riquelme Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 οδηγος downgrade απο jb σε ics κατεβαζουμε το kdz update rar απο εδω:http://www.4shared.com/rar/Re4VCOAS/kdz-udpate.htm 1.κανουμε απεγκατασταση οτι εχουμε βαλει μεχρι τωρα απο drivers ,ακομα και καποιο αλλο msxml η lgmobile support tool 2.κανουμε restart τον Η/Υ 3.κάνουμε αποσυμπιέσει το αρχείο που κατεβάσαμε και εγκατάσταση το " msxml". ... Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις γύρισα σε ics. Έκανα και ένα factory reset και πλέον περιμένω την official jb. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 να εισαι καλα :D:D:DΦίλε σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις γύρισα σε ics. Έκανα και ένα factory reset και πλέον περιμένω την official jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ότι να ναι στο xda.... Νομίζουν ότι η νέα rom που διέρρευσε ότι είναι η final....είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι ο kernel θά είναι νεώτερος από τον 3.1.10 φίλε μου είδα το ποστ που έκανες εκεί, η δική μου γνώμη είναι ότι η επίσημη έκδοση είναι παράλληλο project με αυτά τα leaks που ανεβαίνουν στους server της LG και δεν έχει σχέση με αυτά. Η επίσημη θα βγει μια και καλή και θα περιλαμβάνει την εμπειρία που αποκομίζουν από τα leaks και θα έχει όλες τις διορθώσεις. Δλδ οποιδήποτε leak γίνει νωρίτερα της επίσημης κατά τη γνώμη μου δεν θα έχει το τελικό kernel, αυτό θα το έχει μόνο η τελική που προγραμματίζεται παράλληλα και δεν την ξέρει κανείς εκτός από αυτούς που είναι στο project. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Eδω το L7 εχει κερνελ 3.4.0 ....ας τους να τρογωνται λεω εγω ....σταματησα να παρακολουθω το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Υπαρχει τροπος να ξανακλειδωσει ο bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Σε τι λες ; Αν αναφερεσαι στο 4Χ , γινεται ετσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Παντως η δηθεν πιο προσφατη 20A που εβαλαν αρκετοι ουσιαστικα δεν εχει κατι να δειξει σε σχεση με αυτη που εχουμε.Κερνελ ιδιος συν ολα τα αλλα. Οταν ρωτατε αν εχει τη γλωσσα μας , ρωτηστε αν εχει Ελληνικα , οχι Greek. Edited April 3, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Σε τι λες ; Αν αναφερεσαι στο 4Χ , γινεται ετσι http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=359655 Δεν γραφει πως να κλειδωσεις τον bootloader αλλα πως να τον ξεκλειδωσεις .Η ερωτηση μου ειναι αν μπορουμε για λογους εγγυησης κ.α. να τον ξανακλειδωσουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δεν πρόσεξα την λέξη. Ίσως με downgrade. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παντως ολα αυτα τα leak μαλλον οδηγουν στο συμπερασμα οτι ειμαστε πολυ κοντα στην επισημη κυκλοφορια της jelly bean ε? τι λετε? παντως σημερα με ενα φιλο που εχει το s3 με jelly bean τρεξαμε μαζι το 3d mark και το δικο του εβγαλε 2900 ενω η κινηταρα μας 3400!!! Του ριχνουμε στ αυτια 500 ποντους!! Που να βγει και το update δηλαδη!! Ε ρε γλεντια! Αντε ρε lg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πάντως ο παρακάτω σύνδεσμος λειτουργεί! http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/ABALBK/V20A_00/V20A_00.kdz Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πάντως ο παρακάτω σύνδεσμος λειτουργεί! http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/ABALBK/V20A_00/V20A_00.kdz Καλημερα!! Αυτη ποια εκδοση ειναι ομως? με ποιον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) παίδες ΤΡΕΞΤΕ............................................ παρακάτω παραθέτω την επίσημη Ελληνική μόλις τώρα μου έβγαλε το λινκ για το δικό μου ΙΜΕΙ και την κατεβάζω τώρα http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/AGRCBK/V20A_00/V20A_00.kdz Επιτέλους ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! edit: Μετά τα 200 MB κατεβαίνει αργά (φαίνεται κατεβάζουν και από άλλες χώρες μιας και η δικιά μας είναι Ευρωπαϊκή και έχει σχεδόν όλες τις γλώσσες)......η αγωνία κορυφώνεται...............!!!!!! Edited April 4, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Ο Κερνελ πάντως είναι ο ίδιος. Εγώ έχω γερμανικό.... Konstantine δεν την βγαζει αυτοματα μεσω lg update? απο που βλεπω ποια ειναι για το δικο μου imei? Edited April 4, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Ο Κερνελ πάντως είναι ο ίδιος. Εγώ έχω γερμανικό.... Πάντως κατεβαίνει πάρα πολύ αργά ακόμα περιμένω........ Τελικά δεν ξέρω αν ο kernel πρέπει να αλλάξει γιατί κάπου είδα ότι για tegra3 αυτός είναι ο τελευταίος. Τεσπα ακόμα και leak να είναι δεν παύει να είναι από την επίσημη LG. Μπορεί να θέλει να τεστάρει κάποια πράγματα και για roms όπως η Ελληνική. Όταν κατέβει και την περάσω θα πω περισσότερα εις αναμονή λοιπόν!!!!! ΥΓ πηγαίνετε στο λινκ παρακάτω να δείτε ότι το έχουν περάσει και αυτοί για επίσημη έκδοση. http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html?m=1 Edited April 4, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τοσο κραξιμο που επεσε τις τελευταιες μερες σου λεει ας τους το δωσουμε να μας αφησουν ησυχους...! Κανενα νεο για bootloader εχουμε η ειναι ιδια με την "ΒΕΤΑ" απλα officially released? *Και εγω το γερμανικο εχω περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ηρθε και για εμας!!! ΟΤΑ δεν παιζει ε? Γιατι θα ειμαι μακρια απο pc για αρκετη ωρα ακομα.... Ε ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) εμενα δεν μου εχει βγαλει ακομη τιποτε το lg update....στο κουτι σου τι γραφει επανω? @frastgr.... εγω με το γερμανικο ειμαι ακομη στο περιμενε....την v10h μου βγαζει..... Το δικο μου ειναι αγορασμενο απο πλαισιο.αρα ειναι ελληνικο ε? Αρα κατεβαζω αυτην? http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html?m=1 Edited April 4, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ερώτησεις : 1)Εμένα το κουτί λέει NLD.Έχει βγει για τους Ολλανδούς το update? 2)Αυτή η ICS στην οποία ξαναγυρίσαμε δεν είναι euro open? Πρέπει να περιμένω το Ολλανδικό update ή όχι? 3)Mέσω του LG Mobile Support tool είδατε ότι έχετε αναβάθμιση ή την περνάτε χειροκίνητα? 4)Στο LG mobile support tool πρέπει να επιλέξω Ολλανδία ή Ελλάδα ως χώρα? Παίζει ρόλο? Τις άλλαξα αλλά και πάλι το tool μου έβγαλε ότι έχω το τελευταίο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και μετα ρε παιδες πως ειπαμε την περναμε μεσω kdz? ενα link για τη διαδικασια please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Καλημερα.Τωρα το δοκιμασα στο Lg tools,μου εβγαλε οτι εχω αναβαθμιση (20a),τρωει μια φρικη το προγραμμα χωρις να εχω αγγιξει ακομη τιποτα και απο εκει και περα μετα τις επανεκινησεις μου λεει οτι εχω την 10Η,οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση και οτι ειμαι μια χαρα.Οτι ναναι...!!! Edited April 4, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Nαι την κατέβασα πολύ γρήγορα και θα τη φλασάρω γιατί με το tool δεν βλέπω προκοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πρώτες εντυπώσεις: Αισθητικά είναι ολόιδια με την 20Α leaked δεν έχει προστεθεί κάτι αλλά, δεν υπάρχουν τα ψιλοbug που υπήρχαν στη lockscreen, στο άνοιγμα των εφαρμογών κλπ από μπαταρία θα δούμε τις προσεχείς μέρες πως θα πάει ....... πάντως είναι πολύ πιο smooth και γρήγορη από την leaked, η γνώμη μου είναι ότι το update επιβάλλεται!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πρώτες εντυπώσεις: Αισθητικά είναι ολόιδια με την 20Α leaked δεν έχει προστεθεί κάτι αλλά, δεν υπάρχουν τα ψιλοbug που υπήρχαν στη lockscreen, στο άνοιγμα των εφαρμογών κλπ από μπαταρία θα δούμε τις προσεχείς μέρες πως θα πάει ....... πάντως είναι πολύ πιο smooth και γρήγορη από την leaked, η γνώμη μου είναι ότι το update επιβάλεται!!!!!το δικο μου μουλαρωσε,τσατιστικε η lg που της τα εχωνα και δεν μου την δινει τωρα.Για τρεξε ενα quadrant,εκει θα φανει αν εχουν κατι για τον tegra Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts