Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ τώρα το βλέπω λαι Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα με την είδηση άλλωστε ποσά μπλογκς έλεγαν για 25 Μαρτίου και είδαμε τι έγινε.

βλεπω το δινεις....

και θες S3?!?!?!

θα σου ελεγα να δεις στο αναλογο θεμα των παραπονων ποσα εχουν γραψει για ξαφνικα νεκρωματα, για σπασιματα μεσα σε θηκη κτλπ..

αν το κανεις λογω αναβαθμισης δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος γιατι κοντοζυγωνει..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε δεν πρόκειται να το δώσω για s3 ειδικά αν δεν βάλω και λεφτά από την τσέπη. κάτι που δεν πρόκειται να γινει...

Ποιο πολύ σαν δοκιμή σκέψου ότι έκανα. ;) και μετά από αυτή την παρένθεση ας επιστρέψουμε στην αναμονή.

Edited by Leolipop

φίλε δεν πρόκειται να το δώσω για s3 ειδικά αν δεν βάλω και λεφτά από την τσέπη. κάτι που δεν πρόκειται να γινει...

Ποιο πολύ σαν δοκιμή σκέψου ότι έκανα. ;)

και εγω σκεφτομουν να κανω μια παρομοια δοκιμη ανταλλαγης με lumia 920 που εχω κολλημα αλλα ειναι πανακριβο...

αλλα οχι δεν θα το εδινα για κανενα αλλο κινητο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην ελλαδα περαν του optimus G.

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

μου έχει περάσει από το μυαλό αυτό φίλε....και όπως έχω αναφέρει και άλλου και εγώ μόνο για το G θα ήθελα να το δώσω.

Αμα έχεις το "best value for money" που να το δώσεις και τί να πάρεις?
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Χρησιμοποιώντας το κινητό σαν GPS στο αυτοκίνητο, βλέπω πως ο φορτιστής αυτοκινήτου δεν προλαβαίνει να το φορτίζει. Παρότι έχω φορτιστή που βγάζει 2 εξόδους (1A και 2.1Α). Ούτε στα 2.1Α το προλαβαίνει, παρά μόνο αν πέσει το επίπεδο της μπαταρίας γύρω στο 23%. Εκεί το κρατάει σταθερό.

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή κάποια εξήγηση ?

Ποιο συστημα πλοηγησης χρησιμοποιεις;

Αν εννοείς συσκευή, το 4Χ προφανώς. Πρόγραμμα το DontPanic.

πριν από λίγο το L7 πήρε επίσημα (απ' ότι διαβάζω στο xda) την europe open 20A (JB 4.1.2). Εμείς ακόμα περιμένουμε, για να δούμε τι θα γίνει...!!!!!!

ΥΓ

Πάντως η συμπεριφορά της LG είναι άκρως προσβλητική και προκλητική σε ότι αφορά την προτεραιότητα αναβάθμισης των μοντέλων της. Μετά τα L9, L7 τα οποία αναβαθμίστηκαν σε 4.1.2 μήπως πρέπει να περιμένουμε και το L5 να πάρει την αναβάθμιση και μετά το 4Χ; Λέω εγώ τώρα.............!!!!!!!!! το ότι το δικό μας μοντέλο είναι, τεχνικά, έτη φωτός πιο πλήρες από τα παραπάνω και το γεγονός ότι έχουμε δώσει περισσότερα χρήματα για να το αποκτήσουμε, προφανώς δεν τους νοιάζει - καρφί δεν τους καίγεται!!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Εμεις τελευταιοι και καταιδρωμενοι......

Ειναι σαν να λεει η lg...."παρτε το ενα και μοναδικο update και τελειωσαμε....."

"Πουληστε το τωρα γιατι ετσι και αλλιως δεν μας βγηκε σαν ναυαρχιδα (για αυτο το αγοραζετε και φτηνα) και παρτε το G....και μετα απο πολυ λιγους μηνες επειδη και το G θα το γραψουμε στα !@#$% μας να παρετε το G pro...." και παει λεγοντας.....

@frastgr - νομιζω οτι καλυψα το ΥΓ σου....

Το οτι τα L9 και L7 εχουν παρει ηδη την αναβαθμιση δειχνει ποσο υπολογιζει η "αγαπημενη" μας lg το 4Χ...

Οσον και αν δεν μας αρεσει το εχει ξεγραμμενο και πεθαμενο.....

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις, μόνο που η LG θα κάνει πλέον μαύρα μάτια να με δε ως πελάτη, εφεξής. Το κινητό (Ελληνικής αντιπροσωπείας) εγώ προσωπικά το αγόρασα 370 ευρώ η διαφορά τότε με το δημοφιλές S3 (παράδειγμα δίνω δεν το θεωρώ καλύτερο του 4Χ) ήταν 50-70 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα κολλούσα σε αυτή τη διαφορά για να αγοράσω κάτι άλλο, όπως θα πράξω στο σύντομο μέλλον δηλαδή θα πάω σε κάτι άλλο.

frastgr

Oπως και οι περισσοτεροι απο εμας δεν βλεπω να γυρναμε ....και το λεω εγω που με αλλους μαζι μονο fan της LG δεν εχω χαρακτηριστει .Αλλωστε με τα 600 που ζητανε τωρα για το G σιγα μην κανουν πωληση. Ειδικα μετα την ελευση του Οne σε παραπλησια λογικα τιμη αλλα και του S4 δεν νομιζω να υπαρξει νοημων ανθρωπος που θα επιλεξει να δωσει 60-100€ λιγοτερα για να επιλεξει το G εναντι των αλλων, οταν πλεον και το Ζ το βρισκεις και με 520€ .

Ειδικα και με την φημη που εχει δικαιως (η ιδια μας το δειχνει) πλεον η LG που θα την χρειαστεις μονο για service και δεν χρειαζεται καν να μπεις στον κοπο να ανοιξεις τον ελεγχο για ενημερωσεις στις ρυθμισεις της συσκευης.

Μην γραψεις τιποτα στο κουτι.Επικοινωνησε πρωτα με την Lg και θα στειλουν αυτοι κουριερ να το παρει.Το κουριερ θα εχει χαρτι με τα στοιχεια σου και την διευθυνση της arvato απο τημ Lg και θα σου αφησει αντιγραφο.Οπως ειπες και πριν,το συσκευαζεις σε ενα κουτι (οχι στο δικο του),βαζεις μεσα αντιγραφο της αποδειξης αγορας και μια επιστολη που θα περιγραφεις το προβλημα που εχεις.Αυτα και τελος!!Σε μια βδιμαδα περιπου θα στο φερει παλι το κουριερ στην πορτα σου,εκτος κι αν εχει ελειψη στο συγκεκριμενο ανταλακτικο και καθυστερησει.Και δεν χρειαζεται αγχος και στεναχωρια,οι περισσοτεροι εχουμε στειλει κινητα στα servis και μια και δυο και τρεις φορες,συμβαινουν αυτα.

ηρθε σημερα η κουριερ πηρα το κινητο μου εδωσε αποδειξη οτι το κινητο θα παει στο ελευθεριος βενιζελος στα σπατα για σερβις δεν παει στην αρβατο?εχω μπερδευτει τωρα που θα παει τελικα?

Αν εννοείς συσκευή, το 4Χ προφανώς. Πρόγραμμα το DontPanic.

Σε μενα παντως φορτιζει κανονικα σε αργους ρυθμους βεβαια αλλα φορτιζει... Α sygic 12 χρησιμοποιω.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Το business calendar. το εχω σε ενα τεραστιο widget εξω

το επιπληρωμή ή to free?

το widget με τις ελληνικές εορτές πώς το έβαλες?

Σας έχω ερώτηση κρίσεως :

Αν η LG ήταν super στις αναβαθμίσεις τότε το Optimus 4Χ καθώς και οι λοιπές ναυαρχίδες της θα έφταναν να κοστίζουν 330 ευρώ παρόλο που δεν θα είχε περάσει ούτε χρόνος από την κυκλοφορία τους? Οι μειωμένες πωλήσεις δεν επηρεάζονται από την έλλειψη αναβαθμίσεων? Ένας κύκλος είναι που ξεκινά από ένα μειονέκτημα ( την έλλειψη συνεχών αναβαθμίσεων ) και καταλήγει λόγω αυτού του μειονεκτήματος σε ένα πλεονέκτημα για εμάς ( τη super τιμή βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών ).Αν η LG ήταν super στις αναβαθμίσεις δεν θα μιλούσαμε σε αυτό το forum του 4X γιατί με 350 ευρώ δεν θα είχαμε καταφέρει να το πάρουμε.Θα ήμασταν όλοι κάτοχοι κάποιου Χperia ή Ηuawei.

Αν η LG ήταν super στις αναβαθμίσεις τότε το Optimus 4Χ καθώς και οι λοιπές ναυαρχίδες της θα έφταναν να κοστίζουν 330 ευρώ παρόλο που δεν θα είχε περάσει ούτε χρόνος από την κυκλοφορία τους? Οι μειωμένες πωλήσεις δεν επηρεάζονται από την έλλειψη αναβαθμίσεων? Ένας κύκλος είναι που ξεκινά από ένα μειονέκτημα ( την έλλειψη συνεχών αναβαθμίσεων ) και καταλήγει λόγω αυτού του μειονεκτήματος σε ένα πλεονέκτημα για εμάς ( τη super τιμή βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών ).Αν η LG ήταν super στις αναβαθμίσεις δεν θα μιλούσαμε σε αυτό το forum του 4X γιατί με 350 ευρώ δεν θα είχαμε καταφέρει να το πάρουμε.Θα ήμασταν όλοι κάτοχοι κάποιου Χperia ή Ηuawei.

και όμως στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει αυτό που γράφεις γιατί στο ποστ που έκανα παραπάνω ανέφερα την πολύ μικρή διαφορά με το s3 και κάποιος που έδωσε 370 δεν ήταν μακριά από τα 420. Το κινητό δεν το πήραμε όλοι 280-290 ευρώ όπως βλέπω εδώ στο φόρουμ, κάποιοι μάλιστα το έχουν αγοράσει πάνω από 500 όταν αρχικά κυκλοφόρησε και δεν είναι πολύς χρόνος από τότε. Πριν είχαμε και ακριβότερα κινητά από αυτό όπως και τώρα μπορούμε να έχουμε, απλά πειστήκαμε κάποιοι ότι η LG ίσως να διορθώθηκε ιδίως μετά την ανάθεση σε αυτήν του nexus 4, άλλα εσφάλαμε δυστυχώς ΞΑΝΑ όπως πριν με 2Χ και OB.

frastgr

Θα συμφωνήσω με τον ipred.

Ειδικά όταν με την ics το κινητό τα σπάει σε όλους τους τομείς.

φίλε μου σε σύγκριση με την JB δεν τα σπάει, δυστυχώς, σε πολλούς τομείς και κυρίως στο overall smothness.

frastgr

και όμως στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει αυτό που γράφεις γιατί στο ποστ που έκανα παραπάνω ανέφερα την πολύ μικρή διαφορά με το s3 και κάποιος που έδωσε 370 δεν ήταν μακριά από τα 420.

Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλά όταν πήρα το κινητό στα 360 το SIII δεν έκανε 420.Οκτώβριος νομίζω ήταν.Ήταν τόση η διαφορά και τότε?

Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλά όταν πήρα το κινητό στα 360 το SIII δεν έκανε 420.Οκτώβριος νομίζω ήταν.Ήταν τόση η διαφορά και τότε?

εγώ το κινητό 4Χ (Ελληνικό) το αγόρασα ένα μήνα πριν (τέλη Φεβρουαρίου 2013), από birdphone στα 370 ευρώ και το s3 είχε 420-450 καινούργιο.

Edited by frastgr
frastgr

Ενταξει,ας μην μετατρεψουμε την ολοκληρωτικη αδιαφορια και την παντελη ελειψη υποστηριξης της Lg σε πλεονεκτημα!!Το οτι το θεμα που εχει με τις αναβαθμισεις την εχει ριξει στο πηγαδι ειναι σωστο,οπως και για το οτι οι τιμες των συσκευων της πιανουν πατο εν ριπη οφθαλμου γι αυτον ακριβως τον λογο.Στην αντιθετη περιπτωση,ναι μεν οι τιμες θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερες,αλλα θα υπηρχε και μεγαλυτερο ενδιαφερον απο πλευρας χρηστων με ταυτοχρονο ενδιαφερον κι απο πλευρας developing απο το xda και νασαι σιγουρος οτι οι χρηστες σε αυτο το νημα θα ηταν κατα μεγαλο αριθμο περισσοτεροι.Μπορει να στοιχιζε ακριβοτερα ΑΛΛΑ οταν θα αποφασιζες να το δωσεις,θα το πουλουσες και ακριβοτερα και ευκολοτερα ;)

Eιτε καποιος λατρευει την lg, ειτε την μισει κυριολεκτικα, ειτε ειναι στο ενδιαμεσο φασμα, το θεμα που εχει με την υποστηριξη του software και τις αναβαθμισεις ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου.

Ειναι απαραδεκτη η πολιτικη της.

Φτιαγνει καλα κινητα, με καλα πλαστικα, με πολυ καλα χαρακτηριστικα, εχει πολυ καλο service και μπλα μπλα...και στο τελος σου λεει...να την υποστηριξωτην εκαστοτε ναυαρχιδα μου?-Και οχι μονο τις ναυαρχιδες αλλα γενικα-

Μπαααα...χ3στην...θα φτιαξω αλλο κινητο.

Δηλαδη η ιδια η LG τρολαρει την LG.

To κινητο το λατρευω, αλλα να εχει και η κουτση μαρια JB και η LG να "παιζει" με τις ημερομηνιες και το "αν" και "οταν" ειναι απαραδεκτο.

εγώ το κινητό 4Χ (Ελληνικό) το αγόρασα ένα μήνα πριν (τέλη Φεβρουαρίου 2013), από birdphone στα 370 ευρώ και το s3 είχε 420-450 καινούργιο.

Νομίζω τον Οκτώβρη ήταν πολύ μεγαλύτερη η διαφορά.:)Δεν εξετάζω το πως έχει διαμορφωθεί 5 μήνες μετά.Λογικό ήταν να πέσει κάποια στιγμή και το SIII αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο το 4Χ.

Στην αντιθετη περιπτωση,ναι μεν οι τιμες θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερες,αλλα θα υπηρχε και μεγαλυτερο ενδιαφερον απο πλευρας χρηστων με ταυτοχρονο ενδιαφερον κι απο πλευρας developing απο το xda και νασαι σιγουρος οτι οι χρηστες σε αυτο το νημα θα ηταν κατα μεγαλο αριθμο περισσοτεροι.Μπορει να στοιχιζε ακριβοτερα ΑΛΛΑ οταν θα αποφασιζες να το δωσεις,θα το πουλουσες και ακριβοτερα και ευκολοτερα ;)

Σίγουρα θα ήταν περισσότεροι σε αυτό το νήμα.Εγώ δεν θα ήμουν όμως γιατί δεν θα είχα πάρει το κινητό στα 600 ( δεν τα είχα/έχω ).

Για να μην κάνει πωλήσεις ένα κινητό κάπου πρέπει να έχει θέμα.Μπορεί να το έχει στην ποιότητα κατασκευής, μπορεί να το έχει στο λογισμικό, μπορεί να το έχει στο hardware,μπορεί στην εμφάνιση,μπορεί στη διαφήμιση,μπορεί στις αναβαθμίσεις.Ε από όλα αυτά προτιμώ να το έχει στη διαφήμιση πρώτα και μετά στις αναβαθμίσεις.Αν δεν το έχει πουθενά τότε δεν θα έχει μειωμένη τιμή.Αν δεν θα έχει μειωμένη τιμή δεν θα μπορώ να το πάρω.Νομίζω μιλώ λογικά.

Πάντως στην Ασία δεν φαίνεται να παίζει ρόλο το θέμα των αναβαθμίσεων μιας και ήταν 6ο κινητό σε πωλήσεις τον Ιανουάριο,μια θέση πάνω από το SIII.

LG P880 achieved high sales on January 2013 in Asia. Proud moment!

1. Sony Xperia V

2. Samsung Galaxy Note 2 LTE

3. Samsung Galaxy Ace 2

4. Apple iPhone 5

5. HTC Desire X

6. LG Optimus 4X HD

7. Samsung Galaxy S3

8. Sony Xperia Go

9. Nokia Lumia 920

10. Sony Xperia J.

Edited by ipred

Eγω εδω και καμια ωρα πηγα να παθω ταρακουλο...Ειχα δανεισει σε ενα φιλο μου την καρτα μνημης του κινητου για να μεταφερει ενα μεγαλο αρχειο και οταν μου την εφερε σημερα και την εβαλα στο κινητο την εβγαζε 200ΜΒ , τι να την φορμαρω 5 φορες στον υπολογιστη μια χαρα την βγαζει , την βαζω στο 2Χ και εκει ολα καλα .Σε εμενα 200ΜΒ ...Κανω hard reset ....τιποτα , τσαμπα μια απο τα ιδια. Πριν ξεκινησω να περασω ics μηπως εχει να κανει με το λογισμικο , πηγα και αγορασα μια αλλη 16αρα Class 10 εναντι 14€ την δοκιμασα επιτοπου και ευτυχως την πηρε αμεσως.

Ετοιμος ημουν να το σπασω!!

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)