orestis1234 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 όντως τρέχουν αρκετά από πίσω.... όμως το κινητό και με 170 mb ελεύθερα δεν κολλάει.... δλδ και παιχνίδια μια χαρά παίζει.... δεν είναι περίεργο; επίσης εδώ το λάπτοπ μου(ubuntu 13.04) με ανοικτό firefox,skype, ubuntu one στο sync και όλες τις άλλες διεργασίες έχει 870mb ραμ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μη κρίνεις από το Ubuntu,μπορεί να ειναι και το android linuxοιδες αλλά η ομοιότητες σταματάνε εκεί ,άλλο resource management έχουν γιατί εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι:εχθες με αυτοματη λειτουργια δικτυου και μονιμα δεδομενα ανοιχτα εχω την τριπλασια καταναλωση μπαταριας ενω σημερα με μονο 2g και μονιμα δεδομενα ανοιχτα, απο το πρωι στης 7 που το εβγαλα απο το φορτιστη μεχρι τωρα εχω 78% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οποιος θελει να δει αρκετη αυξηση στην στην αυτονομια της συσκευης του ας κατεβασει τις εξης εφαρμογες: Greenify k One Power Guard..με το 2ο κερδισα ενα μισαωρο γρηγοροτερη φορτιση κ πολλα ακομα που βαριεμαι να αναλυσω,οποιος θελει ας δει στο μαρκετ τι κανει. Οσο για το grenify σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Hibernate οτιδηποτε τρεχει στο προσκηνιο και τρωει μπαταρια κ μνημη κ βοηθαει γενικα τη συσκευη..Εγω παιδια αληθεια σας λεω ειναι λες κ αγορασα μπαταρια..Οσοι θελετε καλυτερη αυτονομια γιαυτο το ανεφερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οποιος θελει να δει αρκετη αυξηση στην στην αυτονομια της συσκευης του ας κατεβασει τις εξης εφαρμογες: Greenify k One Power Guard..με το 2ο κερδισα ενα μισαωρο γρηγοροτερη φορτιση κ πολλα ακομα που βαριεμαι να αναλυσω,οποιος θελει ας δει στο μαρκετ τι κανει. Οσο για το grenify σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Hibernate οτιδηποτε τρεχει στο προσκηνιο και τρωει μπαταρια κ μνημη κ βοηθαει γενικα τη συσκευη..Εγω παιδια αληθεια σας λεω ειναι λες κ αγορασα μπαταρια..Οσοι θελετε καλυτερη αυτονομια γιαυτο το ανεφερα!! Ωραίος, να δούμε αν θα δουλέψει. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οποιος θελει να δει αρκετη αυξηση στην στην αυτονομια της συσκευης του ας κατεβασει τις εξης εφαρμογες: Greenify k One Power Guard..με το 2ο κερδισα ενα μισαωρο γρηγοροτερη φορτιση κ πολλα ακομα που βαριεμαι να αναλυσω,οποιος θελει ας δει στο μαρκετ τι κανει. Οσο για το grenify σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Hibernate οτιδηποτε τρεχει στο προσκηνιο και τρωει μπαταρια κ μνημη κ βοηθαει γενικα τη συσκευη..Εγω παιδια αληθεια σας λεω ειναι λες κ αγορασα μπαταρια..Οσοι θελετε καλυτερη αυτονομια γιαυτο το ανεφερα!! Σε μαμα κινητο με (ics-stock ολα ) θα ειναι ενταξει ; εννοω θελει root ή τιποτα τετοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Θέλει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Οποιος θελει να δει αρκετη αυξηση στην στην αυτονομια της συσκευης του ας κατεβασει τις εξης εφαρμογες: Greenify k One Power Guard..με το 2ο κερδισα ενα μισαωρο γρηγοροτερη φορτιση κ πολλα ακομα που βαριεμαι να αναλυσω,οποιος θελει ας δει στο μαρκετ τι κανει. Οσο για το grenify σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Hibernate οτιδηποτε τρεχει στο προσκηνιο και τρωει μπαταρια κ μνημη κ βοηθαει γενικα τη συσκευη..Εγω παιδια αληθεια σας λεω ειναι λες κ αγορασα μπαταρια..Οσοι θελετε καλυτερη αυτονομια γιαυτο το ανεφερα!! τις κατέβασα αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει το greenify; βάζει σε hibernate τις εφαρμογές σωστά; αλλά δεν είναι σαν το hibernate του iOS. Π.χ. εάν κάνω hibernate viber,yahoo mail,whatsapp,facebook κτλ. θα με ενημερώσουν εάν είχα μήνυμα/ειδοποίηση μόνο εάν τα ανοίξω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Eτσι ακριβως , αν τις προσθεσεις εκει δεν θα λαμβανεις ειδοποιησεις γιατι δε θα ειναι ανοιχτες στο παρασκηνιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 τις κατέβασα αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει το greenify; βάζει σε hibernate τις εφαρμογές σωστά; αλλά δεν είναι σαν το hibernate του iOS. Π.χ. εάν κάνω hibernate viber,yahoo mail,whatsapp,facebook κτλ. θα με ενημερώσουν εάν είχα μήνυμα/ειδοποίηση μόνο εάν τα ανοίξω σωστά; φιλε επειδη το εψαξα πριν βαλω την εφαρμογη οσες εφαρμογες εχουν ειδοποιησεις ειτε αυτες ειναι μηνυματα ειτε ειναι mail ειτε,ειτε,ειτε δεν τις κανουμε hibernate..γενικα οτι θελουμε να ανανεωνεται δεν το κανουμε hibernate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 παιδιά εναν κάλο kernel για την CM? ευχαριστώ, Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 παιδιά εναν κάλο kernel για την CM? ευχαριστώ, iodak v07 στο xda Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 φιλε επειδη το εψαξα πριν βαλω την εφαρμογη οσες εφαρμογες εχουν ειδοποιησεις ειτε αυτες ειναι μηνυματα ειτε ειναι mail ειτε,ειτε,ειτε δεν τις κανουμε hibernate..γενικα οτι θελουμε να ανανεωνεται δεν το κανουμε hibernate άρα η εφαρμογή είναι και λίγο άκυρη σωστά; δλδ οι μόνος εφαρμογές που μένουν ανοικτές είναι αυτές που έχουν ειδοποιήσεις.... άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε και τπτ hibernate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) άρα η εφαρμογή είναι και λίγο άκυρη σωστά; δλδ οι μόνος εφαρμογές που μένουν ανοικτές είναι αυτές που έχουν ειδοποιήσεις.... άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε και τπτ hibernate κανεις λαθος φιλε κ εγω ετσι πιστευα αλλα με ενα ψαξιμο ειδα οτι υπαρχουν εφαρμογες που τρεχουν κ καταναλωνουν παρα πολυ μπαταρια χωρις λογο.. π.χ google maps.Διαβασα οτι το hibernate στους χαρτες ειχε ως αποτελεσμα 20% αυηξση της μπαταριας σε αυτονομια παντα κ περισσοτερη μνημη.Αυτη ειναι μια εφαρμογη που τρεχει χωρις λογο ΠΑΝΤΑ στην συσκευη χωρις λογω κ ουσια..γιατι λοιπον να μην την κανω hibernate??εγω εκανα τοσες εφαρμογες που δεν περιμενα hibernate!! φιλικα παντα!!:) Edited July 20, 2013 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλά τρέχει το google maps συνέχεια; μου φαίνεται έχουν χαζέψει στην google... θα το ψάξω τότε και εγώ να δω τι μπορώ να κάνω hibernate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 παιδια μια γνησια απαντηση σε μια ερωτηση θα ηθελα.με ενδιαφερει η αυτονομια για ενα 24ωρο τουλαχιστον,μελιγο ιντερνετ,αρκετο ραδιοφωνο, 2-3 ωρες οθονη,και περιπου στο μισαωρο κλησεις.εχω σ2 και σκεφτομαι αλλαγη με 4χ.να το τολμησω? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το greenify κανει δουλειά αλλά έχει ένα μειονέκτημα, κάνει hibernate μονο user apps. Παιδευτηκά αρκετά και κατάφερα να κάνω hibernate το google maps, αφού το μετέτρεψα σε user app με την εφαρμογή systemcleanup. Όσο για το φίλο που ρωτάει για αναβάθμιση απο το S2 με τη χρήση που αναφέρεις λογικά θα βγάλει τη μέρα, απλά εξαρτάται και από το στήσιμο που κάνει ο καθένας. Πόση φωτεινότητα θέλεις, τι εφαρμογές θα τρέχουν απο πίσω κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Τη μερα ποτε δεν μου την εβγαζε..αλλα εψαξα κ εκανα απενεργοποιηση αχρηστες εφαρμογες που ειχε μεσα προεγκατεστημενες κ ησυχασα..εχω το titanium κ μου δινει τη δυνατοτητα απενεργοποιησης εφαρμογων που δεν θελω..με βοηθησε παρα πολυ με της lg που οι περισσοτερες δεν χρησιμευουν σε κανεναν μας..αν μπει κανεις στον κοπο να κανει εναν ελεγχο τι τρεχει με τις εφαρμογες του βγαζει τη μερα..εμενα ετσι κ γινεται..μονιμο ιντερνετ ειχα χθες κ κατεβαζα ασταματητα κ εκλεισα 9.30 ωρες μεχρι να παει παλι 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Μπορεις να πεις ποιες απενεργοποιησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Έκανα hibernate και το LG Smartworld το οποίο προφανώς δεν το χρησιμοποιούσα και ρούφαγε μπαταρία. Επίσης είχα εγκαταστήσει από το store κάποια Live Wallpapers τα όποια τρέχανε στο background, τα έκανα hibernate τώρα είμαι κομπλέ. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι έχω κάνει hibernate τον κόσμο όλο και είμαι σταθερά πάνω από 300 Mb free ram τουλάχιστον.Επίσης να πω ότι μόνο στην free έκδοση δεν κάνει hibernate τις εφαρμογές του συστήματος.Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη εφαρμογή που έχω κατεβάσει μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gunner1014 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Σαν νέος χρήστης (μιας και είμαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις), ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανίσει σε κανέναν σας την ώρα που φορτίζετε το κινητό ότι : "η μπαταρία φορτίζεται αργά λόγω του χαμηλού ηλεκτρικού ρεύματος στη σύνδεση ΤΑ/USB". Το ίδιο μου κάνει και σε πρίζα σπιτιού και στον υπολογιστή όταν το φορτίζω, γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Σαν νέος χρήστης (μιας και είμαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις), ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανίσει σε κανέναν σας την ώρα που φορτίζετε το κινητό ότι : "η μπαταρία φορτίζεται αργά λόγω του χαμηλού ηλεκτρικού ρεύματος στη σύνδεση ΤΑ/USB". Το ίδιο μου κάνει και σε πρίζα σπιτιού και στον υπολογιστή όταν το φορτίζω, γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συμβαίνει επειδή το τηλέφωνο είναι ζεστό.Όταν κρυώσει τότε δίνει περισσότερο ρεύμα και φορτίζει γρήγορα.Υπάρχει μια ρύθμιση στο κρυφό μενού που το παρακάμπτει αυτό αλλά δεν θυμάμαι να σου πω.Μιλάω για φόρτιση από πρίζα ,από υπολογιστή πάντα έτσι φορτίζει εκτός αν έχει κανείς καστομ κερνελ με επιλογή fast charge. Edited July 20, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Οσο ποιο αργά φορτιζει ένα τηλέφωνο ,τόσο το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Οσο ποιο αργά φορτιζει ένα τηλέφωνο ,τόσο το καλύτερο Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts