truckman Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Φίλε truckman, πρέπει να συντονιστούμε!:lol::lol: επιβαλεται!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 μα θα παιζουν τα led!!! αρκει μεσα απο την εφαρμογη να εχεις κανει τικ το enable!! off το κανεις μονο απο το accessibility. πιο απλα: 1)εγκαθιστας την εφαρμογη (αφου εισαι ρουτ παντα) 2)πας ρυθμισεις->προσβασιμοτητα και κανεις off το led notifications 3)ανοιγεις της εφαρμογη και πανω πανω λεει enable, το επιλεγεις με τικ 4)κανεις μια επανεκκινηση και εισαι ετοιμος Σε μενα δεν παιζει ετσι πάντως. Εγκατεστησα την εφαρμογη (αφου εγινα rout), enable το τικ της εφαρμογής, disable το led notifications, κ δεν αναβουν τα led ουτε σε gmail, ουτε σε κλησεις. Οταν πηγα να δηλώσω κι άλλες εφαρμογες πιο κάτω (handsend sms) μου ειπε οτι πρεπει να εχω on το led notifiations στην προσβασιμότητα... Δεν πειράζει. Εβαλα το swype και γλύτωσα το spelling των γραμμάτων!! Μικρό το κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ρε παιδια αυτο το ASWSWH που βγαζει το δικο μου τι ειναι?Σουηδια,Ελβετια?...παντως update δεν μου δινει ακομη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ρε παιδια αυτο το ASWSWH που βγαζει το δικο μου τι ειναι?Σουηδια,Ελβετια?...παντως update δεν μου δινει ακομη πρεπει να ειναι λευκο ελβετικο Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Σύμφωνα με το link αυτό (post #49) είναι Ελβετία. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38929707&postcount=49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 πρεπει να ειναι λευκο ελβετικο Σύμφωνα με το link αυτό (post #49) είναι Ελβετία. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38929707&postcount=49Σας ευχαριστω παιδια.Παντως no update yet :( Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδιά, ένα πρόβλημα που μόλις τώρα εντόπισα: Από όλα τα τραγούδια που έχω στην SD, υπάρχουν και καμιά δεκαριά ελληνικά, όλα από τις ταινίες Barbie (γιατί τα ακούν οι κόρες μου). Ενώ με την ICS οι τίτλοι, καλλιτέχνες κτλ, φαίνονταν κανονικά, τώρα βγαίνουν κινέζικα. Αυτό μου το κάνει και στο PlayerPro και στο μαμίσιο player. Η πλάκα είναι ότι στο PlayerPro όταν βλέπω τα details του κάθε κομματιού, φαίνονται κανονικά τα γράμματα, αλλά όχι στις πληροφορίες όταν παίζει το κομμάτι. Δοκίμασα εκκαθάριση, επανεγκατάσταση playerpro, διαγραφή φακέλου και αντιγραφή ξανά από το Pc τα τραγούδια, αλλά τίποτα. Περιέργως, 2 (από τα 10) τέτοια τραγούδια φαίνονται κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 εγω παρατηρησα οτι ενω με την 4.0.3 οταν παταγαμε το εικονιδιο των κλησεων μας πηγαινε στις τελευταιες κλησεις, τωρα μας παει στον dialer.. αλλαζει καπως αυτο?? (χωρις την χρηση 3ης εφαρμογης) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Και το δικο μου imei (DEU) βγαζει πλεον την v20a! Αλλα εχω περασει ηδη την euro open.... Εχω καποιο "χασιμο" εν σχεση αν περνουσα την επισημη που θα μου εβγαζε το lg tool? Κατέβασα από http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html?m=1 γερμανική και ολλανδική euro open. Επίσης και αυτήν που βγάζει το http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=... για το δικό μου (ολλανδικό) κινητό. Τις πέρασα από σύγκριση byte προς byte και το αποτέλεσμα έδειξε και τα 3 kdz αρχεία απολύτως ίδια. Επομένως πιστεύω πως η euro open είναι ίδια, οποιασδήποτε προέλευσης κι αν ειναι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Μολις περασα το πακετο με νεα 2 εφε για την lockscreen του G. Απλα τα σπαει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 που ειναι αυτο το πακετο?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ερωτηση γιατι παιζει να ειμαι ο τελευταιος που εμεινε με την ICS. Επειδη το πισι μου αρνειται πεισματικα να δει το κινητο με lg pc suite πως μπορω να περασω αλλιως την JB.:worry: Δυστυχως το κουτι του κινητου ειναι Ελλαδα και δεν ξερω απο που εγινε η εισαγωγη του. Απο που μπορω να κατεβασω το kdz και πως να το περασω? Πρεπει να γινει οοοοοοολη εκεινη η διαδικασια που γινοταν και με την μη official JB? Συγγνωμη αν κανω μπαναλ ερωτηση...αλλα ζηλευω που εχετε JB!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ερωτηση γιατι παιζει να ειμαι ο τελευταιος που εμεινε με την ICS. Επειδη το πισι μου αρνειται πεισματικα να δει το κινητο με lg pc suite πως μπορω να περασω αλλιως την JB.:worry: Δυστυχως το κουτι του κινητου ειναι Ελλαδα και δεν ξερω απο που εγινε η εισαγωγη του. Απο που μπορω να κατεβασω το kdz και πως να το περασω? Πρεπει να γινει οοοοοοολη εκεινη η διαδικασια που γινοταν και με την μη official JB? Συγγνωμη αν κανω μπαναλ ερωτηση...αλλα ζηλευω που εχετε JB!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Δεν εισαι ο τελευταιος ουτε εγω την εχω δεν εκανα την διαδικασια να την περασω με τον αλλο τροπο μπορει να μπλεξω και δεν εχω ωρα για τετοια.μαλλον εχεις και εσυ την T-mobile γερμανικο τηλ.εμενα ετσι ειναι πιστευω οτι ειναι θεμα σερβερ για την παρουμε τελευταιοι και καταιδρωμενοι:rolleyes:εγω θα περημενω πιστευω μεχρι αυριο η απο δευτερα να βγει.αν δεν βγει υπαρχει ο γνωστος τροπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Δεν είσαι ο τελευταίος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 κανενας οδηγος root για 4.1 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 κανενας οδηγος root για 4.1 υπαρχει? εδω στο ποστ #13 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356894 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ερωτηση γιατι παιζει να ειμαι ο τελευταιος που εμεινε με την ICS. Επειδη το πισι μου αρνειται πεισματικα να δει το κινητο με lg pc suite πως μπορω να περασω αλλιως την JB.:worry: Δυστυχως το κουτι του κινητου ειναι Ελλαδα και δεν ξερω απο που εγινε η εισαγωγη του. Απο που μπορω να κατεβασω το kdz και πως να το περασω? Πρεπει να γινει οοοοοοολη εκεινη η διαδικασια που γινοταν και με την μη official JB? Συγγνωμη αν κανω μπαναλ ερωτηση...αλλα ζηλευω που εχετε JB!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Εγώ πάντως την έβαλα με τη διαδικασία που περιγράφει ο Λεωνίδας στον οδηγό του και δεν είναι καθόλου δύσκολη διαδικασία... το αντίθετο. Μόνο σε 2 βήματα είχα προβλήματα: 1) τη διεύθυνση για κατεβάσω τη νέα rom δεν μπορούσα να την ανοίξω, και την κατέβασα από εδώ. 2) Το LG Mobile Support tool μου έβαζε την έκδοση drivers LGUnitedMobileDrivers v.3.81 η οποία δεν μου αναγνώριζε το κινητό. Έτσι, παρέλειψα αυτό το βήμα και πέρασα την v.3.72 στο PC και όλα δούλεψαν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ναι κι εγώ από εκεί κατέβασα τη kdz και ο οδηγός του Leolipop είναι πανεύκολος.Oύτε ασχολήθηκα ποτέ με τα βήματα για τη λήψη της ROM και επίσης δεν ξαναέκανα τα βήματα που αφορούν τον driver με το support toοl αφού τα είχα κάνει την 1η φορά.:) Πάντα βέβαια κάνω κάτι που δεν λέει ο οδηγός και εννοώ restart πριν τρέξω το πρόγραμμα kdz.fw.upd γιατί αλλιώς δεν τρέχει στα Windows 8 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) που ειναι αυτο το πακετο??Το βιντεο http://youtu.be/w4GhV6PrSa0 Τα αρχεια. http://www76.zippyshare.com/v/45423374/file.html Edited April 6, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Πάντα βέβαια κάνω κάτι που δεν λέει ο οδηγός και εννοώ restart πριν τρέξω το πρόγραμμα kdz.fw.upd γιατί αλλιώς δεν τρέχει στα Windows 8 μου. Στειλε μου την παρατηρηση αυτη με θεμα : οδηγο root ωστε να μιλησω με mod και να το προσθεσω.ΜΑζι με αλλες αλλαγες που χρειαζονται να γινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ούτε εγώ έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα και από αυτά που διαβάζω δεν ψήνομαι ιδιαίτερα. Το πιο "smooth" του jelly bean δεν μου λέει τίποτα από τη στιγμή που το τηλέφωνο μου είναι ήδη smooth. Διαβάζω το what's new αυτού του release και δεν βλέπω κάτι που να αξίζει τον κόπο/χρόνο/ρίσκο της αναβάθμισης. ...ειδικά σ' αυτή την περίοδο που το τηλέφωνο είναι το ...δεξί μου χέρι, πολύ δύσκολα θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν βγάλουν νέο kernel με βελτίωση στην υποστήριξη του tegra3 και το qslide (ναι, αυτό είναι χρήσιμο!) τότε θα μπω στη διαδικασία. Μέχρι τότε όμως, θα κάτσω στα αυγά μου. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδιά, ένα πρόβλημα που μόλις τώρα εντόπισα: Από όλα τα τραγούδια που έχω στην SD, υπάρχουν και καμιά δεκαριά ελληνικά, όλα από τις ταινίες Barbie (γιατί τα ακούν οι κόρες μου). Ενώ με την ICS οι τίτλοι, καλλιτέχνες κτλ, φαίνονταν κανονικά, τώρα βγαίνουν κινέζικα. Αυτό μου το κάνει και στο PlayerPro και στο μαμίσιο player. Η πλάκα είναι ότι στο PlayerPro όταν βλέπω τα details του κάθε κομματιού, φαίνονται κανονικά τα γράμματα, αλλά όχι στις πληροφορίες όταν παίζει το κομμάτι. Δοκίμασα εκκαθάριση, επανεγκατάσταση playerpro, διαγραφή φακέλου και αντιγραφή ξανά από το Pc τα τραγούδια, αλλά τίποτα. Περιέργως, 2 (από τα 10) τέτοια τραγούδια φαίνονται κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει;Λογικα υπαρχει θεμα με την γραμματοσειρα που υπαρχει τωρα στην jb και χανει την μπαλα με τα Ελληνικα.Για δοκιμασε να την αλλαξεις μηπως τα δει,διαφορετικα η προσθετεις γραμματοσειρα η τους αλλαζεις τον τιτλο με greeklish.Δυστυχως δεν το εχω κανει ακομη update για να σε βοηθησω περισσοτερο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Κατέβασα από http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html?m=1 γερμανική και ολλανδική euro open. Επίσης και αυτήν που βγάζει το http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=... για το δικό μου (ολλανδικό) κινητό. Τις πέρασα από σύγκριση byte προς byte και το αποτέλεσμα έδειξε και τα 3 kdz αρχεία απολύτως ίδια. Επομένως πιστεύω πως η euro open είναι ίδια, οποιασδήποτε προέλευσης κι αν ειναι το κινητό. λίγα ποστ πιο πίσω το έχω αναφέρει σε ερώτηση του Leo. Οι non-branded είναι ίδιες με την euro open απλά μέσω κωδικού χώρας σε συνδυασμό με το ΙΜΕΙ (ευρωπαϊκής συσκευής) σου επιτρέπει ο server να κατεβάσεις το λογισμικό. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 ετσι οπως την περιγραφεις konstantine 73 στο ποστ σου 3123 δεν νομιζω να την παρουσιαζεις σαν και την καλυτερη.τεςπα το τηλ το εχω σε jb και για την ωρα βλεπω οτι εκτος απο το ποιο ωραιο ρολαρισμα στο μενου δεν εχει τιποτα καλυτερο απο το ics. μπουρου μπουπου τοσες μερες γιατι δεν ερχετε η jb βαρεθηκαν να μας ακουν στην lg και μας εδωσαν αυτο που εγω το ονομαζω jb beta.οχι το τηλ lagαρει οχι μαυριζει η οθωνη και δεν μπορω να σταματησω την κληση οχι η ραμ πολυ λιγη.εκτος απο το σμουθνες πεστεμου τι αλλο ελειπε απο την 10h? ας αφησοθμε την αναβαθμηση του επεξεργαστη.ολα θα ερθουν στην ωρα τους.αν διαβασει κανεις στο xda θα δει οτι ολοι απο ολες τις εταιριες εχουν προβληματα με τις αναβαθμησεις και την ωρα εκδοσης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Δικαιωμα σου να εχεις οπως θελεις το τηλεφωνο σου..... Μην βγαζεις ομως μη απαραιτητη την jelly bean....το τηλ ειναι μεταμορφωμενο εν σχεση με την ics..... Πάντων χρημάτων μέτρον ἐστὶν ἄνθρωπος, τῶν μὲν ὄντων ὡς ἔστιν, τῶν δὲ οὐκ ὄντων ὡς οὐκ ἔστιν. Η προσωπική μου άποψη είναι πως καμιά αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητη αν δεν σου προσθέτει απαραίτητες, για τον τρόπο που δουλεύεις, δυνατότητες ή αν δεν επιλύει bugs που σου προκαλούσαν προβλήματα. Τονίζω τον "τρόπο που δουλεύεις" γιατί οι ανάγκες του καθενός μας είναι διαφορετικές. Μιλάς για μεταμόρφωση του κινητού. Με την οπτική σου μπορεί να είναι πράγματι έτσι ωστόσο από όλα αυτά που έχω διαβάσει (πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177252 ) , πραγματικά δεν βλέπω που είναι αυτή η μεταμόρφωση. Το ότι η 20a είναι Jelly Bean δεν μου λέει τίποτα. Ξεκλείδωμα δεν πήραμε (τουλάχιστον όχι όλα τα τηλέφωνα και σίγουρα όχι με ένα επίσημο και ασφαλή για το κινητό τρόπο), usb on the go δεν πήραμε, qslide δεν πήραμε, tegra3 optimizations δεν πήραμε. Αυτά -για εμένα- ναι, είναι βελτιώσεις που κάνουν μια αναβάθμιση απαραίτητη, παίρνεις κάτι που χρειάζεσαι και δεν έχεις (πχ usb on the go) ή βελτιώνεται δραματικά κάτι που έχεις (tegra3 optimizations) και παίρνεις features που αν και *ΔΕΝ* σου λείπουν προς το παρόν, σου δίνουν προστιθέμενη αξία (qslide). Από την v20a όπως τη δίνει η LG για το 4x, λείπει αυτή η προστιθέμενη αξία. Αν τα δώσει στην 20b ή στην 20c, θα τρέξω με τις πάντες να την περάσω. Προς το παρόν απλά που προσφέρονται από την 20a προσωπικά δεν με ψήνουν ώστε να μπω στη διαδικασία. Άλλωστε το έγραψα και στην αρχή, πάντων χρημάτων μέτρον ἐστὶν ἄνθρωπος... Edited April 6, 2013 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts