Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε! Στο 4X ενός φίλου μου μόλις ήρθε η Jelly Bean και αυτή την στιγμή κάνει εγκατάσταση!!! Μόλις τελειώσει την εγκατάσταση θα επανέλθω με εντυπώσεις! Μπράβο ρε LG!:lol:

Α εγώ την πέρασα ήδη και μάλιστα η LG μου έστειλε mail ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση και ως αντάλλαγμα μου προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 700 ευρώ για αγορά οποιουδήποτε κινητού της ή άλλης εταιρίας!Τόσο large! :dance:

Τι να θελει να πει ο ποιητης? Λογω της μερας η για να το πιστεψουμε οτι θα συμβει...προφανως το ανακοινωσε η μαμα LG και οσονουπω θα τεκμηριωθει. Αναμενετε...
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Τι να θελει να πει ο ποιητης? Λογω της μερας η για να το πιστεψουμε οτι θα συμβει...προφανως το ανακοινωσε η μαμα LG και οσονουπω θα τεκμηριωθει. Αναμενετε...

Ο ποιητής θέλει να πει ότο η ημέρα πλησιάζει.. Φανταστείτε η LG να είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει σήμερα την αναβάθμιση..όλοι δεν θα το πιστεύαν :lol: Η ημέρα πλησιάζει υπομονή!

Παιδια , αναλογιστουμε την διαφορα της ωρας σε σχεση με τα κεντρικα της LG μπορουμε να πουμε οτι η ωρα εχει ΗΔΗ φτασει :D

Παιδια , αναλογιστουμε την διαφορα της ωρας σε σχεση με τα κεντρικα της LG μπορουμε να πουμε οτι η ωρα εχει ΗΔΗ φτασει :D

Ε κάτι ήξερε και ο φίλος μου..:lol: Για να δούμε! Καλό μήνα lgοπαιδα!

Να στο πω και αλλιως....Αν ο φιλος σου πραγματικα και ειλικρινα περασε επισημη ρομ τελικη απο LG απο την εικονα που εδειξες , τοτε ειναι μεγαλη απογοητευση γιατι εχει τον ιδιο κερνελ που εχει και η Leak 1 μηνα τωρα. Με αυτη τη λογικη εξανεμιζονται οι ελπιδες μας για κατι καλυτερο σε αποδοση/μπαταρια .

Οποτε ευελπιστουμε να ειναι αστειο απλα , αλλιως ειναι για κλαματα :mad:

Να στο πω και αλλιως....Αν ο φιλος σου πραγματικα και ειλικρινα περασε επισημη ρομ τελικη απο LG απο την εικονα που εδειξες , τοτε ειναι μεγαλη απογοητευση γιατι εχει τον ιδιο κερνελ που εχει και η Leak 1 μηνα τωρα. Με αυτη τη λογικη εξανεμιζονται οι ελπιδες μας για κατι καλυτερο σε αποδοση/μπαταρια .

Οποτε ευελπιστουμε να ειναι αστειο απλα , αλλιως ειναι για κλαματα :mad:

Ρε συ!Καλή Πρωταπριλιά!:)

Αντε και με το νεο chip-upgrade της nvidia. Ποθος.

Κι εγω τα θελω ολα ΟΛΑ! Και jellybean και νεο kernel και πιο γρηγορο και καλυτερη διαχειριση μπαταριας !! Αντε ρε lg μας γκαστρωσες!!!

αχ τι ωραια καθομαι και σας διαβαζω να απαλυνω τον πονο μου!!!

εχω παραγγειλει εδω και 25 μερες το κινητο απο γερμανο (ελεω επιδοτησης και συμφωνιας με την εταιρια μου)και ως δια μαγειας το εχουν κλεισει τον κωδικο και αγνωστο ποτε και αν τον ανοιξουν!!!

σε stock δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη και εγω εχω μεινει να διαβαζω το θεμα στο myphone και να κοιταω τα παρελκομενα που ηρθαν απο κινα και κοσμουν το συρταρι μου!!!

Δεν θέλω να έρθει αύριο jelly bean.Θα έχω δουλειά.Την Πέμπτη καλύτερα.:O

ΥΓ : Μπορείτε ελεύθερα να ξεσπάσετε πάνω μου:lol:

@Panos4 επίτηδες δεν στο φέρνουν γιατί περιμένουν κι αυτοί να στο φέρουν αναβαθμισμένο βρε κουτό:p

πάντως παιδιά και παράπονα στο fb να κάνουμε και ότι άλλο μήν περιμένετε να ιδρώσει το αυτάκι τους!

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά στην κοσμάρα τους!

Εδώ με το 2x κόσμος και κοσμάκης απο όλο τον πλανήτη τους την έλεγε για την ics επί σχεδόν ένα χρόνο και πάλι για να δώσουν αναβάθμιση είδαμε και πάθαμε!

Ήταν τόσο έντονη η κινητοποίηση που ότι θέμα και να ανέβαινε στο fb απο lg στα σχόλια έβλεπες παράπονα για το 2x!!!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Παιδια μια ερωτηση. Βρηκα το Νοτε 1 σε πολυ καλη τιμη κ το εχει πολυ καλος φιλος. Σε λευκο με θηκες και φορτιστη αυτοκινητου στα 280 ευρω με 4 μηνες χρηση. Αξιζει? Και ποιες οι διαφορες με το δικο μας? Ειναι το σουπερ τηλεφωνο που ολοι λενε στα φορουμ? Να προλαβω οτι το μεγεθος δεν με χαλαει. Αλλα αρνητικα και περιεργα? Οποιος κατεχει ας δωσει φωτα. Λενε πως με την αναβαθμιση που πηρανε πηρε τα καλουδια του Νοτε 2. Ισχυει? Συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα χθες το βραδυ το εμαθα. Καλημερα σε ολους, Δημητρης.

Παιδια μια ερωτηση. Βρηκα το Νοτε 1 σε πολυ καλη τιμη κ το εχει πολυ καλος φιλος. Σε λευκο με θηκες και φορτιστη αυτοκινητου στα 280 ευρω με 4 μηνες χρηση. Αξιζει? Και ποιες οι διαφορες με το δικο μας? Ειναι το σουπερ τηλεφωνο που ολοι λενε στα φορουμ? Να προλαβω οτι το μεγεθος δεν με χαλαει. Αλλα αρνητικα και περιεργα? Οποιος κατεχει ας δωσει φωτα. Λενε πως με την αναβαθμιση που πηρανε πηρε τα καλουδια του Νοτε 2. Ισχυει? Συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα χθες το βραδυ το εμαθα. Καλημερα σε ολους, Δημητρης.

Απ' ότι φαίνεται δεν έχει αναβάθμιση σήμερα!!!!! άλλη μία μέρα περνάει, άλλος ένας μήνας .............κ.λπ. ίδια ιστορία πάντα (2X, OBlack). Ότι τηλέφωνο έχει για ''σκότωμα'' η LG αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες αναβάθμισης ή δεν το κάνει καθόλου ή το κάνει ένα χρόνο μετά από την αρχική υποτιθέμενη ημερομηνία (2X, OBlack). Αυτό το κάνει για να προωθήσει τα νέα κινητά που βγάζει (π.χ. optimus G) τα οποία με τη σειρά τους θα ''σκοτώσει'' αργότερα. Ύστερα λέμε best value for money κινητό και κουραφέξαλα. Αυτά τα λέμε επιδή το έχουμε αγοράσει και την έχουμε πατήσει, τα λέμε έτσι για να καταλαγιάσουμε τον ''πόνο''. Και μη μου λέτε ότι πάει καλά με ICS και τέτοια, γιατί ΔΕΝ πάει καλά με ICS σε σχέση με JB και αυτή τη στιγμή της πλάκας κινητά ακόμα και πάνω από 2ετίας ή mid rage, μέχρι και η κουτσή μαρία, τρέχει JB. Τι να τον κάνω τον τετραπύρινο, την ποιότητα κλπ αν δεν έχω κατάλληλο λογισμικό; Επίσης άμα αναλογιστώ και την άθλια κάμερα του κινητού σε συνδυασμό με τον ελλιπή ''ανεφοδιασμό'' λογισμικού τότε μάλλον ακριβά το πληρώσαμε. Με 200-250 ευρώ (καινούργιο) ίσως να ήταν value άλλα με παραπάνω όχι (προσωπική άποψη πάντα). Edited by frastgr
frastgr

Λογικα θα βγει.ας περιμενουμε να βγει η μερα.ποτε δεν ξερεις..Αν ηταν θα ειχε αναβαλλει ηδη την ημερομηνια ενω δεν το εχει κανει καθολου

Λογικα θα βγει.ας περιμενουμε να βγει η μερα.ποτε δεν ξερεις..Αν ηταν θα ειχε αναβαλλει ηδη την ημερομηνια ενω δεν το εχει κανει καθολου

Την ημερομηνία ουσιαστικά την έχει αναβάλλει. Επίσημα είπανε μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου. Το τέλος του πρώτου τριμήνου είναι η τελευταία μέρα του Μαρτίου που έχει περάσει. Όπως είπε και κάποιος στο xda, LG σημαίνει Lies Good. Νομίζω έχει απόλυτο δίκιο.

frastgr

ρε παιδιά τι γίνεται? εσείς δεν είστε που λέγατε ότι η συσκευή ρολάρει απροβλημάτιστα, βάζει κάτω άλλες συσκευές με jb, ότι δεν μπαίνετε σε τρυπάκια της αναβάθμισης όπως πολλοί άλλοι εφόσον το κινητό δουλέυει όπως θα έπρεπε και ότι έχει μια χαρά κάμερα?

τι έγινε και ξαφνικά άλλαξε όλο αυτό και θέλετε απεγνωσμένα την jb? :blink:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)