Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να εχει drivers απιθανο μου φαινεται ....αν θες δοκιμασε να δουμε και εμεις τι κανει...

λεο ο κωδικας online που εχει περιπου 160mb τι ειναι?θα την βαλω μετα οκ!αλλα πως θα καταλαβω αν τυχων εχει drivers nvidia ?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να πω τα παράπονα μου πάνω στο τομέα της υπερθέρμανσης. Λίγο μίλησα στο Skype με τον Leo, λίγο internet και μπαμ η θερμοκρασία ανέβηκε 40 βαθμούς. Έξω συνήθως η θερμοκρασία του κινητού κυμαίνεται 30-33 βαθμούς. Φυσιολογικό είναι αυτό;
Φιλικά, Κύρος.:)

Να πω τα παράπονα μου πάνω στο τομέα της υπερθέρμανσης. Λίγο μίλησα στο Skype με τον Leo, λίγο internet και μπαμ η θερμοκρασία ανέβηκε 40 βαθμούς. Έξω συνήθως η θερμοκρασία του κινητού κυμαίνεται 30-33 βαθμούς. Φυσιολογικό είναι αυτό;

οταν λες "εξω"??

//παντως οντως πολυ μου φαινεται!! για δοκιμασε καμια επαναφορα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

οταν λες "εξω"??

//παντως οντως πολυ μου φαινεται?? για δοκιμασε καμια επαναφορα

Έξω εννοώ στον δρόμο.. Άμα είναι θα σας δείξω και καμία εικόνα της κατάστασης.. σήμερα όπως είπα 40 βαθμούς μόνο με λίγο skype, και internet και η φωτεινότητα έπεσε στο 50%..:worry:

Έξω εννοώ στον δρόμο.. Άμα είναι θα σας δείξω και καμία εικόνα της κατάστασης.. σήμερα όπως είπα 40 βαθμούς μόνο με λίγο skype, και internet και η φωτεινότητα έπεσε στο 50%..:worry:

παιζει να ειναι θεμα της φωτεινοτητας, ισως την εχεις σε πολυ υψηλα επιπεδα και μαλλον η θερμακρασια αυτη ειναι λογικη για μεγαλης φωτεινοτητας.. εγω ας πουμε που την εχω στο 40% αυτοματο για να χτυπησω 40αρι πρεπει να παιζω 3d game να εχω ανοιχτο wifi και μερικες εφαρμογες ανοιχτες πισω (λιγο πανω απο 40βαθμους πρεπει να το εχω να φορτιζει κιολας μαζι)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

@Unabomber δεν ξέρω αν το Skype είναι πολύ βαρύ και θερμαίνει το κινητό αλλά εγώ πάντως εδώ και 1-2 ώρες πλοηγούμαι στο internet με φωτεινότητα πάντα στο 100% και δεν έχει πέσει καθόλου.:)

Άσχετο : Παιδιά δοκίμασα όλους τους γνωστούς internet browsers και πέρασα τελικά στον Boat.Έχει και εμφάνιση desktop browser,δλδ με home button ( το βάζεις εσύ στην toolbar ) και καρτέλες η μία δίπλα στην άλλη, και είναι γρήγορος και δεν μου έχει κρασάρει/κολλήσει σε 2 ώρες που πλοηγούμαι και υποστηρίζει flash.Όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα.:)

Όσον αφορά θερμοκρασίες

Προσωπικά οταν το κινητό είναι στο αραχτός η θερμοκρασία είναι στους 22-23 βαθμους?

Κάπου εκεί δεν πολυθυμαμαι .

Όταν είμαι ΝΕΤ,λίγο σκαιπ ,λίγο σκάλισμα,πάει κάπου στους 30 με 33...35.Ανάλογα φυσικά το σκάλισμα.

Με παιχνίδι όπως Π.χ. το demons score που είναι βαρύ παιχνίδι,έπαιξα κάνα μισάωρο χτες κι έφτασΕ στους 43?

Αυτά βάση του προγράμματος battery stats και φωτεινότητα στο 60% συνηθως.

Α ναι.. κι ακόμα με την ics γιατί το πισι μου τα έχει ψιλοπαιξει.(αλλά θα την βάλω την jb το συντομότερο.)

Τι να πούν και αυτοί με το N4 που πιάνουν 65άρια :X

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εγώ 44 βαθμούς έπιασα χθες που έπεζα 45 λεπτά angry birds και φωτεινότητα στο 40%

Η αυτόματη φωτεινότητα ρε σεις πως δουλεύει; Τι ρόλο παίζει η φωτεινότητα βάσης που ζητάει;

Edited by georkouk
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Εγώ 44 βαθμούς έπιασα χθες που έπεζα 45 λεπτά angry birds και φωτεινότητα στο 40%

Η αυτόματη φωτεινότητα ρε σεις πως δουλεύει; Τι ρόλο παίζει η φωτεινότητα βάσης που ζητάει;

μαλλον κατι σαν μεσος ορος για να αυξομειωνει αναλογα

Καλησπερα στο forum..Σκεφτομαι να το αγορασω το συγκεκριμενο κινητο(αν το βρω μεταχειρισμενο σε καλη τιμη)..

Ειδα και τα δυο χρωματα,,Νομιζω το ασπρο ειναι λιγο πιο ομορφο..

Η καμερα του δεν ξερω πως τα παει..Εχω διαβασει κυριως αρνητικα σχολια..

Ερωτηση σε οσους ξερουν..Ειναι ισαξια με του Galaxy Nexus?

Ευχαριστω.. :)

Ποσο να το βρεις μεταχειρισμενο ; Πλεον με 290€ σημερα και 280 σε 2 μερες πχ δεν αξιζει να το δωσει κανεις...οπως το σκεφτομαι εγω.

Οσο για την καμερα του , σε προηγουμενες σελιδες εχουμε αρκετες εικονες , να δεις και να κρινεις την ποιοτητα του.Προσωπικα εχω ανεβασει και μερικα βιντεο.

Ποσο να το βρεις μεταχειρισμενο ; Πλεον με 290€ σημερα και 280 σε 2 μερες πχ δεν αξιζει να το δωσει κανεις...οπως το σκεφτομαι εγω.

Οσο για την καμερα του , σε προηγουμενες σελιδες εχουμε αρκετες εικονες , να δεις και να κρινεις την ποιοτητα του.Προσωπικα εχω ανεβασει και μερικα βιντεο.

Ναι απλα ρωτησα σε σχεση με το Galaxy Nexus που το εχω δοκιμασει..Επισης με την 4.1 νομιζω ειναι πιο ομορφο το UI..Στα καταστηματα ειναι ακομα με ICS..Οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη..

Πιστευω πως δε θα εχεις παραπονο . Φιλος ειχε για καιρο το Nexus και τωρα με το 4Χ ισως να ειναι πιο ευχαριστημενος και απο την καμερα

Τελικά με τις θερμοκρασίες που είπαμε τι γίνεται; είναι φυσιολογικές;
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Χαλαρωστε παιδια.... Το τηλεφωνο μας ειναι απλα χλιαρο σε σχεση με αλλα....Δεν ξερω αν ειναι υπερβολες αλλα συναδελφος καιρο πριν μου χει πει οτι τα S3 και HOX ,που ειχε γνωστους με αυτα , ζεστενονται τοσο που δεν μπορεις να τα κρατησεις !

Πιστευω πως δε θα εχεις παραπονο . Φιλος ειχε για καιρο το Nexus και τωρα με το 4Χ ισως να ειναι πιο ευχαριστημενος και απο την καμερα

Σαφώς ανώτερη η κάμερα το 4X από το Gnexus με την JB! Άσε που έχει πιο πολλές επιλογές..;)

Λεωνίδα αγόρασα και εγώ την εφαρμογή Tegra Overclock. Είδα ότι άφησες και 1η κριτική. Από που βγήκε αυτή η εφαρμογή, ξέρει κανείς; Φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί και να επηρεάσει τις λειτουργίες του Tegra3...

Άσχετο : Παιδια δοκίμασα όλους τους γνωστούς internet browsers και πέρασα τελικά στον Boat.Έχει και εμφάνιση desktop browser,δλδ με home button ( το βάζεις εσύ στην toolbar ) και καρτέλες η μία δίπλα στην άλλη, και είναι γρήγορος και δεν μου έχει κρασάρει/κολλήσει σε 2 ώρες που πλοηγούμαι και υποστηρίζει flash.Όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα.:)

+1 πολύ δυνατός !

Χαλαρωστε παιδια.... Το τηλεφωνο μας ειναι απλα χλιαρο σε σχεση με αλλα....Δεν ξερω αν ειναι υπερβολες αλλα συναδελφος καιρο πριν μου χει πει οτι τα S3 και HOX ,που ειχε γνωστους με αυτα , ζεστενονται τοσο που δεν μπορεις να τα κρατησεις !

Καλημερα.Ναι,υπερβολες ειναι αυτα που σου ειπε,δεν ισχυει κατι τετοιο.Οι θερμοκρασιες που αναφερουν τα παιδια ειναι φυσιολογικες,ολα τα τετραπυρηνα ζεστεναινονται αν αρχισει να πρεσαρει η cpu,αναλογα τις απαιτησεις της καθε εφαρμογης.Σε καποια ζορισματα θα δειτε και 44-45 βαθμους,μην αγχωνεστε,no problem

Παιδιά το μαγείρεμα μπορεί να άρχισε ... αλλά είστε έτοιμοι να το φάτε όταν το σερβίρουν ;

Φίλε μου δεν είμαι απλά έτοιμος, Γεννήθηκα έτοιμος!!!!!!!!:):):):D

frastgr

Παιδιά το μαγείρεμα μπορεί να άρχισε ... αλλά είστε έτοιμοι να το φάτε όταν το σερβίρουν ;

Μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα! Έτοιμος και εγώ:food:

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)