kgian2007 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Οχι φιλε ειναι απενεργοποιημενη αυτη η επιλογη αλλα τωρα που το ανεφερες εχω κατεβασει μια εφαρμογη που απενεργοποιει το ηχο που κανει το κινητο οταν γεμιζει η μπαταρια λες να φταιει αυτο? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δε μου παει αλλου το μυαλο....Για τσεκαρε το ....πχ γεμισε το και μολις παει 99% ξανα βαλ'το και δες τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Οκ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν βοηθας ομως τον εαυτο σου....πες μας τι ρομ φορας και τι θελεις να περασεις? εγω για παραδειγμα που πηγα απο την στοκ στην zaiben εκανα wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format system και μετα φλασαρα την zaiben....το root το εχασα οπως και το cwm. Οποτε ρουταρα εκ νεου και μετα περασα το rom manager απο το play store για να περαστει και το cwm στοκ εχω και θελω να φλασαρω zaiben. τωρα ομως βλεπω οτι το download της zaiben (και τα 2 link)δεν δουλευει καλα.κολαει στο 75 %.εδω και 2 ωρες κολλημενο.δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη αλλα μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 αμα κανεις θελει να γυρισει απο την zaiben στην stock rom φλασαρει απλα μεσω KDZ??? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ακριβως...ετσι απλα.Αλλα μετα ολα απο την αρχη ....Root , rom manager -> cwm recovery . Γιατι χανονται αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) τελικα τη ροζιλα στην καμερα μονο εγω την εχω???? https://photos-6.dropbox.com/t/0/AAC2gqEntOAYQQ6lO6dkPr36XPTxnQslxaVdDAZPSrLtDA/12/164452467/jpeg/256x256/3/_/1/2/2013-04-23%2009.26.49.jpg/9vbwo8CkPlIKG1RpuzWZX4bV_O1l70zdbhaMRSlr35E?size=1024x768 Edited April 28, 2013 by panos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δοκιμαζω τωρα και εγω να την κατεβασω να δω αν οντως υπαρχει προβλημα ή εχει να κανει κατι με σενα εκει....τα υπολοιπα βηματα παντως που πρεπει να κανεις, ειναι αυτα που σου εγραψα.....ειναι και ο επισημος οδηγος της zaiben εξαλου.... ΜΗΝ περασεις τον eternity kernel.....\ την κατεβασα απο το 1ο λινκ...απλα πρεπει να περιμενεις...εμενα μου ειχε κολησει 10λεπτα περιπου στο 100% αλλα μετα οκ απο τις 6 ειναι κολλημενο στο73% και σε αλλα 2 pc στο 45% και στο 60%.στο δικομου εχω και acount στο mega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Σε μενα δεν ισχυει κατι τετοιο. ουτε σε εμενα ισχυει αυξηση της ελευθερης RAM με official JB... Τί να πώ ρε παιδιά, να είναι placibo? βλέπω την ραμ και παίζει μεταξύ 650-710mb ενώ πρίν δεν έπεφτε κάτω απο τα 750mb και με διάφορες εφαρμογές πήγαινε μέχρι 880-900 φοράω την πρώτη JB που είχαμε ξετρυπώσει... Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με τον αισθητήρα και μετά το καλιμπράρισμα δουλεύει μια χαρά. Το έκανα σε δωμάτιο με χαμηλό φως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Επίσης κάτι άλλο : όταν ακούω ραδιόφωνο μέ hands free και απαντάω σε μια κλήση, αν κλείσει ο άλλος το τηλέφωνο πρώτος, δηλ δν πατήσω το κουμπί του handsfree εγώ το ράδιο σταματάει. Αν το κλείσω εγώ συνεχίζει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτο; Υ.Γ: έκανα και αυτό με το MLT και περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί Για ποιο καλιμπράρισμα αισθητήρα λέτε; Πως το έχει στο κρυφό μενου; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ούτε σε μένα ισχύει (αυτό με το MLT)... Στο δικό μου όμως δείχνει ενεργό το ραδιόφωνο (παρόλο που το έχω κλειστό) και τρώει αρκετή μπαταρία :mad: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τί να πώ ρε παιδιά, να είναι placibo? βλέπω την ραμ και παίζει μεταξύ 650-710mb ενώ πρίν δεν έπεφτε κάτω απο τα 750mb και με διάφορες εφαρμογές πήγαινε μέχρι 880-900 ,φοράω την πρώτη JB που είχαμε ξετρυπώσει... Καλυτερα να αναφερεις την ελευθερη μνημη , και να φλασαρεις την επισημη και οχι την διαρροη... Για ποιο καλιμπράρισμα αισθητήρα λέτε; Πως το έχει στο κρυφό μενου; Του αισθητηρα φωτισμου που καμια φορα δεν ανοιγει η οθονη μετα απο κληση τηλεφωνου . Ούτε σε μένα ισχύει (αυτό με το MLT)... Στο δικό μου όμως δείχνει ενεργό το ραδιόφωνο (παρόλο που το έχω κλειστό) και τρώει αρκετή μπαταρία :mad: Φιλε χαλαρωσε ....Δεν ειναι ραδιοφωνο αυτο! Ειναι ο δεκτης του τηλεφωνου,Αν σου τρωει πολυ μπαταρια , βαλε μεσα απο τις ρυθμισεις να ειναι μονο σε 2G Και θα δεις μεγαλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Φιλε χαλαρωσε ....Δεν ειναι ραδιοφωνο αυτο! Ειναι ο δεκτης του τηλεφωνου,Αν σου τρωει πολυ μπαταρια , βαλε μεσα απο τις ρυθμισεις να ειναι μονο σε 2G Και θα δεις μεγαλη διαφορα. Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή 2G και μόνο GSM Λεωνίδα...:confused: εδιτ: Τώρα αυτό μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά έβαλα και χειροκίνητη επιλογή τη vodafone... (να μην ψάχνει αυτόματα..). Edited April 28, 2013 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τοτε αν ο δεκτης του τηλεφωνου εχει τι μεγαλυτερο μεριδιο καταναλωσης , μονο ως καλο μπορω να στο καταλογισω αυτο.Δεν εχεις draining εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μεχρι τα 292€ που κοστιζει η συσκευη, μονη ανταγωνιστρια πλεον ειναι μονο ο γαλαξιας2 σαν φθηνοτερο,που αν κ δυπυρηνος εχει αφησει εποχη και....πολλα μα παρα πολλα εσοδα στην Σαμμυ. Αυτο που αρεσε σε εμενα ειναι οτι η LG απο την σειρα οπτιμους και μετα εχει δυναμικη ανοδικοτητα στις μετρησεις πωλησεων. Ξεπερασε την Σονυ και ειναι τριτη. Λεει πολλα αυτο και βοηθησε πολυ το πειθαρχημενο 4χ το G και το G pro το οποιο εχει σπασει ταμεια και ρεκορ στην Ασια. Οταν ερθει θα ειναι πολυ επιτυχημενο και θα αφησει εποχη. Θα το δειτε. Κι ας εχει βγει το νοτε3 με πλαστικες οθονες και αηδιες. Το optimus G pro θα ειναι η γραμμη της μη υπερβασης σε κινητα τερατα!!! Οσον αφορα το 4χ ειναι και θα μεινει μπεστ σελλερ οπως και ο γαλαξιας 2 που αφησε κατα την δικη μου αποψη την εποχη της μεταβασης στην υπερ-τεχνογνωσια. Η επομενη διασταση μεσα στα επομενα χρονια? Υπερ μεγεθη η διαφορετικη προσεγγιση? Η υπογραφη ειναι η απαντηση... Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τοτε αν ο δεκτης του τηλεφωνου εχει τι μεγαλυτερο μεριδιο καταναλωσης , μονο ως καλο μπορω να στο καταλογισω αυτο.Δεν εχεις draining εφαρμογη. Thank's φίλε. Πάντως αυτό με το MLT θα το τσεκάρω πάλι γιατί παίζει να έχει δίκιο ο φίλος που το ανέφερε...:) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Και πως τον ρυθμιζουμε αυτον τον αισθητήρα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 περιεργο....με free και μου κατεβηκε.....δεν κανεις κανενα restart το ρουτερ? το εχω κανει 3 φορες.εχει μηπως κανεις την καλη διαθεση να δωσει αλλο link η ενα pm.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Και πως τον ρυθμιζουμε αυτον τον αισθητήρα; Γραφεις στο τηλεφωνο : 3845#*880# και πας , device test -> All auto test menu -full -> Alc ? proximity test Και εκει πατα calibrate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ωραια φαίνεται να έστρωσε και το δικό μου Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Μεχρι τα 292€ που κοστιζει η συσκευη, μονη ανταγωνιστρια πλεον ειναι μονο ο γαλαξιας2 σαν φθηνοτερο,που αν κ δυπυρηνος εχει αφησει εποχη και....πολλα μα παρα πολλα εσοδα στην Σαμμυ. Για κάποιον κόσμο κολλημένο με τη Samsung ίσως είναι ανταγωνιστικό σε αυτή την τιμή το SII.Με βάση τη λογική δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση ακόμα κι αν το SII είναι 30 ευρώ φθηνότερο.Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά εκνευρίζομαι ( όχι με σένα :) ) και μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιος θα προτιμήσει το SII λόγω ονόματος κι ας είναι τόσο κατώτερο σε βασικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη,η εσωτερική μνήμη και ο επεξεργαστής. Αυτο που αρεσε σε εμενα ειναι οτι η LG απο την σειρα οπτιμους και μετα εχει δυναμικη ανοδικοτητα στις μετρησεις πωλησεων. Ξεπερασε την Σονυ και ειναι τριτη. Λεει πολλα αυτο και βοηθησε πολυ το πειθαρχημενο 4χ το G και το G pro το οποιο εχει σπασει ταμεια και ρεκορ στην Ασια. Οταν ερθει θα ειναι πολυ επιτυχημενο και θα αφησει εποχη. Θα το δειτε. Κι ας εχει βγει το νοτε3 με πλαστικες οθονες και αηδιες. Το optimus G pro θα ειναι η γραμμη της μη υπερβασης σε κινητα τερατα!!! Οσον αφορα το 4χ ειναι και θα μεινει μπεστ σελλερ οπως και ο γαλαξιας 2 που αφησε κατα την δικη μου αποψη την εποχη της μεταβασης στην υπερ-τεχνογνωσια. Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει στην αγορά της Ασίας δεν συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο στον ίδιο βαθμό.Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος καταναλωτών που καλώς ή κακώς θέτει την υποστήριξη όσο αφορά τις αναβαθμίσεις πάνω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και σε αυτό το κομμάτι των αναβαθμίσεων η LG θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ ώστε να μη χάνει πελάτες που εστιάζουν πολύ σε αυτό το θέμα.Εμένα σαν πελάτη με έχει κερδίσει πλήρως η LG με το 4Χ και αν έχω την οικονομική δυνατότητα να δώσω 300 ευρώ στο μέλλον το επόμενο κινητό μου θα είναι το Optimus G που λογικά τόσο θα κάνει σε 4-5 μήνες αφού σήμερα πωλείται στα 450 στα σκρουτζομάγαζα. Edited April 28, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ipred έχεις απόλυτο δίκιο.Η σύγκριση είναι ατυχής.Για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας και να ενημερώσουμε και φίλους που δεν το γνωρίζουν ένα άλλο σημαντικό για εμένα χαρακτηριστικό του τηλεφώνου είναι πως υποστηρίζεται από εξαιρετικό service ενώ η Samsung η Sony και η HTC όχι(την έχω πάθει) .Ας μην το ξεχνάμε αυτό γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Η LG σιγουρα θα αναδειχθει ακομη περισσοτερο στις επομενες γενιες κινητων, βαζοντας βαση απο το 2012 και εντενθεν και με τα νεα που διαβαζουμε και αφηνει η ιδια εταιρια να διαρευσουν. Χτιζει καλες γεφυρες για την ανοδο της. Πιστευω πως θα υπαρξει καλυτερευση και στις αναβαθμισεις. Θα υπαρχει σιγουρα εξελιξη. Ομως οσον αφορα την Σαμυ αυτο που δεν κατανοω και με θυμωνει ειναι ο μυστικισμος της εναντι της ΛΓ στο θεμα επομενων γενεων μοντελων. Ημουνα με την Σαμμυ κολλημενος φιλε ιπρεντ μεχρι πριν δυο χρονια. Κατανοω πως σκεφτεσαι, εχεις δικιο. Αναφερθηκα στην εποχη και τα κερδη που αφησε το Σ2, οπως και τα προσθετα και οσα η Σαμμυ διεδιδε για καινοτομα και αβαν γκαρντ. Σιγουρα το 4χ δεν συγκρινεται με αυτο. Ακομη και η καμερα στο Σ2 μπλεδιζει....ηταν ομως εποχη που εμεινε αυτο το μοντελο στην κορυφη,ισως επειδη ηταν η απαρχη μιας νεας καινοτομιας στα κινητα. Δεν καταφερε την καινοτομια το Σ1 εναντι της apple. Καταφερε το Σ2 να την κοντραρει και να την περασει σε πολλα σημεια. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχω φτιάξει 3 μικρά βίντεο τραβηγμένα από το Optimus 4X που διαθέτω μπορείτε να τα δείτε εδώ:http://www.youtube.com/playlist?list=PLPJtBYrw-N9mKaxBTPI4VN7TnoK668-rs&feature=mh_lolz Βάλτε το στα 1080p και πείτε μου αν σας άρεσε το αποτέλεσμα! Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ωραιο κινητο αλλα την μπαταρια του την τρωει χαβαλε λεμε ,,,))) Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts