισχυουν ολα αυτα; ειναι γενικο φαινομενο (το gps διαβασα οτι δεν ειναι σε ολους ετσι); με νορμαλ χρηση, δηλαδη οχι παιχνιδια, απλα να ειναι ανοιχτο wifi για συγχρονισμους email-μηνυματα viber, whatsapp κτλ, καμια κληση, κανα μηνυμα...τι παιζει; ποσο κραταει; επισης...κατι αλλο που πρεπει να προσεξω σε μεταχειρισμενο; κι αν εχετε και κανα γνωστο να πουλαει, στειλτε μου ενα πμ (εχω βαλει και σχετικη αγγελια). Η διάρκεια της μπαταρίας έχει πάντα να κάνει με τη χρήση που κάνεις. Στη δική μου περίπτωση (wifi ανοιχτό όλη μέρα, 3G ανοιχτό όταν είμαι στη δουλειά, push sync από exchange/gmail/outlook.com, ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα, πολλά ληφθέντα μηνύματα) μου βγάζει 18-20 ώρες το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι το φορτίζω κάθε φορά που πέφτω για ύπνο. Έχω φυσικά αγοράσει και μια δεύτερη μπαταρία και ένα εξωτερικό φορτιστή και έχω βρει την υγειά μου. Αν κάνεις ωστόσο πολύ browsing (το οποίο φυσικά απαιτεί να έχεις την οθόνη ανοιχτή) θα δεις την μπαταρία να πέφτει με ρυθμό οπλοπολυβόλου. Με πλήρως φορτισμένο το κινητό δε νομίζω να βγάζει παραπάνω από 4-5 ώρες συνεχόμενου browsing. Από το GPS δεν έχω κανένα παράπονο ωστόσο have in mind ότι χρησιμοποιώ το assisted gps. Με τη χρήση του AGPS το τηλέφωνο βρίσκει τη θέση του αμέσως (για παράδειγμα σήμερα που το χρειάστηκα άνοιξα το google maps και βρήκε αμέσως ότι βρισκόμουν στη διασταύρωση Τατοΐου/Χαριλάου Τρικούπη και όταν λέω αμέσως δεν εννοώ μετά από 4-5 δευτερόλεπτα, εννοώ ΑΜΕΣΩΣ). Χωρίς AGPS δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω για να σου πω την απόδοσή του. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα παιδια. ψαχνω να αγορασω ενα 4x και διαβασα μπολικες σελιδες εδω. καποια πραγματα με φοβισαν...οπως η διαρκεια της μπαταριας, η υπερθερμανση, ακομα και για θεμα με το gps που διαβασα. ισχυουν ολα αυτα; ειναι γενικο φαινομενο (το gps διαβασα οτι δεν ειναι σε ολους ετσι); με νορμαλ χρηση, δηλαδη οχι παιχνιδια, απλα να ειναι ανοιχτο wifi για συγχρονισμους email-μηνυματα viber, whatsapp κτλ, καμια κληση, κανα μηνυμα...τι παιζει; ποσο κραταει; επισης...κατι αλλο που πρεπει να προσεξω σε μεταχειρισμενο; κι αν εχετε και κανα γνωστο να πουλαει, στειλτε μου ενα πμ (εχω βαλει και σχετικη αγγελια). λοιπον, εμενα με wifi οποτε χρειαστει (κανα 25-30λεπτο μεσα στην μερα), sportstracker για 40 λεπτα με data on & gps on (και παραλληλα μουσικη), σε χρηση 2G και με κανα 45-60λεπτο τηλεφωνα και 10sms, φωτεινοτητα 40% αυτοματο μου βγαζει ευκολα 1μιση μερα.. οταν προκειται για πλοηγηση με gps το εχω με navigon και χωρις data και κλειδωνει σε πολυ ικανοποιητικο χρονο (1λεπτο το πολυ, αρκει να εισαι ακινητος μεχρι να κλειδωσει).. απο θερμοκρασια δεν εχει κανα μεγαλο προβλημα (εμενα τουλαχιστον) ετσι και αλλιως σε κανα 3ημερο βγαινει και νεος κερνελ με νεους drivers και υποσχομενος καλυτερη αυτονομια και θερμοκρασια και φυσικα καλυτερες επιδοσεις.. κατα την γνωμη μου, τωρα που το κινητο κανει 280ευρω δεν αξιζει να δεις για μεταχειρισμενο, εκτος και αν ειναι αριστο και το βρεις κατω απο 230 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Η διάρκεια της μπαταρίας έχει πάντα να κάνει με τη χρήση που κάνεις. Στη δική μου περίπτωση (wifi ανοιχτό όλη μέρα, 3G ανοιχτό όταν είμαι στη δουλειά, push sync από exchange/gmail/outlook.com, ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα, πολλά ληφθέντα μηνύματα) μου βγάζει 18-20 ώρες το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι το φορτίζω κάθε φορά που πέφτω για ύπνο. Έχω φυσικά αγοράσει και μια δεύτερη μπαταρία και ένα εξωτερικό φορτιστή και έχω βρει την υγειά μου. Αν κάνεις ωστόσο πολύ browsing (το οποίο φυσικά απαιτεί να έχεις την οθόνη ανοιχτή) θα δεις την μπαταρία να πέφτει με ρυθμό οπλοπολυβόλου. Με πλήρως φορτισμένο το κινητό δε νομίζω να βγάζει παραπάνω από 4-5 ώρες συνεχόμενου browsing. Από το GPS δεν έχω κανένα παράπονο ωστόσο have in mind ότι χρησιμοποιώ το assisted gps. Με τη χρήση του AGPS το τηλέφωνο βρίσκει τη θέση του αμέσως (για παράδειγμα σήμερα που το χρειάστηκα άνοιξα το google maps και βρήκε αμέσως ότι βρισκόμουν στη διασταύρωση Τατοΐου/Χαριλάου Τρικούπη και όταν λέω αμέσως δεν εννοώ μετά από 4-5 δευτερόλεπτα, εννοώ ΑΜΕΣΩΣ). Χωρίς AGPS δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω για να σου πω την απόδοσή του. ευχαριστω για την απαντηση! ενταξει, το βραδυ ειναι οκ να πηγαινει για φορτιση με ψιλονορμαλ χρηση..το θεμα ειναι να μη σε αφηνει μεσα στη μερα στα κρυα του λουτρου! κι εγω συνηθιζω να εχω εξωτερικο φορτιστη και δευτερη μπαταρια...και ειναι απο τους λογους που το προτιμω σαν επομενο κινητο...επειδη εχει αφαιρουμενη μπαταρια. αλλιως κοιτουσα και το xperia s...εχει καποια υπερ εχει και καποια κατα. το gps...εχω στα κινητα μου ως τωρα το εχω μονιμως ανοιχτο, οποτε ετσι κι αλλιως δεν αργει να βρει δορυφορο. στο 4x αν ειναι ολη μερα ανοιχτο εχουμε παλι θεμα με την μπαταρια; κι απο το wifi βεβαια κατεβαζει δεδομενα, οποτε αν εστω ανοιξει καποιος το gps λιγο πριν φυγει απο το σπιτι του πχ, παλι θα του βρει τις θεσεις των δορυφορων πολυ γρηγοροτερα. για την ωρα δεν υπαρχει ευκολη διαδικασια root, οπως εχω συνηθισει απο τα htc και sony, απο οτι ψιλοδιαβασα στο xda ε; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 λοιπον, εμενα με wifi οποτε χρειαστει (κανα 25-30λεπτο μεσα στην μερα), sportstracker για 40 λεπτα με data on & gps on (και παραλληλα μουσικη), σε χρηση 2G και με κανα 45-60λεπτο τηλεφωνα και 10sms, φωτεινοτητα 40% αυτοματο μου βγαζει ευκολα 1μιση μερα.. οταν προκειται για πλοηγηση με gps το εχω με navigon και χωρις data και κλειδωνει σε πολυ ικανοποιητικο χρονο (1λεπτο το πολυ, αρκει να εισαι ακινητος μεχρι να κλειδωσει).. απο θερμοκρασια δεν εχει κανα μεγαλο προβλημα (εμενα τουλαχιστον) ετσι και αλλιως σε κανα 3ημερο βγαινει και νεος κερνελ με νεους drivers και υποσχομενος καλυτερη αυτονομια και θερμοκρασια και φυσικα καλυτερες επιδοσεις.. κατα την γνωμη μου, τωρα που το κινητο κανει 280ευρω δεν αξιζει να δεις για μεταχειρισμενο, εκτος και αν ειναι αριστο και το βρεις κατω απο 230 σε ευχαριστω και σενα για τις απαντησεις! ε ναι, καπου στα 230 και σχετικα προσφατο θα κοιταξω να ειναι, αλλιως οπως το ειπες, δεν αξιζει σε μεταχειρισμενο. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 για την ωρα δεν υπαρχει ευκολη διαδικασια root, οπως εχω συνηθισει απο τα htc και sony, απο οτι ψιλοδιαβασα στο xda ε; οχι απλα ευκολη διαδικαση ρουτ, αστεια διαδικασια ρουτ!!! δες τον οδηγο στο τελος του 1ου ποστ που εχει οδηγιες για 4.1 εκδοση μαλιστα υπαρχει και εργαλειο στο xda που στα κανει ολα απο μονο του (All in one tool, καπως ετσι) φαντασου οσες φορες το εχω κανει ρουτ (χωρις το πολυεργαλειο μαλιστα) μου εχει παρει ενα λεπτο και προλαβαινα και πιο γρηγορα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 οχι απλα ευκολη διαδικαση ρουτ, αστεια διαδικασια ρουτ!!! δες τον οδηγο στο τελος του 1ου ποστ που εχει οδηγιες για 4.1 εκδοση μαλιστα υπαρχει και εργαλειο στο xda που στα κανει ολα απο μονο του (All in one tool, καπως ετσι) α οκ, θα μου ξεφυγε! θενξ! ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εγώ έχω συνέχεια ανοιχτό το GPS (όποτε δεν χρησιμοποιείται κλείνει μόνο του και δεν τρώει μπαταρία) ίσως γι αυτό να μου βρίσκει πάντα άμεσα τη θέση όταν ανοίγω το google maps. Όσο αφορά το rooting η διαδικασία στην 4.0.3 ήταν λίγο πιο πολύπλοκη αλλά στην 4.1.2 είναι παιχνίδι! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, στη δικιά μου συσκευή είχα πρόβλημα ακόμα και σε κατάσταση αναμονής που θεωρητικά το τηλέφωνο λόγω μεγάλης μπαταρίας έπρεπε να παίρνει άριστα. Σημειωτέον έχω στοκ rom/kernel. Αφαιρώντας κάποια bloatware της lg είδα διαφορά 5-10% στη μπαταρία που τώρα τη θεωρώ καλή. Παραθέτω μια λίστα απ' το xda που βρήκα από εφαρμογές που μπορούν να αφαιρεθούν: ( εγώ δεν τις έχω αφαιρέσει όλες ) AAT Application Manager Backup Camera Test Cell broadcast Chrome com.lge.appbox.bridge com.lge.appbox.remote com.lge.defaultaccount com.lge.lgdrm.permission com.lge.lgfota.permission com.lge.permission DmFAdmin Downloads DRM Service DRM-Protected Content Storage Face Unlock Favorites Contact Widget Google+ Home Theme - biz Home Theme - Cozywall Home Theme - Marshmallow LG MLT LgInstallService LGSystemServer Live Wallpaper Picker Media Home Memo Memo Widget On Screen Phone PC Suite Service PC Suite UI Picasa Uploader QSlide Framework QuickMemo REmote support Service RemoteCall Service SIM Toolkit Smart Log Service SmartShare Software update Streaming Player Street View SystemBackupService Tags Talk TalkBack VpnDialogs Weather WeatherTheme_Optimus_Still Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αυτό το ΑΑΤ απορία έχω τι είναι και δεν είχα καταφέρει στο google να το βρω.Δεν ξέρω αν σημαίνει Android Advanced Technology και δεν ξέρω τι στο καλό κάνει. Για το GPS να πω ότι όταν λέω ότι μου κλειδώνει στα 4-5 λεπτά , το λέω πάντα χωρίς AGPS.Με δεδομένα internet μια χαρά γρήγορα κλειδώνει.Δεν έχω δει τι κατανάλωση mb κάνει αν έχω ανοιχτά τα δεδομένα για κανένα 4ωρο.Ξέρει κανείς? Ένας φίλος μου έχει πει να μην ανησυχώ και ότι τραβάει ελάχιστα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αυτό το ΑΑΤ απορία έχω τι είναι και δεν είχα καταφέρει στο google να το βρω.Δεν ξέρω αν σημαίνει Android Advanced Technology και δεν ξέρω τι στο καλό κάνει. All Auto Test http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29557467&postcount=639 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 βρηκα λοιπον...και αγορασα λιγο νωριτερα ενα 4x...2 εβδομαδων! :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 All Auto Test http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29557467&postcount=639 A σ 'ευχαριστώ :) Την αφαίρεσα κι αυτή.Λοιπόν μετά το root και έχοντας αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές συστήματος η μνήμη ξεκινά από τα 400 mb και ύστερα από χρήση κυμαίνεται γύρω στα 300 mb.Αν δεν είχα και κάποια widgets και εφαρμογές που μου τρώνε συνολικά περίπου 80mb συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου Swype τότε λογικά η αρχική μνήμη μετά από restart θα κυμαινόταν στα 480 mb και μετά από χρήση θα έπεφτε στα 380 mb.Εγκυκλοπαιδικά τα λέω αυτά για όπως έχουμε πει το Android είναι φτιαγμένο για να εκμεταλλεύεται όσο περισσότερη μνήμη μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Πλέον έχω αρχίσει και το καταευχαριστιέμαι το κινητό. Ρολάρει απίστευτα. Έχω βάλει τις εφαρμογές μου,τον launcher μου κτλ και πετάει. Μόνο root δεν έχω κάνει ακόμα γιατί φοβάμαι στο τι θα πετάξω και μην πάθει τίποτα μη αναστρέψιμο. Όταν θα του βγάλω λίγο ακόμα το λάδι θα το κάνω και αυτό root να απογειωθεί περισσότερο. Το κινητό τα σπάει και το βλέπω περισσότερο τώρα που το έχω βάλει σε μια σειρά και καλύπτει αρκετές ανάγκες. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά τι λέτε, S3 ή 4X και για ποιούς λόγους ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 4X για ποιοτητα κατασκευης , φωτεινη οθονη , ελαφρυ UI , φτηνοτερο S3 για καμερα , αυτονομια Δεν αναφερω περι υποστηριξης απο xda γιατι ξεπηδανε καθε μερα για το 4Χ ρομς και κερνελς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 S3 αν θες καλή αυτονομία και λίγο καλύτερη κάμερα.. Από υποστήριξη σαφώς είναι κάλυτερο το s3.. Σε όλα τα άλλα έιναι ανώτερο το 4X. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts