Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Eιναι παραπανω απο εμφανης η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Τα 80 ευρω διαφορα με το siii αυτη τη στιγμη τα αξιζει κατα τη γνωμη σας ή ειναι μικρη η διαφορα κα καλυτερα να παω σε siii? Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Για πολλους πιστευω, μαζι και εγω , και τα ιδια λεφτα να ειχαν το 4Χ θα ηταν πρωτη επιλογη. Ημουν καποια στιγμη προθυμος να το ανταλλαξω το 4Χ με S3 αλλα χωρις να δωσω € παραπανω για κατι που θεωρω ισαξιο.Την στιγμη που ηθελαν ολοι και τουλαχιστον 50-60 ευρω απο τη μερια μου....ρε ουστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Τα 80 ευρω διαφορα με το siii αυτη τη στιγμη τα αξιζει κατα τη γνωμη σας ή ειναι μικρη η διαφορα κα καλυτερα να παω σε siii? και ποιο φτηνο να ηταν το σ3 παλι το χ4 θα επαιρνα τους λογους τους ξερουν οι περισσοτεροι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Και εγω υπερ του LG κλεινω γιατι εκτος των αλλων εχει και decent look σε σχεση με την κομμενη πατατα το siii. Απο τον ηχο ειστε ευχαριστημενοι? To auto focus στην καμερα φτιαχτηκε? Tην jb ποτε θα την παρει επιτελους? Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Και εγω υπερ του LG κλεινω γιατι εκτος των αλλων εχει και decent look σε σχεση με την κομμενη πατατα το siii. Απο τον ηχο ειστε ευχαριστημενοι? To auto focus στην καμερα φτιαχτηκε? Tην jb ποτε θα την παρει επιτελους? αν δεις βίντεο που έχω στο YouTube από το κινητό που έχω τραβήξει θα παρατηρήσεις ότι δεν υφίσταται πρόβλημα τουλάχιστον στην jb που εχω . Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την 4.2 κάμερα σε εστίαση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Να συνοψίσω ορισμένα συμπερασματα από τη συμβίωση με τι τηλέφωνο. Η μπαταρία είναι μια χαρά,αν κατεβάζετε σπασμένα apk με τίγκα στο addware/malware μη κλαιζεστε αδειάζει η μπαταρία για αυτό αλλά εσείς.Το έχω με μια διαφανή θήκη από το πλαισίο,εχτές έφαγε τη πρώτη τούμπα από ενάμιση μέτρο ύψος και δεν έπαθε τίποτα.Δεν έχω βρει εφαρμογή που να μη τρέχει άνετα και χαλαρά και χωρίς φανμποισμο θα πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στη samy ξανά.Όσο για το jb που περιμένετε σαν μάνα εν ουρανού,δεν θα μεταμορφώσει τηλέφωνο μας,αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας με rooting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 αν δεν έχεις περάσει έστω και την πειραματική που έχουμε δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο διαφορετική είναι .Πέρα από βελτιώσεις σε κάμερα κλπ .Είναι αντιληπτή η διάφορα στο σκρολινγκ σε εφαρμογές και μενού .Στα υπόλοιπα συμφωνώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 αν δεν έχεις περάσει έστω και την πειραματική που έχουμε δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο διαφορετική είναι .Πέρα από βελτιώσεις σε κάμερα κλπ .Είναι αντιληπτή η διάφορα στο σκρολινγκ σε εφαρμογές και μενού .Στα υπόλοιπα συμφωνώ . Στο θέμα της διεπαφής συμφωνώ μαζί σου,είναι eyecandy το jb και το περιμένω πως και πως.Με τη κάμερα σε ics είμαι κι εγω απογοητευμένος,έχει πολύ θόρυβο η εικόνα σε εσωτερικούς χώρους με μη φυσικό φωτισμό ,το ζουμ εντείνει το πρόβλημα και το φλας είναι απίστευτα δυνατό ,για να βγει καλή φωτογραφια με φλας πρέπει μα είσαι τουλάχιστον 1 μέτρο μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Κάτι αλλο,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω armband στην Ελλάδα? Θα πάρω απο το eBay αλλά χρειάζομαι ένα άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Έχω κατεβάσει το mx player αλλά ποιο codec να κατεβάσω για το συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Xρειαζεται codec ; Ποτε δεν εβαλα κατι ξεχωριστα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Δεν ξέρω. Παίζει υπότιτλους και όλα τα φορμα χωρίς κάποιο codec; του έχω κάνει πολύ light χρήση ως τώρα, αλλά σκέφτομαι να περάσω καμιά ταινία να βρίσκεται για τις ώρες βαρεμάρας σε ταξίδια κτλ. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Παλια σε ενα κινητο με GB που ειχα , για την free εκδοση ηθελε την εφαρμογη και ενα αλλο πακετο. Eχει πολυ καιρο να μου ζητησει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 άρα τα codec μάλλον είναι ή για παλιότερες συσκευές ή για παλιότερες εκδόσεις android που ίσως να μην υποστηρίζουν κάτι. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. to geotagging στην κάμερα πως το χρησιμοποιώ; το έχω ενεργοποιημένο αλλά που μπορώ να δω τις πληροφορίες; γενικά πως λειτουργεί; και επίσης το cheese shutter λειτουργεί; γιατί όσες φορές το ενεργοποίησα, τι cheeeeeese, τι γουίσκι, τι Ελτζιιι να λέμε αλλά η φώτο δεν βγαίνει με τίποτα. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 @ riquelme,ούτε εγώ έχω κατεβάσει κάποιο codec ξεχωριστά για τον mxplayer και μέχρι στιγμής ότι avi και mkv του έχω βάλει το έχει παίξει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Αν θυμάμαι καλά παλιότερα κατεβαζες 2ο πακετο αναλογα με τον επεξεργαστη σου (πχ tegra 3 για το 4x) για ποιο optimized αποτελεσμα Edit ηταν codecs για arm cpu (v5 v6 v7) Edited March 31, 2013 by samniotis Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. to geotagging στην κάμερα πως το χρησιμοποιώ; το έχω ενεργοποιημένο αλλά που μπορώ να δω τις πληροφορίες; γενικά πως λειτουργεί; Δεν εχω ιδεα για αυτο.... και επίσης το cheese shutter λειτουργεί; γιατί όσες φορές το ενεργοποίησα, τι cheeeeeese, τι γουίσκι, τι Ελτζιιι να λέμε αλλά η φώτο δεν βγαίνει με τίποτα. Αν βρεις το κολπο , πες το και σε εμας!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 και επίσης το cheese shutter λειτουργεί; γιατί όσες φορές το ενεργοποίησα, τι cheeeeeese, τι γουίσκι, τι Ελτζιιι να λέμε αλλά η φώτο δεν βγαίνει με τίποτα.Αν του πεις κασερι,τραβαει κανονικα :lol: Λοιπον,ναι λειτουργει κανονικα,απλα ειναι καπως ιδιορυθμο,πρεπει να πεις κανονικα cheese και οχι cheeeeeesssee και κατι κατι τετοια και με μετρια ενταση φωνης και θα στην βγαλει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αν του πεις κασερι,τραβαει κανονικα :lol: Λοιπον,ναι λειτουργει κανονικα,απλα ειναι καπως ιδιορυθμο,πρεπει να πεις κανονικα cheese και οχι cheeeeeesssee και κατι κατι τετοια και με μετρια ενταση φωνης και θα στην βγαλει Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά σε μένα δουλεύει μόνο το ουίσκι... :dizzy: Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά σε μένα δουλεύει μόνο το ουίσκι... :dizzy::lol::lol: αλλα γουστα εχει το δικο σου (επεσες σε κινητο μπεκρη φαινεται :lol::lol:) Edited March 31, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 χαχαχαχαχαχαχα κλαίω με τα σχόλιά σας.. θα ξαναπροσπαθήσω βέβαια, αλλά έχω προσπαθήσει να το πω ακριβώς όπως το λέει η τύπισσα.. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Είδα τις φωτογραφίες σου Λεωνίδα, υπάρχει όντως διαφορά μεταξύ 4.0.3 και 4.2, όπως υποστήριζε και ο Γιάννης. Βελτιώθηκε και έφτασε σε επίεπδο το Ray. Δεν είναι κακό, αλλά η κάμερα δεν έγινε και σούπερ. Στο τέλος ίσως γίνει παραπάνω από ανεκτή. Edited April 1, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ότι καλύτερο από πριν καλοδεχούμενο φυσικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδια μπηκε ο απριλης κι ακομη αφαντο το jellybean.απο που προεκυψε οτι θα βγει 2 του μηνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts