Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σεταρα αλλα χρειαζεται απο οτι μου λεει συνδεση με το δικτυο. Τι εννοει ο ποιητης;

Όταν το πρωτοσετάρεις χρειάζεται σύνδεση για να κατεβάσει τα Ελληνικά.Κάποια στιγμή σε ρωτά αν θέλεις να επιτρέπεται και ο συγχρονισμός για backup οπότε αν το θέλεις διαλέγεις κάποιο από τα email σου.Επίσης αν θυμάμαι καλά χρειάζεται internet για τον προφορικό λόγο αλλά κάπου διάβασα ότι μπορεί και offline.Εγώ γράφω με swiping οπότε δεν έχω ψάξει τον προφορικό.

Έπαθα πλάκα με το Swype...κατέβασα το trial και μόλις τελειώσει θα το αγοράσω. Ότι καλύτερο έχω δει

Όταν το είχα πρωτοβάλει και έδειξα στους φίλους μου πως γράφω μήνυμα έπαθαν πλάκα και φυσικά το έβαλαν και εκείνοι.Τα υπόλοιπα πληκτρολόγια συμπεριλαμβανομένου και του swiftkey ( πολύ καλό στην πρόβλεψη ) δεν πιάνουν μία στο swyping.Για προφορικό λόγο δεν το συζητάμε.

Μήπως αν περιμένεις να τελειώσει η trial χάσεις την προσφορά? Δεν θα μείνει για πολύ σε τέτοια τιμή.:)

Edited by ipred

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν το πρωτοσετάρεις χρειάζεται σύνδεση για να κατεβάσει τα Ελληνικά.Κάποια στιγμή σε ρωτά αν θέλεις να επιτρέπεται και ο συγχρονισμός για backup οπότε αν το θέλεις διαλέγεις κάποιο από τα email σου.Επίσης αν θυμάμαι καλά χρειάζεται internet για τον προφορικό λόγο αλλά κάπου διάβασα ότι μπορεί και offline.Εγώ γράφω με swiping οπότε δεν έχω ψάξει τον προφορικο λογο

Εμενα με ενδιαφερει μονο ο προφορικος λογος και δυστυχως για να στειλω μερικα sms επρεπε να ειμαι σε συνδεση.Οποτε ακυρο απο μενα αν και ομολογω οτι ειναι πραγματι εντυπωσιακα επιτυχημενο στον προφορικο λογο.Δεν εχασε ουτε λεξη.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι για το SWYPE :)

Μπορώ να απενεργοποιήσω τους τόνους που βάζει οταν γράφεις όλα κεφαλαία ελληνικά;

Τα μηνύμτα πώς φαίνονται στον παραλήπτη όταν τα στέλνουμε έτσι (με κεφαλαία και τόνους);

ευχαριστώ

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Η γνωμη σας για τη zaiben rom σε σχεση με τη στοκ ποια ειναι; Αξιζει τον κοπο για ξεκλειδωμα bootloader κτλ;

Η γνωμη σας για τη zaiben rom σε σχεση με τη στοκ ποια ειναι; Αξιζει τον κοπο για ξεκλειδωμα bootloader κτλ;

κοιτα, εχει αισθητη διαφορα στο ποσο ομαλα παει...

αλλα και απο μονο του ηταν ομαλο...

εγω δεν το μετανιωσα παντως

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι για το SWYPE :)Μπορώ να απενεργοποιήσω τους τόνους που βάζει οταν γράφεις όλα κεφαλαία ελληνικά;Τα μηνύμτα πώς φαίνονται στον παραλήπτη όταν τα στέλνουμε έτσι (με κεφαλαία και τόνους);ευχαριστώ

Tα μηνύματα πάνε στον παραλήπτη κεφαλαία χωρίς τόνους.:) Πάντως για να μη μιλάμε συνέχεια εδώ για το Swype υπάρχει σχετικό θέμα για τα πληκτρολόγια : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930&page=55 :)

Καλημερα.εχω ενα θεματακι με τομ ηχο κλησης.πως μπορω να τον κανω πιο δυνατο.δοκιμασα το volume+ αλλα οποτε του καπνισει δουλευει.

Χτες ειχαμε παρατραγουδα εδω στο σπιτι....Εμενα ευτυχως την γλιτωσε 100% αλλα δυστυχως το 2αρι δεν τα καταφερε ...

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_1_zps6d0e0e61.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_2_zps4ebebc04.jpg

Αλλα ακομα και ετσι 100% λειτουργικο! Μετα απο αυτο , δεν ξαναβγαινει απο τη θηκη το κινητο :worry:

Το άρπαξε ο μικρός, πήγε να το βάλει στα πόδια, απο τον πανικό του πέφτει και το πατησε κιολας .

Το άρπαξε ο μικρός, πήγε να το βάλει στα πόδια, απο τον πανικό του πέφτει και το πατησε κιολας .

περαστικα Λεωνιδα :(

Θελω γνωμη, εχω την zaiben και εστω οτι την ξαναφλασαρω (την zaiben παντα) μεσω cmw, τα χαθει τιποτα ή θα μεινουν ολα οπως οταν φλασαρω με KDZ??

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ειναι διαφορετικη η δομη της και αν δεις στην σελιδα της λεει οτι πρεπει να γινει φουλ wipe...Δεν το δοκιμασα να το περασω απο πανω για να ξερω.

Ειναι διαφορετικη η δομη της και αν δεις στην σελιδα της λεει οτι πρεπει να γινει φουλ wipe...Δεν το δοκιμασα να το περασω απο πανω για να ξερω.

οκ θα το σκεφτω και ισως το δοκιμασω

ευχαριστω

καλησπερα!!!ρε παιδια και σε σας η φωτογραφιες μεσα σε δωματιο και γενικα σε κλειστους χωρους βγαινουν τοσο χαλια οσο εμενα???επειδη εχω το μωρο και την καμερα την εχω χωρις φλας σχεδον ειναι σκοτεινη η ληψη!!!επισης εχω και την ροζιλα οταν παω να βγαλω φωτογραφια!!!μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω?ισως καποια εφαρμογη απο το google play? Edited by panos4

Σε φωτο δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο , με φωτισμο δωματιου , σε ελαχιστες περιπτωσεις θα χρειαστει λιγο ενισχυση απο την καμερα σε ενταση ωστε να μην εχει πολυ θορυβο.

Σε βιντεο , ναι εχει θεμα σοβαρο....

ναι εχεις δικιο !!!πιο πολυ το θεμα το εχει στο βιντεο!!!σχεδον σκοταδι και ειδικα οταν το εχω σε foul hd τοτε με πιξελιαζει σε κοκκινο χρωμα η οθονη!!!μαζι με την πολυ εντονη ροζιλα στην φωτο μπορω να πω οτι με ψιλοαπογοητευσε το κινητο σε αυτο το θεμα!!!δεν στρωνει με τιποτα εεεε??https://photos-6.dropbox.com/t/0/AAC2gqEntOAYQQ6lO6dkPr36XPTxnQslxaVdDAZPSrLtDA/12/164452467/jpeg/256x256/3/_/1/2/2013-04-23%2009.26.49.jpg/9vbwo8CkPlIKG1RpuzWZX4bV_O1l70zdbhaMRSlr35E?size=1024x768

Kαλησπέρα! εδω και μερικες μερες ψαχνομαι για αυτο το κινητο και βρηκα ενα απο καποιο παλικαρι μεσα στο φορουμ. Απο οτι διαβαζω γενικως δεν ξεκλειδώνουν ολα και τι πρεπει να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος οτι ξεκλειδωνει (αληθεια ποιο ειναι το οφελος αν ξεκλειδωσει? ) δεν ξερω τι να κανω...

Πλέον υπάρχει μέθοδος που ξεκλειδώνει η πλειοψηφία αν όχι όλα . Τα τηλέφωνα με εκδοση λογισμικού ΧΧΧ ξεκλειδώνει πιο εύκολα από τις άλλες για να το πω απλά .Με ξεκλείδωμα μπορείς να περάσεις μέσα custom roms , kernels .

Παιδια ευτυχης κατοχος μαυρου lg optimus 4x hd και εγω απο χθες:lol: μιας και αλλαξε η μερα.

Πρωτο smartphone, πρωτη επαφη με android καλως σας βρηκα!

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Πρωτη μερα μαζι του και για μενα, το κινητο ειναι φοβερό το έχω λιώσει εννοείται και δεν καταλαβαίνει μια! Μόνα παράπονα οτι το γυαλί της οθόνης κάνει έντονη αντανάκλαση στο φως του ήλιου, ειδικα σε σχέση με amoled που συνέκρινα και οι φωτό στο σκοτάδι έχουν πολυ θόρυβο. Για τα λεφτα π έδωσα βέβαια δν το συζητώ αψογο!

Μόνα παράπονα οτι το γυαλί της οθόνης κάνει έντονη αντανάκλαση στο φως του ήλιου, ειδικα σε σχέση με amoled που συνέκρινα και οι φωτό στο σκοτάδι έχουν πολυ θόρυβο.

υπαρχει προβλημα αναγνωσης της οθονης του κινητου στον ηλιο?

Επισκέπτης
Πρωτη μερα μαζι του και για μενα, το κινητο ειναι φοβερό το έχω λιώσει εννοείται και δεν καταλαβαίνει μια! Μόνα παράπονα οτι το γυαλί της οθόνης κάνει έντονη αντανάκλαση στο φως του ήλιου, ειδικα σε σχέση με amoled που συνέκρινα και οι φωτό στο σκοτάδι έχουν πολυ θόρυβο. Για τα λεφτα π έδωσα βέβαια δν το συζητώ αψογο!

Μεγιες μεγιες!!!

Η αντανακλαση δεν εχει να κανει με τον τυπο οθονης αλλα με τον τυπο γιαλιου.

Οι αμολεντ εχουν γενικα χαμηλοτερο φωτισμό οθονης. Παρ'ολα αυτα δυναμωσε το φωτισμό και μαλλον θα'σαι οκ. Εγω το πουλησα για οικονομικους λογους.

Μην παρεξηγηθω μια χαρά ευαναγνωστη ειναι η οθονη και στον ηλιο, απλα συγκρινοντας τη με ενα s advance που ειναι πολυ κατωτερο σε αναλυση και φωτεινοτητα, παρατηρησα οτι κατω απ τον ηλιο εχουν το ιδιο αποτελεσμα. Οσο για το γυαλι κ γω αυτο υπεθεσα αλλα gorilla glass δεν εχουν και τα δυο κινητα;

υπαρχει προβλημα αναγνωσης της οθονης του κινητου στον ηλιο?

Υπάρχει κάποιο που δεν έχει ?

Για ν'ακούσω.... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)