Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αντε να βγει και στο γερμανικο να την βαλουμε και εμεις.( αληθεια γιατι αργουν?)

Ελα ντε γιατι ετσι με εμας ποτε θα την παρουμε ολοι την πηρανε

την επίσημη jb έχω που βγήκε χθες.. με τα vista θα παίξει κάνα πρόβλημα; έκανε κανείς την αναβάθμιση ενώ έχει vista;
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

@frastgr ναι ο stock κάνει redraw στο σημείο που λες αλλά και μένα αδιάφορο με αφήνει αυτό το θέμα μιας και ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ Νοva Prime.( o οποίος btw γίνεται πολύ smooth αν του θέσεις χαλαρή ταχύτητα κύλισης).:)

Δοκίμασα και το gps και προς ευχάριστη έκπληξη κλείδωσα σε 2 λεπτά χωρίς καν gps test κτλ και σε διαδρομή 30 λεπτών πήγαινε έλα δεν μου έχασε το σήμα σε καμία στιγμή.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί η μία δοκιμή δεν βγάζει ασφαλές συμπέρασμα.:)

Θέλει δύο λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους? Δεν είναι και λίγο...

Θα δοκιμάσω να δω με την. Ics που έχει το δικό μου για να συγκρίνω. Πάντως η ταμπλέτα note 10.1 που έχω κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Για να δούμε

Όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό για καμιά 20αριά μέρες μου κλείδωνε σε 30 δευτερόλεπτα.Μετά άρχισαν τα 5λεπτα και το τελευταίο 2μηνο είχα φτάσει στα 10λεπτα.Οπότε λογικό είναι να χαίρομαι με τα 2 λεπτά:p Ποτέ δεν θα μάθω που οφείλονται αυτοί οι διαφορετικοί χρόνοι κάτω από ίδιες συνθήκες στο δικό μου κινητό,πόσο μάλλον σε διαφορετικά 4Χ μεταξύ τους ( γιατί κι εδώ έχουμε παιδιά που κλειδώνουν σε δευτερόλεπτα).Εννοείται πως μιλάω πάντα για κλείδωμα χωρίς ανοιχτό wi-fi ή δεδομένα.

Το δικό μου από την πρώτη μέρα έως και πριν δυο λεπτά κλειδώνει σε 20-30 δευτερόλεπτα !

(Navigon 4.7.1 cracked) :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Σε εμενα παντως το πακετο συνεχιζεται. Πηγα σε pc με win 7. Εκανα factory reset, ξαναπερασα την στοκ jb. Στο καπακι ξανα φακτορι ρισετ και παλι τιποτα.. δεν κλειδωνει ουτε με σφαιρες
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Μήπως να δοκίμαζες την πρώτη φορά με ανοιχτά data? (αν δεν το εχεις κανει ακομα)
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Καλημερα στο φόρουμ. Θυμηστε μου σας παρακαλώ, πως απενεργοποιώ το spelling των γραμμάτων οταν πληκτρολογω???

εφαγα τον τόπο λέμε..

Χθες το απογευμα ημουν στο Πλαισιο στην Στουρναρη κ επαιζα στα χερια μου και τις δυο συσκευες. Την δικια μας και τον Γαλαξια-3 που η τιμη του εχει πεσει στα 379ευρω στο http://www.bestprice.gr. Πιστευετε οσο γινεται αντικειμενικα αν αξιζει η μεταβαση απο το ενα στο αλλο? Και η Σαμμυ εχει κανει αρκετα καλη δουλεια. Αν και οφ τοπικ, να κανουμε μια αναφορα οσοι κατεχουμε στα αρνητικα της μιας συσκευης κ της αλλης χωρις υπερβολες? Αντικειμενικα. Κατι σαν review αλλα στις διαφορες προβληματων και αρνητικων. Αυτο ενδιαφερει εξισου με τα θετικα, αν οχι περισσοτερο. Συμπεφτει αυτη η κοντρα και με την αναβαθμιση που πηρε προσφατα το οπτιμους. Στα ισια λοιπον. Παλι συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα θα ενδιεφερε πολυ κοσμο τεκμηριωμενη και σαφης παραθεση αρνητικων για την καταληξη αγορας σε ενα απο τα δυο. Ευχαριστω, Δημητρης.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Παιδιά, είναι φυσιολογική η τρομερή μείωση της ελεύθερης RAM; Από τα 460 της ICS ξεκινά τώρα από 240 max και χθες το βράδυ έφτασε μέχρι και 150 ελεύθερα. Είναι λογικό, μια 'απλή' μετάβαση από 4.0 σε 4.1 να επιφέρει 50% μείωση της RAM; Προσωπικά, δε μου φαίνεται φυσιολογικό από 1 gb να καταλήγουμε να έχουμε μόνο 20% διαθέσιμα.

Παιδιά, είναι φυσιολογική η τρομερή μείωση της ελεύθερης RAM; Από τα 460 της ICS ξεκινά τώρα από 240 max και χθες το βράδυ έφτασε μέχρι και 150 ελεύθερα. Είναι λογικό, μια 'απλή' μετάβαση από 4.0 σε 4.1 να επιφέρει 50% μείωση της RAM; Προσωπικά, δε μου φαίνεται φυσιολογικό από 1 gb να καταλήγουμε να έχουμε μόνο 20% διαθέσιμα.
Ναι φυσιολογικο ειναι.Σε ολες τις συσκευες που πηραμε jb ειδαμε την ελευθερη μνημη να λιγοστευει.Να αρχισεις να ανησυχεις οταν την δεις να πλησιαζει τα 100mb Edited by truckman

Τι να πω, δεν ξέρω ... Στις άλλες συσκευές, έπεσε σχεδόν 50% η ελεύθερη ram?

Ειχε κατεβει αισθητα.Καλα θα ειναι να απενεργοποιησεις εφαρμογες συστηματος που δεν χρησιμοποιεις,θα δεις διαφορα

Ειχε κατεβει αισθητα.Καλα θα ειναι να απενεργοποιησεις εφαρμογες συστηματος που δεν χρησιμοποιεις,θα δεις διαφορα

Ναι, ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους για root είναι η δυαντότητα απενεργοποίησης όλου αυτού του bloatware - πάντα το κάνω, ενώ δοκίμασα και το greenify για το οποίο διαβάζω και καλά λόγια. Απλά αναρωτιέμαι, μήπως αυτή η διαφορά στη RAM είναι δείγμα ότι δόθηκε μια 'βιαστική' έκδοση από την LG - μπορεί φυσικά να κάνω λάθος.

Ρυθμίσεις συστήματος >γλώσσα § εισαγωγή > πληκτρολόγιο lg> υποδείξεις λεξεων

Δυστυχώς δεν έχει κάποια ρυθμιση εκει για την εκφώνηση των γραμμάτων.

Οι επιλογες που έχει ειναι :Προβλεψη, αυτοματη διόρθωση, προταση επόμενης λέξης,

εκκαθάριση ιστορικού προβλεψης.

Ναι, ίσως ένας από τους πιο βασικούς λόγους για root είναι η δυαντότητα απενεργοποίησης όλου αυτού του bloatware - πάντα το κάνω, ενώ δοκίμασα και το greenify για το οποίο διαβάζω και καλά λόγια. Απλά αναρωτιέμαι, μήπως αυτή η διαφορά στη RAM είναι δείγμα ότι δόθηκε μια 'βιαστική' έκδοση από την LG - μπορεί φυσικά να κάνω λάθος.
Οχι ,δυστυχως η jb ριχνει την ελευθερη ram.Απο εκει και περα βεβαια,ειναι και πως θα το διαχειριστη ο καθε κατασκευαστης,στο s3 πχ η ελευθερη μνημη πεφτει ακομη και στα 70mb ενω στο one x δουλευει μεταξυ 170-220 (γι αυτο και δεν εχει lag το συγκεκριμενο εν αντιθεση με το s3 που μεσα μεσα τα βλεπεις) Edited by truckman

Βγήκε και η Γερμανική 20A αλλά όχι για T-Mobile ακόμα , και αν κρίνω απ την διάφορα που είχε η 10Η στο Release όποιος δεν θέλει να περάσει την EO θα περιμένει περίπου 2 εβδομάδες.
Perfection has no age.....

Εμενα μετα απο ξεκαθαρισμα εφαρμογων παντα , μου βγαζει τωρα που γραφω 368ΜΒ ελευθερα.Αν καποιος δε χρησιμοποιει task manager η greenify (αυτο εχω) και εχει πχ το facebook εγκατεστημενο , νε ξερει πως θα εχει μονιμια 40-50ΜΒ η οσα τρωει η εφαρμογη , λιγοτερα μιας και δεν κλεινει ποτε. Το ιδιο και με τα Gmaps, που επισης εχω αφαιρεσει.

θα το ξαναπω αλλη μια φορα στο linux οσο περισσοτερο ram χρησιμοποιεί τοσο το καλυτερο ειναι ετσι σχεδιασμενο το λογισμικο,σε περιπτωση που χρειαστει ram για καποιο game πχ κλινη λειτουργιες που δεν χρειαζεται εκεινη την στιγμη αυτοματα για να διοχετεύσει μνημη στο game μην μπερδεύετε τα windows με τα linux και μην χρησιμοποιείται tank manager γιατι το μονο που κανετε οταν κανετε kill μια εφαρμογη ειναι να σπαταλάται περισσότερο μπαταρια Edited by hulk1776

Δυστυχώς δεν έχει κάποια ρυθμιση εκει για την εκφώνηση των γραμμάτων.

Οι επιλογες που έχει ειναι :Προβλεψη, αυτοματη διόρθωση, προταση επόμενης λέξης,

εκκαθάριση ιστορικού προβλεψης.

Αν θυμάμαι καλά είναι στο accessibility options πρέπει να πας και να απενεργοποιήσεις εκεί το LG notifications

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Αν θυμάμαι καλά είναι στο accessibility options πρέπει να πας και να απενεργοποιήσεις εκεί το LG notifications

Εχεις δικιο, το απενεργοποίησα κ σταμάτησε η εκφώνηση! Αλλά έτσι δεν δουλεύει κ το LG Led Notifications ( για να βλεπεις sms αναπαντητες κλπ απο τα led)

Καμιά ιδέα για το πως να έχω led αλλά όχι tts???

@dimdim1

επειδη κα εγω ψαχνομουν ωρες, ναι πρεπει να απενεργοποιησεις το led notifications στο accessibility

@kost7

ναι ετσι δουλευει το αντροιντ με την ραμ, μην σε ανυσηχει, καλα ειμαστε.

Φαντασου ειχα παλια το Ν9 που ειχε και αυτο οση ραμ εχουμε εμεις και τρεχει και ενα πολυ ελαφρυ λειτουργικο και παντα ειχε πολυ λιγη ελευθερη ραμ αλλα χωρις το παραμικρο λαγκ ακομα και με 15-20 εφαρμορμογες ανοιχτες (το ειχα φτασει να εχει 45 εφαρμογες να τρεχουν και λαγκαρε απλα λιγο)..

@οσους συγκρινουν με το galaxy s3

παιδια ναι η samsung παρεχει τρομερη υποστηριξη αλλα

1)για δειτε το θεμα με τα παραπονα για το galaxy s3, ποσοι μιλανε για σπασιμο του bezel μεσα σε θηκη στα καλα καθουμενα, ποσοι λενε για νεκρωμα του κινητου λογω προβληματος με την NAND, ποσοι λενε για χασιμο της σιμ. Εμεις το μονο που εχουμε να καταλογισουμε ειναι κατι ασπρακια που εχει βγαλει σε 2-3 απο εδω και τους αλλαξε επιφανεια αφης η lg την ιδια μερα

2)προσωπικα απο θεμα επισκευων και εγγυησης η lg απο οσα εχω ακουσει μου εχει αφησει καλη εντυπωση, αχρειαστη να 'ναι!

3)led notification εχουμε και εμεις με την αποκλειστικη δωρεαν εφαρμογη LG Touch Led Notifications το οποιο ΔΕΝ ρουφαει την μπαταρια μας και το εχω χωρις προβλημα απο την 1η μερα

Το μονο που μενει πλεον ειναι να δωσει μια καλη βελτιωτικη αναβαθμιση η lg (μακαρι) να λυθει το θεμα με τον Bootloader και να γινει tegra optimazed το κινητο και απο κει και περα θα εχουμε ποιοτικοτατες ρομ απο 3ους

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Σε ερωτηση μου με μηνυμα στην lg hellas για το ποτε θα βγει το νεο update μετα την jelly που πηραμε

Καλησπέρα,

η διαδικασία της αναβάθμισης και για το LG Optimus 4X HD είναι σε εξέλιξη και μόλις έχουμε κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε.

Σ’ ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε Καλό Σαββατοκύριακο.

LG Hellas

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)